View Full Version : Hai sa emigram...in A-me-ri-i-i-i-i-ca-ca:)
JohnnyBravo
28-11-2003, 14:13
www.dvlottery.state.gov
DV pentru 2005
Va tenteaza? Ati renunta la job si de toate care le aveti in .ro ca sa mergeti acolo si sa o luati "de la zero" ?
Dr.S.Damian
28-11-2003, 19:19
Bun de tot subiectul asta...
Pana la urma, consultanta pe net pot sa fac si din Canada, what a fuck...
JohnnyBravo
28-11-2003, 19:42
pai nu? :D
Totusi, si afara este greu, nu umbla cainii cu covrigi in coada, dar cel putin poti sa iti faci si tu loc la o bucatica de paine pe munca cinstita...
Eu unul intentionez sa plec in .de ....am ramas placut impresionat de nivelul de civilizatie de acolo, incepand cu oamenii!
Pana o sa ma hotarasc, ca deh...mai am atractii in .ro, o sa aplic si anul asta la loterie.... mai ales ca de anul asta e prin sistem electronic si e mai comod...pentru unii :)
VIOREL67
28-11-2003, 19:58
JB este mult de scris si putin de facut..:eek:
esti incantat de miraj...
nu este locul sa iti povestesc cum traiesc romanasi acolo.Filmul este film si realitatea este alta....
revin mai tarliu:))(cand romtelecomul intra pe pretz mai mic la net:)) )
JohnnyBravo
28-11-2003, 20:17
sunt curios ce-o sa povestesti.
am zis ca nu umbla cainii cu covrigi in coada nici la ei....dar....acolo si un muncitor de rand poate duce o viata mai buna ca in .ro ! nu esti de acord? daca nu, toarna cat iti permite romtelecomu :D
nu eu unu n-as merge, decat poate cu niste exceptii exeptionale (as fi atras de locuri biblice :) ceva in legatura cu religia.....sa nu o lungesc); sau sa merg la niste rude, prieteni adica sa am un "loc" acolo......
acolo ai pierde niste lucruri care poti sa le faci in tara, dar ai si castiga niste lucruri (din pacate cele castigate sunt mai putine decat cele pierdute :( )
o intrebare:
nu se poate acel "american dream" si in romania? (de fapt in orice tara?)
- eu unul, am de ceva timp idei (repet idei, nu vise) ma agit, ma tot "frec" si chiar cred ca peste un timp o sa reusesc ceva (poate chiar 100% din ceea ce mi-am propus, dar oricum o reusita)
PS:cum a zis viorel "este mult de scris si putin de facut"
PPS: urasc america si americanii
VIOREL67
29-11-2003, 03:09
uite JB ce face batranul la o ora cand sensibilitatiile dorm:D
In primul rand sa spui ca vrei sa pleci in america ,este o chestie misto dar in primul rand hotaratoare pt. tine si familie.
Primul lucru este sa vizitezi in totalitate Europa..sa vezi in anumite orase linistea si siguranta de care tindem si ravnim.
Sa nu ocup spatiul si timpul vostru,cu experientele mele de Europa.
Am vazut america si cand prietenii de acolo m-au intrebat ce sentiment am...au ramas perplexi ca nu sunt incanta(daca vezi Europa nu ai motive sa ramai blocat)ok..este bine si frumos..dar,sa ajungi acolo chiar cu drept de munca este bine din punctul de vedere ca nu ai probleme cu autoritatile..DAR gandeste ca cum esti tu..disperat sunt acolo miiiiiiii.pleci cu suma de 5000.-10.000 us(bani aici dar si acolo)chiria cand incepi sa decartezi te apuca amocul,intretinerea la fel..si sa vezi tu ce inseamna in US sa ai cada sa faci cand ai chef o baie fierbinte...:D
Pana sa iti gasesti slujba...banii se duc cu viteza..castigi us..cheltui la fel..metroul 3us tigarile 5 us..si tot asa...mancarea intradevar este ieftina..dar ramai surprins cand acolo nu ai pe nimeni sa te ajute,chiar daca iti promit de acum..cand ajungi acolo iti dai seama ca timplu inseamna bani aia este AMERICA.
tunuri mu mai merg..au fost altii,munca ta care o faci si gandesti ca este nr.1 iti vei da seama ca vine un mexican si iti face treaba la juma de pretz..sa vezi ce maciuci le bagi in pas de salsa...
marea problema este comunitatea romana care este de kk ca peste tot in lume...macatorie...si durerea este ca esti SINGUR.
Am avut sansa si inca mai am(imi expira viza 2005)dar nu as da ce am aici pe o viata de acolo..nu realizezi cate am invata acolo in materie de comert si economie care daca ma duceam la facultate nu le prindeam.:D
Cine te angajeaza nu vede partea umana ci numai locomotorie..muncesti produci de 10.000 ii decarteaza 2500..nu exista scuza sau fofilare.Multi meseriasi cand pleaca de aici sau care viseaza sa ajung acolo spun..dastept ,meseriasi si ca romanul fac din kk bici si mai pocneste..VAX in totalitate,nimic mai neadevarart...au serviciile puse la punct de ramai crucit si chiar eu care aveam ceva tari batute la ora aia am ramas blocat.
ex.plecam in doua zile spre tara si urmatoarea zi imbarcam un GM jeep la NJ destinatie Constanta dar aveam o benga ca vreau masca fantomas pt. masinutza mea..si la ora cand mi sa nazarit era nu mai mult decat 3 dimineata..am sunat ,am comandat si dimineatza cand eram la cafea (7.30)mi-a sosit masca 1000us..scut si la obiect..ei nu eu...
Destul ..am evenimente multe si experienta multa...nu mai puneti botul la vrajala romanilor care vin aici din US si arunca trozneli cu vilele lor,poze cu masiniile lor si salarile imense..sunt in kk in datori daca maine ii da afara de la serviciul lor..nici opinci nu mai au sa vina pana aici..
revin ,oricum am scris destul si cred ca plictisesc..
VIOREL67
29-11-2003, 03:13
am in vizor un orasel rural in Austria unde este un climat de bun simt,calm..intr-un cuvant basm..si o varianta mai aglomerata..Verona care chiar mi-a placut.
Imi place linistea ,climat sanatos si caldura in familie.
vio,
am trait si eu 6 luni in manhattan...mi-a placut foarte mult,new york-ul e o lume in sine,diferit de restul americii,multimea de natii care animeaza new-york-ul,a dat nastere unei metropole colorate,cu o personalitate si o atmosfera inconfundabila.
"the big apple","the capital of the world","if you can make it there,you'll make it anywhere"...
eu am trait acolo o viata boema,de campus studentesc,bani putini,dar de ajuns,cine nu avea bursa era obligat sa lucreze ca "burger flipper"sau in pizzerii...e o viata dura,dar eu personal as da un loc de munca sigur din romania pe o viata dura in new york...probabil imi place aventura mai mult...
pt. mine new york-ul e cel mai frumos oras din lume,iar elvetia cea mai frumoasa tara din lume.
ps.:daca iti place linistea,vino in elvetia ca o sa-ti tziuie urechile de atata liniste (cand m-a vizitat frati-mi-u' cu un prieten mergeam pe munte ca sa facem gratar si sa ascultam muzica lautareasca la maxim):D
VIOREL67
29-11-2003, 13:26
nu am ajuns in Elvetia dar banuiesc cu placere ce pot vedea..liniste si curatenie..
Marele mar putin cariat si ceva viermisori..:D
Ulise NY nu inseamna neaparat Manhattan...acolo poate ai norocul sa muncesti:D
Poate ai vazut ce este frumos..si nu ai vazut si saracia...eu unul am avut marele noroc sa fiu platit de aproape fiecare data cat un doctor stomatolog..cu totul ca nu scoteam incisivii nimanui:D ,pot spune ca stiu viata de noapte,luxul,dar am varsta cand ma uit (sau defect profesional)de jur inprejur.
Frate acolo se MUNCESTE si daca duminica mai am timp sa merg cu lucrurile la spalatorie ,pot spune ca acolo iti gasesti linistea..
oricum pt. mine si familie o varianta este Elvetia nicidecum AMERICA.
cat de laudata sau criticata este ,parerea mea personala este ca trebuie sa incerci..oriunde ,dar nu cu oricine:rolleyes:
unii se adapteaza mai usor altii mai greu..totul depinde de tipul "somatic":D
Sunt de fel mai aventurier si eu..stai linistit ca le-am incercat ...:D
Trece timpul ca nebunul......incercati fratiilor tot ce vreti ,faceti ce va inspira momentul..nu planificati ..ai prins ocazia..viteza..nu multe trenuri trec prin anumite gari.
Ce spun eu ,altul ..nu conteaza..voi sunteti singurii care riscati ..si tot voi puteti castiga..BINGO!
VIOREL67
29-11-2003, 13:39
Inainte sa luati o decizie va dau un sfat din inima,care mie mi-a mers.
luati o hartie si puneti absolut toate punctele si atunci la final puteti decide ce si cum..daca nu riscati decat o suma mica ..merge....
nu riscati banutii..investiti ,rulatii ..si din castig incercati...nu cu munca se fac lovelele aici in Romania.
Munca este pt. tractoare.:D
Nu puneti botul la vrajala..ca din pacate aici avem oratori pe cm patrat destui:D
Nu platiti in avans,absolut NIMIC
Nimeni si minic sa nu va impresioneze...lipitoriile feminine dar mai ales masculine exista.
Sa nu va permiteti sa pierdeti absolut nici un banut!
Nu dati banii imprumut..chiar daca situatia merita...garantiile trebuiesc sa fie solvabile rapid si daca se poate in castig.
Mi-am permis sa arunc cateva reguli sau sfaturi,fara sa va cer acordul..viata este grea oricum..
VIOREL67
29-11-2003, 13:46
ultimul post aici ca deja v-am plictisit
JB am cunostinte care au castigat loteria..au vandut totul ,casa ,masina mobila..au plecat si nu au rezistat decat 4 luni..acum stau la socrii...pacat
am un amic,care a intrat via Mexic(eu i-am facilitat plecarea) si acum este destul de bengos pe fapte si pe vazute..(a plecat in buzunar cu 1200us)culmea ca mai are doi ani si isi termina si rata la banca pt. casa,care oricum are inchiriate 2 apartamente din vila..
sunt cazuri reale ,iti spun depinde mult norocul,felul tau de a fi,experienta de viata..si multe altele.
JohnnyBravo
29-11-2003, 16:43
Viorel, am un unki in New York de vreo 20 de ani sa zicem... A stat in Bronx acu sta in Manhattan. Cand eram mic zicea lu mama ca n-o sa ma lase sa stau in .ro....sa termin eu liceul, facultatea si ma ia la el... Ei, am crescut, unkiu nu mai zicea nimic...de ce? pentru ca saracu traieste doar din ajutor social/somaj sau ce ajutor ia el acolo... Cand avea de lucru o ducea mai bine in sensul ca isi permitea si altceva decat mancare si keltuielile necesare supravietuirii... Deci e greu si acolo! Acum, sa-mi zica ca sa ma duc la el nu stiu daca m-as duce...am ambitia sa merg singur singurel si fara nici un ajutor....e o provocare pt mine! :)
Am fost cu cineva care a plecat in Canada definitiv si m-a lasat cu buza umflata....am zis ca o sa merg negresit in Canada!
Anul asta am cunoscut Germania, tata de mult ma tot batea la cap sa incerc sa imi gasesc de lucru in .de ca e aproape de casa, oameni civilizati, etc. Ei, acu pot sa ii dau dreptate....mi s-au spulberat gandurile de SUA, Canada sau altceva...Acolo lumea e f pestrita si lucreaza ca tractoarele cum zici tu... Germania mi s-a parut tara care mi se potriveste, in primul rand din puctul de vedere al oamenilor, al civilizatiei de acolo... Acolo vezi fete singure pe strada la ora 2 noaptea si n-au nici o treaba... Aici sau in State daca e sa ma gandesc la baietii de dupa blocuri ma cam lasa cu tremurici.... sa nu mai zic de curatenia si de mersul ca pe banda al lucrurilor care il vezi in .de ....
