View Full Version : Ce NU va place la el/ea
Acum replica la celalalt thread. Ce NU va place la sexul opus si vi se pare turn off? Vreau detalii...
WOLVERINE
06-05-2006, 14:21
Sa vedem ..... nu imi place lipsa de incredere la majoritatea fetelor , cand au impresia ca nu sunt destul de bune sau cine stie ce o fi in capul lor ...
da, de fapt am vorbit cu mai multi baieti si aproape toti mi-au spus chestia asta, ca sunt multe fete cu probleme si ca nu le place deloc treb asta. ca fata pot spune ca aceste complexe se creeaza din momentul in care sexul opus reactioneaza negativ la infatisarea ta si nu primesti complimente de la baiatul care te intereseaza, ci doar reprosuri, ba ca n-ai sanii mari, ba ca ai fundu nu stiu cum...mai ales chestia cu celulita! trebuie sa stii sa treci de aceste lucruri minore daca iti place fata asa, ca intreg.
Da, nu-i bine sa fie nici prea complexate, da nici prea sigure pe ele, adica orice ce-i prea mult, strica...cred...
WOLVERINE
06-05-2006, 20:23
Nu vad ce ar strica daca ar fi mai sigure pe ele ... de exemplu sa-i "agatze" pe baietii pe care ii simpatizeaza ...
Mychhael
06-05-2006, 21:44
Chestia cu prea multa incredere/lipsa de incredere E PERFECT spusa. Chiar si cele sigure pe ele (aere, arfe...) "pescuiesc" dupa complimentec u s s
Ar mai fi caa fetele pun baietzi prin atatea teste(arere, ....) ...in ceea ce ma priveste isi iau teapa, ele trebuie sa ma convinga pe mine ca's demne de minep i m p
Sa faca glume ca baietzi. Adica de genu ragait,sau orice altceva care e facut intre baietzi, merge odata, DAR O SINGURA DATA! imi place sa vad ca e "jucausa" da' cu o limita
Nu vad ce ar strica daca ar fi mai sigure pe ele ... de exemplu sa-i "agatze" pe baietii pe care ii simpatizeaza ...
ehe...problema e ca noi asteptam sa vedem un semn de la voi, cum ca vreti sa ne dam la voi, ceva de genu asta.:D eu sunt genu care suna baiatul, il cauta, se duce la el, dar daca nu vad nici o reactie care sa ma incurajeze sa fac asta in continuare, ma simt ca si cum l-as presa, l-as sufoca si sincer nu vreau asta.
Chestia cu prea multa incredere/lipsa de incredere E PERFECT spusa. Chiar si cele sigure pe ele (aere, arfe...) "pescuiesc" dupa complimentec u s s
Ar mai fi caa fetele pun baietzi prin atatea teste(arere, ....) ...in ceea ce ma priveste isi iau teapa, ele trebuie sa ma convinga pe mine ca's demne de minep i m p
Sa faca glume ca baietzi. Adica de genu ragait,sau orice altceva care e facut intre baietzi, merge odata, DAR O SINGURA DATA! imi place sa vad ca e "jucausa" da' cu o limita
Mike, fetele cu aere sunt cele complexate, nu cele sigure pe ele. Cele sigure pe ele nu se afiseaza asa. Exista o granita foarte fina intre a fi ingamfat si a fi sigur pe el/ea, si de aceea multi le confunda. Imi place faza cu glumele de baieti, asta mi se pare ok, pt ca multi baieti cer de la o fata sa fie extrem de fina si feminina si unele sunt mai de gasca, nu pot fi tot timpul asa fine, tematoare sa nu care cumva sa faca vreun gest mai baietos.
WOLVERINE
07-05-2006, 12:41
ehe...problema e ca noi asteptam sa vedem un semn de la voi, cum ca vreti sa ne dam la voi, ceva de genu asta.:D eu sunt genu care suna baiatul, il cauta, se duce la el, dar daca nu vad nici o reactie care sa ma incurajeze sa fac asta in continuare, ma simt ca si cum l-as presa, l-as sufoca si sincer nu vreau asta.
Iti spun eu ca nu cred ca exista baieti care sa nu le placa sa fie abordati de fete . Dar exista o teama mai accentuata la multi : sa nu te faci de rusine daca esti refuzat etc.
Devoratorul
07-05-2006, 12:47
Nu imi place ca tot timpul tu trebuie sa faci primul pas (adica baietii), ce naiba....daca ea il place de ce nu se duce sa-i zica? si se tot invarte pe langa el?..daca tipul e nesigur de ce vrea ea si nu face nici el nici un gest?
Devoratorul
07-05-2006, 12:49
Iti spun eu ca nu cred ca exista baieti care sa nu le placa sa fie abordati de fete . Dar exista o teama mai accentuata la multi : sa nu te faci de rusine daca esti refuzat etc.
hacam...da baiatul ce se face daca e refuzat?.....adica ea nu poate accepta un refuz?...el poate?.....nu e corect
WOLVERINE
07-05-2006, 12:53
Nu imi place ca tot timpul tu trebuie sa faci primul pas (adica baietii), ce naiba....daca ea il place de ce nu se duce sa-i zica? si se tot invarte pe langa el?..daca tipul e nesigur de ce vrea ea si nu face nici el nici un gest?
