View Full Version : Disperat
Buna dom doctor...Am 17 ani 1.68 si 48 KG [aceasi greutate de cand fac sala]....fac sala de 1 an da nu ma ingras nici cum cu nici un fel de supliment nutritiv deajaba dorm 10 ore din 24 mi so pus muschi,fibra mai bine zis da tot genu slab is...deci chiar nu mai am habar ce sa fac si deja is nervos de pe zi ce trece ca nu ma pot ingrasa nici cum...nu mai vad rostu sa fac sala nici sa mai iau ceva ca o fac deajaba....:(((((((((
Dr.S.Damian
25-04-2006, 16:05
Trebuie sa imi spui in detaliu tot ce ai facut, ca sa vad unde e problema.
razvanito
30-04-2006, 18:37
Eu cred, sau asa imi place sa cred, greutatea nu are mare importanta. Si eu ma chinui sa iau in greutate si nu prea reusesc desi merg la sala de 4 ori pe sapt bag si ceva suplimente, vitamine, minerale, halesc bine, dorm cum trebuie, nu sunt stresat etc. Fac sala de ceva ani cu unele pauze. De exemplu, in ultimii 4 ani am pus pe mine doar 3 kg. Totusi, bratele mi-au crescut de la 36 la 39-40, abdomenul a ramas neschimbat la 80-81, toracele a crescut de la 100 la 108-110. Deci desi am luat ft putin in greutate, fizicul mi s-a dezvoltt destul de bine.
Ascultama pe mine ca m-am ingrasat 18 kg intr-o iarna, trebuie sa mananci multe dulciuri. Mananca pizza vreo 6 zile la rand si te asigur ca o sa te ingrasi si o sa iti si placa. Faci muschi daca ai din ce asa ca mananca pizza si dlciuri.
ckestor,esti sigur de cele afirmate?
eu zic sa te documentezi mai bine
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.