Am norocul ca sunt programator si nu ma leaga prea multe de .ro....de aia vreau sa plec.... dar nu acum!:) In vreo 2-3 ani...
Apoi cum zici tu, in .ro ca sa o duci bine tre sa te zbati, afaceri, etc....Eu nu-s genul asta....eu sunt genul care merge la birou, isi face treaba si dupa 8-9 ore pleaca acasa...Asta mi-e temperamentul...sunt o persoana linistita si n-am treaba cu nimeni... :)
Sora traieste in Elvetia de vreo 2 ani si munceste saraca de nu mai are timp sa se ingrijeasca pe ea.....cand am vazut-o cum arata mi s-a facut mila :( Dar, traieste mai bine acolo decat daca ar trai in .ro... Adevarul e ca nush cat mai rezista....
Amici iti faci oriunde....Prieteni buni, de incredere iti faci greu in .ro dar bare-mi acolo....dar asa cum am zis depinde de fiecare. Sunt destul de sociabil si nah imi pot gasi o gasca de dansatori cu care sa imi petrec timpul liber.... :) In rest....SANATATE sa fie! :)
VIOREL67
29-11-2003, 22:11
pai JB la ce sti sa faci tot Europa este buna si apta sa te accepte..oriunde dar nu cauta tara latina:rolleyes:
sfatul primit de la al tau tata este perfec..aproape de ro..este ideeal.
Eu deobicei o taiam in US in mai.iunie..trageam tare si cine maciuci pleca pe insula in Sardinia cu familia o luna in concediu ca boierul:D
senzatia care o ai cand ai loveaua si nu aici in afara este fantastica..Am avut o experienta neplacuta la o ruda in Italia cand eram vara nicunele in 93 si de atunci am jurat ca ma ...in ele de rude si mincinosi si cand plec in concediu plec ca un om care nu face compromisuri pt. familie .
mercutio
05-12-2003, 12:00
Eu sunt genul care m-am profilat pe o meserie pe care nu prea o pot face in alta parte. Adica da, se poate, dar niciodata cu rezultatele de aici.
Pe langa asta, nici nu ma bate gandul sa plec. Nu sunt genul, ma leaga prea multe de tara.
Sigur, mi-ar placea sa am unde sa stau 1/2 din an in strainatate. As alege Portugalia sau Spania mai mult ca sigur. Oricum, Europa meridionala, pentru ca mie nu-mi plac nici nemtii, nici elvetienii.
Dar n-o sa emigrez decat, poate, prin forta lucrurilor. Ceea ce sper ca nu se va intampla niciodata.
Dar nici nu fac parte dintre cei care spun ca nu tre' sa plece tinerii din Romania, ci sa ramana aici sa urca tara pan' la cer...Nu...Fiecare sa incerce sa faca ce-i place, ceea ce-l face fericit. Daca vrei Elvetia, du-te.
Intotdeauna e mai bine sa regreti ca ai facut un lucru decat ca nu l-ai facut niciodata.
Ca sa intru si eu in discutie...hm....
Sincera sa fiu nu cred ca as mai putea trai in Ro Da asa cum a zis Viorel comunitatea romina lasa de dorit nimeni nu te ajuta dar aici ai foarte multe posibilitati in primul rand daca ai acte iar daca nu muncesti si in cativa ani de zile platesti un avocat si ai acte daca lucrezi la o companie si estei cat de cat mai rasarit decat totii de aici ai sanse sa ai un salariu bun si sa fii respectat plus asigurare medicala ,plan de pensie etc cant te duci la doctor te trateaza super ca deh de la tine le vin banii ,cum am zis ai multe posibilitati dar trebuie sa muncesti in primii ani de zile sa tragi tare ca sa iti asiguri viitorul apoi ai o viata destul de comoda eu de exemplu de trei ani de zile sunt aici si am deschis bussines de cleaning cu o prietena si merge treaba ,sunt multumita si chiar daca da imi este dor de Ro nu cred ca as mai putea sa traiesc acolo in general aici romanii sunt mult mai "asezati" decat americanii deci vreau sa zic ca este greu primii ani dar daca iti planifici lucrurile poti avea o viata linistita .Noi cand am inceput plateam numai asigurarea medicala 500$ pe luna acum o avem free.So parerea mea este nu pierdeti sansa daca o aveti.
JohnnyBravo
10-12-2003, 19:36
simo, cand imi faci chemare? sau nu ma infiezi? :D
VIOREL67
10-12-2003, 20:50
una este sansa ..JB....ce spui tu lui Simo o dai cu norocul...
treci la munca bey..nu la vrajala...cum crezi ca sa construit capitalismul...:D
Hei daca erai minor mai vorbeam si oricum te pun baby sitter la fetele mele hihihi dar cum zice Viorel trebuie sa muncesti daca vrei sa realizezei cevasi stii iti merge mineta sa te infiez sa profiti de pe munca mea mh??????:p
JohnnyBravo
10-12-2003, 22:27
nu, nu ca sa profit de munca ta, ci doar ca sa ajung acolo.. Apoi ma descurc eu....
baby-sitting is my best skill :D
Sa iti arat CV-ul ?
1991-1996: Am ingrijit de fratiorul meu mai mic
- l-am sters la fund
- l-am schimbat de hainele pline cu de toate
- i-am dat de mancare
- l-am plimbat cu caruciorul, irosindu-mi astfel o buna parte din timpul meu liber
1998-prezent: Din cand in cand dau meditatii aceluiasi fratior care acum e in clasa a 6-a (cred? :D )
- fac compuneri
- rezolv probleme la matematica
- desenez
Nah ce zici Simo, ma angajezi? imi trimiti un work permit? :D
un GREEEEEENCARD ? f l o a r
hihihi trebuie mai intai sa vad daca te plac fetitele mele apoi mai discutam :p
JohnnyBravo
10-12-2003, 22:38
s u z e t
pai e bine, ca sa vezi daca ma plac sau nu sunt 3 variante:
1. imi faci chemare si ma gazduiesti o saptamana (masa, casa + bani de buzunar :D )
2. vii cu ele in Timisoara
3. arata-le pozele mele :D , eventual suna-ma sa le spun o poveste, sau sa le cant :)
vezi ca deviezi de la subiect ......:p :D parca subiectul era hai sa emigram in America nu? pai chiar ai avut un scop cand ai scris subiectul dar lasa ca mai vorbim acum sa tratez cu sotul asta este partea cea mai grea nu crezi?
Dr.S.Damian
10-12-2003, 22:47
Ma scuzati ca intervin, dar la orice afacere se incheie pe aceasta pagina am 10%. :D :D
mai mai mai romanul este tot roman cum se iveste ocazia hop sa i-a 10 % pai eu cu ce mai ramin ?;)
JohnnyBravo
10-12-2003, 22:52
pai tu ramai cu serviciile mele, adica ale unei persoane cu experienta in babysitting :D si bonus, iti fac un program de antrenament!!
lol:D
VIOREL67
10-12-2003, 22:53
JB tentat cv ai frate...:D
imi faci chemare(cu aia chiar poti sa te stergi la...)si chestia de bun simt afisata la ambasada este anuntul ala la genul ca chiar daca posezi viza ,asta nu iti da dreptul si de intrare pe teritoriul US daca ofiterii de la emigrare considera inoportun acest lucru...si la CV tau este clar :D
cu 10 %DOCTORE nu iti face planu..ca am o stanga la ambasada si daca nu primes si eu un procent ca dau de sase, JB are interzis..:D
JB ceva SOMALIA?:cool:
So JB daca dai 10% domnului Doctor inca 10% lui VIorel atunci nu mai merita sa imi bat capul chiar nu merita numai sa te trimit la produs pe starda hopde aratat bine arati so ce iti mai trebuie cum sunt aici grasele ale de 300 pounds care au bani ce nu ti-ar comveni? aici se fac multi bani , sorry dar numai asa iti permiti sa mai dai comisioane..gata nu mai continui cu subiectul ca ....cine stie unde ajungem.:D :p
VIOREL67
11-12-2003, 01:11
lasa Simo ca are de unde sa dea...:D ..dar sa nu intrebe nimeni din ce..ca atunci iese cu nasoleala:D
JB..promite frate la toata lumea ca are de luat...pana iti vezi cardul plin;)
JohnnyBravo
11-12-2003, 11:05
Originally posted by Simo
So JB daca dai 10% domnului Doctor inca 10% lui VIorel atunci nu mai merita sa imi bat capul chiar nu merita numai sa te trimit la produs pe starda hopde aratat bine arati so ce iti mai trebuie cum sunt aici grasele ale de 300 pounds care au bani ce nu ti-ar comveni?
c e a r t
Pai bine Simo la de astea ma trimiti tu? :) Eu credeam ca ma trimiti la Angelina Jolie m o n a ca si ea am au auzit ca ar avea bani asa de doi covrigi si-un ceai dimineata si de-o slana cu ceapa seara.
Grase de 300lbs cu bani gasesc si in .ro :)
mercutio
11-12-2003, 11:37
Mai frate, ce vedeti toti la Angelina? Ca eu cand vad buzele alea nu pot sa ma gandesc decat la piftie.
JohnnyBravo
11-12-2003, 12:42
banii :D
haha:) pai....fiecare cu gusturile lui....si eu consider ca daca ar avea buzele un picutz mai subtiri ar arata si mai bine.
angelina jolie (http://www.thecastlist.com/pictures/Jolie.JPG)
mercutio
11-12-2003, 13:18
Ah, banii...
Pai, in cazul asta mai degraba m-as indragosti de o banca:D , nu de angelina.
Ma rog, toti prietenii mei parca au innebunit de vreo 3 ani incoace cu Angelina....Parca ar fi pustani d-aia de 12 ani care-si lipesc postere cu Britney pe perete.:eek: :eek:
JohnnyBravo
11-12-2003, 15:34
mercutio, tu esti insurat, normal ca nu ai voie sa zici ce exista o alta femeie mai frumoasa decat sotia ta :)
si ce, nu-ti plac piftiile? :D
mercutio
11-12-2003, 15:49
1. Good point.:D . Fireste ca nu ma intereseaza alte tipe. Io chiar tin la institutia casatoriei. Da' pur si simplu nu-i vad farmecul (Angelinei, fireste).
2. Face mama o piftie.......:D
Angelina pot sa zic ca si mie imi place si ami ales in filmul asta nou Tombraider joaca tare de tot . JB cu Angelina nu pot sa iti garantez nimic asa ca...
mercutio
11-12-2003, 15:54
Vezi, alte argumente ca sa nu plec in Ameri-i-i-i-ca: mama, piftia....
Nu glumesc. E vorba de familie (familia extinsa), prieteni, lucrurile cu care m-am obisnuit, lucrurile pe care le fac etc etc.
E bine sa stii ce poti face si ce nu...Eu unul n-as emigra niciodata cu inima usoara....
Nimeni nu pleaca cu inima usoara si mie imi este dor de "locurile natale " dar m-am obisnuit aiai duci o viata mult mai linistita si fara stres si ai mult mai multe posibilitati .
mercutio
11-12-2003, 16:05
Sunt mai multe chestii in joc.
Eu unul, as putut sa ma stabilesc in alta parte, nu in SUA, in Norvegia, impreuna cu ai mei. N-au facut-o din aceleasi considerente. Si pot sa spun ca azi imi pare bine.
Peste toate lucrurile care ma leaga de Romania, se adauga si specificul meseriei mele - domeniul umanist, editare, presa etc. Or, asta n-as putea s-o fac niciodata in alta parte la nivelul la care o fac aici. Nu pt ca n-as sti engleza, de ex., foarte bine, ci pentru ca ar trebui s-o stiu impecabil.
Am tot ce-mi trebuie aici si sunt fem convins ca poti sa-ti faci o cariera si in Ro, cu mai multa bataie de cap, luptandu-te cu prostii si cu sefii imbecili care nu inteleg uneori nici ce e mai bine pentru ei... Etc etc. Dar se poate.
Ah Mercutio, ce bine-ar fi daca majoritatea barbatilor ar avea aceeasi parerea cu a ta despre Angelina Jolie....... ;)
Dr.S.Damian
11-12-2003, 19:05
Nici mie nu prea imi place Angelina. As opta mai mult pentru o Carmen Electra, spre nemultumirea totala a nevesti-mi :D
Mda, nu ma incalzeste cu nimic. :D
mercutio
12-12-2003, 10:25
Ah, deja simt ca nu mai sunt singur pe lume cu parerile mele.