La asta ma gandeam si eu ... probabil ele sun mai fricoase un pic ... da pana la urma baietii simt o nevoie mult mai mare de a gasi o partenera ( biologic vorbind )
WOLVERINE
07-05-2006, 12:56
hacam...da baiatul ce se face daca e refuzat?.....adica ea nu poate accepta un refuz?...el poate?.....nu e corect
Stiu ca nu e ... dar astea sunt riscurile - mai ales ca unele se comporta ca niste ice queens. d e v i l
subscriu la ce a zis Devoratorul....
Hi, everybody! Ca sa incep cu un 'cliseu', sunt noua pe-aici, dar va urmaresc de vreo cateva zile....As fi intervenit ceva mai devreme dar am vazut ca va distrati asa de bine ciondanindu-va incat mi-am zis ca nu are sens sa va intrerup.
Mie una in primul rand nu-mi plac fumatorii si nici cei care iubesc alcoolul a l c o o prea mult (desi de asta iti dai seama mai greu).
Cat despre primul pas...citind ce spuneti voi imi dau seama ca aveti dreptate in mare masura c o n f u. De la voi se asteapta mereu sa faceti primul pas. De ce? Pai cum spunea o profa de-a mea la un curs, asta e cultura noastra comuna. Adica fetelor li se spune mereu ca ele tre' sa fie linistite si sa astepte ca baiatul sa faca primul pas, iar baietilor li se spune ca tre' sa fie barbati si sa fie mai...outgoing, mai indrazneti. Ideile astea sunt vechi de cand lumea, abia acum incep sa se mai schimbe...
In alta ordine de idei, cand doua persoane SE plac, isi trimit semnale reciproc w o w d u e l n a u g h . Deci iti dai seama cat de cat ca si celalalt ar vrea sa fie cu tine sau mai stiu eu ce... Acuma cineva tre sa faca primul pas...nu conteaza cine...Iar acest prim pas nu inseamna neaparat o inflacarata declaratie de dragoste. De cele mai multe ori este un simplu "buna", "ce mai faci" si alte de-astea; depinde de situatie. Mai departe totul depinde de ce raspuns primesti...d u a l
Sper ca nu v-am plictisit cu atata vorbarie:D
WOLVERINE
08-05-2006, 09:31
Buna Lalmoni , cred ca are drepatate profa ta , conteaza ce ti se si inoculeaza !!
Buna Lalmoni , cred ca are drepatate profa ta , conteaza ce ti se si inoculeaza !!
De asta poti fi sigur. Eu am facut un curs pe tema asta si concluzia e clara: o mare parte a comportamentului ne este inoculat, si asta de-a lungul generatiilor, fara macar sa ne dam seama.
WOLVERINE
08-05-2006, 09:46
Bine , mai sunt si exceptii , eu de la o varsta am inceput sa fiu constient de o groaza de chestii si acum pot sa spun ca sunt aproape imun la "spalari de creier" y e s
Lalmoni, te vede omu si pe aici!!!!!k i s s
p.s. by the way, imi place la nebunie noua ta poza!!!
Lalmoni, te vede omu si pe aici!!!!!k i s s
p.s. by the way, imi place la nebunie noua ta poza!!!
I get around!:D Iar poza imi place si mie, am mai multe poze asa traznite de anul trecut de la mare.n a u g h
Revenind la subiect... Un alt lucru care nu-mi place este cand un tip incearca sa te vrajeasaca cu minciunele si alte texte...Prefer un tip cu care sa pot vorbi deschis, care sa fie el insusi nu sa faca pe don juan-ul...Cam asta...
WOLVERINE
08-05-2006, 17:25
I get around!:D Iar poza imi place si mie, am mai multe poze asa traznite de anul trecut de la mare.n a u g h
Revenind la subiect... Un alt lucru care nu-mi place este cand un tip incearca sa te vrajeasaca cu minciunele si alte texte...Prefer un tip cu care sa pot vorbi deschis, care sa fie el insusi nu sa faca pe don juan-ul...Cam asta...
Vor sa o impresioneze pe fata ... probabil cel mai bine e ca cei doi sa aiba interese si hobby-uri comune ...
ce nu imi plac:fitzele,crize de gelozie din cele mai neinsemnate chestii,emanciparea femeii.....aaa si faptul k nici o femeie nu poate sa inteleaga k un barbat poate sa aiba si fete ca amicea r g u e
Devoratorul
08-05-2006, 17:54
aa....bine ca ai amintit.....Ele pot vorbi cu alt tip fara ca tu sa fii suspicios dar daca tu vorbesti cu alta fata iti sare la gat...bleah!r a n t
aa....bine ca ai amintit.....Ele pot vorbi cu alt tip fara ca tu sa fii suspicios dar daca tu vorbesti cu alta fata iti sare la gat...bleah!r a n t
Asta dupa parerea mea e nesiguranta ori de sine ori in ceea ce priveste partenerul. Dar se intampla sa aiba si dreptate sa fi suspicioasa g u n s
WOLVERINE
08-05-2006, 18:56
ce nu imi plac:fitzele,crize de gelozie din cele mai neinsemnate chestii,emanciparea femeii.....aaa si faptul k nici o femeie nu poate sa inteleaga k un barbat poate sa aiba si fete ca amicea r g u e
Amice ca amice dar aproape intotdeauna va exista o tensiune sexuala intre un "m" si o "f"
Amice ca amice dar aproape intotdeauna va exista o tensiune sexuala intre un "m" si o "f"
Imi permit sa te contrazic. Eu am prieteni buni din sexul opus, am colegi de scoala si de serviciu si nu exista nici un fel de tensiune sexuala in relatia noastra. Chestia asta cu un barbat si o femeie nu pot fi prieteni e un fel de mit urban dupa parerea mea. Se poate si exista.....g r u p
WOLVERINE
08-05-2006, 19:49
Heh , am spus eu ca o femeie si un barbat nu pot fi prieteni ?:D
Stiu ca la majoritatea femeilor tensiunea aceasta nu apare , dar la barbati exista ( chiar daca ei nu lasa sa se vada ) . Tot se duce mintea la sex sau la imagini cu fata dezbracata ... b a i e
Stiu ca la majoritatea femeilor tensiunea aceasta nu apare , dar la barbati exista ( chiar daca ei nu lasa sa se vada ) . Tot se duce mintea la sex sau la imagini cu fata dezbracata ... b a i e
inevitabilf o r t o
Pai daca ziceti voi asa o fi. Sa-l intreb pe sotul celei mai bune prietene, sa vad el ce zice e y e . Dar daca e ca voi nu cred ca vreu sa stiu.......
