View Full Version : Sex la maxim (fantezie de primavara)
Sakyamuni
14-04-2006, 22:59
Ca tot va plangeti ca nu aveti thread special pentru imaginatia debordanta in materie de coit cu care va mandriti, iata-l.
Umpleti-l.
nelu_2_bad
17-04-2006, 14:25
tu chiar te plictisesti acasa..... mai iesi pe afara ca e primavara....... si nu mai lua la misto oamenii pe care nici nu ii cunosti........ noi suntem foarte seriosi aici pentru ca ni se raspunde cu profesionalism la orice problema am avea...... tu iei totul ca pe o gluma.......
Sakyamuni
17-04-2006, 18:29
Si tu ma cunosti pe mine atat de bine incat sa sti daca sunt plictisit sau nu, sa ma sfatuiesti sa mai ies p-afara sau daca iau totul ca pe o gluma?
Asta cred ca o sa fie o cearta de primavara :)
Sakyamuni
18-04-2006, 23:01
:)
Nicusor, daca se ajunge la cearta chiar si pe threadul meu, o sa-l iau de posturi si o sa dau cu el de toti peretii, iti promit. Oricum iti multumesc, interventia ta ne-a calmat pe amandoi. Sper.
nelu_2_bad
19-04-2006, 00:00
eu nu vreau sa ma cert cu nimeni...... dar thread-ul asta nu are nici un sens...
Sakyamuni
19-04-2006, 01:49
nelu_2_bad
Ti-o citez pe Dallyla, user inregistrat cu acte in regula si conduita exemplara:
'si eu sunt curioasa in legatura cu jocurile erotice ...cred ca se incaderaza tot la capitolul fantezii,eventual putem sa facem un thread nou,si sa discutam liber pe tema asta'
Ma bucura foarte mult initiativa ta Saky,pt ca eu nu prea aveam "tupeu" sa il incep.Acuma...ca suntem pe calea cea buna....ce parere aveti despre utilizarea bilelor Gheisa :)?eu zic ca sunt o inovatie uluitoare in materie de erotism.
Dar despre "zaharul magic"....ala care iti da niste clocloteli prin vene,de nu te mai scalda nci Dunarea?:)
Sakyamuni
19-04-2006, 02:19
Nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca bilele alea ar fi din 'zahar magic'.
Dar te rugam Dallyla, dezvolta, cel putin despre zahar, cred ca nu e atat de cunoscut. Bilele se practica, chiar si in sistemele de corectie juridica romanesti sau de pretutindeni. (a se citi puscarie, parnaie, inchisoare, jail)
vorbeam de Sugar Sex...are niste indicatii mai mult decat terapeutice,deci...Achtung!!! :)
vorbeam de Sugar Sex...are niste indicatii mai mult decat terapeutice,deci...Achtung!!! :)???
cum e faza cu zaharul magic, ca n-am priceput?
cu 30 de minute inainte de ...eveniment...se pune o lingurita in ceai,cafea,sau orice altceva....si apoi urmeaza meci televizat:p...ca de dormit oricum nu se poate dormi :)
m u l t i Esteee! Insfarsit stiu ce sa-i spun cuiva care-mi spune ca zaharu ingrasa si da diabet...n a u g h De obicei ii zic ca, oricum, el e atat de dulce ca dk n-am facut diabet pana acum... Hi-hi! Acu' pot sa-i spun k am gasit eu un zahar care nu ingrasa, ci slabeste...
Ehh...oricum, somnu e pierdere de timp...pretios...(just kiddin'!!:))
Nota: a nu se intelege ca sunt o mare consumatoare de zahar... De fapt nu mai consum de 3 ani de zile, decat ocazional. Ma gandeam sa-mi schimb ID -ul, dar imi place asa. Oricum, e bine sa... burn sugars (alea pe care le consumi inainte de antrenamentf o r t o :) )
Apropos de fantezii de primavara...ma gandesc ce frumos ar fi un pat acoperit cu petale proaspete, parfumate, de flori de mar, cires...sau de magnolie...Frumos, nu?
Nota: a nu se intelege ca sunt o mare consumatoare de zahar... De fapt nu mai consum de 3 ani de zile, decat ocazional. Ma gandeam sa-mi schimb ID -ul, dar imi place asa. Oricum, e bine sa... burn sugars (alea pe care le consumi inainte de antrenamentf o r t o :) )
Apropos de fantezii de primavara...ma gandesc ce frumos ar fi un pat acoperit cu petale proaspete, parfumate, de flori de mar, cires...sau de magnolie...Frumos, nu?
daca spui tu:rolleyes:
Pai spun, k eu nu sunt...hellGirl.:D
Da e cam saracuta, e mai mult un artificiu decat o fantezie. Asi fi mers mai departe, da'...e cam frig acum ca sa incerc ceva pe o pajiste cu violete, de ex....(oi fi io hot, da e, totusi, luna lui aprilie:D)...f l o a r f l o a r
Hmmm...sa vedem: asociem primavara cu: floricele, pasari calatoare...w h a tWhat else? moozica de Vivaldi...nnnu...shnooru de la martzishoare e cam firav pt shmecherii si...mielusheii nu mi se par atragatori m a d
Sa recapitulamm: floricele, iepoorashi, albinuze-miere!...Mmmmdaa...nu e rau.