:)
Carmen Electra - a better choice. (Ma rog, asta in cazul in care ar fi sa alegi:) ).
VIOREL67
13-12-2003, 01:20
Carmen este ocupata cu astia mai purisani...va rog decenta si mutati gandul pervers in alta sfera ...
pe romaneste este ocupata cu ...:D
strugurii sunt prea acri:D :D
ce gusturi aveti fratilor...de ce nu Monica Anghel ..care are si un sot medic chirurg plastic..ati vazut modelare ce i-a dat ..tot o tona are MADAM
VIOREL67
14-12-2003, 20:19
azi am vorbit cu un bun coleg de scoala care chiar il credeam tantalau:))
a facut o facultate de rahat pe timpul ala (petrol)si acum lucreaza de 2 ani ,cu un contract bengos de 18.000US pe LUNA in Emirate..eu eram cu masina mea plina de noroi si el in intr-o baluba de Jepp ultimul RAGNETTTTTTTTTTTT si contrar asteptarii este neschimbat fata de mine....eram la masa la bar la o vorba cand l-a sunat seful tribului unde lucreaza,si il RUGA sa vina doar pt. 2 zile sa puna ceva la punct..deoarece el era in concediu platit pt. sarbatori...emirul era timorat ca il deranjeaza stiind ca ramadanul la noi a inceput...normal ca i-am aruncat daca vrea bucatar,paznic,cofetar,fotograf..sau om pt. masajul talpilor obosite:))......si cine spunea de trenul norocului..mama lui de accelerat..fara statie la poarta mea..:eek:
Sunt bucuros ca este un OM..daca era o zdreanta poate il invidiam..dar merita....
JB hai frate in SOMALIA sa le aratam alba neagra...la fomistii aia:eek:
Cine maciuci la dat in primire pe Saddam fratilor..25.000.000us..unde este ala ca il mananc
kitty_kb89
02-02-2007, 04:22
ca sa imi exprim primele senzatii..care imi trec prin suflet si imi ajung la tastatura..ii urasc pe nenorocitii astia de americani..nu am vrut sa regret nimic in viata dar se pare ca am facut o gresala imensa si trebuie sa imi fac bani de bilet urgent sa vin acasa..sunt niste prefacuti nu au habar pe ce lume traiesc..dar sunt rasisti..pana la oase ..nenorocitii.si mai bine am sta acasa la noi pt ca noi am fost primii pe lume nu ei:))..nu e pacat ca a descoperit columb america e pacat in ce au ajuns oamenii care locuiesc aici..
Florin D
02-02-2007, 18:16
Emigreaza dracu in America, adica in SUA cred ca vrei sa zici, du-te dracu la terminatii aia ,Romania nu are nevoie de oameni ca tine si sunt de acord cu Kitty.Daca nu va convine plecati oricum nu se vor ridica ca popor ,ca istoric la nivelul nostru. Nu au avut nici o batalie pe teren propriu si cand au fost loviti erau sa se destrame odata cu glorioasele lor turnuri. Sunt niste javre obeze si ingamfate nu v-as dori sa ajungeti ca ei. In Romania m-am nascut cu Romania mor de gat si la bine si la rau.
A si a scris unu inainte de "american dream" stii de ce se numeste asa pentru ca se intampla doar in somn era un vis, este un vis,va fii un vis nimeni nu iti ofera nimic fara munca si daca incerci sa furi visu ajungi in puscarie si nu ptr 4 ani ca la noi ci ptr 20-30 de ani.Daca vreti vise incepeti sa traiti realitatea si din realitate sa construti visu nu sa fugiti ca niste "tarfe" ca altfel nu pot sa va numesc unde credeti ca e mai usor.
ca sa imi exprim primele senzatii..care imi trec prin suflet si imi ajung la tastatura..ii urasc pe nenorocitii astia de americani..nu am vrut sa regret nimic in viata dar se pare ca am facut o gresala imensa si trebuie sa imi fac bani de bilet urgent sa vin acasa..sunt niste prefacuti nu au habar pe ce lume traiesc..dar sunt rasisti..pana la oase ..nenorocitii.si mai bine am sta acasa la noi pt ca noi am fost primii pe lume nu ei:))..nu e pacat ca a descoperit columb america e pacat in ce au ajuns oamenii care locuiesc aici..
esti o proasta!
Emigreaza dracu in America, adica in SUA cred ca vrei sa zici, du-te dracu la terminatii aia ,Romania nu are nevoie de oameni ca tine si sunt de acord cu Kitty.Daca nu va convine plecati oricum nu se vor ridica ca popor ,ca istoric la nivelul nostru. Nu au avut nici o batalie pe teren propriu si cand au fost loviti erau sa se destrame odata cu glorioasele lor turnuri. Sunt niste javre obeze si ingamfate nu v-as dori sa ajungeti ca ei. In Romania m-am nascut cu Romania mor de gat si la bine si la rau.
A si a scris unu inainte de "american dream" stii de ce se numeste asa pentru ca se intampla doar in somn era un vis, este un vis,va fii un vis nimeni nu iti ofera nimic fara munca si daca incerci sa furi visu ajungi in puscarie si nu ptr 4 ani ca la noi ci ptr 20-30 de ani.Daca vreti vise incepeti sa traiti realitatea si din realitate sa construti visu nu sa fugiti ca niste "tarfe" ca altfel nu pot sa va numesc unde credeti ca e mai usor.
si tu un prost!
Florin D
05-02-2007, 02:36
Esti amuzant mai baietica
Dr.S.Damian
05-02-2007, 13:27
Nu ma faceti sa incep cu bannarile...
Fara jigniri.
Esti amuzant mai baieticabaietica sa-i spui lu` fii-tu....sinteti niste plingaciosi , si plingeti dupa taica ceausescu....voi credeti ca romanii sint cei mai destepti? asta vedem in fiecare zi....dar tu inca mai regreti dupa ziua aia in care ai crezut ca esti cel mai destept....cea mai desteapta si avansata tara din lume,ROMANIA!
Florin D
06-02-2007, 16:03
baietica sa-i spui lu` fii-tu....sinteti niste plingaciosi , si plingeti dupa taica ceausescu....voi credeti ca romanii sint cei mai destepti? asta vedem in fiecare zi....dar tu inca mai regreti dupa ziua aia in care ai crezut ca esti cel mai destept....cea mai desteapta si avansata tara din lume,ROMANIA!
lol s a d i c
Ah, banii...
Pai, in cazul asta mai degraba m-as indragosti de o banca:D , nu de angelina.
Ma rog, toti prietenii mei parca au innebunit de vreo 3 ani incoace cu Angelina....Parca ar fi pustani d-aia de 12 ani care-si lipesc postere cu Britney pe perete.:eek: :eek:
In sfarsit un barbat care nu se lasa coplesit de farmecul atat de ispititor al comercialului si al cliseelor, al liniilor atat de banalizatoare si uniformizatoare ale standardelor create de o lume ce se autolimiteaza si se autodegradeaza cu zambetul pe buze. Bravo! Sa lasam frumusetea diversitatii sa-si spuna cuvantul. Cum ar fi daca toti am fi niste papusi robotizate, de o perfectiune rece, morbida? Slava individualitatii, creativitatii, originalitatii. Iata definitia in linii mari a liberatii umane. Fara liberul arbitru, am fi niste triste marionete trase de niste sfori.
ciupanezu
24-04-2007, 17:09
ar trebuii sa aveam in sange ...dragostea pentru patria noastra!dar daca ea nu face nimic pentru noi...si abia putem supravietuii aici, de ce ne`ar pasa de ea?????de ce sa vreau sa stau aici...pe mine nu ma intereseaza ca la intrare in oras scrie in rusa,germana, sau orice alta limba daca mie`mi merge bine!!!
sunt de 4 ani in spania.e destul de bine din punct de vedre material,adica oricum nu imi pot eu permite nu stiuce,dar e mai bine can tara,iti permiti mai multe.Dar...stai cateodata si te intrebi daca merita sa lasi tara ta,familia,prieteni.....etc. pt simplu fapt ca mananci mai bine,iti poti lua o haina de firma sau mai stiu eu ce.Pana la urma nu esti multumit cu ce castigi ,vrei mai mult....asa suntem noi.Cel mai rau e cand vrei sati vezi maama si e la 3000 km,sau fratele sau prietenii langa care ai crescut.Cand te simti cateodata strain printre ei si te simti ca un gunoi.Sunt multe lucruri de care nuti dai seama pana ajungi aici.Eu am plecat la 18 ani,am ales intre facultate si spania, si imi pare rau...cred.Oricum ce a fost mai rau a trecut.Ce mi pare rau e ca puteam sami traiesc acesti 4 ani langa cei dragi si iam trait printre straini.Dar asta e.....Pt bani iti vinzi si sufletul.
pai daca esti prost si moale,nu o sa-ti fie bine nicaieri...de ce nu te intorci mai melancolicule? romania are nevoie de tine ,crezi tu.......fraiere
domegaro
03-08-2007, 21:33
Am dat intamplator peste acest forum si mi-a atras atentia acest subiect cu emigrarea.
Eu sunt din 2004 in Canada dar vreau sa spun ca Europa si implicit Romania asa de amarata cum este sau cum o vad unii o sa ramana "acasa" pentru 99.9% din emigrantii care sunt plecati din tara.
Am observat ca unii dintre dumneavoastra gandesc ca si mine acum 4 ani cand eram inca in Romania, si este dreptul lor, dar sa nu va inchipuiti ca daca plecati de acasa problemele se vor rezolva. Din contra, problemele care va coplesesc acum o sa para o gluma in comparatie cu ceea ce se intampla in Ameria de Nord, nu vorbesc despre tarile din Europa.
Este uimitor ca unele persoane (ma refer in general) inca mai viseza cu ochii deschisi la America sau Canada. Ceea ce pot sa va spun este ca America este cea mai mare pacaleala pe care a vazut-o lumea asta iar Canada este o copie palida a Statelor Unite unde persoanele sunt doar un nr social care au dreptul doar la munca. Sa nu va inchipuiti acum ca sunt un individ care sta pe ajutor social si nu are ce face acasa. Nu! Am facut diferite munci, de la condus camioane la lucru in depozite fara aerisire ca un sobolan iar acum mi-am gasit o slujba de birou temporara.
In privinta slujbelor lucrurile ei stau foarte prost. Daca esti dispus sa faci orice gasesti de lucru dar o sa te intrebi dupa 2 sau 3 luni ce se intampla cu tine pentru ca din acel loc sansele de avansare sunt nule.
Nu vreau sa spun foarte multe deoarece o sa-mi atrag antipatii pe acest forum sau chiar injurii de la diferite persoane care cred ca sansa lor este in afara tarii dar mai doresc sa spun un lucru: lumea este la fel oricum si pe orice parte o sa o intoarcem iar sansele ca sa-ti mearga mai bine intr-o tara straina (ca si limba, obiceiuri, fara prieteni) sunt minime.
Oricum, eu le doresc tuturor celor care isi doresc acst lucru din adancul sufletului mult succes si sa dea Dumenzeu sa nu-si aduca aminte de postarea mea.
Un sfat pe care eu nu l-am urmat: daca vrei sa ai o viata implinita din punct de vedere sufletesc, care este cel mai important lucru, mult mai important decat implinirea materiala ramai in tara, daca este mai important banul America este alegerea intelepta.
Va multumesc si sper sa nu fiu injurat de persoane dornice de aventuri internationale.
Cati ani ai avut cand ai emigrat in Canada?
domegaro
07-08-2007, 15:03
27 de ani
Am dat intamplator peste acest forum si mi-a atras atentia acest subiect cu emigrarea.
Eu sunt din 2004 in Canada dar vreau sa spun ca Europa si implicit Romania asa de amarata cum este sau cum o vad unii o sa ramana "acasa" pentru 99.9% din emigrantii care sunt plecati din tara.
