PDA

View Full Version : sfaturi...

cipxxl
29-04-2006, 22:39
domnule doctor,
numele meu este Mihai Ciprian am 24 de ani si o greutate de 140 de kg. as vrea un ajutor din partea dumneavoastra (cred ca sunteti ultima speratza). am incercat diferite diete acum urmez o dieta cu ceai verde si niste pastile pe baza de bromelaina (luate de la o farmacie tip plafar) tin de o saptamana dieta asta nu stiu daca da rezultate astept sa treaca ceva timp, nu mai mananc dupa ora 6 seara, mananc doar o singura data pe zi pe la ora 16.00 o masa mai sanatoasa (adica compusa din felul 1 si felul 2), nici nu mai stiu ce sa mai fac ca nu ma mai suport.
Ideea e ca am o viata cam sedentara, sunt student in anul 5 la politehnica si nu am o viatza care sa ma implice mult din punct de vedere fizic de aceea as vrea sa iau legatura cu dumneavoastra sa-mi propuneti si o dieta si un program la o sala de sport (am auzit foarte multe despre dl Florin Uceanu, si am vazut si cum l-a ajutat dansul pe dl Claudiu (akebono) de la emisiunea "canalul de stiri").
as dori sa-mi spuneti pe un mail privat (me_gmc1982@yahoo.com) si ce preturi aveti dumneavoastra la cabinet si la sala de sport(imi cer scuze ca va cer asta dar fiind student trebuie sa stiu cum sa ma incadrez).
va rog sa-mi raspundeti la acest mesaj, va sunt pe deplin recunoscator.
va multumesc si va doresc mult succes!

Dr.S.Damian
05-05-2006, 16:33
Cel mai bine ar fi sa ne vedem la o consultatie. Da-mi un telefon

http://www.doctor.info.ro/html/polimed.html