PDA

View Full Version : pentru Dr.S.Damian

Unregistered
03-12-2003, 07:13
sa traiti,
eu personal cred ca e bine sa iei "prafuri" ex: proteine.... dar...
vreau si eu un raspuns concret si la obiect... avand in vedere ca sunteti dr. si vreau raspunsul corect...
1. Care dintre produse sunt mai bune: praf sau pastile ? Si care sunt cele mai bune ? Ma refer la efecte secundare ? De ce substante din compozitie trebuie sa ma feresc ?
2. Ce credeti despre spirulina (aurul verde); si daca incep sa iau cum trebuie sa iau si cat ? Daca pot sa iau spirulina chiar daca fac sau nu fitness ?
3. Daca iau proteine, vitamine, suplimenti de mancare... toate aceste, in ce masura inlocuiesc mesele de mancare propriu zisa ?
va multumesc,
.d.b.

Dr.S.Damian
03-12-2003, 21:46
1. Praf sau pulbere este exact acelasi lucru (doar forma de prezentare difera). In principiu, nu exista suplimente de care sa te feresti, fiindca ele au fost create sa ajute, nu sa faca rau. Daca le iei in dozele optime adaptate de efortul pe care il depui, atunci nu ai decat beneficii de pe urma lor.
2. Poti sa iei spirulina si daca nu faci sport. Am o parere buna despre acest produs. Doza este scrisa pe prospect.
3. Important e sa ai totusi doua, de preferat trei mese formate din alimente, iar cu suplimentele completezi. Nu te baza numai pe suplimente.