Am observat ca unii dintre dumneavoastra gandesc ca si mine acum 4 ani cand eram inca in Romania, si este dreptul lor, dar sa nu va inchipuiti ca daca plecati de acasa problemele se vor rezolva. Din contra, problemele care va coplesesc acum o sa para o gluma in comparatie cu ceea ce se intampla in Ameria de Nord, nu vorbesc despre tarile din Europa.
Este uimitor ca unele persoane (ma refer in general) inca mai viseza cu ochii deschisi la America sau Canada. Ceea ce pot sa va spun este ca America este cea mai mare pacaleala pe care a vazut-o lumea asta iar Canada este o copie palida a Statelor Unite unde persoanele sunt doar un nr social care au dreptul doar la munca. Sa nu va inchipuiti acum ca sunt un individ care sta pe ajutor social si nu are ce face acasa. Nu! Am facut diferite munci, de la condus camioane la lucru in depozite fara aerisire ca un sobolan iar acum mi-am gasit o slujba de birou temporara.
In privinta slujbelor lucrurile ei stau foarte prost. Daca esti dispus sa faci orice gasesti de lucru dar o sa te intrebi dupa 2 sau 3 luni ce se intampla cu tine pentru ca din acel loc sansele de avansare sunt nule.
Nu vreau sa spun foarte multe deoarece o sa-mi atrag antipatii pe acest forum sau chiar injurii de la diferite persoane care cred ca sansa lor este in afara tarii dar mai doresc sa spun un lucru: lumea este la fel oricum si pe orice parte o sa o intoarcem iar sansele ca sa-ti mearga mai bine intr-o tara straina (ca si limba, obiceiuri, fara prieteni) sunt minime.
Oricum, eu le doresc tuturor celor care isi doresc acst lucru din adancul sufletului mult succes si sa dea Dumenzeu sa nu-si aduca aminte de postarea mea.
Un sfat pe care eu nu l-am urmat: daca vrei sa ai o viata implinita din punct de vedere sufletesc, care este cel mai important lucru, mult mai important decat implinirea materiala ramai in tara, daca este mai important banul America este alegerea intelepta.
Va multumesc si sper sa nu fiu injurat de persoane dornice de aventuri internationale.vreau sa vad daca ramaneai in ro cit de fericit erai....am si eu pe unchiul si matusa-mea in canada ,calgary-alberta,iar cind am fost sa-i vizitez m-i se plingeau ca e viata scumpa in canada.dar ei au o vila intr-un cartier select cu parc si lac de 1.500.000$ ,o masina toyota camry si varul meu are in garaj 3 motociclete si un tender mazda. fericirea nu consta in munca ce o executi ci i viata de familie,banul inseamna prea putin in viata asta.
domegaro
15-08-2007, 16:57
vreau sa vad daca ramaneai in ro cit de fericit erai....am si eu pe unchiul si matusa-mea in canada ,calgary-alberta,iar cind am fost sa-i vizitez m-i se plingeau ca e viata scumpa in canada.dar ei au o vila intr-un cartier select cu parc si lac de 1.500.000$ ,o masina toyota camry si varul meu are in garaj 3 motociclete si un tender mazda. fericirea nu consta in munca ce o executi ci i viata de familie,banul inseamna prea putin in viata asta.
Multumesc ca ai subliniat ceea ce am uitat eu sa spun.
Este adevarat fericirea nu consta in cate masini case si bani in banca ai, ci consta in linistea sufleteasca. Fericirea este unde te simti acasa si de obicei asta este cu familia, prietenii si locurile unde ai copilarit.
Eu sunt din Tulcea si in fiecare zi cand ma trezeam vedam din balcon Dunarea iar acum cand ma trezesc sa plec la munca vad CN Tower din Toronto. Sunt de acord ca este o priveliste frumoasa mai ales noaptea dar pentru mine nu reprezinta nimic. Prefer Dunarea.
Ai avut cumva curiozitatea sa-ti intrebi rudele cate rate au la casa, masini si motociclete. Ti-au spus cumva ca poate si copii lor o sa platesca la bunurile pe care le-au achizitionat in rate. Ti-au spus ca ei traiesc cu frica (cu care traiesc marea majoritate a emigrantilor) ca intr-o buna zi o sa ramana fara slujba. Am intalnit cazuri si nu pentru ca nu-si faceau treaba ci pentru ca dintr-o decizie pur financiara din partea firmei la care lucrezi dintr-o data nu mai au nevoie de tine si te trec pe "part time " sau te dau in somaj. La firma la mine am avut cazuri de genul asta. Persoana respectiva se pregatea sa-si intemeieze o familie si sa cumpere o casa. Acum este pe somaj iar visurile ei s-au naruit. Personajul respectiv este canadian nascut si crescut in Canada. Cei care-si doresc emigarea cu orice chip au tendinta si pe bune dreptate sa vada doar partea sclipitoare a lucrurilor, gen masini, motociclete etc. fara sa aiba rabdarea sau disponibilitea sa asculte si sa invete din experienta celor plecati din tara de mai mult timp, nu sunt pregatiti sa accepte ca viata in alta tara nu este ideala ca si acolo apar probleme financiare, nu-ti gasesti loc de munca si in unele cazuri ajungi sa traiesti mai rau decat in tara (uimitor nu?).
Pentru a putea trai intr-o tara straina si sa fii pe deplin fericit trebuie sa ai un anumit profil psihologic, nu toti putem face asta iar acest lucru nu ne face pe noi cei "inadaptati" sa fim mai prejos decat cei care fiind in tara cred ca alta tara este raiul pe pamant.
Apropo de fericirea mea in tara.
Eu nu am plecat din Romania de saracie ci dintr-un soi de inconstienta combinata cu o curiozitate specifica varstei si ca sa indrept "greseala" facuta in februarie 2008 ma voi intoarce in Romania.
Daca doriti mai multe informatii despre viata in Canada (cazul meu) o putem face aici pe forum dar rog sa fie intr-un mod civilizat fara injuraturi si cuvinte grele.
Va multumesc.
pai ce eu i-am pus sa-si cumpere vila? te intinzi citi tie plapoma,se zice in popor.da e adevarat ca o parte din tine ramine acolo unde te-ai nascut,dar daca te-ai hotarit sa faci pasul asta iti asumi raspunderea. eu sint de 12 ani in israel si ma simt acasa exact ca in romania,imi voi intemeia o familie cu o fata la care visam inca din romania.e adevarat ,imi e dor citeodata de romania side mama mea care este acolo,darcind sint in romania ma apuca dorul de israel si de oamenii pe care i-am lasat acolo. la fel ca tine plingeau si ei ca te concediaza ,dar e valabil peste tot in toata lumea.....in schimba unchiul si matusa mea uita ca au fost in vacante in toata lumea ,din hawaii la venetia.si pt mine a fost greu cind am emigrat,am avut visuri cu sclipici si masini de lux,si am primit niste palme tari de m-am trezit spalind vase in bucataria unui hotel. dar am luat-o ca pe ceva firesc ca parte din scoala vietii.iar cu prima ocazia am inceput sa avansez usor usor,invatind ce inseamna viata in societatea israeliana si care sint valorile ei materiale si morale.munca,munca si iar munca,dublata de perseverenta si talent te vor ajuta.azi sint intr-o pozitie destul de inalta si dstul de inaccesibila chiar si pt cei nascuti aici,fiind avansat la un grad destul de inalt in armata israeliana lucrind si fiind raspunzator pt actiunile mele numai in fata marelui stat major si al pm-ului.tragind linie- la roma esti roman iar in atena ,grec.
oriunde in europa oricum ar fi mai bine decat aicea:D
incepator
20-01-2008, 20:11
True ...
BASIL NUSS
20-01-2008, 20:15
fugiti din ro repede.
pina nu pune mina hel pe ro si va inrobeste in numele proletariatului.
Proletariatul nu inrobeste muncitorii, doar aristocratia si patronii. Oricum romanii sunt de mult inrobiti de propria lor elita intelectuala oligarhica, ce e sustinuta de servitori inconstienti ai capitalului.
Uitati un link. Ce stiti cu adevarat despre efectele globalizarii?
http://www.unpac.ca/economy/globalization/1b.htm
BASIL NUSS
20-01-2008, 21:59
Proletariatul nu inrobeste muncitorii, doar aristocratia si patronii. Oricum romanii sunt de mult inrobiti de propria lor elita intelectuala oligarhica, ce e sustinuta de servitori inconstienti ai capitalului.
am mai auzit placa asta pina in `89.
am mai auzit placa asta pina in `89.
Actualitatea ei este aceeasi, si ai fi cel mai mare ipocrit sa negi acest lucru.
BASIL NUSS
20-01-2008, 22:45
i-ati secera si ciocanul ala si bagati-le in poponetz.
BASIL NUSS
20-01-2008, 22:49
mi-e mila de tine.
ai trait 47 de ani degeaba.
bine ca macar bani de calculator ai avut.
Uitati un link. Ce stiti cu adevarat despre efectele globalizarii?
http://www.unpac.ca/economy/globalization/1b.htm
]
eu mi-am dat licenta in globalizare si cred ca stiu cat de cat despre aceasta, nu suficient, dar atat cat se poate numi 'decent'. in orice caz, fiecare lucru are doua taisuri, nu exista numai bine sau numai rau. globalizarea ameninta ce-i drept individualitatea statala, perceptia asupra traditiilor si culturii popoarelor. e pericol mare sa ne uitam trecutul istoric, sa nu mai apartinem unui spatiu delimitat. insa globalizarea e un proces ireversibil, fie ca ne place sau nu. comunicarea este temelia globalizarii si este cea mai buna trasatura a acestei, vorbind din punct de vedere social si al relatiilor interumane....
BASIL NUSS
22-01-2008, 13:46
hai sictir nenea hel.du-te si dai ia o gura de kkt din wc.
mi-a luat ceva timp sa citesc toate postarile voastre.dar a meritat...
eu am locuit in grecia vre-o 6 ani,si acuma de un an si juma...sunt in uk....peste tot e la fel.....emigrant te numesti.....
diavolitza
05-10-2008, 14:02
nu as parasi tzara decat sa vizitez altele...nicidecum sa fiu emigrant pe undeva, aici imi este familia, imi sunt rudele si prietenii, e cea mai mare comoara pe care o am, decat singur si bogat mai bine alaturi de cei dragi si mai sarac..
Alex Popescu
05-10-2008, 14:06
nu as parasi tzara decat sa vizitez altele...nicidecum sa fiu emigrant pe undeva, aici imi este familia, imi sunt rudele si prietenii, e cea mai mare comoara pe care o am, decat singur si bogat mai bine alaturi de cei dragi si mai sarac..
the same...k i s s
Eu am ajuns la concluzia ca eu insumi sunt cea mai mare comoara pe care o am, vointa si increderea in sine mi-au adus cele mai mari satisfactii. Vorba cantecului, daca va place muzica buna: "What is a man, what has he got? If not himself, then he has nothing" (Frank Sinatra).
Totul se poate inlocui - pierzi bani, faci altii, ii parasesti pe cei dragi, o sa cunosti alte persoane, dar daca te "pierzi" pe tine, nimic nu poate inlocui asta. Personalitatea, caracterul tau, sunt cele mai mari valori pe care le detii.
Desi sunt tanar, am trecut prin destule, am avut destule "caderi" in care nimeni si nimic nu m-a ajutat decat propria persoana. Faptul ca am avut aceasta putere imi da o foarte mare satisfactie.
iti mor parintii, iti iei altii?
Nu, te impaci cu ideea si te descurci singur...
Alex Popescu
05-10-2008, 14:24
Eu am ajuns la concluzia ca eu insumi sunt cea mai mare comoara pe care o am, vointa si increderea in sine mi-au adus cele mai mari satisfactii. Vorba cantecului, daca va place muzica buna: "What is a man, what has he got? If not himself, then he has nothing" (Frank Sinatra).
