PDA

View Full Version : tricepsi

Ales
06-09-2003, 00:10
Pt a avea un bicepsi cu adevarat frumos, si considerat mare, trebuie sa ai tricepsii mari, bine nu ca Ernie Taylor :eek:... intrebarea mea... de cate ori trebuie antrenati tricepsii? pt ca fac doar o data pe sapt, cu bicepsii...
Probabil ca depinde de fiecare persoana in parte, cum merge la fiecare, dar cum e indicat?
Si binenteles trebuie variate exercitiile...

VIOREL67
06-09-2003, 00:40
tu intrebi si tu raspunzi ..si corect....:D

VIOREL67
06-09-2003, 10:06
eu de obicei daca consider ca o grupa este ceva mai slaba(slava Domnului ca majoritatea sunt) o pleznesc de 2 ori pe saptamana,de regula tricepsul este cocosat si de la exercitile pt. pectoralii si nu numai,in concluzie tot de 2 ori iti intra pe saptamana daca mai ai o zi care lucrezi separat bratele.Oricum tricepsul este mult mai mare decat bicepsul si trebuie troznit mult mai mult.
ps
asta este un raspuns de asfalt de cartier fara explicatii bengoase:D

Aurolacul
06-09-2003, 13:05
Pei eu ii lucrez doar odata pe saptamana ca si asa am tricepsii foarte dezvoltati, oi vrea eu bratze mai mari, da nici nu vreau ca sa am niste tricepsi de monstru si bicepsi minusculi. Depinde de persoana.

VIOREL67
06-09-2003, 21:45
mereu ma axez pe bietul biceps care in fond este mic si pricajit si pe tricepsul care trebuie sa il cocosez ,il iert mereu...asta din cauza oglinzi de la sala cand lucrez biceps..imi place ce vad..dar nu sunt constient ca tricepsul are si da o frumusete aparte brandului..
De luni promit ca tricepsul ii grupa primordiala..PAROL!:D

Ales
07-09-2003, 02:11
Ma voi axa si eu mai mult pe brate de acuma, voi incepe sa fac tricepsi de 2 ori pe saptamana... ca sa fie armonioase bratele hehe
:D

VIOREL67
07-09-2003, 13:29
nu il rupe ca eu m-am calicit si faceam la modul asta si am avut regresie..alterneaza la 2-3 saptamani si cred ca va merge ..oricum am alte prioritati acum si le las la pastrare,dar cand il fac il rup si chiar fac febra ,cea ce nu se intampla cu antrenamentul de 2 ori pe saptamana.

JohnnyBravo
08-09-2003, 13:35
Originally posted by VIOREL67
Oricum tricepsul este mult mai mare decat bicepsul si trebuie troznit mult mai mult.

nu cu mult mai mult...doar un exercitiu in plus, adica 3 exercitii maxim :)
pt multi, tricepsul merge cu greutate mare iar bicepsul cu greutate mica.

VIOREL67
08-09-2003, 19:24
JB ma refeream ca majoritatea omoara bicepsul ca dhe vor brandul mare in defavoarea tricepsului ,care in fond el este suprematia brandului.
Nu se poate nici gand sa vezi un biceps frumos si un triceps nasol si pe ansamblu brand marfa!:rolleyes:

slack
09-09-2003, 17:20
Nu e nevoie sa bagi de 2 ori pe saptamana. Nu uita ca tricepsul trage serios si la piept si la umeri(impins pe banca, de la ceafa etc.). Uite un ex de antr: 2-3 seturi(fara incalzire) impins cu priza ingusta unde poti baga greutate mare, apoi extensii din culcat(tot 2-3 serii) si la final daca te mai tine il "rupi" la scripete. Nu uita: muschiul are nevoie de o perioada de refacere si apoi de crestere dupa antrenament( nu creste la antrenament!), cu cat scurtezi mai mult perioadele astea risti sa-l supraantrenezi.