PDA

View Full Version : Tipul somatic

Kat
04-04-2006, 17:02
h e l p Sal! Am incercat sa completez chestionarul d p siteul Topculturism, dar intrebarile d acolo mi s-au parut destul d relative si la unele din ele nu ma puteam hotari c sa raspund... w h a t
Banuiesc totusi ca sunt endo spre mezo, sau endo, dar nu sunt sigura si rugamintea mea ar fi sa ma lamuriti putin dk puteti...PLIIZ!! f l o a r

Eu sunt destul d inalta (1.70), am umeri largi, spate destul d lat, bazinul f. lat, dar talia f. ingusta (chiar si atunci cand ma ingras mai mult, talia este destul d mica fata d restul).

Depun grasime multa in zona feselor si coapselor (pernutze considerabile), mai putin p solduri, si mai putin p abdomen.
Depun destul d greu masa musculara.c u s s

Am momente in care sunt lipsita d energie, reactionez incet, alternand cu momente in care "explodez" d energie...exasperandu-i p toti cei din jur b l u e multi

Am oase groase,(bazinul si femurul se evidentiaza chiar cand ma ingras), dar incheieturi f. subtiri, membre destul d lungi.

Ma ingras destul de repede si brusc. Insa dupa c tin un regim mult timp si mai ales dk am mers si la sala vreo luna ma ingras mult mai lent. (D ex., chiar anu asta, dupa c am frecventat sala 1 luna si ceva, d 3 ori/sapt., m-am oprit cu 2 sapt inainte d Craciun, pt k avem nevoie d bani pt. sarbatori. Am incetat si regimul si am mancat d toate, inclusiv mult zahar si carbo. rafinati p a p a Tot acest timp m-am mentinut la 56 kg. Am inceput sa ma ingras la 1 sapt si ceva dupa Revelion: am ajuns d la 56 kg la 62 kg in 1 sg. sapt!
Slabesc cu dificultate dk tin regim (dar banuiesc ca e si din cauza k am tot trecut prin efectul yo-yo multa vreme si organismul meu reactioneaza si el, saracu'... e y e ) Dar dk merg regulat la sala slabesc mai rpd, insa ma lovesc d faze d platou d care trec f grrreu c a p z i
...Hmmm...cred k am un fizic tare ciudat... s cr a m

In prezent am, la 1.70, 68 kg (dar mai mult grasime). Idealul meu ar fi cam 57 kg, dar muschi, un corp frumos tonifiat, definit, fara sa fiu insa doar "piele pe os", ci echilibrata, feminina.

Mai am o sg intrebare: e posibil ca cineva sa fi endo-ecto?? scram (Io nu cred.)

Va multumesc anticipat acelora care ma puteti ajuta!!! Si stiu k mai am mult d invatat! k i s s

Dr.S.Damian
08-04-2006, 17:11
Nu se poate asa ceva. Probabil esti endo-mezo.

Caramel
09-04-2006, 17:42
Multumesc!