Totul se poate inlocui - pierzi bani, faci altii, ii parasesti pe cei dragi, o sa cunosti alte persoane, dar daca te "pierzi" pe tine, nimic nu poate inlocui asta. Personalitatea, caracterul tau, sunt cele mai mari valori pe care le detii.
de acord cu tine dar tema topicului este alta. poti ramane acelasi om oriunde in lume dar...tema topicului ne sugereaza altceva- "hai sa emigram..." - iar motivele emigrarii...
diavolita a raspuns direct si...in asentimentul meu. stai sa o mai pup odata k i s s
Nu, te impaci cu ideea si te descurci singur...
oricum altceva nu ai de facut, dar cum ai spus tu, am inteles ca pentru tine nu conteaza relatiile pe care le ai acum, ai renunta la ele fara vreo remuscare pentru ca oricum gasesti altele.
Am renuntat deja, in urma cu 2 luni am plecat din tara. Conteaza relatiile pe care le-am avut, am lasat in urma oameni extraordinari, cu care am trecut prin multe, dar voi intalni altii.
Te invidiez si te compatimesc in acelasi timp.
Alex Popescu
05-10-2008, 14:40
Am renuntat deja, in urma cu 2 luni am plecat din tara. Conteaza relatiile pe care le-am avut, am lasat in urma oameni extraordinari, cu care am trecut prin multe, dar voi intalni altii.
am senzatia ca tu chiar i-ai "lasat in urma"...
nu sunt malitios dar...nu simt nici o nostalgie sau dor de prieteni sau cei apropiati in cuvintele tale. desigur, este o atitudine si o alegere ce iti apartin si aici nu are nimeni dreptul sa se bage. sper sa ai o viata frumoasa acolo unde esti acum.
Poate ca ai dreptate, devin din ce in ce mai putin sentimental.
Mersi!
Nathalie
05-10-2008, 22:07
Si pt mine familia si prietenii reprezinta comoara cea mai de pret...si daca am ales sa fiu departe de ei, nu inseamna ca nu sunt tot o comoara pt mine....doar ca uneori,in anumite momente ale vietii, esti 'nevoit' sa alegi (fie ca e vorba de o ambitie, un vis sau o dorinta)...si alegi sa fii departe de ei...asa cum am ales si eu....ei inca sunt comoara mea, visul e aproape implinit si in plus, am gasit si alte comori ...prieteni din toate colturile lumii...
A emigra inseamna a fi puternic, ambitios si responsabil...si probabil mai putin sentimental, cum spunea Erik....desi eu am ramas si voi ramane vesnic sentimentala:)...Fara calitatile astea, fie o iei razna, fie te intorci de unde ai plecat.
diavolitza
05-10-2008, 22:42
A emigra inseamna a fi puternic, ambitios si responsabil...si probabil mai putin sentimental, cum spunea Erik....desi eu am ramas si voi ramane vesnic sentimentala:)...Fara calitatile astea, fie o iei razna, fie te intorci de unde ai plecat.[/QUOTE]
Nathalie iti urez bafta in continuare, dar sa stii un lucru si aici se gasesc oameni si locuri cum sunt in afara...europa, state etc nu trb sa te duci la vascautzii din deal k sa faci ceva in viata, cine are cap face bani si aici si afara eu nu suport oamenii ca voi sincer o spun direct, ce sa zic la noi sunt manelisti si tigani si coruptie, sa stii tu draga mea ca se intalnesc si oameni culti, locuri frumoase...nu trb sa te duci cu boccelutza in spate si sa vii la te bati cu pumnii in piept ca lucrezi "afara" mare branza dak aveai capacitate faceai la tine in tzara dublu decat acolo, din contra traiul e mai greu aici deci "noi" care ramanem ne invatam copii sa zica mama si tata nu mother sau father
diavolitza
05-10-2008, 22:43
de acord cu tine dar tema topicului este alta. poti ramane acelasi om oriunde in lume dar...tema topicului ne sugereaza altceva- "hai sa emigram..." - iar motivele emigrarii...
diavolita a raspuns direct si...in asentimentul meu. stai sa o mai pup odata k i s s
hey vezi ca ma albesti si vreau sa imi ramana bronzul macar pana la revelion:p
Alessandro
05-10-2008, 22:45
si eu sunt de parere ca daca esti descurcareti reusesti si in tara ta. dar daca te duce mintea, dc sa nu pleci afara, unde munca e mult mai bine apreciata???
ciupanezu
05-10-2008, 22:46
pentru ca esti roman..:))
Nathalie
05-10-2008, 22:56
A emigra inseamna a fi puternic, ambitios si responsabil...si probabil mai putin sentimental, cum spunea Erik....desi eu am ramas si voi ramane vesnic sentimentala:)...Fara calitatile astea, fie o iei razna, fie te intorci de unde ai plecat.
Nathalie iti urez bafta in continuare, dar sa stii un lucru si aici se gasesc oameni si locuri cum sunt in afara...europa, state etc nu trb sa te duci la vascautzii din deal k sa faci ceva in viata, cine are cap face bani si aici si afara eu nu suport oamenii ca voi sincer o spun direct, ce sa zic la noi sunt manelisti si tigani si coruptie, sa stii tu draga mea ca se intalnesc si oameni culti, locuri frumoase...nu trb sa te duci cu boccelutza in spate si sa vii la te bati cu pumnii in piept ca lucrezi "afara" mare branza dak aveai capacitate faceai la tine in tzara dublu decat acolo, din contra traiul e mai greu aici deci "noi" care ramanem ne invatam copii sa zica mama si tata nu mother sau father[/QUOTE]
Mersi frumos..
Toata lumea s a gandit la acelasi lucru : BANI ..."daca esti istet, faci bani oriunde"...."daca te duce capul, te descurci oriunde"...Eu nu am ales drumul asta pt bani....
Si nimeni nu a spus ca nu sunt oameni culti si locuri frumoase in tara noastra...sau ca trebuie sa iti etalezi reusitele...
diavolitza
05-10-2008, 23:03
Mersi frumos..
Toata lumea s a gandit la acelasi lucru : BANI ..."daca esti istet, faci bani oriunde"...."daca te duce capul, te descurci oriunde"...Eu nu am ales drumul asta pt bani....
Si nimeni nu a spus ca nu sunt oameni culti si locuri frumoase in tara noastra...sau ca trebuie sa iti etalezi reusitele...[/QUOTE]
Poi nu te duci sa iei accent si sa vii in vacantza sa zici vaiiiii ce super e acolo, e pe draq am prieteni oriunde aproape in lume au plecat si in Norvegia, toti la sfarsit spun "mor" nicidecum in alta limba
Nathalie
05-10-2008, 23:18
Mersi frumos..
Si nimeni nu a spus ca nu sunt oameni culti si locuri frumoase in tara noastra...sau ca trebuie sa iti etalezi reusitele...
Poi nu te duci sa iei accent si sa vii in vacantza sa zici vaiiiii ce super e acolo, e pe draq am prieteni oriunde aproape in lume au plecat si in Norvegia, toti la sfarsit spun "mor" nicidecum in alta limba[/QUOTE]
Deja vorbim despre alta categorie de oameni.....
cristi1850
05-10-2008, 23:22
ii mare canada a doua tara dupa rusia dar populatia ee de dor 31 milioane locuitori
Nathalie iti urez bafta in continuare, dar sa stii un lucru si aici se gasesc oameni si locuri cum sunt in afara...europa, state etc nu trb sa te duci la vascautzii din deal k sa faci ceva in viata, cine are cap face bani si aici si afara eu nu suport oamenii ca voi sincer o spun direct, ce sa zic la noi sunt manelisti si tigani si coruptie, sa stii tu draga mea ca se intalnesc si oameni culti, locuri frumoase...nu trb sa te duci cu boccelutza in spate si sa vii la te bati cu pumnii in piept ca lucrezi "afara" mare branza dak aveai capacitate faceai la tine in tzara dublu decat acolo, din contra traiul e mai greu aici deci "noi" care ramanem ne invatam copii sa zica mama si tata nu mother sau father[/QUOTE]
E mai mult decat bani, nu intelegi in totalitate despre ce e vorba.
Alex Popescu
06-10-2008, 09:13
Nathalie iti urez bafta in continuare, dar sa stii un lucru si aici se gasesc oameni si locuri cum sunt in afara...europa, state etc nu trb sa te duci la vascautzii din deal k sa faci ceva in viata, cine are cap face bani si aici si afara eu nu suport oamenii ca voi sincer o spun direct, ce sa zic la noi sunt manelisti si tigani si coruptie, sa stii tu draga mea ca se intalnesc si oameni culti, locuri frumoase...nu trb sa te duci cu boccelutza in spate si sa vii la te bati cu pumnii in piept ca lucrezi "afara" mare branza dak aveai capacitate faceai la tine in tzara dublu decat acolo, din contra traiul e mai greu aici deci "noi" care ramanem ne invatam copii sa zica mama si tata nu mother sau father
E mai mult decat bani, nu intelegi in totalitate despre ce e vorba.[/QUOTE]
pai spuneti atunci motivele emigrarii voastre. sa stim si noi.
Alex Popescu
06-10-2008, 09:14
hey vezi ca ma albesti si vreau sa imi ramana bronzul macar pana la revelion:p
ok.k i s s
diavolitza
06-10-2008, 11:40
ok.k i s s
terminaaaaaaas c a r e
E vorba de un mod de viata, de a fi mereu pe drumuri, de a trai viata cat mai intens. E o aventura, un drum initiatic, pe care il faci ca sa iti demonstrezi ca poti. Sa iti demonstrezi ca acele granite pentru tine nu inseamna nimic, ca te poti descurca oriunde. In plus, iti dai ocazia sa iti deschizi ochii, sa vezi mai multe decat cei care au ramas acasa, sa cunosti alti oameni, alte culturi. Sunt mult mai multe satisfactii in asta decat cele financiare.
Alex Popescu
06-10-2008, 13:03
E vorba de un mod de viata, de a fi mereu pe drumuri, de a trai viata cat mai intens. E o aventura, un drum initiatic, pe care il faci ca sa iti demonstrezi ca poti. Sa iti demonstrezi ca acele granite pentru tine nu inseamna nimic, ca te poti descurca oriunde. In plus, iti dai ocazia sa iti deschizi ochii, sa vezi mai multe decat cei care au ramas acasa, sa cunosti alti oameni, alte culturi. Sunt mult mai multe satisfactii in asta decat cele financiare.
Immanuel Kant nu a parasit niciodata oraselul sau pe parcursul vietii. Si totusi a inteles...a inteles....
E vorba de tipologii umane, inteleg asta. Cei care urmeaza exemplul tau ma fascineaza...doar ca eu sunt altfel. Sa traim toti sub un singur soare, sa facem aceasta lume un RAI!!!
Ah...si sa o k i s s pe diavolitza ca imi parea suparata mai devreme. doar oleaca...
Exact, despre asta e vorba. Eu am o fire de artist care imi da tot felul de idei, poate la anul o sa fiu in Africa, sau cine stie :)
diavolitza
06-10-2008, 14:02
[
Ah...si sa o k i s s pe diavolitza ca imi parea suparata mai devreme. doar oleaca...[/QUOTE]
din cauza ta cu siguranta o sa emigrez, apropo sa dai banii pe abonamentul la solar, clar? b o x
Alex Popescu
06-10-2008, 14:55
[
Ah...si sa o k i s s pe diavolitza ca imi parea suparata mai devreme. doar oleaca...
din cauza ta cu siguranta o sa emigrez, apropo sa dai banii pe abonamentul la solar, clar? b o x[/QUOTE]
ce bani sa dau? nu pot plati altfel?f l o a r
diavolitza
06-10-2008, 14:59
din cauza ta cu siguranta o sa emigrez, apropo sa dai banii pe abonamentul la solar, clar? b o x
ce bani sa dau? nu pot plati altfel?f l o a r[/QUOTE]
am deraiat de la subiect........treci back
Nathalie
06-10-2008, 20:01
Exact!... + scoala, care pt mine e f importanta....
catalinux007lei
11-10-2008, 00:50
Hai ca sunteti buni. Omul se duce unde e mai bine, sau unde crede o a aiba un viitor mai sigur. Si nu ma luati cu faza aia de genu ca daca ai cap, faci si aici dublu. Poate ca eu sunt mai prost de la natura, si atunci ce sanse am? Sau daca aici pot face dublu, inseamna ca dincolo fac de doua ori dublu. Cat despre partiotismul vostru mai bine nu comentez. Toti va iubiti tara la nebunie, nu a-ti parasi-o pt nimic in lume, dar mizeria din Romania si voi o intretineti, asa de mult va iubiti tara.Ce ati facut voi cei ramasi acasa pentru tara? Ar trebui sa facem si noi ca sarbii, care si-au ridicat tara cu banii trimisi de muncitorii sarbi din strainatate, nu sa criticam pe cei plecati ca si-au lasat familia si tara. Daca ar fi sa criticam pe cei care au curajul sa ia lumea in piept, ar trebui sa ii judecam daca au trimis bani aici on ro, nu ca si-au lasat familia si prietenii. Pe prieteni nu dai doi bani, iar mata, cred ca e mai fericita sa stie ca esti bine si prosperi undeva acolo departe, decat aici somer.