Pai daca ziceti voi asa o fi. Sa-l intreb pe sotul celei mai bune prietene, sa vad el ce zice e y e . Dar daca e ca voi nu cred ca vreu sa stiu.......
depinde de fata....mai precis de felu cum aratap a p a
Trebuia sa fie un schepsis, nu? Deci pot sa stau linistita.....
Trebuia sa fie un schepsis, nu? Deci pot sa stau linistita.....
loool.....eu nu am insinuat nimic:D
loool.....eu nu am insinuat nimic:D
Kidding:D
daca tot sunt la topicu asta.....inca o chestie....daca nu o suni la ora stabilita sau daca nu ii raspunzi cand te suna(e posibil sa ai si alte treburi).....lumea devine suspectan a u g h
WOLVERINE
09-05-2006, 15:35
Crezi ca o sa recunoasca neaparat ??
Crezi ca o sa recunoasca neaparat ??
Glumeam si eu. In primul rand sunt sigura ca nu e nimic, suntem buni prieteni eu, el si nevasta lui...chair daca voi ziceti ca nu se poate...Asa ca nu-mi fac probleme. Oricum am sa-l intreb ce parere are despre aceasta ipoteza...
[QUOTE=WOLVERINE]
Stiu ca la majoritatea femeilor tensiunea aceasta nu apare , [QUOTE]
ce vorbesti tu acolo?!?! cum sa nu? si inca la greuc o l o r
[QUOTE=WOLVERINE]
Stiu ca la majoritatea femeilor tensiunea aceasta nu apare , [QUOTE]
ce vorbesti tu acolo?!?! cum sa nu? si inca la greuc o l o r
Serios???????????c o n f u
n a u g h da, e imposibil sa stai langa un barbat bine care bineinteles nu e un bleg si nu se misca in reluare fara sa il privesti putin mai lung...
n a u g h da, e imposibil sa stai langa un barbat bine care bineinteles nu e un bleg si nu se misca in reluare fara sa il privesti putin mai lung...
Ochi am si eu dar nu pot sa zic ca am intalnit prea multi care sa ma miste in mod deosebit...Da asta is eu
nici pe mine nu ma impresioneaza barbatii usor. sunt indiferenta, insa cand apare cate un specimen mai misterios, mai tapan in proprii nadragi, atunci il admir.
eu nu suport barbatii disperati dupa femei, genu care se uita dupa una de zici ca i se face rau si ii pica ochii in gura. sau impresarii, fitosii. ei cica au atitudine. bull sh**. daca ii iei la bani marunti, sunt varza cap-coada. nu imi plac cei care nu se ingrijesc, nu sunt atenti la partenera, vor doar satisfactie proprie si atat (ma refer la sex). ma scoate din sarite un barbat care ma bruscheaza, vorbeste doar de el, de cat de bun e, care ma critica la fiecare pas si emite pretentii cand el nu are nimc de oferit. de asemenea, nu suport cei care gandesc negativ, care stau cocosati cu atitudine de invins,pesimist, care sunt blegi, lipsiti de energie, morti bipezi, ca niste fantome,n-au initiativa nici in pat, nici in viata, care nu accepta diversitatea si nu ma accepta asa cum sunt.nu suport sa ma critice distructiv si nu constructiv, daca tot o face. in plus, trebuie sa fie foarte descurcaret si cu mine foarte tandru si iubitor.
mai o chestie: imi vine sa-mi iau campii cand aud cate un tip ca se vaita de durere..."vai, ce ma doare" sau "nu fac asta ca ma doare, mi-e frica"...de ce te numesti atunci barbat?!
eu nu suport barbatii disperati dupa femei, genu care se uita dupa una de zici ca i se face rau si ii pica ochii in gura. sau impresarii, fitosii. ei cica au atitudine. bull sh**. daca ii iei la bani marunti, sunt varza cap-coada. nu imi plac cei care nu se ingrijesc, nu sunt atenti la partenera, vor doar satisfactie proprie si atat (ma refer la sex). ma scoate din sarite un barbat care ma bruscheaza, vorbeste doar de el, de cat de bun e, care ma critica la fiecare pas si emite pretentii cand el nu are nimc de oferit. de asemenea, nu suport cei care gandesc negativ, care stau cocosati cu atitudine de invins,pesimist, care sunt blegi, lipsiti de energie, morti bipezi, ca niste fantome,n-au initiativa nici in pat, nici in viata, care nu accepta diversitatea si nu ma accepta asa cum sunt.nu suport sa ma critice distructiv si nu constructiv, daca tot o face. in plus, trebuie sa fie foarte descurcaret si cu mine foarte tandru si iubitor.
mai o chestie: imi vine sa-mi iau campii cand aud cate un tip ca se vaita de durere..."vai, ce ma doare" sau "nu fac asta ca ma doare, mi-e frica"...de ce te numesti atunci barbat?!
ai draq disperati...fitzosi.....blegi.....bipezi.....fricosi
cum era vorba aia.....FII BARBAT !!!!f o r t o
cum era vorba aia.....FII BARBAT !!!!f o r t o
te incurajezi singur?
imi vine sa-mi iau campii cand aud cate un tip ca se vaita de durere..."vai, ce ma doare" sau "nu fac asta ca ma doare, mi-e frica"...de ce te numesti atunci barbat?!
