View Full Version : ce considerati sexy la un barbat?
as vrea sa stiu si eu ce considerati sexy la un barbat?
si vreau sa stiu daca va uitati sau nu la posteriorul baietilor?
hai k iti spun eu gestul(unei fete) care mie mi se pare extrem de sexy....acela in care isi da cu limba peste buza de sus....cu varful limbii de la stanga la dreapta sau invers
ps....scuzati exprimarea din topor:p
vroiam parerea domisoarelor in principal
ai dreptate,e un gest sexy,cel de asi linge buza superioara
:cool:
bbibutza
18-05-2006, 19:22
Sexy la un barbat e atitudinea. Adica cu cat pare si se poarta mai matur, cu atat mai sexy devine. Asta nu include sa te prezintzi la un club cu un mare cerc de prieteni in care tu esti cel mai mare si mai tare, si nicidecum sa abordezi o fata cu un aer din ala "i'm the best so f*** the rest." Un tip tacut si totusi sigur pe sine atrage o femeie. E necunoscutul, misteriosul. Pe deasupra, femeia tot timpul vrea ce nu poate avea, asa ca fa-te "unavailable." Si aparentzele conteaza enorm, orice ar zice altzii. Cand intalnesti o persoana primul lucru care il observi e garderoba si prezentarea in totlitate, asa ca incearca sa fi tot timpul cat se poate de ingrijit, dar nu exagerat. Nimeni nu trebuie sa stie cate ore ai stat in fatza oglinzii sa aretzi asa de "i just took 5 minutes to get this together" bine.
Bafta!
si vreau sa stiu daca va uitati sau nu la posteriorul baietilor?
Normal ca se uita. Si se uita si intre picioare la noi(mai ales daca stam in pozitie sau ceva blugi la care se vede umflatura).
Sexy la un barbat e atitudinea. Adica cu cat pare si se poarta mai matur, cu atat mai sexy devine. Asta nu include sa te prezintzi la un club cu un mare cerc de prieteni in care tu esti cel mai mare si mai tare, si nicidecum sa abordezi o fata cu un aer din ala "i'm the best so f*** the rest." Un tip tacut si totusi sigur pe sine atrage o femeie. E necunoscutul, misteriosul. Pe deasupra, femeia tot timpul vrea ce nu poate avea, asa ca fa-te "unavailable." Si aparentzele conteaza enorm, orice ar zice altzii. Cand intalnesti o persoana primul lucru care il observi e garderoba si prezentarea in totlitate, asa ca incearca sa fi tot timpul cat se poate de ingrijit, dar nu exagerat. Nimeni nu trebuie sa stie cate ore ai stat in fatza oglinzii sa aretzi asa de "i just took 5 minutes to get this together" bine.
Bafta!
-vrei un barbat matur...atunci tre sa cauti la +25 pt k nimeni pana la varsta asta nu e "acel" gen de matur...inca mai avem copilarii
-nu e bine sa fii asa tacut....fetelor nu le plac baietii introvertiti..
-vorbesti de garderoba si aparente...pai fa o comparatie intre unu cu X5 si ala care vine cu tramvai....cum e imbracat si aranjat ala si cum e celelalt
-faza cu "unavaible"...e posibil sa ti-o furi singur....deci e mai complicat de atata
mai sunt multe de zis:(
-vrei un barbat matur...atunci tre sa cauti la +25 pt k nimeni pana la varsta asta nu e "acel" gen de matur...inca mai avem copilarii
Mie imi place si o oarecare doza de copilarie la un barbat. Bine nici prea mult nu e bine, ca nu-l iei de crescut....dar asa cat sa ma faca sa rad:D
Sexy la un barbat este si va ramane atitudinea!!!!!!!! Poate el sa fie sexos de pica, degeaba daca e moale ca gelatina si nici un pic de forta in priviri. Imi place privirea aia pe sub gene, fundul bombat, un V ca lumea...dar pretentiie astea nu conteaza deloc de fapt, e important sa fie natural, sa aiba simtul umorului, poate sa fie instructor de arte martiale (am eu nebunia astan a u g h )
blackjak
11-01-2008, 23:19
uite ca vin io cu alta intrebare, de aratat arat bn,de imbracat ma imbrac bn,dupa spusele celor din cercul meu par a fi mult mai matur dekat ar trebui sa fiu la varsta asta,in schimb atitudinea e varza,nu pot fi sa zic asa dur sau cum ii vad pe altii cuh figuri pe cap,si culmea e ca uneori figurile astea prind la fete :)),nush is demodat niciodata nu am putut sa ma int cuh o fata si sa o sarut dupa 0 ora sau 2 cum e la moda acuma :)),asta e. si vine si intrebarea ,imi trece oare?
si ce ma doare mai tare e ca unele fete chiar vor sa fii mai dur,sa le iei altfel,nu sa le faci pe plac sa te porti frumos cuh ele. ciudate femeile/fetele astea,ciudate rau de tot.
BASIL NUSS
11-01-2008, 23:25
Sexy la un barbat este si va ramane atitudinea!!!!!!!! Poate el sa fie sexos de pica, degeaba daca e moale ca gelatina si nici un pic de forta in priviri. Imi place privirea aia pe sub gene, fundul bombat, un V ca lumea...dar pretentiie astea nu conteaza deloc de fapt, e important sa fie natural, sa aiba simtul umorului, poate sa fie instructor de arte martiale (am eu nebunia astan a u g h )
noi tre sa ne intilnim neaparat.
nu de alta dar tres sa vezi cum arata dracu`.
:))) esti tare, jur.......si cum arata un drac? ia zi
BASIL NUSS
11-01-2008, 23:31
asa ca mine ,si parleste frantuzeste cu accent de dimbovitza.
si face dezacorduri cu LE si LA.
pina si curvele rid de mine!
sexi e de asemena un barbat intelept, elegant......cu o atitudine destinsa, lejera fata de femeie...un barbat care isi alege cuvintele si stie sa se faca dorit prin mister, modestie, curaj si maturitate.
BASIL NUSS
11-01-2008, 23:49
ma faci sa trec prin timisoara.
am pe unul aici,copil de arabi,AHMED nascut la timisoara.
ne sparge pe noi romanii cu povestirule lui din romania.
poate intr-o zi vom trece si pe acolo.
el copil de libieni,moare dupa timisoara.
nu dupa tripoli.
se uita si la bicepsi si la fund si la piept si cum mirosi si daca ai jeg intr unghii sau in urechi si daca nu ai unghiile taiate etc etc poti sa fii ca scos din cutie daca nu ai un pic de tupeu si vorbesti de parca ai fii la taiere nici o femeie nu te va place sau ma rog nu una normala poate doar una complexata. Sfatu meu e sa fiti voi insiva daca cineva va place tre sa va placa asa si nu altfel! nu dau 2 bani pe ce zic sau cred majoritatea fetelor sub 28 de ani care viseaza cai verzi pe pereti si daca le arati cucu se sperie!! au pretentia sa stai luni dupa curu lor de parca ele ar fii printese si noi niste fraieri... numai din cauza afemeiatilor au ajuns femeile sa conduca lumea ca daca nu le dadeau atentie ramaneau tot la cratita! Sau emancipat adica acum au dreptu la pretentii de mari doamne... Nu va suport!!!
se uita si la bicepsi si la fund si la piept si cum mirosi si daca ai jeg intr unghii sau in urechi si daca nu ai unghiile taiate etc etc poti sa fii ca scos din cutie daca nu ai un pic de tupeu si vorbesti de parca ai fii la taiere nici o femeie nu te va place sau ma rog nu una normala poate doar una complexata. Sfatu meu e sa fiti voi insiva daca cineva va place tre sa va placa asa si nu altfel! nu dau 2 bani pe ce zic sau cred majoritatea fetelor sub 28 de ani care viseaza cai verzi pe pereti si daca le arati cucu se sperie!! au pretentia sa stai luni dupa curu lor de parca ele ar fii printese si noi niste fraieri... numai din cauza afemeiatilor au ajuns femeile sa conduca lumea ca daca nu le dadeau atentie ramaneau tot la cratita! Sau emancipat adica acum au dreptu la pretentii de mari doamne... Nu va suport!!!
Nu prea inteleg mare lucru din ce ai spus dar mi-a zgariat ochiul o treaba "au pretentia sa stai luni dupa curu lor de parca ele ar fii printese si noi niste fraieri..." Adica ai avea pretentia sa ti se urce in scula inca din primul minut? De ce, ca dupa aia mergand cu prietenii pe strada si aratand-o vreunu din ei sa zici Da-o`.. mea am ars-o, nu stie nimic?" sau mai stiu eu ce ? Get real. Daca vrei una care are pic de decenta in ea, si vrei ceva serios ai sa astepti si 2 luni si 3. Foarte bine ca s-au emancipat, atata timp cat stiu care e statutul lor. Emanciparea lor face barbatul sa progreseze, sa-si doreasca sa fie mai bun.
cipriansabin
12-01-2008, 04:27
asa ca mine ,si parleste frantuzeste cu accent de dimbovitza.
si face dezacorduri cu LE si LA.
pina si curvele rid de mine!
dar tu cine esti ma rog? cu siguranta sunt curve mai intelectuale ca tine
Nu te lua de el.Cunosc femei cu atributul dat de tine, mai inteligente decat multi dintre noi la un loc.Nu da cu piatra amice
BASIL NUSS
12-01-2008, 08:25
le coq francaise,asta sint eu.
pif si hercule,rahan...
asta sint eu.
dar tu?
fecioara maria?
le coq francaise,asta sint eu.
pif si hercule,rahan...
asta sint eu.
dar tu?
fecioara maria?
Mi-ai adus aminte de "le coq sportif" si de pifurile cu Rahan.Nice memories
nu dau 2 bani pe ce zic sau cred majoritatea fetelor sub 28 de ani care viseaza cai verzi pe pereti si daca le arati cucu se sperie!! au pretentia sa stai luni dupa curu lor de parca ele ar fii printese si noi niste fraieri... numai din cauza afemeiatilor au ajuns femeile sa conduca lumea ca daca nu le dadeau atentie ramaneau tot la cratita! Sau emancipat adica acum au dreptu la pretentii de mari doamne... Nu va suport!!!
hello! ce-i aici? eu sunt o fata sub 28 de ani si nu cred ca am dat de inteles ca as fi o printesa dupa curu careia tre sa stai ca s-o convingi de nush ce. atentie putin la tonalitate. s-ar putea sa jignesti persoane care chiar nu se afla in acest gen de fete pe care le descrii. de ce crezi ca fetele se sperie de "cucu"? sa fim seriosi. ai iesit cu pocaite virgine, sau dece reactionezi asa? daca fata e virgina, apoi e normal sa se sperie de "cucu"......Femeile nu conduc lumea, barbatii o conduc. Femeile s-au emancipat destul incat sa nu mai aiba nevoie de barbati, dar NU o conduc. PT ca le lipsesc destul calitati care sa le faca lideri buni, atat. Eu am reusit pana acum tot ce mi-am dorit, sunt intr-un post de conducere, am barbati subalterni pe care ii tratez de la egal la egal, nu cu superioritate. Pretentiile de mari doamne la intalnesti la pustoaicele care cred ca li se cuvine totul, nu la doamnele adevarate care stiu ce vor de la viata, stiu cine sunt si ce vor si care ua realizat ceva cu IQ-ul lor, nu cu gaurile din dotare. Putin respect fatza de aceste femei nu ar strica deloc, dimpotriva, ar arata cat de domni sunteti.
Barbatii au dreptul sa spuna vrute si nevrute despre femei de parca toate ne-am incadra la regnul 'dobitoace bipede", dar cand vine vorba de esecurile unor barbati, subliniez UNOR barbati, acesti se apara de parca ar veni Apocalipsa. Hai sa fim seriosi. Sa tratam oamenii ca oameni, femeile fitoase ca femei fitoase, iar cele serioase simuncitoare, ca atare. Nu toti intr-o oala.
P.S. eu o admir f mult pe Margaret Thatcher si de la noi pe Monica Tatoiu. Femei de fier care stiu mai mult decat s-ar fi asteptat de la ele si au socat tocmai pentru ca au ceva mai mult de spus decat retete culinare. Au adus in lume un suflu nou si nimeni nu ar trebui sa le nege acest merit. Daca as fi barbat, m-as inclina in fatza lor si as lasa la o parte orice mansrie ranita nejustificat. Sunt femei care merita, si sunt femei care sub 28 de ani au vazut ce inseamna viata. Deci nu egalam orice femeie care nu a avut niciun succes decat cu partea dorsala cu femeile care se zbat sa iasa din anonimat.