Dar cred ca o sa renunt la fantezii pe teme.
Desi o mica baie in doi in miere parca nu mi-ar displacea...(n-am pretentii de loc) Sweet &...sticky?!
Satanique
21-04-2006, 13:35
Altceva, Caramel, am alergie la polen :(
Da Wolverine tot nu a zis ce fantezii misogine are! Ma enerveaza asa! Daca vii cu o idee, du-o pana la capat!c u s c a a l i e n Hai, Wolve, curaj!
Wolverine a cam dat bir cu fujitii :D. Cred ca a uitat ce voia sa zica :p
Mychhael
21-04-2006, 23:58
Ce fete rele....va inhaitati, capatati curaj si atacati o saraca caprio....wolvorine (daca stiti X-men, stiti cat de 'bleg' si 'calm' e)
Fantezie de primavara: SA IASA SOARELE ODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!c u s s
Sakyamuni
30-04-2006, 07:27
Dallyla.
Aproape ca trece si primavara asta si tu tot nu ne-ai dezvaluit fantezia ta.
Iar daca crezi ca o sa scapi, nici gand. Promit sa lansez putin mai tarziu si Fantezia de vara. Suntem cu ochii pe tine.i n f i n
fantezia mea.???e simpla ca buna-ziua :D................un pat cu lenjerie din satin,rosu...multe lumanari parfumate.....totul stropit cu Cordon Rouge...si desert de ciocolata :p
WOLVERINE
03-05-2006, 14:23
Wolverine nu da niciodata bir cu fugitii ... nu ma opresc pana nu mori tu sau mor eu ...now... am avut niste probleme cu internetul .
Cat despre fantezii .... cu oricine , oricand , oriunde ,oricum ...
Kyokushin
03-05-2006, 16:02
Nelu 2 Bad, ai dreptate, dar poate unii sunt prea subtiri in materia asta si au nevoie de notite, dar pentru ca, din nou nu au tupeul sa exprime ce vor, ne iau la intoarse cu cu glume obosite!
Sa-i traiasca thread-ul ca poate invata cate ceva! Si daca are ceva de comentat, il las sa dea cu barda ca are indemanare... cu toti se cearta pe toate thread-urile...
Sa ma scuzi daca nu iti raspund la provocarile pe care o sa le faci sau o sa le insinuezi, Sakiamuni, dar eu nu am o viata de pierdut in fata calculatorului... Replica mea pentru tine nu va aparea pentru ca se potriveste unei nulitati cu care m-am confruntat.
Sanatate!
Wolverine nu da niciodata bir cu fugitii ... nu ma opresc pana nu mori tu sau mor eu ...now... am avut niste probleme cu internetul .
Cat despre fantezii .... cu oricine , oricand , oriunde ,oricum ...
Lasa bla-blau'. Zii!e y e
Sakyamuni
03-05-2006, 21:54
Kokoshin.
Totusi, de ce te agiti?
WOLVERINE
03-05-2006, 22:18
Lasa bla-blau'. Zii!e y e
:) ioanna , acum trebuie sa ma intelegi si pe mine ca imi este un pic rusine sa scriu asa ceva pe forum , chiar si un pm. Ce sa-i faci ?! Poate o sa-ti trimit odata o povestioara scrisa ...
WOLVERINE
05-05-2006, 13:24
Am spus in post-ul anterior ...
:) Poate o sa-ti trimit odata o povestioara scrisa ...
si cu ce ai zis aici cum ramane?f o r t o
WOLVERINE
06-05-2006, 11:20
se poate observa cuvantul "odata" pe la mijloc c o l o r
na bine, nu mai insist...stiu faza cu " a fost ODATA ca-n povesti"...m d a
WOLVERINE
06-05-2006, 14:42
Pai parca era vorba de fantezii aici ... da nu vreau sa razi sau sa faci misto de mine dupa aia c r y
nu rad niciodata de chestii din astea...dar ramane la latitudinea ta daca vrei sau nu sa-mi zici.
Fantezia mea sexuala este sa am o fantezie sexuala cu 10 femei deodata. LOL. Hai wolverine baga.
WOLVERINE
06-05-2006, 18:28
Fantezia mea sexuala este sa am o fantezie sexuala cu 10+1 femei . s a d i c
de ce 10? intreb si eu ca panaramas u z e t
de ce 10? intreb si eu ca panaramas u z e tDa` daca ai sesizat, am zis ca fantezia mea este SA AM O FANTEZIE cu 10 femei, ca deocamdata n-am :rolleyes: :p
cea mai banala fantezie a mea include(logicn a u g h ) 2 bisexuale;)
Da` daca ai sesizat, am zis ca fantezia mea este SA AM O FANTEZIE cu 10 femei, ca deocamdata n-am :rolleyes: :p
sa traiti,sefu!a l i e n
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.