Mie mi-e frica de dentist. Si in general nu-mi place durerea fizica atunci cand nu vad cu ochii mei ce se intampla (aka cand ma freaca dentisu` la bibilica si nu vad ce face).
Ma doare si cand incerc sa ridic cu penisul greutatzi mai mari de 30 kg, si sincer sa fiu mi-e frica sa incerc cu 40.
De multe ori am avut atacuri de panica cand eram mai mic
, clasa a 4-a ,a5-a si poate au avut urmari asupra psihicului meu. Mi-e frica sa ma duc in oras nemancat sau fara bani sa iau ceva dulce fiindca fac hipoglicemie si ametzesc si lesin (ceea ce s-s si intamplat din pacate).
Cred ca sunt respingator pt. tine :)
Totusi orice om are temerile si durerile lui, iar daca nu le poate impartasi cu nimeni...Cand iubesti pe cineva trebuie sa-i fii alaturi in momentele de slabiciune, sa-i dai putere...
IonCuceritorul
09-05-2006, 23:04
Salutare la toti si am ajuns si io iara aici nu am putut sa vin ca am lucrat iara.Ioanna sa sti ca io nu pot sa plang deloc, am avut taieturi mari si adanci si piciorul si mana rupta si la coloana am avut accident la lucru dar tot nu am plans.Ma durut tare dar nu pot sa plang si nici nu strig nu zic nimic. La fete e bine sa planga ca ele is sensibile si baieti trebuie sa protejeze fata chiar daca trebuie sa moara ei pentru ea eu asa cred.
IonCuceritorul
09-05-2006, 23:39
Tot io is am uittat sa zic ceva aici in legatura cu ce mie frica mie mai mult si mai mult pe luma asta.mie mie frica de inaltime si daca stau pe masa cand is baut mi se face rau de la inaltime.voi ce frici aveti?
La fete e bine sa planga ca ele is sensibile si baieti trebuie sa protejeze fata chiar daca trebuie sa moara ei pentru ea eu asa cred.
E foarte frumos ce spui tu, dar vreau totusi sa te contrazic putin. Eu una nu vad de ce ar fi mai bine pt fete sa planga, de ce nu e la fel de bine sau rau si pt fete si pt baieti...
Am mai zis mai sus ca am facut anul asta un curs foarte interesant unde se vorbe si despre plans...Ideea e ca cei ce se ocupa de antropologia culturala au ajuns la concluzia ca plansul este un fenomen cultural. De-aia fetele plang si baietii nu... De exemplu, in Franta nu se plange la inmormantare, ei sunt de parere ca trebuie sa tin durerea pt ei nu sa o faca publica, pa cand la noi e cutotul altfel... Si mai e ceva, treaba asta exista de atata vreme in cutura noastra incat ni se pare natural sa plangem.
E o idee interesanta. Dar doar pt ca stiu asta, nu inseamna ca nu plang c o n f u , dar nu cred ca am plans de durere fizica de cand eram copil. Mie mi se mai intampla sa plang la filme, si la spectacole ma emotionez putin, nu stiu de ce. Mai plang si daca sunt extrem de suparta, dar mai ales plang uneori daca sunt EXTREM de nervoasa:D , dar de durere nu plang. Si ca sa fiu sincera nu stiu daca imi face bine, mi se umfla ochii...
Devoratorul
10-05-2006, 15:26
eu zic ca IonCuceritorul vorbeste doar la misto avand chef de caterinca.....si rau de inaltime in timp ce scrie.m d a
oare exista vreun barbat care sa nu aiba cel putin una din calitatile descrise de Ioanna:p
poate sa fie cum vrea...atata timp cat il duce capul :D
Sakyamuni
11-05-2006, 01:34
Personal imi plac toate femeile: blonde, brune, roscate, platinate, negrese, asiatice,de etnie rroma, plinutze, slabe, medii, inalte, scunde, cu ochi albastrii, verzi, caprui, negrii (mai putin gri), proaste, destepte, licentiate, repetente, taranci, fitoase, antisemite, comuniste, poete, macaragioaice, pucariase, dansatoare, invatatoare, shmenare, inginere, semi-analfabete, topmodele, cracanate, cu tocuri, cu clapari, cu buza de iepure, tatuate, tunse zero etc.
In nici un caz nu-mi plac culturistele.