Alex Popescu
14-10-2008, 13:16
Hai ca sunteti buni. Omul se duce unde e mai bine, sau unde crede o a aiba un viitor mai sigur. Si nu ma luati cu faza aia de genu ca daca ai cap, faci si aici dublu. Poate ca eu sunt mai prost de la natura, si atunci ce sanse am? Sau daca aici pot face dublu, inseamna ca dincolo fac de doua ori dublu. Cat despre partiotismul vostru mai bine nu comentez. Toti va iubiti tara la nebunie, nu a-ti parasi-o pt nimic in lume, dar mizeria din Romania si voi o intretineti, asa de mult va iubiti tara.Ce ati facut voi cei ramasi acasa pentru tara? Ar trebui sa facem si noi ca sarbii, care si-au ridicat tara cu banii trimisi de muncitorii sarbi din strainatate, nu sa criticam pe cei plecati ca si-au lasat familia si tara. Daca ar fi sa criticam pe cei care au curajul sa ia lumea in piept, ar trebui sa ii judecam daca au trimis bani aici on ro, nu ca si-au lasat familia si prietenii. Pe prieteni nu dai doi bani, iar mata, cred ca e mai fericita sa stie ca esti bine si prosperi undeva acolo departe, decat aici somer.
referitor strict la ce ai comentat tu, am placerea deosebita de a te informa ca cei catre care se emigreaza si-au ridicat singuri economiile, si-au gandit singuri afacerile. si nu au avut conditii mai bune decat aici. ba mai mult, acum cumpara pe nimic resurse de aici si folosesc forta de munca "inteligenta" sau nu tot de prin aceasta zona. un ban castigat dincolo nu reduce discrepanta dintre aici si dincolo . dimpotriva, tot cel care este stapan dincolo va castiga mai mult fara discutie. nu are nici un interes sa aduca bogatia aici. daca ai vedea in ansamblu...
dar discutia generala nu s-a referit numai la bani si s-a facut distinctia asta clar pana acum pe acest thread. dar non omnia omnes desigur...
PS: unde esti Hel sa-i explici omului cum sta treaba de fapt pe lumea asta?
BogdanMM
14-10-2008, 16:45
pt o econimie prospera salariul minim este un indicator eficient.. daca de exemplu in Uk cu minimul pe economie traiesti, platesti intretinere, mananci, chirie, si iti mai si raman bani, de exemplu , in timp ce in Ro 504Ron nu imi ajunge nici sa imi platesc chiria .... se stie ca daca nu ai sprijin in Ro, pe cai corecte nu te dezvolti, mai ales acum cand deja piata a ajuns la un punct in care pt a reusi sa te impui ai nevoie de sute de mii de euro ... deci esti tentat sa mergi sa inghiti toate greutatiile emigrantului pt a economisi ceva bani ...
si exemplu nu e valabil doar pt Uk, si pt Franta, Ge, Grecia, Italia, s.a.m.d
BogdanMM
14-10-2008, 16:47
si sa spunem `Doamne ajuta`` ca avem oameni care lucreaza pe afara.. ca vin sarbatoriile si intra valuta in tara.. numai asa mai scade euro si se mai apreciaza leul
catalinux007lei
16-10-2008, 01:32
referitor strict la ce ai comentat tu, am placerea deosebita de a te informa ca cei catre care se emigreaza si-au ridicat singuri economiile, si-au gandit singuri afacerile. si nu au avut conditii mai bune decat aici. ba mai mult, acum cumpara pe nimic resurse de aici si folosesc forta de munca "inteligenta" sau nu tot de prin aceasta zona. un ban castigat dincolo nu reduce discrepanta dintre aici si dincolo . dimpotriva, tot cel care este stapan dincolo va castiga mai mult fara discutie. nu are nici un interes sa aduca bogatia aici. daca ai vedea in ansamblu...
dar discutia generala nu s-a referit numai la bani si s-a facut distinctia asta clar pana acum pe acest thread. dar non omnia omnes desigur...
PS: unde esti Hel sa-i explici omului cum sta treaba de fapt pe lumea asta?
Dar sarbii cum si-au ridicat tara? Sti cumva? Si cine a dorit razboi in Serbia si dc?
P.S.: lasa-l pe hel si explica-mi tu
Alex Popescu
16-10-2008, 09:39
Dar sarbii cum si-au ridicat tara? Sti cumva? Si cine a dorit razboi in Serbia si dc?
P.S.: lasa-l pe hel si explica-mi tu
nu stiu. spune-mi tu.
catalinux007lei
17-10-2008, 00:28
nu stiu. spune-mi tu.
A fost odata ca niciodata, vremuri de demult apuse, cand noi nu stiam cum arata un pasaport, iar sarbii munceau legal in occident, in special in Germania. Si cum tot munceai ei si tot munceau, culmea ca mai erau si platiti pentru asta, puneau marci pe marci si le trimiteau acasa. Si cum sarbul devenea tot mai priceput in asta, unii au considerat ca nu este de dorit asa ceva in balcani. Nimeni nu dorea o putere in zona, asa ca s-au pus pe treaba, moto-ul dupa care s-a actionat fiind "divide si cucereste". Toate acestea find lucratura Germaniei, doar ca indeplinite de Sua.
Este o teorie, sustinuta totusi de cateva argumente cum ar fi:
SUA nu ar fi putut sa poarte razboi pe teritoriu european fara acordul UE
Au sustinut o tara musulmana, care se stie ca nu poate fi democratica 100% din cauza religiei. Singura tara de religie islamica din Europa. Cum asa?
Alex Popescu
17-10-2008, 09:00
A fost odata ca niciodata, vremuri de demult apuse, cand noi nu stiam cum arata un pasaport, iar sarbii munceau legal in occident, in special in Germania. Si cum tot munceai ei si tot munceau, culmea ca mai erau si platiti pentru asta, puneau marci pe marci si le trimiteau acasa. Si cum sarbul devenea tot mai priceput in asta, unii au considerat ca nu este de dorit asa ceva in balcani. Nimeni nu dorea o putere in zona, asa ca s-au pus pe treaba, moto-ul dupa care s-a actionat fiind "divide si cucereste". Toate acestea find lucratura Germaniei, doar ca indeplinite de Sua.
Este o teorie, sustinuta totusi de cateva argumente cum ar fi:
SUA nu ar fi putut sa poarte razboi pe teritoriu european fara acordul UE
Au sustinut o tara musulmana, care se stie ca nu poate fi democratica 100% din cauza religiei. Singura tara de religie islamica din Europa. Cum asa?
am impresia ca ceva de genul asta am spus si eu. cu mentiunea ca la romani nu e nevoie sa vina altii sa strice treburile. se pricep ei mai bine. nu e topic aici ca puneam si ceva bancuri pe tema asta.
PS: sunt de acord cu ce spui dar nu pricep de ce nu esti tu de acord cu ce am zis eu...
ciupanezu
17-10-2008, 12:02
alex iti sugerez sa platesti altfel diavolitzei..;)) dar doar daca stii sa joci rugbi.
Alex Popescu
17-10-2008, 12:07
alex iti sugerez sa platesti altfel diavolitzei..;)) dar doar daca stii sa joci rugbi.
ce sa-i platesc? pentru ce?
diavolitza
17-10-2008, 12:08
ce sa-i platesc? pentru ce?
lasa-l k s-a trezit si el am vb noi sapt tecuta ca trb sa dai banii de solar si apoi pot plati altfel ai zis u....
Alex Popescu
17-10-2008, 12:14
lasa-l k s-a trezit si el am vb noi sapt tecuta ca trb sa dai banii de solar si apoi pot plati altfel ai zis u....
aha. am priceput. oricum nu ma pricep la rugby asa ca raman in continuare dator.
diavolitza
17-10-2008, 12:21
aha. am priceput. oricum nu ma pricep la rugby asa ca raman in continuare dator.
si eu ma uit si nu cred ca o sa inteleg vreodata sportul ala si mai ales pumniii care se aplica cand formeaza gramadab o x
ciupanezu
17-10-2008, 12:23
era o gluma..cu tenta rugbista:P
Alex Popescu
17-10-2008, 12:26
si eu ma uit si nu cred ca o sa inteleg vreodata sportul ala si mai ales pumniii care se aplica cand formeaza gramadab o x
nah, probabil ca sportul e doar un pretext. se strang acolo oamenii ca sa se cotonogeasca legal si organizat.
diavolitza
17-10-2008, 12:27
era o gluma..cu tenta rugbista:P
poi ....de ce tenta asta
ciupanezu
17-10-2008, 13:56
poi ....de ce tenta asta
parca nu ai stii c i o c a .hai k deviem de la subiect.tu unde ai vrea sa emigrezi diavolitzo?a l c o o
diavolitza
17-10-2008, 17:12
parca nu ai stii c i o c a .hai k deviem de la subiect.tu unde ai vrea sa emigrezi diavolitzo?a l c o o
nicaieri man as vrea sa ma plimb doar o sapt doua prin egipt, grecia, tunisia si sa revin la mine ACASA ca numai aici e casa pt mine c o o l 2
Alex Popescu
17-10-2008, 21:47
pe mine ma ispiteste rau Himalaya. dar pana acolo, o comit pe la noi prin munti.
In caz ca veti pleca, in strainatate cu avionul, George Carlin are sa va spuna cate ceva...
Airplane safety and announcements
http://www.youtube.com/watch?v=Xt2X-hOkrGw part1
http://www.youtube.com/watch?v=s7C0DaRTffY&feature=related part2
catalinux007lei
18-10-2008, 08:03
Unde ai vazut pumni la rugby? Poate la fotbal.
ba se dau cataline pumni coate capete in gura
ba se dau cataline pumni coate capete in gura
Ca la hockey.
pe mine ma ispiteste rau Himalaya. dar pana acolo, o comit pe la noi prin munti.
ai cutreierat prin dorna? prin parcul calimani?
diavolitza
18-10-2008, 13:21
Unde ai vazut pumni la rugby? Poate la fotbal.
acolo o sa vezi mai multe capete sparte k la o finala de box pt cultura ta generalab a t a i
Alex Popescu
18-10-2008, 13:23
ai cutreierat prin dorna? prin parcul calimani?
nu. din pacate nu am foarte mult timp. mi-am inchegat o gashca in schimb cu care vreau sa facem toate masivele importante din tara. nu ne intereseaza "trasee bulevard" gen Bucegi. nu ca nu ar fi frumos dar....avem alte gusturi in materie de munte. imi recomanzi ceva anume in Calimani?
catalinux007lei
21-10-2008, 00:52
acolo o sa vezi mai multe capete sparte k la o finala de box pt cultura ta generalab a t a i
Pt cultura ta generala,mai bine taci. Fotbalistii se accidenteaza mai des ca rugbystii.
Fotbalul e un sport de domni jucat de vagabonzi, iar ruby este un sport de vagabonzi jucar de doctori.
Alessandro
21-10-2008, 10:51
mda, cam asa e...spre deosebire de fotbalisti, rugbystii se respecte. si nu am vazut pana acum sa protesteze vreun rugbyst, la deciziile arbitrului :)
diavolitza
21-10-2008, 13:43
Pt cultura ta generala,mai bine taci. Fotbalistii se accidenteaza mai des ca rugbystii.
Fotbalul e un sport de domni jucat de vagabonzi, iar ruby este un sport de vagabonzi jucar de doctori.
accidentarile de la fotbal sunt apa de ploaie, nu compara tu un crampon pe picior fata de unu pe cap, sunt femeie si fac diferentele mai bine k tine, rusine!!!!!!
