ady j.
02-12-2003, 22:32
Buna domnule doctor. Am si eu o nedumerire in priviinta la choline si inositol... am inteles ca sunt ceva enzime(?) (se gasesc in SPA PAK , GAIN FAST, HARD FAST, FAT BURNERS PLUS etc.), ii adevarat ca ele ajuta la o mai buna absortie a suplimentelor ( in special a proteinei?) si prin urmare ca efect - creste masa musculara... ? Eu am inceput sa iau in plus pe langa suplimente si o cutie de SPA PAK pe luna si in 3 luni am crescut cam cu 6 kile in plus fata de cum cresteam pana acuma (evident ca am crescut si in forta la toate grupele) si nu cred ca doar datorita multivitaminelor ce contine produsul (ca am mai luat si alte multivitamine si fara nici un efect). De cand am inceput cu SPA PAK progresele mele au inceput sa fie vizibile cu mult mai mult fata de pana acum (fac sala de aproape 3 ani - 1,83m acum am 96 kg si 45cm brat (cu incheieturi de aproape 19cm) fata de 43cm de acum 3 luni pana sa iau SPA PAK). Astfel am dedus ca am crescut cu ce aveam in plus in suplimentatie- adica din SPA PAK - choline si inositol.
Va rog sa-mi spuneti parerea dv. si ce rol au choline&inositol... pana la urma din cauza lor am crescut sau nu ?! Daca imi puteti da niste detalii in legatura cu aceste enzime sau ce or fi v-as fi recunoscator. Va multumesc.
Va rog sa-mi spuneti parerea dv. si ce rol au choline&inositol... pana la urma din cauza lor am crescut sau nu ?! Daca imi puteti da niste detalii in legatura cu aceste enzime sau ce or fi v-as fi recunoscator. Va multumesc.