O poza interesanta.
http://www.markus-ruehl.de/snapshots.html?&tx_gooffotoboek_pi1_srcdir=Simone%20and%20Markus%20at%20Grand%20Prix%20England%202003&tx_gooffotoboek_pi1_fid=3
WOLVERINE
11-05-2006, 12:56
Marcus Ruhl asta arata asa de caraghios cand sta in pozitia aia ...
poate sa fie cum vrea...atata timp cat il duce capul :D
la prostii???:D
Daca il duce capul la prostii,tot e bine,decat sa fie prost de moare:D
Daca il duce capul la prostii,tot e bine,decat sa fie prost de moare:D
ai avut parte de asa ceva....pare rau pt tine:D
nu am avut parte,doar am observat barbatii...asa cum te observ si pe tine de ceva vreme ...si cu parere de rau te anunt ca nu prea te duce capul...la prostii :D
aparente peste aparente...
stiu ca aparentele sunt inselatoare,dar crede-ma,tu esti exceptia care intareste regula...iar ceilalti pot cofirma :D
stiu ca aparentele sunt inselatoare,dar crede-ma,tu esti exceptia care intareste regula...iar ceilalti pot cofirma :D
binenteles k pot confirma......dallylap i m p
multa sanatate iti doresc si cat mai multe poze din profilf l o a r
yeah right :)
cu respect!!
Da voi ati observat ca in stanga aia ii femeie ?
Mie mi-e frica de dentist. Si in general nu-mi place durerea fizica atunci cand nu vad cu ochii mei ce se intampla (aka cand ma freaca dentisu` la bibilica si nu vad ce face).
Ma doare si cand incerc sa ridic cu penisul greutatzi mai mari de 30 kg, si sincer sa fiu mi-e frica sa incerc cu 40.
De multe ori am avut atacuri de panica cand eram mai mic
, clasa a 4-a ,a5-a si poate au avut urmari asupra psihicului meu. Mi-e frica sa ma duc in oras nemancat sau fara bani sa iau ceva dulce fiindca fac hipoglicemie si ametzesc si lesin (ceea ce s-s si intamplat din pacate).
Cred ca sunt respingator pt. tine :)
nu la astfel de lucruri ma refeream eu. si mie mi-e frica de inaltime, de ex si de apa foarte adanca, dar asta nu ma face lasa. eu vb de frica de a lua in piept viata in general si in particular de strigaturile de durere la antrenament.MMAul este foarte dur si sunt destui baieti care se vaita la cea mai usoara atingere. asta mi se pare cel putin ciudat din moment ce eu ca fata nu scot un sunet si tin totul in mine. doar la o astfel de durere ma refeream si la astfel de lasitati, in nici un caz la ce ai zis tu. si sub nici o forma nu te gasesc respiingator.
WOLVERINE
14-05-2006, 11:19
Strigate de durere la antrenament ????????????? HA HA
deah, mi se pare nasol...daca eu fata tac, sa taca si ei dreacu sa nu se faca de rahat
b u l b
WOLVERINE
14-05-2006, 13:38
Ioanna - alea nu sunt strigate de durere ... sunt unii care se mai motiveaza putin daca striga putin . Tre sa tragi cu greutati mari ca sa faci muschi , nu ?
Nici eu nu am vazut fata sa se screme , dar nici nu am vazut sa traga cu mai mult de 5 kile .
bey, eu zic de MMA, de antrenamentele de kick box si altele, nu de sala. strigate gen "au, ma doare, nu mai da" nu sunt deloc inspirationale sau motivante.
WOLVERINE
14-05-2006, 15:32
Inseamna ca nu am fost eu atent cand am citit ... poate ca nu sunt facuti pt. aia ... dar macar su incercat si ei ... altii nici nu se ridica de pe canapea ...
da, si varianta asta exista:D
oricum, barbatii care mimeaza masculinitatea si incearca acel aer de superioritate ma scarbesc. avem specimene si aici pe forum. nu dau nume...;)
acum ca tot au dat vecinii de forum cu parerea,dau si eu ,sper sa nu te supar
ce mi se pare cel mai respingator la o fata e lipsa naturaletii,valabil si la baieti(si noi avem superficiali)
acele persoane care vor sa ne faca sa credem ca sunt altfel
cred ca a fi naturala,in cazul unei fete e cel mai atractiv lucru cu putinta
ai si parti bune si rele,cine nu are?te temi ca daca devii naturala,te vor privi altfel cei din jur?sinceritatea bate defectele,daca o sa fie intelegere,totul va fi ok,te vor intelege cei ce-ti sunt apropiati
respingator poate fi si lipsa unei bune igiene corporale,asta-i valabil ptr toti
bey, eu zic de MMA, de antrenamentele de kick box si altele, nu de sala. strigate gen "au, ma doare, nu mai da" nu sunt deloc inspirationale sau motivante.
ca fost practicant al unui sport de contact...pot sa spun ca o lovitura la ficat(oricat de barbat ai fi).....te face mielusel....nu mai spun de ce durere groaznica simtic r y
nu zic de astfel de lovituri, cele mai blande...
hellboy,you are one bad mother f. . . .
bafta!!!
scuzele mele ioanei si lui hellboy,am gresit threadul
don't worry, sh*t happensc a p z i
hellboy,you are one bad mother f. . . .
bafta!!!
pai la ce thread te-ai referit:p ?
eu nu suport baietii care se vor intelectuali si mari filosofi...sunt cei mai mari lasi...am de a face zilnic cu astfel de ratati...sunt ca gandacii aia care se taraie si se cred bipezi...e de-a dreptul regertabil sa intalnesti astfel de cauze pierdute b l u e
shit happens everyday
un sfat ptr acei baieti: BE NATURAL
WOLVERINE
16-05-2006, 08:20
Nici mie nu imi plac fetele fara nici o urma de personalitate , si sunt cu carul...