Multumesc!
curvele nu sunt intelectuale, scuza-ma. au fite de cunoscutoare intr-ale intelectului, dar tot cu orificiile isi fac banii. daca practica ar fi atat de usor de aplicat precum e teoria de verbalizat, altfel ar sta lucrurile. sunt curve si printre barbati, si prnitre femei. si aici nu vb de parte fizica, ci de cea mentala. ipocrizia e in floare, mai ales daca de pe urma ei avem de castigat. nu atac pe nimeni de pe forum, caci nu va cunosc atat de bine sa pot sa fac asta.
nu am absolut nicun respect pt curve. nimic. pt ca sunt fata si stiu ca se poate si altfel. e mai greu sa lupti cu societatea, e mai usor sa cedezi...corpul.
Nici eu nu suport misoginismele de care am parte zilnic si pe care nu le merit, nu am facut nimic sa merit sa mi se spuna: "Esti femeie, esti ignoranta, esti cretina doar pt ca esti femeie". Nu am facut nimci ca sa demonstrez acest lucru, si desi culmea ca totul este in favoarea mea, barbatii acestia persisita in astfel de afirmatii cu care eu nu am nicio tangenta si in care nu ma recunosc. Acest amanunt, faptul ca o femeie anume nu face ceea ce cliseele din capul multora ar zice ca trebuie sa faca, nu se vede pt ca nimeni nu-si doreste femei in conducerea orasului. Ghinion, insa! Barbatii conduc, iar femeile lucreaza cot la cot cu ei.Invidia si rautatea masculina nu au limite cand vine vb de o femeie care vrea sa faca multe in viata. Iar faptul ca am barbati subalterni, asta roade si mai mult. Pacat insa ca ei nu vad faptul ca sunt tratati ca barbati, si nu ca subalterni. Sunt oameni in primul rand si asta trebuie respectat pana in ultma clipa. Pacat ca barbatii, in ciuad greselilor femeilor, nu sunt la fel de toleranti si putin mai flexibili, asa cum sunt multe din femeile care ii iarta pe barbatii care vin acasa beti, le bat si ele tot le fac de mancare si au grija de ei. Poate daca ar fi fost femei la conducere, n-ar mai fi fost atatea razboaie. Poate....
si poate data viitoare nu pierdeti din vedere ca multe fete sufera de pe urma violentei masculine: fete decente, nu pustoaice cu fusta pana in fund......si care, in ciuda decentei si inocentiei lor, sunt violate si distruse pe viata. nu stiu sa fie vreun argument pe lumea asta care sa-i scoata pe acei derbedei nevinovati! am trecut prin asa ceva.......si stiu totusi ca problemele pe care aceasta categorie de barbati le au incep tocmai dintr-o perspectiva asemanatoare cu cea pe care Cezzz a avut-o: Nu va suport pt ca sunteti femei...si atunci isi aloca dreptul de a se razbuna pe femei care nu le-au facut nicodata nimic. Si nu ma plang, asa cum poate Rebel ar crede. Prezint o situatie care mi s-a intamplat cu aceeasi detasare cu care stiu ca nimic nu va schimba atitudinea barbatului frustrat si neimplinit fatza de o femeie nu neaparat mai inteligenta, ci cu mai multe vointa si ambitite de la viata.
Egalitatea intre barbati si femei este o iluzie la care feministele viseaza. Nu sunt de acord cu asa ceva. Femeia e femeie, barbatul e barbat. Atata timp cat vom intelege acest lucru, nu se vor mai isca probleme doar de drgaul problemelor. Respectul insa e necesar. Si nu vb de respect deosebit, ci de respectul minim pe care i-l datoram fiecarui strain/a cu care intram in contact pentru prima oara si caruia ii acordam prezumtia de nevinovatie in cazul cliseelor pe care le avem in cap. Atat. Atata timp cat ca barbat sau femeie pleci la drum cu gandul ca urmatorul barbat e la fel de idiot ca cel din urma, nu ai cum sa nu fii catalogat frustrat si ingust la minte. Spunet-mi, e oare atat de dificil sa faceti acest lucru?
Egalitatea intre barbati si femei este o iluzie la care feministele viseaza. Nu sunt de acord cu asa ceva. Femeia e femeie, barbatul e barbat. Atata timp cat vom intelege acest lucru, nu se vor mai isca probleme doar de drgaul problemelor. Respectul insa e necesar. Si nu vb de respect deosebit, ci de respectul minim pe care i-l datoram fiecarui strain/a cu care intram in contact pentru prima oara si caruia ii acordam prezumtia de nevinovatie in cazul cliseelor pe care le avem in cap. Atat. Atata timp cat ca barbat sau femeie pleci la drum cu gandul ca urmatorul barbat e la fel de idiot ca cel din urma, nu ai cum sa nu fii catalogat frustrat si ingust la minte. Spunet-mi, e oare atat de dificil sa faceti acest lucru?
FINNALY!
da, niciodata nu am zis ca femeile TOATE sunt mai bune decat orice mascul hipertestosteronic si patetic. NU! dar sunt femei si barbati exceptionali in ceea ce fac si in ceea ce sunt. unele femei sunt mai inteligente si mai capabile decat multi barbati, precum si multi barbati care sunt cu mult peste orice femeie peste care a dat in viata lor. Asta nu da dreptul nimanui sa generalizeze. Nimeni nu are dreptul acesta.
sunt femei care conduc, asta insa nu se percepe ca egalitate. intotdeauna am crezut asta.
femeile inteligente care sunt la conducere vor fi foarte natureale si nu si-o vor lua in cap. femeile proaste care conduc vor incerca sa dea ordine tutoror. lasati-le sa creada ce vor sa creada. cu asemenea parasute nu te poti pune sa le explici ca superioritatea autentica este evidenta prin atitudinea de detasare, intelegere si cultura, nicidecum prin autoritate si dictatura alaturata unui caracter indoielnic si capricios. nu vor intelge niciodata cu adevarat ce inseamna sa fii lider pt ca nu au ceea ce e imperios necesar unui lider, indiferent de sex: adevar, forta, hotarare, inteligenta peste medie, cultura, maleabilitate in relatiile cu subalternii, dorinta de autodepasire si onoare.
Cand discuti ceva anume te referi IN GENERAL.Inseamna generalizare.Te referi la MAJORITATE niciodata la minoritate, situatii speciale ETC si niciodata nu te introduci pe tine in discutie. Cu atat mai putin DE FIECARE DATA. Singurul lucru primit de acasa este educatia.Nu stiu cati stiu ca intr-o casa in care locuieste o femeie nu lasi niciodata colacul de la vasul WC ridicat dupa ce-ti faci nevoile, sau ca niciodata cand enumeri persoane intr-o discutie nu te pui pe tine primul ci intotdeauna ultimul.Exemplele pot continua.Incalcarea a ceea ce am descris denota proasra crestere sau insuficienta.Imi pare rau ca trebuie sa o spun si ca se va resimti printre unii dintre voi.
Mai am ceva de adaugat dar adaug la threadu-ul potrivit.
Cand discuti ceva anume te referi IN GENERAL.Inseamna generalizare.Te referi la MAJORITATE niciodata la minoritate, situatii speciale ETC si niciodata nu te introduci pe tine in discutie. Cu atat mai putin DE FIECARE DATA.
da, dar tocmai aici e pacatosenia pt ca trebuie sa ai mare grija sa nu jignesti in afimatie. trebuie sa fii atent sa excluzi pe cei care stii ca nu au tangente cu cele declarate de tine (e un "tu" impersonal). deci, daca suntem atenti (nici eu nu sunt atenta de multe ori, recunosc), putem evite multe neintelegeri. succes. :) am plecat la antrenament.
da, dar tocmai aici e pacatosenia pt ca trebuie sa ai mare grija sa nu jignesti in afimatie. trebuie sa fii atent sa excluzi pe cei care stii ca nu au tangente cu cele declarate de tine (e un "tu" impersonal). deci, daca suntem atenti (nici eu nu sunt atenta de multe ori, recunosc), putem evite multe neintelegeri. succes. :) am plecat la antrenament.
Niciodata nu am jignit decat cand am fost impins la maxim. Am recunoscut si nu o data ca sunt impulsivNu aveti idee are este consumul interior cand incerc sa ma abtin. Cand explodez jignesc.Si nu-mi pare rau.Stiu ca depun un efort substantial sa ma controlez si asta cred ca ma absolva de vina.Am fost si mai rau decat acum. Am mai spus, eu vorbesc IN GENERAL.Cine se simte bagat in ceea ce eu afirm inseamna ca are o parte de vina si nu ca eu am ceva cu omul respectiv.Nu fac o autocaracterizare dar sunt destul de calculat cam in tot ceea ce fac.Incerc sa fiu cat mai corect, implicit sa gresesc cat mai putin, sa-mi recunosc si sa-mi indrept greselile tocmai ca NIMENI, sau cat mai putini, sa aiba ceva de obiectat.
BASIL NUSS
12-01-2008, 13:50
ai vedea ca buna ta crestere nu valoreaya nimic in tarile nord africane si arabe.o privire unei femei poate atrage moartea.
MAFIA. Stie cineva ce inseamna si unde s-a nascut cuvintul?
ai vedea ca buna ta crestere nu valoreaya nimic in tarile nord africane si arabe.o privire unei femei poate atrage moartea.
MAFIA. Stie cineva ce inseamna si unde s-a nascut cuvintul?
N-am cum sa vad asa ceva.Tarile enumerate de tine nu se afla pe lista punctelor mele de atractie.
Cuvantul, din ce-mi aduc aminte vine din latina (nu stiu termenul latin) si este un sunet sau ansamblu de sunete care au un unul sau mai multe sensuri.
g r u p Imi cer scuze pt felul cum am redactat postul meu dar din anumite cauze eream supersurescitat si numai gandeam lucid :D nu sunt nici misogin si nu am nimic cu femeile ci doar cu anumite pustoaice... rog intelegere Multam`g r u p
BASIL NUSS
12-01-2008, 15:09
corsica.
Mort aux francaises introduis abusive.
Imi plac corsicanii,mindrii si orgoliosi.ei nu ma plac pt ca sint francez,si le pun bete in roate la bastia,la inchisoare.
corsica.
Mort aux francaises introduis abusive.
Imi plac corsicanii,mindrii si orgoliosi.ei nu ma plac pt ca sint francez,si le pun bete in roate la bastia,la inchisoare.
Esti roman
g r u p Imi cer scuze pt felul cum am redactat postul meu dar din anumite cauze eream supersurescitat si numai gandeam lucid :D nu sunt nici misogin si nu am nimic cu femeile ci doar cu anumite pustoaice... rog intelegere Multam`g r u p
e ok. ma miram, pareai pana atunci un tip matur si echilibrat :) si eu sunt f furioasa pe acele pustoaice si daca ar fi dupa mine, le-as da cu capul de pereti sa se trezeasca. numai la sala cate fandosite vin....vai de capu meu....unele rup fiarele, transpira si sangele din ele, si altele vin cu fite de mari doamne. nu-s in stare nici chilotii sa si-i cumpere singure........
cipriansabin
12-01-2008, 18:09
e ok. ma miram, pareai pana atunci un tip matur si echilibrat :) si eu sunt f furioasa pe acele pustoaice si daca ar fi dupa mine, le-as da cu capul de pereti sa se trezeasca. numai la sala cate fandosite vin....vai de capu meu....unele rup fiarele, transpira si sangele din ele, si altele vin cu fite de mari doamne. nu-s in stare nici chilotii sa si-i cumpere singure........
pai sunt niste increzute ! asta datorita aspectului fizic bun si al baietilor care le tot ridica in slavi ! cred ca toti le cad la picioare ! sincer mie nu mi plac asemea specimene de fete.
daca barbatii n-ar mai beli ochii si n-ar mai pune botu la asemenea monumente de ....hai sa fim indulgenti si sa le spunem "femele", ele nu s-ar mai simti buricul pamantului....eu personal le urasc fandoselile, felul in care isi invart parul pe deget, cum mesteca guma cu gura deschisa, cum privesc de sus pe toata lumea, cum se fardeaza de zici ca a venit circul in oras si mentalitatea de taranca ce a nimerit din greseala in civilizatie, si pe care la cat sunt de idioate, le sustin cu inversunare fara a se indoi o clipa ca de fapt ideile lor sunt ale unor curve ratate. nici macar de curve nu sunt bune. nu le suport! nici voi n-ar trebui sa le mai cantati intruna...una pe hi5 zicea: "sunt perfecta, sunt inteligenta si frumoasa...va place? asa-i ca sunt buna?" si toti barbatii: "wowwwww, esti superba.....wow" nu-ti vine sa le faci operatie pe creier de curiozitate sa vezi ce ascund asemenea japite de o prostie inimaginabila? eu sunt curioasa de mor.....