Alex Popescu
21-10-2008, 16:06
accidentarile de la fotbal sunt apa de ploaie, nu compara tu un crampon pe picior fata de unu pe cap, sunt femeie si fac diferentele mai bine k tine, rusine!!!!!!
ai uitat sa mentionezi diferenta de gabarit si ca nu esti complet straina de rugby. intinzi capcane oamenilor drace mic....
diavolitza
21-10-2008, 16:26
ai uitat sa mentionezi diferenta de gabarit si ca nu esti complet straina de rugby. intinzi capcane oamenilor drace mic....
fac si io ce pot si sa revenim la oile noastre NUuuuu EEEEmigrrrrrrrrratiiiiiiiiiik i s s
catalinux007lei
21-10-2008, 21:21
Nu urmaresc constant meciuri de rugby, dar la care m-am uitat nu am vazut accidentari de care vb. tu. Diferente doar ti se pare ca faci, defapt esti incapatanata. Rusinica tie!!!
catalinux007lei
21-10-2008, 21:28
NUuuuu EEEEmigrrrrrrrrratiiiiiiiiiik i s s
Plecati care aveti ocazia sa faceti cva mai bun. Nu dati cu piciorul, si nu puneti botu la propaganda ieftina ca doar aici, si doar cu tine se poate ridica nivelul de trai in Ro. In plus e o experienta si asta, intareste caracteru, e o a doua armata.
diavolitza
23-10-2008, 11:15
Nu urmaresc constant meciuri de rugby, dar la care m-am uitat nu am vazut accidentari de care vb. tu. Diferente doar ti se pare ca faci, defapt esti incapatanata. Rusinica tie!!!
dak nu urmaresti nu mai vorbi eu ma uit de multe ori de la cativa metrii si vad crampoane in cap si multe altele, dak nu stii sa inoti stai la mal...nu te avanta si nu mai ma contraziceb o x
diavolitza
23-10-2008, 11:17
Plecati care aveti ocazia sa faceti cva mai bun. Nu dati cu piciorul, si nu puneti botu la propaganda ieftina ca doar aici, si doar cu tine se poate ridica nivelul de trai in Ro. In plus e o experienta si asta, intareste caracteru, e o a doua armata.
pleaca tu in aramata sa scapam de tinec a p z i
de ce te iei de baiat:D :D
catalinux007lei
24-10-2008, 00:25
dak nu urmaresti nu mai vorbi eu ma uit de multe ori de la cativa metrii si vad crampoane in cap si multe altele, dak nu stii sa inoti stai la mal...nu te avanta si nu mai ma contraziceb o x
Sa nu te contrazic? De ce? Faci crize ca o pokemoanca de 15 ani ce esti?s c a r e
Sigur barbac-tu e un momarlan ce il comanda muierile.
catalinux007lei
24-10-2008, 00:27
pleaca tu in aramata sa scapam de tinec a p z i
Sunt cam incomod, nu?n a u g h
catalinux007lei
24-10-2008, 00:31
de ce te iei de baiat:D :D
Inainte o venerati pe ioana, acuma pe diavolita. Cum decade sexul tare, in fata unei femeiustih a h a
Inainte o venerati pe ioana, acuma pe diavolita. Cum decade sexul tare, in fata unei femeiustih a h a
cand vezi ca un barbat se lupta cu o femeie, cui sari sa-i dai 2 ciocane in fata? :) cred ca stii si singur raspunsul, fara sa ai nevoie sa stii motivul "conflictului".
cand vezi ca un barbat se lupta cu o femeie, cui sari sa-i dai 2 ciocane in fata? :) cred ca stii si singur raspunsul, fara sa ai nevoie sa stii motivul "conflictului".
Dani, analogia ta nu are nicio relevanta legat de postul lui Catalin.
diavolitza
24-10-2008, 12:01
Sa nu te contrazic? De ce? Faci crize ca o pokemoanca de 15 ani ce esti?s c a r e
poi ma contrazici prost, comenteaza intr-un domeniu in care te pricepi nu asa ca ai u o parere, probabil nu ai vazut un astfel de meci live sau macar intreaba un sportiv cum e comotiile la ce nivel in sportul astag u n s
diavolitza
24-10-2008, 12:03
esti prea mic sa intelegi cum stau lucrurile intre un barbat si o femeie, cum fiecare are rolul lui...y e s
BogdanMM
24-10-2008, 12:46
daca aveti posibilitatea .. plecati din Ro .... daca va place altundeva stabiliti-va.. daca nu, o experienta in plus, o largire a modului de preceptie nu stica nimanui ... aud atati romani ``vaii ce dor mi-e de tara`` .. dar nimeni nu are tupeul sa se intoarca :D .. odata obisnuit cu un nivel de trai normal... intorcandu-te in mult iubita noastra tara .. intri in depresii si Doamne feri` mai fac oamenii si nevroze .... am vorbit cu oameni plecati este hotare de 8 , 10 ani .. efectiv au pierdut ideea de a fii roman, nu mai au capacitatea de a percepe real Roamnia si tot ceea ce se intampla pe meleagurile noastre mioritice ... nu-i bai ... mergem la vot .. poate schimbam ceva ... ii aducem pe altii la putere :D
ce sa facem bogdane pe astia i avem cu astia defilam:D
Dani, analogia ta nu are nicio relevanta legat de postul lui Catalin.
ideea e ca am observat in N randuri ca oricare ar avea dreptate si oricare ar fi conflictul, multe persoane de sex masculin iau apararea partii feminine :)
ideea e ca am observat in N randuri ca oricare ar avea dreptate si oricare ar fi conflictul, multe persoane de sex masculin iau apararea partii feminine :)
Asa este, doar ca in cazul de fata nimeni nu-i dadea cu ciocanul in cap :)
Asa este, doar ca in cazul de fata nimeni nu-i dadea cu ciocanul in cap :)
am exagerat putin scenariul :D
catalinux007lei
24-10-2008, 17:58
poi ma contrazici prost, comenteaza intr-un domeniu in care te pricepi nu asa ca ai u o parere, probabil nu ai vazut un astfel de meci live sau macar intreaba un sportiv cum e comotiile la ce nivel in sportul astag u n s
Meciurile alea la care te uiti tu sunt de amatori. Ai vazut tu live nationala de rugby a Angliei sau e Noii Zeelande?
catalinux007lei
24-10-2008, 18:03
esti prea mic sa intelegi cum stau lucrurile intre un barbat si o femeie, cum fiecare are rolul lui...y e s
Cred ca am inteles foarte bine cum stau lucrurile, doar ca esti prea mandra si aroganta ca sa recunosti ca e asa. Acasa la tine tu esti sefa pt ca barbactu e un pampalau, si crezi ca la fel poti face cu toti.
Relatia intre un barbat si o femeie e simpla. Ori conduce el, ori conduce ea.
La arabi femeia e dominata complet, in occident si in special la americani femeia are mult mai multe drepturi ca un barbat, iar la japonezi femeia e pretuita si respectata, chiar daca e mereu in spatele barbatului. Aia nu isi bat femeile ca romanii, si nici nu tremura ca idiotii cand femeia isterizeaza ca proasta, cum fac occidentalii. De arabi sa nu mai vorbim. Prefer "metoda" japoneza.
Alex Popescu
24-10-2008, 20:48
Cred ca am inteles foarte bine cum stau lucrurile, doar ca esti prea mandra si aroganta ca sa recunosti ca e asa. Acasa la tine tu esti sefa pt ca barbactu e un pampalau, si crezi ca la fel poti face cu toti.
La arabi femeia e dominata complet, in occident si in special la americani femeia are mult mai multe drepturi ca un barbat, iar la japonezi femeia e pretuita si respectata, chiar daca e mereu in spatele barbatului. Aia nu isi bat femeile ca romanii, si nici nu tremura ca idiotii cand femeia isterizeaza ca proasta, cum fac occidentalii. De arabi sa nu mai vorbim. Prefer "metoda" japoneza.
nu stiu de ce au denaturat iar discutiile, dar se pare ca asa e la romani. fara insulte nu se poate...nah. referitor la accidentarile din rugby ma vad silit sa fiu complet de acord cu diavolita si nu din considerentele sus mentionate de unii dintre voi. nu stiu nici cum e "barbacsu" si nici ea, in schimb stiu ca meciurile si antrenamentele de rugby sunt extrem de dure si se soldeaza cu multe accidentari si asta nu numai din cauza jocului in sine si a gabaritului sportivilor ci si datorita hormonilor aflati acolo in elementul lor. din cate imi amintesc (si cred ca imi amintesc bine), jocul de rugby era la origine ceva ce aducea mai mult cu luptele libere si boxul. besica aia era doar pretextul unui cafting pe cinste. daca vreti sa vedeti realitatea stati o vreme pe langa echipele de rugby si va veti lamuri cum sta treaba la baietii aia.
si ca sa revenim la topic....emigrati intr-o tara cu traditie in rugby. b o x
ciupanezu
24-10-2008, 21:32
nu stiu de ce au denaturat iar discutiile, dar se pare ca asa e la romani. fara insulte nu se poate...nah. referitor la accidentarile din rugby ma vad silit sa fiu complet de acord cu diavolita si nu din considerentele sus mentionate de unii dintre voi. nu stiu nici cum e "barbacsu" si nici ea, in schimb stiu ca meciurile si antrenamentele de rugby sunt extrem de dure si se soldeaza cu multe accidentari si asta nu numai din cauza jocului in sine si a gabaritului sportivilor ci si datorita hormonilor aflati acolo in elementul lor. din cate imi amintesc (si cred ca imi amintesc bine), jocul de rugby era la origine ceva ce aducea mai mult cu luptele libere si boxul. besica aia era doar pretextul unui cafting pe cinste. daca vreti sa vedeti realitatea stati o vreme pe langa echipele de rugby si va veti lamuri cum sta treaba la baietii aia.
si ca sa revenim la topic....emigrati intr-o tara cu traditie in rugby. b o x
sterge din pm...