acum ca tot au dat vecinii de forum cu parerea,dau si eu ,sper sa nu te supar
ce mi se pare cel mai respingator la o fata e lipsa naturaletii,valabil si la baieti(si noi avem superficiali)
acele persoane care vor sa ne faca sa credem ca sunt altfel
cred ca a fi naturala,in cazul unei fete e cel mai atractiv lucru cu putinta
ai si parti bune si rele,cine nu are?te temi ca daca devii naturala,te vor privi altfel cei din jur?sinceritatea bate defectele,daca o sa fie intelegere,totul va fi ok,te vor intelege cei ce-ti sunt apropiati
respingator poate fi si lipsa unei bune igiene corporale,asta-i valabil ptr toti
scuze ca revin cu un post mai vechi de al tau, dar nu se putea sa nu-mi sara in ochi pt ca este exact cum gandesc si eu. si mie imi place sinceritatea totala si naturaletea si la fete si la baieti pt ca tot ce e artificial e ca o unda negativa. intr-adevar iti e teama sa fii natural/a pt ca majoritatea celor din jur sunt mai mereu altfel decat ar trebui sa fie si ideea ca tu trebuie sa duci in spate eticheta de a fi altfel fata de ceilalti este impovaratoare pt multi si de aceea aleg calea simplista a falsitatii.
IonCuceritorul
18-05-2006, 00:37
Va salut pe toata lumea si vreau sa scriu si io aci ca am citit ce ati scris voi tot.Ioanna si the-one is oamni buni si mia placut mult ce au scris ei aic.si io cred ca Ioana e o fata care e deosbita de multe alte fete care le vad toata ziua pe strada si care nu au facut sport in viata lor si nu stiu nici ce e munca macar si care se duc numa la bani.ele nu merita deloc sa le iubeasca cineva si daca ar si ele ca fetele de aici ca ioanna si dalyla si toate ari fi si lumea mai buna.
Ionut
WOLVERINE
18-05-2006, 10:22
:) Adevarul e ca Ioanna a ridicat stacheta sus de tot pentru celelalte fete ...
bbibutza
18-05-2006, 18:13
Baietzii si Fete,
Faptul ca fetele au complexe e numai vina barbatziilor, daca le pot spune asa. Pe deasupra e in natura femeii sa fie complexata ptr ca femeia e intr-o misiune continua de a se imbunatatzi fizic si psihic ptr barbat. E ceva ce e in sangele femeii. Nimic nu va schimba asta. Instantzele in care femeile abordeaza un barbat sunt rare si se limiteaza la femei care sunt bete, femei care au facut un pariu, si femei care vor un one night stand. Sper ca asta e cat de cat cunoscut.
Nu prea intzeleg de ce barbatziilor li se pare atat de "unfair" faptul ca ei trebuie sa "agetze" femeile. Asa a fost de cand ne-a pus D-zeu pe pamant si asa va fi pana vom murii. Deci nu are nici un rost sa va plangetzi si sa speratzi ca asta se va schimba. Pe deasupra tuturor barbatzilor le place si insista sa fie in control, si totzi cei care ma contrazic in idea asta or se mint pe ei insusi si pe noi, ori nu au avut inca o experientza care sa le clarifice asa de bine chestia asta.
Si ar trebui tot timpul sa va ganditzi ca voi facetzi doar atat, agatzatzi fata, ca dupaia job-ul vostru s-a termint. Fata intretzine relatzia, daca se aplica, de aici incolo, si barbatul nu face decat sa o savureze si sa comenteze cand ceva nu ii pica bine.
WOLVERINE
18-05-2006, 18:44
Permite-mi sa nu fiu de acord cu tine bbibutza , sa stii ca baietii sun atrasi de fetele care fac primul pas ( si nu trebuie sa fie bete sau mai stiu eu ce ... ). Si asta nu are nici o legatura cu "a fi in control" .
Baietzii si Fete,
Faptul ca fetele au complexe e numai vina barbatziilor, daca le pot spune asa. Pe deasupra e in natura femeii sa fie complexata ptr ca femeia e intr-o misiune continua de a se imbunatatzi fizic si psihic ptr barbat. E ceva ce e in sangele femeii. Nimic nu va schimba asta. Instantzele in care femeile abordeaza un barbat sunt rare si se limiteaza la femei care sunt bete, femei care au facut un pariu, si femei care vor un one night stand. Sper ca asta e cat de cat cunoscut.
Nu prea intzeleg de ce barbatziilor li se pare atat de "unfair" faptul ca ei trebuie sa "agetze" femeile. Asa a fost de cand ne-a pus D-zeu pe pamant si asa va fi pana vom murii. Deci nu are nici un rost sa va plangetzi si sa speratzi ca asta se va schimba. Pe deasupra tuturor barbatzilor le place si insista sa fie in control, si totzi cei care ma contrazic in idea asta or se mint pe ei insusi si pe noi, ori nu au avut inca o experientza care sa le clarifice asa de bine chestia asta.
Si ar trebui tot timpul sa va ganditzi ca voi facetzi doar atat, agatzatzi fata, ca dupaia job-ul vostru s-a termint. Fata intretzine relatzia, daca se aplica, de aici incolo, si barbatul nu face decat sa o savureze si sa comenteze cand ceva nu ii pica bine.
Nu vreau sa fiu nepoliticoasa, dar tu vorbesti serios???!!!!!!!!!
Pasivitatea asta de care vb tu ne in sangele nostru. Ma indoiesc serios ca exista o gena pt asa ceva. Genul asta de comportament ne este inculcat prin cultura, si asta nu o zic eu ci persoane de mii de ori mai cultivate decat mine care studiaza chestiile astea.
Pur si simplu acest tip de comportament se practica de atat timp incat ni se pare natural, intrinsec, dar nu e.