HM. Imi place sa insotesc jumtatea la cumparaturi
f l o a r si cred ca daca sta doar o ora, nici nu o sa ti se mai para o corvoada
pai sunt niste increzute ! asta datorita aspectului fizic bun si al baietilor care le tot ridica in slavi ! cred ca toti le cad la picioare ! sincer mie nu mi plac asemea specimene de fete.
Oricine apreciaza un fizic placut, nu fi ridicol. Cum se comporta e treaba lor.Poti sa le admiri exteriorul doar si sa treci mai departe.Ele vor ramane cu ifosele si lookul iar tu cu privitul si o alegere mai buna. Parerea ca toti le cad la picioare ramane doar o parere.Mie-mi plac, is nostime.
Sunt multe care nu-s atat de proaste. Sunt doar constiente ca arata bine dar nu au stapanirea de sine necesara sa nu se dea in stamba.cand se uita cineva la ele devin stangace, isi gasesc tot felul de hartiute de rupt sau lucruri de facut care se poate sa le puna intr-o lumina proasta.
Oricine apreciaza un fizic placut, nu fi ridicol. Cum se comporta e treaba lor.Poti sa le admiri exteriorul doar si sa treci mai departe.Ele vor ramane cu ifosele si lookul iar tu cu privitul si o alegere mai buna. Parerea ca toti le cad la picioare ramane doar o parere.Mie-mi plac, is nostime.
Sunt multe care nu-s atat de proaste. Sunt doar constiente ca arata bine dar nu au stapanirea de sine necesara sa nu se dea in stamba.cand se uita cineva la ele devin stangace, isi gasesc tot felul de hartiute de rupt sau lucruri de facut care se poate sa le puna intr-o lumina proasta.
inseamna ca esti norocos-n-ai dat peste jeguri cu un 'fizic' placut......eu am dat. si brusc, fizicul placut dispare, cand domnisoara resp deschide gura. erau fete frumoase si ingrijite, dar proaste de bubuie...si pe langa asta, ca nu era de ajuns, erau si increzute....si jigneau fara vreo rezerva
Sunt totusi ... femei.
Nu le poti avea pe toate.Sa fii si foarte frumoasa, si desteapta si cu bani si de succes si masina si casa si ...
Ar fi barbat :)
si voi sunteti...barbati...sau nu?! de ce puneti botul la vrajelile lor? ca au un aspect placut? admirati-le si gata......mai mult nu merita sa va osteniti....alte fete ar merita, dar nu cele care cred ca totul li se cuvine si n-au ridicat un ac in viata lor.
daca ar fi o lege sa le interzica prostia, cred ca trei sferturi din muieri ar intra la parnaie. si cred ca tot atatia barbati le-ar urma :) cred ca o sa propun o hotarare de lege :)))
Nu stiu cati pun botul.Asa cum exista curve feminine asa exista si curve masculine.Poate dau doar impresia ca pun botul ca sa obtina ceea ce urmaresc.Se completeaza perfect unul pe celalalt.Amandoi perfizi, falsi, gretosi ... cine se aseamana se aduna. Se merita unul pe celalalt.Nu cred ca au viata usoara impreuna
minciuna nu dureaza, falsitatea nici atat....cand scopul e atins, mastile cad.
Sunt totusi ... femei.
Nu le poti avea pe toate.Sa fii si foarte frumoasa, si desteapta si cu bani si de succes si masina si casa si ...
Ar fi barbat :)
sau ar fi o femeie fara barbat :)
Degeaba mai cad.Raul a fost facut cineva a iesit in castig
Nu exista femei fara barbat. Chiar si prosituatele.Sunt nascut crescut in Constanta.Adolescenta mi-am petrecut-o in dicoteci si cluburi. Cunosc o groaza de specimene.De aceea vorbesc atat de usor despre ele. Dupa ce se satura se marita.Vine vreo gasca de pe dincolo, care nu-i stie si nu prea are cum sa-i afle trecutul si ... ak ei e.ii toarna un copil si gata.Sa nu uitam italienii.Ei nu-s prosti.Ei is ca si curvele de la noi (sai ma rog, de oriunde); ard bani pe femei si tampenii toata viata apoi vin in Ro isi iau una care inca mai arata bine, necontand ce statut are si ... gata. Familia fericita.Ce-si primeste ea dupa aia si ce viata are el ... nu mai discutam.Cert e ca nimeni nu ramane singur decat daca asta vrea.Si trebuie sa fii incapatanat tare sa ramai singur.Sa te stradui.Nu exista sa nu-ti cada cu tron.Fie ca esti femeie, foe ca esti barbat.
BTW, nu-s norocos. Doar atent si extrem de selectiv
Femeia nu se poate limita mai ales cand e vorba de cumparaturi.Deci nici ca barbat nu poti pune o limita rabdarii tale.Daca vrei sa stea mai putin va trebui sa te autoconvingi ca va sta mai mult.Am probat o metoda de a merge la cumparaturi si de a o face sa plece mai repede acasa fara sa-si dea seama.Sunt curios cand isi da seama
cipriansabin
12-01-2008, 20:34
Femeia nu se poate limita mai ales cand e vorba de cumparaturi.Deci nici ca barbat nu poti pune o limita rabdarii tale.Daca vrei sa stea mai putin va trebui sa te autoconvingi ca va sta mai mult.Am probat o metoda de a merge la cumparaturi si de a o face sa plece mai repede acasa fara sa-si dea seama.Sunt curios cand isi da seama
sper sa nimerim niste partenere de treaba ,fara fitze. astea cu pretentii te aduc la sapa de lemn.
eu stau o ora la cumparaturi. oare e mult?w h a t sa ma limitez la mai putin?
cipriansabin
13-01-2008, 00:15
e perfect 1 ora e acceptabil ! m-am considerat odata smeu si i am zis la o colega ca rezist sa merg la cumparaturi cu fetele.atunci ia m-a invitat la cumparaturi,zis si facut.am mers in bega dar primele 10 min au fost ok dar cand am ajuns la raionul de bikini si cand am vazut ca il ia pe fiecare in parte si era ditamai suportul in care erau bikinii m-a luat rau :)) a observat ca deja nu mai am stare si a inceput sa zambeasca usor,si a dat seama ca is varza.
sper sa nimerim niste partenere de treaba ,fara fitze. astea cu pretentii te aduc la sapa de lemn.
Eu sper sa fie cel putin ca pana acum Am 27 de ani si doar relatii de lunga durata. 4 la numar. Nu stiu ce intelegi prin "fite" dar daca intelegem acelasi lucru, eu unul sunt de acord cu ele.Mai ales ca vin de la persoana iubita. De multe ori cand se alinta si isi stramba gurita ca vrea ceva si TU faci nazuri ca NU, nu inseamna ca-s fite, desi poate fi interpretat si asa. E alint. Si mie-mi place cand se alinta si uneori si cand intrece masura cu alintul.E in firea lor si noi barbatii avem nevoie de treaba asta ;)
eu stau o ora la cumparaturi. oare e mult?w h a t sa ma limitez la mai putin?
Am sa te rog sa nu mai dai replay-uri posturilor mele decat daca e absolut necesar sau daca se intampla sa dau replay vreunui post de-al tau..Si asta pana am sa ajung sa fiu egalul tau.
Pentru ca m-ai intrebat, am sa-ti raspund cum cred eu ca trebuie facut si cum fac de altfel.
Statul la cumparaturi depinde de cum a fost programat: inopinant sau cu ceva timp in urma.La cel inopinant nu prea poti sa stai mult.Gandeste-te cum ar fi sa vina sa te ia prietenul de la munca si apoi sa va abateti pe la un pub sa vada ce se intampla la un meci. Stai cat e nevoie, iei repede ce ai de luat, pleci acasa. Stiu ca intrand in magazin iti vine sa pui mana si pe aia si pe cealalta si stai ca am vazut mai incolo si aia, totusi ... Cand e programata treaba atunci trebuie sa te inarmezi cu rabdare/Cantitati industriale.Spun asta pentru ca se intampla ca el sa aiba rabdare sa umbli si sa colinzi si el sa se sature dar sa nu arate(cu totii stim ce inseamna o femeie intr-un magazin), iar cand tu ai terminat, el sa doreasca sa colinde ca si-a adus aminte de cine stie ce. Si atunci o sa trebuiasca sa-l astepti si chiar sa fi placuta cu el chiar daca tu ai obosit si nu mai ai chef.El a facut asta pt tine, va trebui sa strangi din fund si dinti si s-o faci si tu pt el.
Pot dezbate subiectul la nesfarsit.Nu cred ca toti sunt interesati asa ca am sa ma limitez la atat.
e perfect 1 ora e acceptabil ! m-am considerat odata smeu si i am zis la o colega ca rezist sa merg la cumparaturi cu fetele.atunci ia m-a invitat la cumparaturi,zis si facut.am mers in bega dar primele 10 min au fost ok dar cand am ajuns la raionul de bikini si cand am vazut ca il ia pe fiecare in parte si era ditamai suportul in care erau bikinii m-a luat rau :)) a observat ca deja nu mai am stare si a inceput sa zambeasca usor,si a dat seama ca is varza.
Raionul de lenjerie intima e preferatul meu. Si asta pentru ca imi place sa arate bine atat pe dinafara cat si pe dedesupt.Imi place sa ma intrebe, sa-mi ceara pareri depre material, cum ar sta pe ea, ce as zice daca isi ia ... nu mai zic mai departe. Imi place cand ne admira celalalte persoane de sex feminin aflate in raion, imi place fata vanzatoarei cand ea e deja la casa si eu vin din spate cu un pachet de tampoane in mana si spun "puneti-l si pe asta", cand ajung in fata si cer anticonceptionale si tot sirul de pensionari, inghesuiti in farmacie, incep sa chicoteasca si sa se strambe, sa se uite lung ...
Daca vreti sa scapati repede de cumparaturile femei fiti atenti ce nu-i place in raionul respectiv. De aici cred ca va descurcati.N-am de gand sa va fac viata usoara.Doar fiecare barbat are ceva de femeie in el.Mai mult sau mai putin
Eu sper sa fie cel putin ca pana acum Am 27 de ani si doar relatii de lunga durata. 4 la numar. Nu stiu ce intelegi prin "fite" dar daca intelegem acelasi lucru, eu unul sunt de acord cu ele.Mai ales ca vin de la persoana iubita. De multe ori cand se alinta si isi stramba gurita ca vrea ceva si TU faci nazuri ca NU, nu inseamna ca-s fite, desi poate fi interpretat si asa. E alint. Si mie-mi place cand se alinta si uneori si cand intrece masura cu alintul.E in firea lor si noi barbatii avem nevoie de treaba asta ;)
ai dreptate, astea nu sunt fite, sunt alinturi. si eu mai fac asa si stiu ca-i plac iubitului meu. ciprian insa s-a referit la alt gen de fitze, cred ca ceva in genul a ceea ce am descris eu. alea sunt absolut 'bestiale'......
