PDA

View Full Version : Somnu'

Georginho
09-04-2006, 19:06
cred ca se ingroasa gluma la mine... :

-acum o luna juma am facut pauza o sapt de antrenament , am revenit a 2 sapt cu "pofta" de antrenament(chiar mi-am depasit niste recorduri) dupa care a 3 sapt am fost praf nu dormeam noaptea si imi era somn la antrenament ... scazusem in greutatea de pe bara , dupa al doilea antrenament in acest fel am decis sa fac pauza pana cand imi revin e somnul si uite ca si dupa o luna stau acasa adorm pe la 2 noaptea pana pe la 6 max 7 toata ziua sant obosit ... recent iau niste pastile (nu diazepan) care sant pentru calmarea starii de nervozitate a creierului ... nu prea au efect... Nu stiu ce sa mai fac ... vreau la sala dar cred ca imi fac mai mult rau decat bine ...

Sunt disperat ... va multumesc pentru indicatii_________________

Dr.S.Damian
10-04-2006, 16:01
Ce pastile iei?

Ar trebui facuta o analiza mai atenta a vietii tale, fiindca nu cred ca explicatia este in programul de sala.

Georginho
11-04-2006, 07:54
Ce pastile iei?

Ar trebui facuta o analiza mai atenta a vietii tale, fiindca nu cred ca explicatia este in programul de sala.

Tocmai asta e ca nici eu nu cred ca e de la sala... am trecut prin sesiune acum o sapt dar nici asta nu e ... eu de obicei nu duc o viata zbuciumata , nu imi place sa pierd noptile
Pastilele se cheama EUPHYTOSE de la firma Roche

Dr.S.Damian
11-04-2006, 15:00
Poate ca stresul examenelor a fost cauza insomniilor tale. Ai putea sa iei un timp Extraveral, si daca tot nu se rezolva, mergi la medicul de familie pentru somnifere.

Caramel
12-04-2006, 15:44
Ce parere aveti despre Melatonina (pastile...). Chiar este mai sanatoasa decat somniferele? Ar putea avea totusi efecte negative asupra sanatatii(dk e administrata normal)?(Totusi...)
Intreb asta fiindca sunt sceptica asupra a orice e natural si nu recurg la asa ceva decat dk consider ca este absolut necesar.
Va multumesc!

Dr.S.Damian
12-04-2006, 21:03
Da, e un supliment care merita incercat. Totusi nu da rezultate decat in cazuri usoare.

mar1us_ghe
31-05-2006, 22:19
Salut.Incearca sa bei ceaiuri anti-stres, pentru somn linistit etc