Si inca ceva, cum vine asta cu treaba baietilor e sa gate fetele si a lor e sa intretina relatia. Pai, ce noi traim pe vremea strabunicii? Este treaba amandurora sa intretina relatia, nu se poate de unul singur, aia nu mai e relatie.....Eu nu cred ca vreo femeie vrea langa ea o leguma a carei singura scanteie de de viata apare cand tre sa faca pe masculul.
Concluzia la care ajungi tu e ca femeia e un fel de peste dupa care barbatul arunca undita si o prinde, si dupa aia tot pestele se chinieste sa stea prin in unditac a p z i c a p z i c a p z i
scuze ca revin cu un post mai vechi de al tau, dar nu se putea sa nu-mi sara in ochi pt ca este exact cum gandesc si eu. si mie imi place sinceritatea totala si naturaletea si la fete si la baieti pt ca tot ce e artificial e ca o unda negativa. intr-adevar iti e teama sa fii natural/a pt ca majoritatea celor din jur sunt mai mereu altfel decat ar trebui sa fie si ideea ca tu trebuie sa duci in spate eticheta de a fi altfel fata de ceilalti este impovaratoare pt multi si de aceea aleg calea simplista a falsitatii.
Ma bucur ca suntem de aceeasi parere,a fi natural e o calitate,zic eu.Sa reusesti sa fii tu si numai tu in orice situatie e un lucru demn de admirat
Sakyamuni
18-05-2006, 23:52
Parerea mea este ca fetele habar nu au ce anume le atrage la un barbat, la fel cum si noi, partea masculina, n-avem idee despre exemplarul care ne-ar putea pune cu botul pe labe. Listele de caracteristici morale, fizice, parapsihologice etc nu au nici o valoare.
In orice clipa putem intalni pe cineva care sa nu posede nici un ecou al vreuneia din calitatiile la care ne-am chinuit sa ne gandim ca ar fi frumos sa le aibe partenerul ideal, si totusi, acel cineva sa ne bulverseze in asemenea masura universul propriu amoros in care gravitam incat sa uitam complet ca am avut vreodata o lista.
Ideea este ca oricine poate place/simpatiza/iubi pe orice, conteaza numai circumstantele si forta imprejurarilor.
Devoratorul
19-05-2006, 22:38
si totusi nu-mi plac blondele ...sau mai bine zis...imi plac blondele in reviste, tv, poze etc.....dar live imi plac brunetele cu ochi albastri
si totusi nu-mi plac blondele ...sau mai bine zis...imi plac blondele in reviste, tv, poze etc.....dar live imi plac brunetele cu ochi albastri
Pai sa stii ca acu, dau fuga sa-mi pun niste lentile de contact albastre, ca de vopsea de par nu e nevoien a u g h
Devoratorul
20-05-2006, 11:19
Pai sa stii ca acu, dau fuga sa-mi pun niste lentile de contact albastre, ca de vopsea de par nu e nevoien a u g h
hacam.....nu cred ca e cazul.....cu lentile de contact nu mere ca tot se vede pe "fundal" culoarea originala a ochilor....purta sora mea cu ceva ani in urma lentile de contact.......poti fi blonda din nastere....daca te vopsesti cu negru brusc imi placi.....bine.....dar acum nu e cazul..... trebuie sa fii draguta si simpatica...nu frumoasa....ca fac deosebire intre frumos si dragutz....ps. sunteti prea "batrana" pt. mine.:p
hacam.....nu cred ca e cazul.....cu lentile de contact nu mere ca tot se vede pe "fundal" culoarea originala a ochilor....purta sora mea cu ceva ani in urma lentile de contact.......poti fi blonda din nastere....daca te vopsesti cu negru brusc imi placi.....bine.....dar acum nu e cazul..... trebuie sa fii draguta si simpatica...nu frumoasa....ca fac deosebire intre frumos si dragutz....ps. sunteti prea "batrana" pt. mine.:p
w h a t Era o gluma.
Dar chiar si asa te iert pt refuzf l o a r
[QUOTE=bbibutza]Baietzii si Fete,
"Faptul ca fetele au complexe e numai vina barbatziilor, daca le pot spune asa. Pe deasupra e in natura femeii sa fie complexata ptr ca femeia e intr-o misiune continua de a se imbunatatzi fizic si psihic ptr barbat"
Adevarul e cam pe la mijloc. Daca rautatile unor barbati n-ar depasi o anumita granita a bunului simt, nici femeile n-ar mai lasa de dorit atat de mult. Pe de alta parte, femeile sunt si ele de vina ca pleaca urechea la toti frustratii care poate din ciuda ca nu pot avea femeia respectiva, o vor face pe ea de cacao. Daca gandesti asa si nu bagi la suflet, increderea in tine nu iti poate fi afectata.
"E ceva ce e in sangele femeii. Nimic nu va schimba asta. Instantzele in care femeile abordeaza un barbat sunt rare si se limiteaza la femei care sunt bete, femei care au facut un pariu, si femei care vor un one night stand. Sper ca asta e cat de cat cunoscut."
Draga mea, nu sunt de acord. Este parerea ta, dar sincer, eu sunt genul care merge la baiat si ii ia nr de telefon fara sa fi fost nevoita inainte sa ma pilesc ca sa am curaj. Iata ca se ajunge la ce tot mi-am racit gura de pomana pana acum: femeia din ziua de azi- slaba psihic,usor de manipulat, cu o inteligenta fie mediocra, fie peste medie si atunci autosubestimata, fie fragila atat mental, cat si psihic si fara nici un punct de vedere. Asta este caricatura de femeie de care eu fug ca dracu de tamaie si de care va tot explicam cand se ivea ocazia. Astea sunt femeile noastre, nu toate, evident, insa prea multe ca sa nu te gandesti ca e deja trist.