ClaudiuUu
28-03-2008, 13:04
pe fete / femei le atrage indiferentza .. dar nu regizata ;)
Exact ! ( o spun din proprie experienta :d )
diavolitza
28-07-2008, 11:44
mie imi plac picioarele unui barbat in special gambele, dar si coapsele sa fie groase, i know pervert mind, dar gusturile nu se discuta, cand merg pe strand de exemplu merg numai cu privirea in pamant asa, numai ca oamenii nu stiu de ce:D cred ca sunt timida dar eu am de studiat
bloc_party
28-07-2008, 12:02
"de exemplu merg numai cu privirea in pamant asa, numai ca oamenii nu stiu de ce cred ca sunt timida dar eu am de studiat"
good to know :D
Auschwitz
13-09-2008, 04:39
zi`le cezzz!! ma mir ca nu a zis vreuna "sa aibe Porsche,glumeam" ;) eu cred ca pretentiile le alegi cand te uiti in oglinda:)) ori o stramba daca se uita in oglinda si asteapta Fat-Frumos cu penis de aur de 25, si ea arata de te sperii... nu exista dumnezeu, dar se zice ca dumnezeu imperecheaza pe toti:)) si rar vezi una buna cu unu urat sau invers fara sa fie din interes, fiecare m0rtzii masii sunt rupt la ora asta:p
diavolitza
15-09-2008, 15:42
ma enervezi ca intotdeauna cam ai dreptate in ceea ce zici c i o c a
Mie mi se pare cu totul altceva sexy la un barbat si anume mirosul/parfumul. Pentru mine e foarte important ce fel de parfum foloseste. Poate el sa arata impecabil insa daca foloseste un parfum care imi displace nu ma atrage deloc.
Iar in legatura cu comparatia de mai devereme intre un tip cu X5 si unul care merge cu tramvaiul, trebuie sa te contrazic. Nu este mereu asa, cunosc tipi cu X5 si alte masini de lux care se imbraca ca naiba, cand ii vezi iti vine sa le dai un ban sa isi cumpere niste haine noi ptr ca isi fac de rusine masinile pe care le conduc. Si tot asa vad lume care merge pe jos care e mult mai bine imbracata decat multi cu masini tari. Prin urmare haina il face pe om, nu masina ;)
diavolitza
01-10-2008, 13:26
[ Prin urmare haina il face pe om, nu masina ;)[/QUOTE]
eu cred ca, mai degraba caracterul il face pe om...poate fii imbracat in editie speciala D&G dak deschide gura si are mamaliga intre dinti, fug mancand pamantul....important e sa fie spalat chiar si neparfumat un om "curat" miroase a barbat ...ca altii isi mai dau cu parfum peste transpiratie si iese o combinatie....strong
ciupanezu
01-10-2008, 22:32
no lasa ca nu mai ies neparfumat din casa ..:))
Alessandro
01-10-2008, 22:58
=)) asa ciupa :))
voi ati deviat total de la subiect....
Alessandro
01-10-2008, 23:16
pai e cam greu sa mai raspunda cineva....ca sunt putine femei pe forum
voi ati deviat total de la subiect....
atata pot 95% is copii peste vreo 2 ani numai i nici unu pe forum (cred) nu va faceti griji ca vin ati:) am vazut intr-un thread un barbat de 39 de ani luand sfaturi de la un adolescent era sa fac pe mine de rass
Alessandro
01-10-2008, 23:20
poate ca respectivu adolescent chiar avea anumite cunostinte...sau pe tine te supara faptul ca altii mai mici ca varsta decat tine...stiu mai multe decat tine? si de unde ai tras concluzia ca peste 2 ani o sa dispara multi dintre cei tineri de aici?
poate ca respectivu adolescent chiar avea anumite cunostinte...sau pe tine te supara faptul ca altii mai mici ca varsta decat tine...stiu mai multe decat tine? si de unde ai tras concluzia ca peste 2 ani o sa dispara multi dintre cei tineri de aici?
kamel are fustrarile lui, lasa-l...
cristi1850
02-10-2008, 01:01
atata pot 95% is copii peste vreo 2 ani numai i nici unu pe forum (cred) nu va faceti griji ca vin ati:) am vazut intr-un thread un barbat de 39 de ani luand sfaturi de la un adolescent era sa fac pe mine de rass
de acord cu tinef l o a r
BogdanMM
02-10-2008, 11:24
nu varsta iti da maturitatea ... daca pornesti cu stereotipul asta ... nici tu nu esti mai presus decat un ``copil``
mihai118
02-10-2008, 16:18
terminati mah cu prostiile.toate va uitati dupa corp,fund,umflaturan a u g h
recunosc ca si mie imi plac fetele sau femeile dotate.dar de multe ori cand vezi asa ceva nu se intampla decat sa ti se scoale,scuzati-mi expresia(bine,pt o aventura ii ok).
de multe ori te indragostesti de un zambet,de o privire(sincer niste ochi frumosi conteaza mai mult decat un fund sau un piept mare),nu de un parfum,de niste muschi sau ce dracu mai este...........
BogdanMM
02-10-2008, 16:28
fiecare isi are propriul set de valori... ceea ce e bun pt tine nu inseamna ca e bun si pt mine.. si viceversa ... astea-s chestii subiective ...
terminati mah cu prostiile.toate va uitati dupa corp,fund,umflaturan a u g h
recunosc ca si mie imi plac fetele sau femeile dotate.dar de multe ori cand vezi asa ceva nu se intampla decat sa ti se scoale,scuzati-mi expresia(bine,pt o aventura ii ok).
de multe ori te indragostesti de un zambet,de o privire(sincer niste ochi frumosi conteaza mai mult decat un fund sau un piept mare),nu de un parfum,de niste muschi sau ce dracu mai este...........
partial de acord: aspectul fizic reprezinta prima impresie despre o persoana...daca iti place, incerci...daca nu, lasi balta.
Alessandro
02-10-2008, 16:44
de acord cu dany...mai intai vezi cum arata pers din exterior...apoi intri in vb cu ea, si vezi daca are si ceva in cap...sau daca mai are ceva valoros in afara de fizic. daca nu iti place din start o pers cu arata...mai greu sa poti afla si restu...
Alex Popescu
02-10-2008, 20:18
de acord cu dany...mai intai vezi cum arata pers din exterior...apoi intri in vb cu ea, si vezi daca are si ceva in cap...sau daca mai are ceva valoros in afara de fizic. daca nu iti place din start o pers cu arata...mai greu sa poti afla si restu...
oare?
oare?
daca e de la distanta, da. te atrage fizic...te gandesti sa faci ceva pasi, daca nu te atrage, nici nu mai dai importanta fiindca si asa nu ti-a atras atentia. daca esti deja in vorba si ti-a facut impresie buna, atunci lucrurile se pot schimba.
Alessandro
02-10-2008, 21:36
oare?
mda, eu asa as zice...adica sa spunem de exemplu, poate e un pic exagerat. sa zicem ca a existat un tip...destept, cult, cu bani tot ce vrei...dar la un moment in viata sa, a riscat tot si a pierdut...si acu e un om al strazii...daca tu il vezi nearantaj, fara haine, etc....cum poti sa iti dai seama ce cunosinte are omu respectiv si ce pregatire...daca tu nici nu doresti macar sa te aproprii de el?
Alex Popescu
02-10-2008, 21:46
mda, eu asa as zice...adica sa spunem de exemplu, poate e un pic exagerat. sa zicem ca a existat un tip...destept, cult, cu bani tot ce vrei...dar la un moment in viata sa, a riscat tot si a pierdut...si acu e un om al strazii...daca tu il vezi nearantaj, fara haine, etc....cum poti sa iti dai seama ce cunosinte are omu respectiv si ce pregatire...daca tu nici nu doresti macar sa te aproprii de el?
probabil ca profesia medicala m-a facut sa vad altfel lucrurile. Dante spunea ca "saracii se ascund in lumina". Nu generalizez dar contactul des cu tot felul de categorii sociale m-a ajutat sa trec peste fizic. in genere persoanele cu fizic frumos sunt "constiente" de aspectul lor iar mie imi...repugna...
Alessandro
02-10-2008, 22:09
vorbeam asa in general. adica eu recunosc, ca mi-ar fi greu de exemplu, sa trec peste aspectul fizic. orice om are calitatile sale...unu mai frumos, altu mai inteligent. dar stii cum e iti doresti ceea ce nu ai. daca nu esti chiar aratos, pui aspectul fizic pe primu loc...la inceput...apoi cu timpu...
eu am ochii frumosip i m p
Alex Popescu
02-10-2008, 22:58
eu am ochii frumosip i m p
asta e reclama?
Alessandro
02-10-2008, 23:02
nu miroase a bine :))
ciupanezu
02-10-2008, 23:03
da arata bine :))
pai tre sa ma laud si eu cu ceva...cum va laudati voi cu muschii, patratele, greutati, alea alea...asa ma laud si eu cu ceva ce am mai frumos :D
Alex Popescu
02-10-2008, 23:07
pai tre sa ma laud si eu cu ceva...cum va laudati voi cu muschii, patratele, greutati, alea alea...asa ma laud si eu cu ceva ce am mai frumos :D
si ce mai ai frumos tu?
Alex Popescu
02-10-2008, 23:14
atat :(
imposibil. trebuie sa mai gasim noi ceva...neaparat!
Alessandro
02-10-2008, 23:15
aici ai dreptate...chiar ai ochi frumosi :)
aici ai dreptate...chiar ai ochi frumosi :)
Alessandreo, te simti bine? imi dai si mie dreptate la ceva...wow...e vreo sarbatoare azi? =))
Alessandro
02-10-2008, 23:22
nu, nu e...dar daca imi zici sictir..ce vroiai atunci sa te felicit...acu ti-am dat dreptate ca arati bine...adica esti draguta la fata :)
ti-am zis k nu a fost intentionat....missunderstanding...
ms oricum
Alessandro
02-10-2008, 23:28
eu am inteles, draga, dar m-am simtit, pt ca si eu raspunsesem acolo :)
asta nu e meritul tau :D meritul tau intervine atunci cand ti-i pui in valoare :D
imposibil. trebuie sa mai gasim noi ceva...neaparat!
corect!
diavolitza
03-10-2008, 10:04
eu am prieteni (amici) frumosi... :)
ciupanezu
03-10-2008, 19:32
eu am prieteni (amici) frumosi... :)
la mine te referi, nu ?h a h a just kidding!
mihai118
03-10-2008, 20:10
atat :(
cu sigurantza nu ai numai ochi frumosi
sunt sigur ca ai innebunit destui baietzi(nu se vede in poza dar ma gandesc ca ai si corp frumos si ceva in cap):)
cu sigurantza nu ai numai ochi frumosi
sunt sigur ca ai innebunit destui baietzi(nu se vede in poza dar ma gandesc ca ai si corp frumos si ceva in cap):)
pai sigur am ceva in cap ca nu degeaba e asa de greu. hahahahahahahaha
Alex Popescu
03-10-2008, 21:55
greu zici?
Alessandro
03-10-2008, 22:03
mai taie din par :D
[ Prin urmare haina il face pe om, nu masina ;)
eu cred ca, mai degraba caracterul il face pe om...poate fii imbracat in editie speciala D&G dak deschide gura si are mamaliga intre dinti, fug mancand pamantul....important e sa fie spalat chiar si neparfumat un om "curat" miroase a barbat ...ca altii isi mai dau cu parfum peste transpiratie si iese o combinatie....strong[/QUOTE]
Sa vorbesti cand ai sa iesi in oras de mana cu un gunoier ca na,omu are caracter.
probabil se referea la genul omului modest, dar cu demnitate.
diavolitza
04-10-2008, 22:47
eu cred ca, mai degraba caracterul il face pe om...poate fii imbracat in editie speciala D&G dak deschide gura si are mamaliga intre dinti, fug mancand pamantul....important e sa fie spalat chiar si neparfumat un om "curat" miroase a barbat ...ca altii isi mai dau cu parfum peste transpiratie si iese o combinatie....strong
Sa vorbesti cand ai sa iesi in oras de mana cu un gunoier ca na,omu are caracter.[/QUOTE]
Ce nu intelegi prin om curat, cu haine modeste si curate...trebuie sa iti desenez k sa intelegi, gunoierii nu intra in categoria lor..dar deh...
Alex Popescu
04-10-2008, 23:00
Sa vorbesti cand ai sa iesi in oras de mana cu un gunoier ca na,omu are caracter.
Ce nu intelegi prin om curat, cu haine modeste si curate...trebuie sa iti desenez k sa intelegi, gunoierii nu intra in categoria lor..dar deh...[/QUOTE]
deci gunoierii nu pot avea haine modeste si curate?
cum le poate avea curate cand el sta printre gunoaie?
dany tu incurci termenii. de cand e aceiasi a fi gunoier cu a fi un om al strazii...
Alex Popescu
04-10-2008, 23:15
cum le poate avea curate cand el sta printre gunoaie?
pai...si le curata. :D se face si el...sexy. nu la asta se refera topicul?
nu stiu daca diavolitza se referea la gunoieri ca la boschetari sau la gunoieri ca fiind angajati la firmele de salubritate.
