View Full Version : vreau s-a cresc in greutate
Unregistered
02-12-2003, 21:58
sunt incepator fac de 1 luna am 17 ani si vreau sa-mi spuneti cateva sugestii sa incep bine.Va multumesc.
Dr.S.Damian
03-12-2003, 19:20
Ai citit articolele de pe site?
Maximilian
23-02-2009, 13:25
Ai citit articolele de pe site?
Salut am si eu cateva intrebari legate de alimentatie.....trebuie sa cresc in greutate makar ink 5 kg k am 1.78 si 60 de kg momentan...ceea ce e putin...si fak si sala mananc regulat si mult (de 3 ori pe zi ) si intre mese mici gustari fructe si chesti de genu....si de 1 luna de zile nici un efect :| exista ceva care sa ma ajute la problema mea ?...sau trebuie sa schimb ceva la felul cum mananc...un sfat va rog
Maximilian
23-02-2009, 13:26
Ups nu am scris unde trebuia de prima data k sa postez mesajul..sry...il mai scriu o data sper sa nu fie problema......Salut am si eu cateva intrebari legate de alimentatie.....trebuie sa cresc in greutate makar ink 5 kg k am 1.78 si 60 de kg momentan...ceea ce e putin...si fak si sala mananc regulat si mult (de 3 ori pe zi ) si intre mese mici gustari fructe si chesti de genu....si de 1 luna de zile nici un efect :| exista ceva care sa ma ajute la problema mea ?...sau trebuie sa schimb ceva la felul cum mananc...un sfat va rog
bn13kgula
26-02-2009, 17:42
Ups nu am scris unde trebuia de prima data k sa postez mesajul..sry...il mai scriu o data sper sa nu fie problema......Salut am si eu cateva intrebari legate de alimentatie.....trebuie sa cresc in greutate makar ink 5 kg k am 1.78 si 60 de kg momentan...ceea ce e putin...si fak si sala mananc regulat si mult (de 3 ori pe zi ) si intre mese mici gustari fructe si chesti de genu....si de 1 luna de zile nici un efect :| exista ceva care sa ma ajute la problema mea ?...sau trebuie sa schimb ceva la felul cum mananc...un sfat va rog
incearca sa mananci de 4-5 ori pe zi la ore fixe. inafara de asta trebuie sa te si odihnesti bine sa ai un program bun de antrenament si daca se poate sa si suplimentezi alimentatia. DAR mai intai de toate trebuie sa intelegi ca rezultatele nu apar peste noapte!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.