"Nu prea intzeleg de ce barbatziilor li se pare atat de "unfair" faptul ca ei trebuie sa "agetze" femeile. Asa a fost de cand ne-a pus D-zeu pe pamant si asa va fi pana vom murii"
Draga mea, femeile speriate de bombe cand vine vorba de agatat au fost ok acum cateva decenii sau chiar secole. Atunci, femeia astepta linistita sa vina barbatul sa o agate si ea se imbujora de mama focului cand el se apropia. Acum suntem totusi intr-un secol in care fiecare are dreptul la inititaiva. De ce sa-mi reprim eu dorinta de a agata un baiat daca am chef sa-l agat?Nu vreau sa crezi ca te atac, insa nu prea sunt de acord cu o astfel de viziune. Traim intr-o evolutie continua si nu se poate sa gandesti asa in secolul 21, fara suparare.
" Deci nu are nici un rost sa va plangetzi si sa speratzi ca asta se va schimba. Pe deasupra tuturor barbatzilor le place si insista sa fie in control, si totzi cei care ma contrazic in idea asta or se mint pe ei insusi si pe noi, ori nu au avut inca o experientza care sa le clarifice asa de bine chestia asta."
Barbatiilor le place sa aiba controlul, dar femeia trebuie sa fie destul de inteligenta incat sa induca acest control in directia dorita de ea si sa fie, bineinteles, spre binele cuplului. Suprematia unuia sau al altuia in cuplu este necesara doar in anumite momente si situatii, in rest cei doi ar trebui sa se impleteasca precum ying-yang
"Si ar trebui tot timpul sa va ganditzi ca voi facetzi doar atat, agatzatzi fata, ca dupaia job-ul vostru s-a termint. Fata intretzine relatzia, daca se aplica, de aici incolo, si barbatul nu face decat sa o savureze si sa comenteze cand ceva nu ii pica bine"
De ce atata incrancenare vizavi de barbati? Generalizarea unui fapt particular este si va ramane o problema psihologica a acelei persoane care o emite. Nu da vina pe barbati pt unul care te-a ranit sau chiar de-ar fi fost mai multi. O femeie nu ar trebui sa se lasa doborata de clisee, de idei inradacinate din mosi stramosi, nu ar trebui sa dea cu ura absconsa in toti barbatii din cauza unor ratati peste care a avut nesansa sa dea. Sunt peste tot persoane si persoane, nu trebuie sa regasim raul trait odata in fiecare om intalnit pt ca asa nu vom putea niciodata merge mai departe.
Devoratorul
22-05-2006, 16:58
w h a t Era o gluma.
Dar chiar si asa te iert pt refuzf l o a r
era o gluma serioasa....mai bine zis: Eu sunt prea tanar pt. dumneavoastra.:p si sa intorc favoarea f l o a r ...
era o gluma serioasa....mai bine zis: Eu sunt prea tanar pt. dumneavoastra.:p si sa intorc favoarea f l o a r ...
Multumesc, si era doar o gluma si atat. Asa-s eu, imi place sa glumesc. Oricum nu mi-as pune lentile de contact, mie imi plac ochii mei caprui..........
WOLVERINE
22-05-2006, 20:47
Da tu cati ani ai ba devoratorule ? 12 , 14
lool Devoratorule.....Lalmoni are doar 21 de ani....si tu spui ca e prea "batrana" pt tine.....
hai sa zicem k daca ea avea vreo 30 si ceva...atuncea poate nu va potriveati...dar cand diferenta e de vreo 3-4 ani....fii serios:)
Devoratorul
22-05-2006, 23:07
deci...eu mai am putin si fac 18.....nu asta e problema....problema e ca totul a fos in spirit de gluma....atat din partea mea cat si din partea Lalmonei....hai sa lasam off-topicurile si sa revenim la subiect.:)
nu va plac blondele? sau roscatele?
Devoratorul
23-05-2006, 16:30
Imi plac si blondele....dar vopsite brunet. :D
pai de ce iti plac numai brunetele? totusi, nu stai cu paru fetei, ci cu persoana...:(
Devoratorul
23-05-2006, 17:07
aoleuuuuu!....pai mie nu-mi place parul....dar el face parte din ansamblu'....ca poate sa fie ea bruneta,brunetelor si sa aiba un caracter incompatibil cu ce vreau eu.....Ideea este: Sa zicem ca e o persoana pe care o plac si este bruneta, daca se face roscata sau blonda tot o plac....iar daca ar fi doua fete identice: una blonda si una bruneta as alege bruneta...;)...iar faptul ca imi plac brunetele cu ochi albastii nu mi-am dat seama singur....ci mi-a spus-o o fata: "tu ai o slabiciune pt. brunete cu ochi albastrii". :rolleyes:
WOLVERINE
23-05-2006, 19:51
trebuie sa recunoasteti ca o bruneta frumoasa tunsa scurt si cu ochii VERZI ...e o priveliste superba ...
da-i incolo de ochi albastri , nu v-ati saturat de ei?
Mie imi plac fetele cu par violet si cu lentile de contact purpurii. Altceva nu accept.
fiecare cu hobby-ul lui..asta-i cu paru violet si ochii purpurii:D damn...w o w
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.