Alex Popescu
04-10-2008, 23:18
nu stiu daca diavolitza se referea la gunoieri ca la boschetari sau la gunoiri ca fiind angajati la firmele de salubritate.
dar oricum ar fi...pot fi si ei sexy, nu?
dar oricum ar fi...pot fi si ei sexy, nu?
a fi sexy inseamna a fi atragator pentru sexul opus...cum gusturile nu se discuta, nu iese din discutie posibilitatea mentionata.
diavolitza
05-10-2008, 12:41
a fi sexy inseamna a fi atragator pentru sexul opus...cum gusturile nu se discuta, nu iese din discutie posibilitatea mentionata.
dany te chinui degeaba ...nu ai cu cine, se fac ca nu inteleg ce vroiam sa zic....c i o c a
Alex Popescu
05-10-2008, 13:18
dany te chinui degeaba ...nu ai cu cine, se fac ca nu inteleg ce vroiam sa zic....c i o c a
ok sexy...
diavolitza
05-10-2008, 13:57
ok sexy...
sexy balamuc ahahahahahaha
BogdanMM
05-10-2008, 17:24
am auzit la viata mea de la femei.. nspemii de variante...., umerii mari, altele fundul si coapsele, altele abdomenul reliefat, altele bratele si antebratele .. insa cel mai apreciat este spatele :) .. asta este o concluzie la care eu am ajuns.. bineinteles este valabila pt etalonul meu de studiu :D de don`soare de peste 26 de ani ... probabil este o chestie instinctiva, un spate mare denota putere, protectie, etc ...
diavolitza
05-10-2008, 22:23
am auzit la viata mea de la femei.. nspemii de variante...., umerii mari, altele fundul si coapsele, altele abdomenul reliefat, altele bratele si antebratele .. insa cel mai apreciat este spatele :) .. asta este o concluzie la care eu am ajuns.. bineinteles este valabila pt etalonul meu de studiu :D de don`soare de peste 26 de ani ... probabil este o chestie instinctiva, un spate mare denota putere, protectie, etc ...
ba mie gambele imi denota putere, protectie cu cat sunt mai groase si mai definite cu atat mai sigura ma simt ahahahahan a u g h
Nathalie
05-10-2008, 22:33
Fizic, mi se pare foarte sexy un barbat cu un zambet frumos care isi musca buzele provocator :)
Ca si caracter, mi se pare sexy un barbat carismatic, sarmant care stie sa se faca placut si dorit...
Alessandro
05-10-2008, 23:17
f interesant, ce ai spus, Nathali :D
Nathalie
05-10-2008, 23:26
Voi ce considerati sexy la o femeie?...sau poate s a discutat deja pe alt thread...
Alessandro
05-10-2008, 23:41
nu stiu daca s-a mai discutat...in ceea ce priveste fizicul, eu prefer blondele:D si daca s-ar putea cu ochii verzi sau albastri. d fapt prefer fetele care au ochii verzi sau albastri:D dar sa nu fie albastru dala pal...un albastru mai inchis:D
nu stiu daca s-a mai discutat...in ceea ce priveste fizicul, eu prefer blondele:D si daca s-ar putea cu ochii verzi sau albastri. d fapt prefer fetele care au ochii verzi sau albastri:D dar sa nu fie albastru dala pal...un albastru mai inchis:D
Pentru "albastru ala pal" iti trebuie lesa destul de zdravana :-)
Imi plac brunetele cu ochi verzi :-)
Nimeni_altu
07-12-2008, 20:19
dsp ce`mi zic multe fete
fizic - fata conteaza prima oara , dupa corpul, in rest
sa fie el insusi
sa fie sincer
sa nu umble rapanos :)))
sa nu se lase descoperit, prostit sau alte chestii de femei
sa nu poarte 1000 de inele, sau chestii nefolositoare [inel , bratara, lant (asta mi-a zis femeie-mea, eu de obicei port ceas)]
sa aiba maniere si daca se poate sa`i placa arta
[sexy inseamna f multe, depinde de cel ce priveste]
mie mi se pare sexy cand ii vad lu femei-mea hainele din dulap :D:D:D [p bune 8-|]
Alex Popescu
08-12-2008, 10:41
ba mie gambele imi denota putere, protectie cu cat sunt mai groase si mai definite cu atat mai sigura ma simt ahahahahan a u g h
strange woman....a l c o o
Cristian Neagu
09-12-2008, 08:20
h a h a Gata ma duc la sala si de azi imi lucrez zilnic gambele!h a h a
Ghostdoggy
25-06-2009, 18:35
Stiu ca e cam vechi thread-ul dar sa ma bag si eu in seama.
Fiecare individ in parte,ca este barbat,ca este femeie are propriile criterii de alegere.
Unora le place fizicul,altora cum se poarta,imbraca s.a.
Multe dintre ele,care cauta aventura,sau carora le place viata ar iesi/culca cu un barbat doar din faptul ca ii place cum merge,sau din cauza fundului,ochilor,picioarelor s.a.
Acum am 20 de ani,nu prea am avut multe prietene(prietene,insemnand relatii de lunga durata)dar de iesit cu fete am mai iesit,si am fost chiar uimit cand le mai intrebam din pura curiozitate ce le place la mine,din ce imi aduc aminte acum ar fi cam asa:
"imi plac picioarele tale bine facute"asta ca mai sus se vb de picioare :D
fost rugby-st,m-am lasat din unele motive...nu medicale :)
"imi place fundul tau,este sexy"
"imi plac ochii tai"
"esti dragut"
"glumet"
"imi place cum gandesti"dar asta am auzit-o doar de la prietene,pt ca trebuie cv timp ca eu sa ii arat acelei fete gandirea mea,asta din cauza mea,pentru ca nu vreau sa imi bat capul aiurea.;
Zodia mea este in Varsator pe 31 ianuarie,singura chestie care mi se pare aiurea la zodia asta si pe care si eu o am este ca judec omul dupa aparente,bine asta mai in trecut deoarece de curand am avut o experienta noua,adica:
"Eram la munca(sunt casier)intr-o zi se intampla sa vina o fata la mine(defapt prietena ei,ca ea era clienta mea,deci amica clientei mele)sa imi zica ca ii place de mine,prima oara m-am gandit sa refuz,dar am zis ca ar fi ceva nou si nu strica cu nimic sa incerc mai ales ca pot da inapoi oricand dori.
Am luat numarul de telefon respectivei fete,dupa ce am vorbit am iesit in oras,defapt am scos-o la cumparaturi,si eu sunt cam la fel ca femeile,doar ca nu fac asta prea des si deobicei caut cv de calitate si stiu ce vreau,nu a durat prea mult sesiunea de shopping....doar vro 6 ORE :)),o innebunisem,o luase durerea de picioare,spate..anyway unde vreau sa ajung,la fizic nu prea o gaseam atractiva,mai nimic nu imi placea la ea,dar cu cat a trecut mai mult timp si am ajuns sa o descopar cu atat ma indragosteam mai mult de ea,o gaseam mai atragatoare.In fine ne-am certat si ne-am despartit,ea a zis ca ar trebui sa ne despartim,apoi tot ea cauta sa ne impacam.
Sincer mie inca imi place de ea,dar nu am acceptat impacarea,desi vroia sa tip ca DA,dar m-am abtinut si am gandit si cu creierul nu numai cu inima...
Acum criteriile mele de alegere sunt:
Intai sa fie acceptabila ca aspect,adica sa nu ies cu muma paduri,totusi;
apoi ca persoana,pentru ca am citit mai sus,si stiam si eu asta sunt multe care arata bine si doar atat,sunt multe care arata bine si sunt si descurcarete,ganditoare,destepte.
Stiu ca e cam vechi thread-ul dar sa ma bag si eu in seama.
Fiecare individ in parte,ca este barbat,ca este femeie are propriile criterii de alegere.
Unora le place fizicul,altora cum se poarta,imbraca s.a.
Multe dintre ele,care cauta aventura,sau carora le place viata ar iesi/culca cu un barbat doar din faptul ca ii place cum merge,sau din cauza fundului,ochilor,picioarelor s.a.
Acum am 20 de ani,nu prea am avut multe prietene(prietene,insemnand relatii de lunga durata)dar de iesit cu fete am mai iesit,si am fost chiar uimit cand le mai intrebam din pura curiozitate ce le place la mine,din ce imi aduc aminte acum ar fi cam asa:
"imi plac picioarele tale bine facute"asta ca mai sus se vb de picioare :D
fost rugby-st,m-am lasat din unele motive...nu medicale :)
"imi place fundul tau,este sexy"
"imi plac ochii tai"
"esti dragut"
"glumet"
"imi place cum gandesti"dar asta am auzit-o doar de la prietene,pt ca trebuie cv timp ca eu sa ii arat acelei fete gandirea mea,asta din cauza mea,pentru ca nu vreau sa imi bat capul aiurea.;
Zodia mea este in Varsator pe 31 ianuarie,singura chestie care mi se pare aiurea la zodia asta si pe care si eu o am este ca judec omul dupa aparente,bine asta mai in trecut deoarece de curand am avut o experienta noua,adica:
"Eram la munca(sunt casier)intr-o zi se intampla sa vina o fata la mine(defapt prietena ei,ca ea era clienta mea,deci amica clientei mele)sa imi zica ca ii place de mine,prima oara m-am gandit sa refuz,dar am zis ca ar fi ceva nou si nu strica cu nimic sa incerc mai ales ca pot da inapoi oricand dori.
Am luat numarul de telefon respectivei fete,dupa ce am vorbit am iesit in oras,defapt am scos-o la cumparaturi,si eu sunt cam la fel ca femeile,doar ca nu fac asta prea des si deobicei caut cv de calitate si stiu ce vreau,nu a durat prea mult sesiunea de shopping....doar vro 6 ORE :)),o innebunisem,o luase durerea de picioare,spate..anyway unde vreau sa ajung,la fizic nu prea o gaseam atractiva,mai nimic nu imi placea la ea,dar cu cat a trecut mai mult timp si am ajuns sa o descopar cu atat ma indragosteam mai mult de ea,o gaseam mai atragatoare.In fine ne-am certat si ne-am despartit,ea a zis ca ar trebui sa ne despartim,apoi tot ea cauta sa ne impacam.
Sincer mie inca imi place de ea,dar nu am acceptat impacarea,desi vroia sa tip ca DA,dar m-am abtinut si am gandit si cu creierul nu numai cu inima...
Acum criteriile mele de alegere sunt:
Intai sa fie acceptabila ca aspect,adica sa nu ies cu muma paduri,totusi;
apoi ca persoana,pentru ca am citit mai sus,si stiam si eu asta sunt multe care arata bine si doar atat,sunt multe care arata bine si sunt si descurcarete,ganditoare,destepte.
foarte bine spus per total!
cat despre pasajul subliniat de mine...zodia nu are vreo legatura.
foarte bine spus per total!
cat despre pasajul subliniat de mine...zodia nu are vreo legatura.
nici io nu judec omu dupa zodii:D
pt fete conteaza sa fi un barbat de succes
Annkutsa
13-07-2009, 20:55
pt fete conteaza sa fi un barbat de succes
nu neaparat dar nici sa fie un prost cu care sa nu ai ce face sau mai rau sa te faci de ras :)))) cum au zis si alte fete e foarte important sa ai atitudine , sa fii haios, sa stii cum sa te porti cu fetele etc. Mie cel mai mult imi place fundul (bombat) , picioarele si abdomenu bn definite , bratele si spatele mai putin , sa fie ingrijit ......
Ghostdoggy
14-07-2009, 10:55
hmmm
Fund Bombat : Checked
Abdomen : mai trebuie dat din strat adipos jos si e Checked
Picioare : Checked,dar dupa cum ai zis in alt thread,trebuie sa le tund :D
Brate,spate : Checked
Ingrijit : eu zic ca Checked :)
Acum astept numarul de telefon,ca am intrat in pregatiri,pt abdomen :D
nu neaparat dar nici sa fie un prost cu care sa nu ai ce face sau mai rau sa te faci de ras :)))) cum au zis si alte fete e foarte important sa ai atitudine , sa fii haios, sa stii cum sa te porti cu fetele etc. Mie cel mai mult imi place fundul (bombat) , picioarele si abdomenu bn definite , bratele si spatele mai putin , sa fie ingrijit ......
da degeaba arata bine,e simpatic,se poarta ok dc pe plan profesional e cam vai de capu lui(asta in cazu in care nu e la studii inca,asa are o scuza,depinde si de varsta).adica poate nu ii place sa munceasca,sau nu si-a gasit niciun drum sau pur si simplu nu a facut fata.nu ca as fi io un mare un realizat care incearca sa traga spuza in partea lui da cand cineva are succes in viata inseamna ca stie sa se descurce,e istet,face fata situatiilor,e puternic.pt o aventura e destul cum ai zis tu da dc vrei ceva mai serios nu e suficient.
