PDA

View Full Version : set .. de intrebari

Radu
30-11-2003, 22:10
1. Doresc sa reduc grasimea din partea inferioara a abdomenului dar sa ramana cea de pe restu corpului .. niste sfaturi ?
2. Sunt lat in solduri iar partea din spate a picioarelor este subtire si nu arata prea bine .. niste sfaturi ?
3. Flexii pt femurali ar fii o metoda ?
4. Este adevarat ca flexiile pt coapse solicita f mult incheieturile genunchilor ? dar cele pt femurali ?
5.Daca doresc sa alerg mai rapid ce ex. ar trebui sa fac cate serii pt picioare ?
6. Ce exercitii trebuie efectuate pt inferioara a umarului adica in apropiere de biceps, triceps ?
7. Pt niste brate frumoase, trebuie sa efectuam ex. pt inferioara a umarului, biceps, triceps ?

Dr.S.Damian
03-12-2003, 18:15
1. Nu prea poti sa faci asta. Totusi daca vei face si sport si vei adopta si un regim mai sarac in calorii, stratul adipos se va reduce, tonusul muscular va creste si rezultatul total va fi unul favorabil.
2. Flexii pentru femurali, insa de baza sunt indreptarile cu picioarele drepte.
4. Te referi la genuflexiuni probabil. Sigur ca solicita, insa daca adaptezi greutatea la nivelul tau de dezvoltare nu vei avea nici o problema. Ba chiar vei avea articulatii mai puternice.
5. Ca sa alergi mai rapid trebuie sa te antrenezi alergand. E importanta si dezvolatarea musculaturii picioarelor, insa bazeaza-te in principal pe alergare.
6. Nu exista exercitii speciale. Lucreaza exercitiile clasice pentru deltoizi.
7. Da.

Radu
03-12-2003, 19:57
1.Unii spun ca sunt ex. pt partea inferioara a abdomenului, crunch inversat nu este bun ?
2. Un site unde pot sa vad cum se efectueaza indreptarile cu picioarele drepte imi puteti spune ?
3. Am preferat sa nu fac genoflexiunii pt ca-mi afecteaza spatele .. nu este mai bine ?
multumesc

Dr.S.Damian
05-12-2003, 20:30
1. Ba da. Poti sa mai faci ridicarea picioarelor la piept din atarnat la bara.
2. www.exrx.net
3. Daca nu ai probleme cu spatele, nu e cazul sa eviti genuflexiunile.