diavolitza
27-10-2008, 15:35
dak unu iti zice ca esti prost....poate nu crezi dar cand iti zic mai multi, crede-i k asa e...baiatule nu imi da mie exemple de condus femeia sau barbatul sau ca barbatemio (care nu exista cu diploma) e pampalau, u esti un copil care face si el polemica intr-un subiect despre kre nu stie ce sa zica, nu te mai uita la filme k ramai cu ele, loveste-te cu astfel de prb si apoi mai discutam, barbatul nu trb sa conduca femeia el trb doar sa aiba initiativa, dak o conduce se va plictisi de ea ca si de o jucarie veche, dak nu exista o balanta intre cei doi, toti pustii de varsta ta viseaza la asta sa conduca femeia, retine femeia e gatul si barbatul capul, iar capul se intorce acolo unde ii dicteaza gatul...cu toate ca doare noi femeile va conducem p voi, noi tinem si o cariera, si o casa de intretinut, gospodarie mai suntem si mame, plus ca mai avem grija si de voi, iar voi participati intr-o mica masura la toate lucrurile astea, mergeti la job si va mai invartiti p langa noi....de aia nu puteti sta fara noi...iar cu rugby-ul chiar insist sa nu mai ma contrazici...la pariu k dak eram tet a tet si te intrebam numele unui rubgist national sau international te uitai k curca la mine
Alex Popescu
27-10-2008, 15:44
dak unu iti zice ca esti prost....poate nu crezi dar cand iti zic mai multi, crede-i k asa e...baiatule nu imi da mie exemple de condus femeia sau barbatul sau ca barbatemio (care nu exista cu diploma) e pampalau, u esti un copil care face si el polemica intr-un subiect despre kre nu stie ce sa zica, nu te mai uita la filme k ramai cu ele, loveste-te cu astfel de prb si apoi mai discutam, barbatul nu trb sa conduca femeia el trb doar sa aiba initiativa, dak o conduce se va plictisi de ea ca si de o jucarie veche, dak nu exista o balanta intre cei doi, toti pustii de varsta ta viseaza la asta sa conduca femeia, retine femeia e gatul si barbatul capul, iar capul se intorce acolo unde ii dicteaza gatul...cu toate ca doare noi femeile va conducem p voi, noi tinem si o cariera, si o casa de intretinut, gospodarie mai suntem si mame, plus ca mai avem grija si de voi, iar voi participati intr-o mica masura la toate lucrurile astea, mergeti la job si va mai invartiti p langa noi....de aia nu puteti sta fara noi...iar cu rugby-ul chiar insist sa nu mai ma contrazici...la pariu k dak eram tet a tet si te intrebam numele unui rubgist national sau international te uitai k curca la mine
drace mic...nu e chiar cum spui tu...dar nici prea departe. adevarul este ca in ziua de azi (poate si inainte) femeia este/a fost multifunctionala. semn de superioritate fizica a barbatului, nevoie de a suplini absenta acestuia...posibil. insa cert este ca in momentul in care femeia cere si dovedeste ca se ridica...apar probleme. tu crezi ca noua ne este usor sa ne odihnim atat? de ce ne tulburi existenta?k i s s
diavolitza
27-10-2008, 16:31
drace mic...nu e chiar cum spui tu...dar nici prea departe. adevarul este ca in ziua de azi (poate si inainte) femeia este/a fost multifunctionala. semn de superioritate fizica a barbatului, nevoie de a suplini absenta acestuia...posibil. insa cert este ca in momentul in care femeia cere si dovedeste ca se ridica...apar probleme. tu crezi ca noua ne este usor sa ne odihnim atat? de ce ne tulburi existenta?k i s s
ca asa vreau alexe v i l
catalinux007lei
30-10-2008, 18:45
Esti atat de idioata incat pui botu la ce se aude? Daca lumea zice ca esti proasta, urata, de rasa inferioara etc. inseamna ca neaparat au dreptate? Parerea ta despre tine depinde de parerea celor din jur despre tine? Penal rau de tot. Dar ce poate sti un copil? Nimic. Doar ca gura pacatosului adevar graieste. Nu sunt ale mele toate bune si adevarate, dar te porti de parca nimic din ce spun nu are baza. Chiar asa sa fie, sau e din cauza orgoliului? Deci nu o sa imi dai dreptate din cauza ca te-am atins la orgoliu. Poti tu sa negi cat vrei ca sti ca e asa cum spun.
Referitor la femeia papusar care trege sforile lumii dupa bunul plac, cariera sa aia astrlucita, casa aia bine intretinuta, copii aia bine crescuti, bunastarea noastra(a barbatiilor) care se datoreaza tot ei, si nu in ultimul rand participarea noastra la toate cele mentionate mai sus intr-o proportie nesemnificativa, denota o minte bolnava, a unei femei prea mandre ca sa vada clar realitatea, si sa o recunoasca, inhibata de superioritatea fizica(sau de orice natura) a barbatului.
Cat despre rugby, nu mai zic nimic. Ai dreptate. Nu ma intreba de numele nustiu cui ca habar nu am. Dar daca tu sti numele alora(luate in fuga de pe gugle) asta te face mai in masura sa vorbesti? Unele lucruri sunt evidente fara sa fi laureat al premiului nobel. Nu trebuie sa fi savant sa sti ca daca scuipi contra vantului sa mai si intoarce.
P.S. Cum de ti-ai dat sama ca sunt un pusti care face colectie de filme, ca am incercat cat am putut sa ascund acest lucru. Te-am derenjat destul de tare, de ai debitat asa ceva. Sau poate ca nu te-am deranjat, doar ca astea le scoti tu de in mod normal.
Alex Popescu
30-10-2008, 21:02
deci...hac...eu cu cine votez? a l c o o
catalinux007lei
30-10-2008, 21:22
deci...hac...eu cu cine votez? a l c o o
La vremuri noi... tot noi.
Mai conteaza??
Alex Popescu
31-10-2008, 11:39
Da! Conteaza! Eu sunt pentru a l c o o ...adica nu sunt impotriva n o r o c ... Ma duc sa votezm o t o r
BogdanMM
31-10-2008, 14:10
las ca macar acum putem sa ne dam cu mana in cap si sa spunem .. ``acesta e reprezentatul pe care l-am trimis eu in parlament``.. ``la ce mi-a fost mintea cand am pus stampila`` :))) .. .. e obligatia noastra ca cetateni ai acestei tari sa mergem sa votam... fie ca ne place fie ca nu ....
cristi!!
10-11-2008, 22:34
de ce nu pot vedea cea votat fiecare user la pol??
Alex Popescu
10-11-2008, 22:41
de ce nu pot vedea cea votat fiecare user la pol??
pentru ca nu exista optiunea.m u l t i
cristi!!
10-11-2008, 22:42
pentru ca nu exista optiunea.m u l t i
am vazut ca acolo la agresiv vs calm se poate
Neagu Vladut
26-12-2008, 18:05
nu as emigra nicaieri..si mai ales NU in america... cei mai prosti oameni sunt americanii...de departe...ca sa nu mai zic ca americanii adevarati sunt acei indieni care au cam disparut.......
ciupanezu
08-05-2009, 21:57
am vazut ca acolo la agresiv vs calm se poate
voteaza mai intai :P
Baristosul
10-05-2009, 13:32
America nu mai este de mult timp visul tuturor , tara tuturor posibilitatilor!!!
De ce emigrare in America??? sunt locuri mai bune decat U.S.A.
Alex Popescu
11-05-2009, 09:48
America nu mai este de mult timp visul tuturor , tara tuturor posibilitatilor!!!
De ce emigrare in America??? sunt locuri mai bune decat U.S.A.
Europa de nord? ;)
doar pt Amsterdam as lua in calcul o posibila mutare din tara. as sta acolo pt a studia/lucra cativa ani pt ca este absolut superb orasul, lumea, tot. pacat ca fetele de acolo sunt cam urate :) cea mai frumoasa pe care am vazut-o in 1 sapt de stat acolo era cam cat una obisnuita de nota 8 la noi
doar pt Amsterdam as lua in calcul o posibila mutare din tara. as sta acolo pt a studia/lucra cativa ani pt ca este absolut superb orasul, lumea, tot. pacat ca fetele de acolo sunt cam urate :) cea mai frumoasa pe care am vazut-o in 1 sapt de stat acolo era cam cat una obisnuita de nota 8 la noi
iti faci rost de femeie din romania si nu mai ai treaba cu alea urate de acolo,nu stiu cum se face ca pe la noi se gasesc femei frumoase (multe sunt pasari)dar pe la altii nem
silica_ct
11-07-2009, 03:53
nu as emigra nicaieri..si mai ales NU in america... cei mai prosti oameni sunt americanii...de departe...ca sa nu mai zic ca americanii adevarati sunt acei indieni care au cam disparut.......
, dar este ca 60% din ce ai in casa sunt brand-uri americane?
chiar si forumul pe care stai este tot "americanesc":cool:
Intr-adevar au destule probleme si ei, ca standard de viata primele situate ar fi tarile scandinave, desi ma indoiesc la cit nazism si rasism este sunt acolo.
GeorgeMarius
08-08-2009, 22:21
sunt mai prosti decat romanii ?
Neagu Vladut
24-08-2009, 22:32
1. romanii, in general, au cultura generala. bine nu ma refer la tigani sau la generatia pokemon/harry potter/mcdonald's etc.
2. americanii s-au dezvoltat mult in secolul trecut pentru ca europenii erau ocupati sa se omoare si sa se distruga intre ei... ganditi-va cate milioane de oameni au murit, cate milioane de case, strazi, podur fabrici s-au distrus in europa si cate in america in timpul celor doua razboaie.
3.daca ar disparea toti imigrantii de acolo, sua s-ar prabusi, chiar si cu tot petrolul furat de la irakieni.
4.george marius, daca ii dispretuiesti pe romani, pe cei ca tine, daca iti dispretuiesti tara, pentru care au murit milioane de oameni, tara ca ti-a dat identitate, sincer, imi pare rau...... e bine ca din cand in cand sa mai citim cate o carte de istorie, sa ne amintim de marii conducatori pe care i-am avut, sa aflam ca am avut un mic-mare rol in oprirea otomanilor in a face moschee la vatican si a cuceri europa etc etc etc......
si repet, americanii pur-sange sunt acei indieni, aproape disparuti. restul sunt europeni amestecati mai nou cu mexicani, africani, asiatici etc.......
respect!
cine isi uraste tara si poporul este un nemernic doar cei care o conduc merita urati
silica_ct
25-08-2009, 01:29
1. romanii, in general, au cultura generala. bine nu ma refer la tigani sau la generatia pokemon/harry potter/mcdonald's etc.
2. americanii s-au dezvoltat mult in secolul trecut pentru ca europenii erau ocupati sa se omoare si sa se distruga intre ei... ganditi-va cate milioane de oameni au murit, cate milioane de case, strazi, podur fabrici s-au distrus in europa si cate in america in timpul celor doua razboaie.
3.daca ar disparea toti imigrantii de acolo, sua s-ar prabusi, chiar si cu tot petrolul furat de la irakieni.
4.george marius, daca ii dispretuiesti pe romani, pe cei ca tine, daca iti dispretuiesti tara, pentru care au murit milioane de oameni, tara ca ti-a dat identitate, sincer, imi pare rau...... e bine ca din cand in cand sa mai citim cate o carte de istorie, sa ne amintim de marii conducatori pe care i-am avut, sa aflam ca am avut un mic-mare rol in oprirea otomanilor in a face moschee la vatican si a cuceri europa etc etc etc......
si repet, americanii pur-sange sunt acei indieni, aproape disparuti. restul sunt europeni amestecati mai nou cu mexicani, africani, asiatici etc.......
respect!
nu sunt un popor de inculti americanii frate stai linistit cel putin nu mai inculti ca alte popoare europene, astea sunt niste zvonuri false ale "anti-americanilor" care au scopul de a-i denigra, iar daca zici de clipurile alea de pe youtube vei gasi si in romania si in orice tara inculti citi vrei nu doar in america. daca ar pleca imigrantii de acolo nu ar mai ramane nimeni in sua, decit citiva indieni, care si aia se pare ca sunt veniti din asia.
GeorgeMarius
08-03-2010, 17:59
nu sunt un popor de inculti americanii frate stai linistit cel putin nu mai inculti ca alte popoare europene, astea sunt niste zvonuri false ale "anti-americanilor" care au scopul de a-i denigra, iar daca zici de clipurile alea de pe youtube vei gasi si in romania si in orice tara inculti citi vrei nu doar in america. daca ar pleca imigrantii de acolo nu ar mai ramane nimeni in sua, decit citiva indieni, care si aia se pare ca sunt veniti din asia.
da bineinteles domne
In SUA,ar fi cel mai bine.
Chiar acolo am sa merg dupa ce termin studiile aici.
Miami Beach e visul meu :)
logitech93
11-07-2010, 17:03
eu as pleca in Olanda...daca esti baiat destept si te descurci acolo ai sa faci munti de bani acolo avand in vedere ca prostitutia si drogurile sunt legale
eu as pleca in Olanda...daca esti baiat destept si te descurci acolo ai sa faci munti de bani acolo avand in vedere ca prostitutia si drogurile sunt legale
Te faci fetita ?aaa?? ai gandit bine :))))
logitech93
12-07-2010, 12:29
daca observi am si zis "daca esti baiat destept"...nu are nici o legatura cu ce ai zis tu;)
Ca sa faci bani din asa ceva acolo este foarte greu.Cine zice ca in America nu se munceste GRESESTE rau.
logitech93
14-07-2010, 00:38
Am un prieten care are cateva fete in Olanda...Si mia zis ca in 3 zile una din ele ia facut 1000 euro... Totul e sa ai cap sa le gandesti :):P
Am un prieten care are cateva fete in Olanda...Si mia zis ca in 3 zile una din ele ia facut 1000 euro... Totul e sa ai cap sa le gandesti :):P
majoritatea sunt dupa gratii [crima organizata se pedepseste rau de tot]......
nu prea merita ....zic eu...
Dupa care, in scurt timp vei ajunge tu fetita..te vei elibera dupa varsta a-2a...incerci sa iti iei un servici si ma intreb care patron te va angaja dupa ce va vede unde ai stat tu o parte din viata..
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.