Annkutsa
15-07-2009, 22:10
da degeaba arata bine,e simpatic,se poarta ok dc pe plan profesional e cam vai de capu lui(asta in cazu in care nu e la studii inca,asa are o scuza,depinde si de varsta).adica poate nu ii place sa munceasca,sau nu si-a gasit niciun drum sau pur si simplu nu a facut fata.nu ca as fi io un mare un realizat care incearca sa traga spuza in partea lui da cand cineva are succes in viata inseamna ca stie sa se descurce,e istet,face fata situatiilor,e puternic.pt o aventura e destul cum ai zis tu da dc vrei ceva mai serios nu e suficient.
eu zic ca e suficient pentru ca nu vreau unu care sa ma intretina :)
Annkutsa
15-07-2009, 22:11
hmmm
Fund Bombat : Checked
Abdomen : mai trebuie dat din strat adipos jos si e Checked
Picioare : Checked,dar dupa cum ai zis in alt thread,trebuie sa le tund :D
Brate,spate : Checked
Ingrijit : eu zic ca Checked :)
Acum astept numarul de telefon,ca am intrat in pregatiri,pt abdomen :D
pune o poza cu fundu sa te cred:))))) sa ma conving ca e asa:P
eu zic ca e suficient pentru ca nu vreau unu care sa ma intretina :)
nu sa te intretina,da nici tu pe el,sa fie tare pe propriile picioare si in caz ca ai o prob sa poata face mai mult decat glume,vorbe
BogdanMM
15-07-2009, 22:12
sa ti-o trimita pe privat ... tocmai am mancat .. sper ca ma intelegi :)))
Annkutsa
15-07-2009, 22:34
sa ti-o trimita pe privat ... tocmai am mancat .. sper ca ma intelegi :)))
=))))) am glumit cu poza
Annkutsa
15-07-2009, 22:35
nu sa te intretina,da nici tu pe el,sa fie tare pe propriile picioare si in caz ca ai o prob sa poata face mai mult decat glume,vorbe
exact nu vreau nici sa fiu intretinuta de unu dar nici sa il intretin ;))))))
exact nu vreau nici sa fiu intretinuta de unu dar nici sa il intretin ;))))))
pe picior de egalitate cel mai bine:D
Neagu Vladut
15-07-2009, 23:29
ca tot se vorbeste de egalitate pe aici....am si eu o nelamurire...
de ce barbatii sunt considerati misogini cand zic ceva "deplasat" despre femei, iar femeile cand zic ceva despre barbati sunt considerate feministe? ..... ASTA E EGALITATE?
de ce barbatii sunt considerati misogini cand zic ceva "deplasat" despre femei, iar femeile cand zic ceva despre barbati sunt considerate feministe? ..... ASTA E EGALITATE?
dc se zicea doar de barbati ca-s misogini cand zic ceva rau de femei si de femei nu s-ar zice nimic,chiar dc ar zice ceva rau de noi atunci,nu ar fi egalitate.asa avem ambele sexe apelative pt ceilalti.
io ziceam de egalitate materiala,mentala intr-un cuplu,fara discrepante mari.
marcel86
16-07-2009, 00:41
Femeile au fost, sunt si vor fi inferioare barbatilor. ;)
Incercarile lor de a ne determina sa credem ca ne-ar fi egale sunt de-a dreptul penibile !
Femeile au fost, sunt si vor fi inferioare barbatilor. ;)
Incercarile lor de a ne determina sa credem ca ne-ar fi egale sunt de-a dreptul penibile !
Eu nu as spune asa ceva cu voce tare... :)
Ghostdoggy
16-07-2009, 10:49
Mai bine lasa,crede-ma pe cuvant,a mancat Bogdan si nu vreau sa ii creez probleme la stomac :-' :D
houseISmusic
16-07-2009, 15:41
respectele mele , imi place cum gandesti . y e s
Acelasi lucru si pt marcel86 , lumea s-ar duce de rapa daca n-ar fi si barbati ca voi :)
marcel86
16-07-2009, 22:00
Eu nu as spune asa ceva cu voce tare... :)
De ce ? Iti e frica sa nu sara feministele pe tine ? c u s s
cristi!!
16-07-2009, 22:43
De ce ? Iti e frica sa nu sara feministele pe tine ? c u s s
O sa ii sara pe scula acolo unde le ie locul.
Annkutsa
18-07-2009, 10:27
O sa ii sara pe scula acolo unde le ie locul.
ai o parere foarte proasta despre femei;) cred ca tu visezi numai SEX ......... unii va credeti regi :))) dar este EGALITATE intre femei si barbati , voi nu aveti cu ce sa fiti superiori ;)
marcel86
18-07-2009, 15:18
Annkutsa , mai ales daca esti religioasa.
Ar trebui sa stii ca religia ortodoxa si chiar Biblia stipuleaza clar ca femeia este inferioara barbatului.
Biblia a fost scrisa cu mult timp in urma..IN acest timp am evoluat..si ankutsa are dreptate..este egalitate intre femei si barbati...se poate spune ca se completeaza unul pe altu:D
cristi!!
18-07-2009, 15:48
Biblia a fost scrisa cu mult timp in urma..IN acest timp am evoluat..si ankutsa are dreptate..este egalitate intre femei si barbati...se poate spune ca se completeaza unul pe altu:D
Barbati sunt mai tari din mai multe puncte de vedere (ma refer la barbati adevarati nu la fatalai).Rar mai afli un barbat puternic(ma refer la personalitate).
Annkutsa
19-07-2009, 19:41
Annkutsa , mai ales daca esti religioasa.
Ar trebui sa stii ca religia ortodoxa si chiar Biblia stipuleaza clar ca femeia este inferioara barbatului.
=)))=))) crezi ca ma intereseaza ce scrie in biblie :)))) explica-mi dc este inferioara femeia:) asta daca poti sa imi explici.
Annkutsa
19-07-2009, 19:42
ai dreptate dar din pacate nu toti au evoluat :)))))
Toti am evoluat ..si vom evolua in continuare la fel...numai ca unii nu vor sa creada lucru asta ,ca EGALITATEA exista,si poate in viitor femeile vor fi superioare.......Pentru barbati asta e "crudul" adevar
Toti am evoluat ..si vom evolua in continuare la fel...numai ca unii nu vor sa creada lucru asta ,ca EGALITATEA exista,si poate in viitor femeile vor fi superioare.......Pentru barbati asta e "crudul" adevar
sa nu exageram totusi
cristi!!
20-07-2009, 11:53
=)))=))) crezi ca ma intereseaza ce scrie in biblie :)))) explica-mi dc este inferioara femeia:) asta daca poti sa imi explici.
Fetele sunt ca niste copilasi mici.
Fetele sunt ca niste copilasi mici.
Cred ca vorbesti de fetele tale, ale mele sigur nu sunt asa ;)
sunt momente in care si fetele si baietii sunt copii
Annkutsa
22-07-2009, 18:49
Nu stiu daca or sa fie superioare femeile dar sunt de acord cu tine ;;)
cristi!!
23-07-2009, 00:06
Deleted
Lucruri sexy la un barbat sunt:
-organul genital c o o l 2
-fundul
-bratele
-masculinitatea,care lipseste multora
-parfumul
-nteligenta
-sa fie barbat frate!
Multi se considera barbati. Dar organul genital nu te face barbat,sunt si femei cu p***.
Acum,nu intra in discutie unghiile taiate,curatate si alte chestii ce tin de igiena si de respectul de sine si fata de ceilalti,pentru ca acestea ar trebui sa fie ceva nelipsit din rutina zilnica/saptamanala,dupa caz.
Si am sesizat pe aici o doza de misoginism. Acuma nu stiu ce sa zic,dar cred ca misoginismul tine de educatie,inteligenta si de experientele anterioare cu alte femei(dar si aici e discutabil,pentru ca tot de inteligenta tine).
Bineinteles ca sunt femei care sunt curve,sunt femei cuminti care fac uneori gesturi de neinteles,si automat cad in dizgratii,sunt si femei proaste, si femei prea inteligente pentru unii barbati,etc. Asa cum sunt si barbati violenti,betivi,violatori,pedofili,prosti,inteligenti,la locul lor,etc.
Daca tu ai intanlit numai femei nepotrivite,nu e cazul sa crezi si sa afirmi ca sunt toate la fel. Probabil e vina ta...cine se aseamana s-aduna.
Unii mucosi mici,care au mostenit misoginismul de la o varsta foarte frageda(din pacate) ar trebui sa stie ca o femeie i-a purtat in burta 9 luni,o femeie s-a chinuit sa-i nasca,sa-i creasca,sa-i spele,sa-i calce,sa le controleze temele,sa le faca pe plac,sa treaca prin emotii la examene pentru ei,etc la fel ca femeia care va sta cu voi,saraca,va face la fel pentru plodul vostru.
Asa ca,data viitoare cand spuneti ca femeile sunt niste copii,sau femeile sunt inutile,sau eu mai stiu ce,mai ganditi-va o data.
D-aia suntem o natie de prosti si nu evoluam,ca avem prejudecati,idei preconcepute transmise din generatie in generatie,din familie in familie. Pentru ca va este frica sa aveti propria personalitate. Aveti nevoie de modele in a gandi,a face,etc. n o r o c
-fundul
-bratele
-masculinitatea,care lipseste multora
-parfumul Si a ce ai vrea sa miroase un barbat dupa un antrenament? :D
-inteligenta
-sa fie barbat frate!
Multi se considera barbati. Dar organul genital nu te face barbat,sunt si femei cu p***. h a h a h a h a
Acum,nu intra in discutie unghiile taiate,curatate si alte chestii ce tin de igiena si de respectul de sine si fata de ceilalti,pentru ca acestea ar trebui sa fie ceva nelipsit din rutina zilnica/saptamanala,dupa caz.
Si am sesizat pe aici o doza de misoginism. Acuma nu stiu ce sa zic,dar cred ca misoginismul tine de educatie,inteligenta si de experientele anterioare cu alte femei(dar si aici e discutabil,pentru ca tot de inteligenta tine).
Bineinteles ca sunt femei care sunt curve,sunt femei cuminti care fac uneori gesturi de neinteles,si automat cad in dizgratii,sunt si femei proaste, si femei prea inteligente pentru unii barbati,etc. Asa cum sunt si barbati violenti,betivi,violatori,pedofili,prosti,inteligenti,la locul lor,etc. Nu inteleg de ce ai dat mai multe exemple negative , chiar nu ne dai nici o sansa ? b l u e
Daca tu ai intanlit numai femei nepotrivite,nu e cazul sa crezi si sa afirmi ca sunt toate la fel. Probabil e vina ta...cine se aseamana s-aduna.
Unii mucosi mici,care au mostenit misoginismul de la o varsta foarte frageda(din pacate) ar trebui sa stie ca o femeie i-a purtat in burta 9 luni,o femeie s-a chinuit sa-i nasca,sa-i creasca,sa-i spele,sa-i calce,sa le controleze temele (nu cred ca ii place la vreun baiat sa fie controlat la teme :D ),sa le faca pe plac,sa treaca prin emotii la examene pentru ei,etc la fel ca femeia care va sta cu voi,saraca,va face la fel pentru plodul vostru.
Asa ca,data viitoare cand spuneti ca femeile sunt niste copii,sau femeile sunt inutile,sau eu mai stiu ce,mai ganditi-va o data.
D-aia suntem o natie de prosti si nu evoluam,ca avem prejudecati,idei preconcepute transmise din generatie in generatie,din familie in familie.
