View Full Version : gras/slab
marinescu
03-12-2003, 05:31
domnu' doctor cum sa fac sa scap de stratul de grasime de sub abdomen care a aparut din cauza ca mananc f mult si nu fac nici abdomene dar nici alergare sau bicicleta astea doua nefiind recomandate unui ectomorf pt ca nu il ajuta sa se ingrase . cu toate ca sunt ectomorf s-a facut acest strat de grasime sub piele. ce spuneti sa ma apuc de abdomene? si inca ceva cand comand produse trebuie neaparat sa-mi apara acea casuta cu titlu informativ ca au primit mesajul daca nu nici comanda nu vine,nu?si ce se intampla daca fac comanda de mai multe ori pe aceeasi adresa ?o sa-mi vina mai multe pachete sau numai unul ca ba imi apare casuta cum ca au primit mesajul dar ce fac cand nu apare .mai fac pana imi apare ? va multumesc
Dr.S.Damian
05-12-2003, 09:50
Antrenamentul cardio (bicicleta, alergare) este recomandat oricui. Nu trebuie sa mai gandesti asa simplist: daca esti slab tragi de fiare, daca esti gras alergi. Fiecare dintre metodele de antrenament pot fi folosite cu succes de catre toata lumea. Conteaza doar cum la combini.
Pe de alta parte “abdomenele” nu te ajuta in mod direct ca sa scapi de grasimea de pe burta. Tot antrenamentul aerobic e de baza aici.
In legatura cu comenzile nu te pot ajuta, fiindca nu ma pricep.
JohnnyBravo
05-12-2003, 12:16
in legatura cu comenzile mai bine la faci prin email, sau daca alegi formularele de pe site, le specifici un comentariu ca ai avut o problema tehnica si mai faci comanda respectiva inca o data....
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.