PDA

View Full Version : despre platfus

florin82
28-04-2006, 12:33
Va rog din tot sufletul sa ma lamuriti in leg cu platfusul,eu am talpa piciorului aproape dreapta,ma dor gambele cand alerg si uneori cand merg pe strada,dati-mi un site unde pot vedea cum arata o talpa cu platfus ca sa stiu daca am sau nu.va multumesc mult

Dr.S.Damian
29-04-2006, 11:07
Trebuie sa mergi la un ortoped. Daca intr-adevar ai platfus va trebui sa porti talonete de corectare. Daca ai nevoie de o recomandare (medic) da-mi un PM.

silvia.s
24-08-2006, 21:12
Buna ziua. As dori si eu mai multe informatii despre platfus. De vreo 3 ani de zile am inceput sa am dureri mari de picioare, nu pot sa mai merg mult pe jos si chiar daca fac un mare efort sa merg , dupa catva timp picioarele mele se umfla foarte tare.Banuiesc ca am platfus pt ca talpa mea este aproape dreapta. Am 19 ani si de cand eram copil am varice. (nu sunt mari, dar de fiecare data cand merg se umfla si obosesc foarte repede). Am luat pastile pt varice dar nu si-au facut nici un efect.Pe langa toate acestea mai tot timpul am picioarele ca de gheata, iarna abia pot sa le mai misc. Ce ar trebui sa fac? Pana acum nu am bagat in seama aceste probleme, crezand ca sunt de la oboseala, dar acum incep sa ma deranjeze. As vrea sa stiu macar daca e de vina platfusul, varicele sau amandoua.

Dr.S.Damian
30-08-2006, 21:20
Posibil amandoua. Si tu trebuie sa mergi la un ortoped.