Din pacate cam asa e :( .Romanii (majoritatea) sunt cam ingusti la minte, parca ar fi cai si ar vedea doar ce le dicteaza stapanul, in cazul de fata stapanul fiind mass media.In tara asta ca sa fii o persoana asa zis "normala" nu trebuie sa iesi din tipar (si cum manelistii sunt peste tot... intelegeti voi..) si imediat cum ai facut-o imediat incepe lumea sa te "bata la cap" ca de ce faci ce faci. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Pentru ca va este frica sa aveti propria personalitate. Aveti nevoie de modele in a gandi,a face,etc. n o r o c
y e s
-parfumul Si a ce ai vrea sa miroase un barbat dupa un antrenament?
Ma refeream la parfumul care il foloseste,nu la mirosul natural :))
Nu inteleg de ce ai dat mai multe exemple negative , chiar nu ne dai nici o sansa ?
Ai dreptate,si mie mi s-a parut nedrept. Nu sunt feminista convinsa(de ex nu visez la ziua in care femeile vor conduce lumea,sau nu afirm ca barbatii sunt porci si mitocani,cum fac multe),dar nu suport nici misoginismul. Imi place sa cred si as vrea sa existe sanse egale.
Si imi pare rau ca am dat numai exemlpe negative despre barbati,dar ma grabeam,ca imi pierdeam ideile,aveam prea multe.
Desigur ca nu contest rolul si importanta voastra( si nu ma refer doar la ajutorul dat pt perpetuarea speciei),a barbatilor,in viata femeilor. Nu putem trai unii fara altii. Dar deja dam in alt subiect.
-parfumul Si a ce ai vrea sa miroase un barbat dupa un antrenament?
Ma refeream la parfumul care il foloseste,nu la mirosul natural :))
Am inteles :)
Nu inteleg de ce ai dat mai multe exemple negative , chiar nu ne dai nici o sansa ?
Ai dreptate,si mie mi s-a parut nedrept. Nu sunt feminista convinsa(de ex nu visez la ziua in care femeile vor conduce lumea,sau nu afirm ca barbatii sunt porci si mitocani,cum fac multe),dar nu suport nici misoginismul. Imi place sa cred si as vrea sa existe sanse egale.
Si imi pare rau ca am dat numai exemlpe negative despre barbati,dar ma grabeam,ca imi pierdeam ideile,aveam prea multe. Ok y e s.
Desigur ca nu contest rolul si importanta voastra( si nu ma refer doar la ajutorul dat pt perpetuarea speciei),a barbatilor,in viata femeilor. Nu putem trai unii fara altii. Dar deja dam in alt subiect.
Da noi numai la perpetuarea speciei suntem buni ? Sau de ce ai dat numai exemplul asta ? :)
Da noi numai la perpetuarea speciei suntem buni ? Sau de ce ai dat numai exemplul asta ? :)
Desigur ca nu contest rolul si importanta voastra( si nu ma refer doar la ajutorul dat pt perpetuarea speciei)
Ai inteles gresit. Mai citeste odata. Desigur ca nu sunteti inutili.
Desigur ca nu contest rolul si importanta voastra( si nu ma refer doar la ajutorul dat pt perpetuarea speciei)
Ai inteles gresit. Mai citeste odata. Desigur ca nu sunteti inutili.
Am inteles.k i s s
Madame Anna ...
Apreciez ca ne-ai expus parerea ta despre caracteristicile ce-l fac mai barbat pe el, barbatul. Ai un + sau o bulina rosie, la alegere.
In schimb pe parcursul postului ai reusit sa aduni alte doua minusuri sau buline negre, tot la alegere.
1: Sunt la fel de multi prosti cat proaste, curve cat curvari, porci cat vaci, pitipoance cat cocalari, etc... Trebuie sa existe un echilibrul altfel una din categorii pica.
D-aia suntem o natie de prosti si nu evoluam,ca avem prejudecati,idei preconcepute transmise din generatie in generatie,din familie in familie. Pentru ca va este frica sa aveti propria personalitate. Aveti nevoie de modele in a gandi,a face,etc.
Aici gafezi prea tare, nu suntem o natie de prosti. Problema romanilor te reprezinta se pare. Ne consideram prea destepti, le stim pe toate, avem prea multe sfaturi de dat, suntem prea mandrii si vorbim prea mult, mult dar prost.
Te identifici cu ce tocmai am postat eu prin simplul fapt ca te excluzi "natiei de prosti" prin acel "aveti".
Madame Anna ...
Apreciez ca ne-ai expus parerea ta despre caracteristicile ce-l fac mai barbat pe el, barbatul. Ai un + sau o bulina rosie, la alegere.
In schimb pe parcursul postului ai reusit sa aduni alte doua minusuri sau buline negre, tot la alegere.
1: Sunt la fel de multi prosti cat proaste, curve cat curvari, porci cat vaci, pitipoance cat cocalari, etc... Trebuie sa existe un echilibrul altfel una din categorii pica.
Aici gafezi prea tare, nu suntem o natie de prosti. Problema romanilor te reprezinta se pare. Ne consideram prea destepti, le stim pe toate, avem prea multe sfaturi de dat, suntem prea mandrii si vorbim prea mult, mult dar prost.
Te identifici cu ce tocmai am postat eu prin simplul fapt ca te excluzi "natiei de prosti" prin acel "aveti".
Poate m-am exprimat gresit,dar asta am vrut sa si spun. nu am vrut sa se inteleaga ca barbatii au mai multe minusuri. Dimpotriva,femeile,chiar fete tinere sunt capabile de chestii mult mai urate,de ex sa-si vanda corpul pt bani unor bosorogi de 70-80,si nu ma refer la prostituate. Asta era primul ex care mi-a venit in minte.
Problema romanilor nu ma reprezinta.nu ma consider prea desteapta,dar nu ma compara cu un pusti de 13 ani,care spune ca femeile sunt inutile. Nici mandria nu ma caracterizeaza. Eu cred ca tu te identifici cu ce am scris eu,si te-ai atatcat prea tare; am scris "suntem o natie de prosti", si nu "sunteti o natie de prosti". Si vorbeam despre prejudecati mazare,nu am intrat in alte subiecte. Mai multa atentie ;) Si acel "aveti" nu prea are legatura. Mai omule,aia era alta propozitie,si inainte de ea,alta propozitie,deci era o alta idee. Am spus "aveti",da,pentru ca eu nu am avut nevoie sa imi spuna altii ce si cum sa gandesc,sa-mi modeleze altii personalitatea,sa-mi decida principiile de viata si gusturile. La asta ma refeream,deci ,da,"aveti" e corect.
Acuma,cine se simte,normal ca se ataca.
Aici gafezi prea tare, nu suntem o natie de prosti.
Ei, nu mai spune! Dar cum definesti tu inteligenta? Ia spune! Nu-mi vorbi de geniile tarii noastre,ca nu vorbeam de ei aici.
Eu zic ca nu e cazul sa intram intr-un subiect atat de stufos,precum starea Romaniei,la ora actuala. Sunt prea multe de spus.
Cine s-a atacat? Iti poti da seama studiind putin coerenta ultimelor doua posturi, fa un versus.
Daca tv-ul promoveaza manelismul nu inseamna ca suntem o tara de terminati. Totusi, cine ai impresia ca esti tu sa cataloghezi o intreaga tara si sa nu te incluzi? Intelegi unde bat?
Din respectul celor 1-2 intelepti ramasi in viata in Romania, nu suntem o natie de prosti.
D-aia suntem o natie de prosti si nu evoluam,ca avem prejudecati,idei preconcepute transmise din generatie in generatie,din familie in familie. Pentru ca va este frica sa aveti propria personalitate. Aveti nevoie de modele in a gandi,a face,etc.
Scuza-ma, da cand ne faci prosti si asa...si ne spui "pentru ca" dupa care ne dai tu solutia: "aveti nevoie de" eu zic ca te-ai exclus.
Nu te obosi sa-mi dai reply, nu merit. Stiu, la momentul actual sunt misogin, porc si mitocan. A da, si prost.
Cine s-a atacat? Iti poti da seama studiind putin coerenta ultimelor doua posturi, fa un versus.
Daca tv-ul promoveaza manelismul nu inseamna ca suntem o tara de terminati. Totusi, cine ai impresia ca esti tu sa cataloghezi o intreaga tara si sa nu te incluzi? Intelegi unde bat?
Nu ma refeream numai la TV. Ci la oamenii care ne inconjoara. Eu sunt eu,si am dreptul sa imi dau cu parerea,pentru ca am chef. Eu imi recunosc greseala,si anumea ca m-am exprimat gresit,generalizand. Nu suntem o natie de prosti,toti. Dar sunt multi. Eu iti inteleg "patriotismul".
Din respectul celor 1-2 intelepti ramasi in viata in Romania, nu suntem o natie de prosti.
Ok,retrag ce am spus(scris). Nu suntem o natie de prosti. Am exagerat. Multumit?
Scuza-ma, da cand ne faci prosti si asa...si ne spui "pentru ca" dupa care ne dai tu solutia: "aveti nevoie de" eu zic ca te-ai exclus.
Eu nu am venit cu solutia. Vezi,e greseala ta,ca te ataci/superi,si nu mai gandesti corect.
"Aveti nevoie de" nu era o solutie,spuneam doar ca majoritatea nu pot avea personalitate proprie,si de aceea isi cauta modele in altii,etc. Si eu nu te-am facut prost pe tine,asa ca nu inteleg de ce te-ai bagat in categoria aia.
Nu te obosi sa-mi dai reply, nu merit. Stiu, la momentul actual sunt misogin, porc si mitocan. A da, si prost.
Nu te prinde sarcasmul :)
alta care se da prea desteapta...marcele so pe ea!:D
alta care se da prea desteapta...marcele so pe ea!:D
Deci sunt desteapta,nu?
Glumesc. Sa fie clar. Eu nu m-am inscris pe forum pentru a intra in polemica cu voi,sau sa ma cert,si in nici un caz sa-mi vars frustrarile,sa insult de aici,din fata pc-ului,cum fac unii pe multe forumuri. Si te asigur ca nu sunt o pustoaica de 17 ani,cu cont pe hi5,care se da desteapta. Trebuia sa te abtii de la comentariu. Chiar aveti ceva impotriva fetelor,de nu vreti nici una pe aici pe forum?
Deci sunt desteapta,nu?
Glumesc. Sa fie clar. Eu nu m-am inscris pe forum pentru a intra in polemica cu voi,sau sa ma cert,si in nici un caz sa-mi vars frustrarile,sa insult de aici,din fata pc-ului,cum fac unii pe multe forumuri. Si te asigur ca nu sunt o pustoaica de 17 ani,cu cont pe hi5,care se da desteapta. Trebuia sa te abtii de la comentariu. Chiar aveti ceva impotriva fetelor,de nu vreti nici una pe aici pe forum?
Ai ghicit,acum poti sa pleci.Ai venit si tu pe forum si trebuie sa te faci si tu cumva ''cunoscuta'' (ca orice fata cu aere in cap din ziua de azi) printr-o inteligenta de care incerci sa dai dovada.Asa ca lasa-ne si tineti ideile tale pentru tine daca te crezi atat de ''perfecta''.
Ai ghicit,acum poti sa pleci.Ai venit si tu pe forum si trebuie sa te faci si tu cumva ''cunoscuta'' (ca orice fata cu aere in cap din ziua de azi) printr-o inteligenta de care incerci sa dai dovada.Asa ca lasa-ne si tineti ideile tale pentru tine daca te crezi atat de ''perfecta''.
O,da,ai dreptate,vreau sa ma fac "cunoscuta". Nu stiam ca te poti face cunoscuta printr-un simplu post pe un forum. Nu mai sunt la curent cu noutatile.
Eu zic,sa-ti vezi de treaba ta,ca nu plec,nu m-am inscris pentru tine,ci pt alte chestii. Si nu decizi tu daca plec sau nu. n o r o c
"Chiar aveti ceva impotriva fetelor,de nu vreti nici una pe aici pe forum?"
Numarul fetelor de pe forum e proportional cu numarul fetelor de prin sali.
Oricum, majoritatea posteaza 2-3 intrebari pe sectiuni de gen nutritie, antrenament, etc... si fug inapoi pe eva.
sigur cred ca ai fi zis:ooo eu singura fata de pe forum,hai sa postez si eu aici ca sa le scot smecheria din cap astora ca prea se cred mare ''macho''(vorbesc despre toti baietii,nu doar de pe forum),de unde rezulta si ce ai zis in primul tau post de aici.
EDIT:Mazare,stai linistit, daca e a 3 fata care posteaza aici pe forum e bine:))
alex se vede ca nu ai mult timp de cand esti pe forum ;)
alex se vede ca nu ai mult timp de cand esti pe forum ;)
adica?nu inteleg:D
EDIT:Mazare,stai linistit, daca e a 3 fata care posteaza aici pe forum e bine:))
La asta ma refeream
Oricum, majoritatea posteaza 2-3 intrebari pe sectiuni de gen nutritie, antrenament, etc... si fug inapoi pe eva.
Am inteles aluzia
sigur cred ca ai fi zisoo eu singura fata de pe forum,hai sa postez si eu aici ca sa le scot smecheria din cap astora ca prea se cred mare ''macho''(vorbesc despre toti baietii,nu doar de pe forum),de unde rezulta si ce ai zis in primul tau post de aici.
Eu nu inteleg de ce va atacati. Eu vorbeam despre baietii astia de 12-13 ani,care nici nu au dat de....femei,si sunt misogini,doar pentru ca asa au mai auzit la alti baieti niste pareri.
Am vazut ca nu sunt singura fata,asa ca nu mi-am zis ce crezi tu ...
Vorbesti de parca te-as fi ofensat pe tine. Nu am zis sa scot smecheria din cap nimanui,fiecare crede ce vrea si cum vrea.
Credeam ca fetele sunt mai rele,dar voi mi-ati aratat contrariul.
Oricum,observ o diferenta mare de mentalitate si varsta intre tine si mazare. El s-a legat de alte chestii pe care eu le-am spus,tu de alte chestii. Tu nu ai facut decat sa i te alaturi,impotriva mea,doar pentru ca e de al tau,adica baiat.
Si postul cu pricina,am exagerat putin,m-am si exprimat gresit,dar ai si interpretat gresit ideea. pt mazare
offff,aici trebuie sa recunosc,chiar mi-ai ''traso''.Noi doar glumeam....nu trebuie sa te dezlantui asa:D,te pwp:))
Da,eu nu m-am suparat. Doar ca am dat nastere la ceva ce nu imi doream prin comentariile mele.
Dar trebuie sa va obisnuiti,asa sunt femeile,comenteaza mult. Cu asta ne ocupam noi. m d a
Mazare,esti cam nesuferit,dar te dai tu pe brazda. :rolleyes:
Hayashida
24-01-2010, 19:07
Ai venit si tu pe forum si trebuie sa te faci si tu cumva ''cunoscuta''
nu nu nu nu .... sincer, nu cred ca e cazu' aici!adica Anna chiar daca a gafat la unele parti, a avut o premisa de la care sa porneasca in exprimarea ideilor, ceea ce o pune intr-o lumina mai buna din punct de vedere al ordinii in gandire in compartie cu multi de aici, fara a da nume.
si da, pot spune ca ii dau dreptate,chiar daca doar partial, in ceea ce priveste misoginismul(cum ca acesta se naste din lipsa de inteligenta).suntem niste animale(aflate in limita superioara a evolutiei, ce-i drept), deci gandim de multe ori instictiv!ei, si in momentul cand vezi o fata cuminte, la locul ei, devreme acasa, tanara speranta pura pt omenire, s.a. ca o comite subit si intr-un mod spectaculos incepi sa iti ridici crancene semne de intrebare.adica pana atunci poate ca erai sigur de temperamentul si caracterul ei, astfel incat credeai ca deja cunosti principiul de baza al functionarii ei emotionale si totusi ceva a mers prost... anticiparea ta asupra evenimentelor s-a prabusit!si INSTINCTIV aplici eticheta asta multora din categoria ei.si asta nu e chiar corect!
a nu se intelege gresit!reciproca e egal valabila!barbatii calca stramb de multe ori.de mult prea multe ori, parerea mea... unui baiat care e respectuos care isi ajuta vecina de 80+ ani sa urce scarile si in fiecare zi incearca sa fie mai bun ii se poate intampla exact aceeasi chestie!
si cu toate astea, sunt multe/multi carora nu li se intampla asta(sau mai bine zis, nu lasa sa li se intample asta)
voi chiar aveti o problema grava. Cum vine o fata pe acest forum, cum gata, sariti toti pe ea, si incercati sa o determinati sa plece. Din cauza voastra, au fost multe fete care au plecat de pe acest forum. Ce naiba, sunteti chiar atat de disperati ? Aaaaa si alexg17, ce e cu postul asta " alta care se da prea desteapta...marcele so pe ea " ? Acum serios, voi ori sunteti niste copii cu grave probleme de comportament, ori aveti o problema grava la cap ( fara suparare )
@Anna: nu te lasa influentata de " anumiti " useri care sunt pusi pe facut misto
Ma bucur ca mai exista gentlemani n o r o c si ca nu toti reactioneaza violent atunci cand intanlesc opinii diferite la alte persoane.
katalin,ori nu ai facut o gluma in viata ta ori nu stii sa razi.
@Anna: scuze daca te-am deranjat cu posturile mele caracteristice unui om oligofren:p
Bre, daca e fata nu trebuie sa pup in 3 litere, din contra... o tratez ca pe oricare baiat de pe aici, adica un user virtual ascuns dupa un monitor.
E bine sa tratezi situatiile obiectiv, daca incepi direct cu luati-o usor ca e fata, sariti cu pupaturile... demonstrezi de unul singur cine e disperat.
Ultimul astfel de gentleman era Halter din cate tin minte, el ne dadea lectii cum sa ne comportam cu o fata, fie ea si virtuala. O avea pe pitipoanca aia(anca parca avea nick-ul) pe hai cinci, isi lasau commenturi... genial, nu?
Dar poate inca odata, de prost ce is nu inteleg relatiile fata-baiat online, nu stiu cum e sa ai "manutse", "comm-uri", "friends" pe five...
Bre, daca e fata nu trebuie sa pup in 3 litere, din contra... o tratez ca pe oricare baiat de pe aici, adica un user virtual ascuns dupa un monitor. Daca ti-as arata o poza cu mine,mi-ai vorbi altfel,sau cum?
E bine sa tratezi situatiile obiectiv, daca incepi direct cu luati-o usor ca e fata, sariti cu pupaturile... demonstrezi de unul singur cine e disperat.
Depinde la cine te referi. Au fost diplomati,nu disperati.
Ultimul astfel de gentleman era Halter din cate tin minte, el ne dadea lectii cum sa ne comportam cu o fata, fie ea si virtuala. O avea pe pitipoanca aia(anca parca avea nick-ul) pe hai cinci, isi lasau commenturi... genial, nu?
Cel putin era gentleman,nu? :D
Dar poate inca odata, de prost ce is nu inteleg relatiile fata-baiat online, nu stiu cum e sa ai "manutse", "comm-uri", "friends" pe five...
nici eu nu stiu cum e
1. Nu, explicatia ti-o poti da singura, daca vrei te ajut.
2. Nu, diplomat era daca venea cu ideea lui la postul meu, al tau, si al celorlalti dar tratata complet obiectiv si fara intentii de flame.
3. In acelasi mod in care violatorii reusesc sa pacaleasca o fetita de 6 ani cu o bomboana.
Pentru mine un "onliner" nu poate fi gentleman, nu poti spune asta despre cineva pe care nu-l cunosti. Esti fata, spune-ne cati baietasi is in stare sa umble-n genunchi o saptamana dupa tine doar pentru o partida?
1110
Amuzant attachmentul. Trist,dar foarte amuzant.
Ai si tu dreptate,inteleg unde bati
daca esti un baiat stilat, vei trata orice fata, indiferent ca o cunosti sau nu, indiferent ca stai de vorba cu ea fata in fata sau pe internet, pe forum etc, cu respect, cu bun simt, si cu atitudinea corespunzatoare pentru o fata. E grav cand unii dintre noi se comporta cu fetele la fel cum se comporta cu baietii.
daca esti un baiat stilat, vei trata orice fata, indiferent ca o cunosti sau nu, indiferent ca stai de vorba cu ea fata in fata sau pe internet, pe forum etc, cu respect, cu bun simt, si cu atitudinea corespunzatoare pentru o fata. E grav cand unii dintre noi se comporta cu fetele la fel cum se comporta cu baietii.
y e s n o r o c
N-ai inteles absolut nimic, combatem ideea nu persoana. Intr-o discutie civilizat si normal e sa tratezi o femeie identic cu un barbat.
Sa lamurim o chestie baieti stilati, aici nu e vreo intalnire. E un forum unde o persoana isi posteaza o idee/fraza care e dezbatuta(doar deaia e forum). Indiferent de ce sex e userul, noi trebuie sa analizam continutul mesajului altfel riscam a ne pierde propria parere. Sa accept o afirmatie proasta(dupa parerea mea) pentru simplu motiv ca vorbesc cu o femeie? Am incredere ca nu mananca inghetata cu urechea deci e instare sa-si argumenteze afirmatiile.
Hayashida
25-01-2010, 00:03
de acord maxim cu tine!sperante pur oportuniste din partea celor care au un pseudorespect pt fete, femei, colege...nu prea mai am timp sa scriu dar voi reveni si maine ca se anunta a fi un thread pe cinste.
Ce naiba, sunteti chiar atat de disperati ?
Inca ma mai gandesc daca postez sau nu commentul catre Alexa de la trupa Senzual a.k.a pitzipoanca.org
Dezbatem dupaia ce inseamna disperat?
MariusBoss
25-01-2010, 10:24
De acord cu katalin. Nu poti sa vorbesti cu o fata la fel ca si cu un barbat.daca ii dai un pumn baiatului nu poti sa ii dai asa si unei fete.(asta face parte din comportamentul multora ) .De asta suntem singuri cuci p-aici..:))))))))))))))
Cum se face ca de indata ce postezi tu se duce naibii subiectul?
BogdanMM
25-01-2010, 12:12
Am inteles aluzia
Eu nu inteleg de ce va atacati. Eu vorbeam despre baietii astia de 12-13 ani,care nici nu au dat de....femei,si sunt misogini,doar pentru ca asa au mai auzit la alti baieti niste pareri.
aia de 12 sau 13 ani sunt copii ... si stii care e modul de invatare a tuturor copiilor,inclusiv a noastra, este prin imitatie ...
mai am de adaugat doar faptul ca polemica este buna, discutiile contradictorii cu argumente pro si contra au dus intotdeauna la progres ...
pe aici nu sunt fete pe forum pt ca nu e amuzant sa stai toata ziua sa citesti posturi despre ``care sunt sursele de proteina esentiale, dar de carbo complexi?``... ``stagnez cum sa depasesc momentul?``...`` am nevoie de un sfat despre un antrenament bun pt ska`` etc .... daca nu esti pasionat de asa ceva.. normal ca vii, culegi informatia ce te intereseaza si pleci ... culturismul este un sport predominat de barbati, sau pe care multi il practica nu neaparat pt un corp frumos ci din alte motive ... la femei in 95% din cazuri sala este frecventata pt a se mentine in forma, pt a avea un corp frumos, pt a atrage masculii dominanti ... unele posturi de mai sus sunt rautacioase date de puberi in dezvoltare, insa ceea ce comenta mazare este argumentat si sustintut impartial ... repet divergenta este buna in multe din cazuri
De acord cu katalin. Nu poti sa vorbesti cu o fata la fel ca si cu un barbat.daca ii dai un pumn baiatului nu poti sa ii dai asa si unei fete.(asta face parte din comportamentul multora ) .De asta suntem singuri cuci p-aici..:))))))))))))))
suntem singuri cuci p-aici pentru ca pe ele nu le intereseaza ce e ala culturism,fitness...
Hayashida
25-01-2010, 13:21
daca ii dai un pumn baiatului nu poti sa ii dai asa si unei fete.(asta face parte din comportamentul multora )
nuca in perete, ca de obicei... totusi, pt a incerca sa scoatem aur din cac*t, spunem ca si Mariusica are dreptatea lui, in sensul in care in viata reala, o fata trebuie tratata altfel, insa nu aici pe site, unde vb dlui.Mazare:"combatem ideea, nu persoana"!
femeia ar trebui sa fie intruchiparea gingasiei si frumosului si in mica sau mai mare masura a decentei si conservatorismului, dar sunt cazuri care dovedesc contrariul.poate si de aia se ajunge ca fetele sa fie numite la general "curve".
MariusBoss
25-01-2010, 13:29
suntem singuri cuci p-aici pentru ca pe ele nu le intereseaza ce e ala culturism,fitness...
Nu trebuie sa generalizezi niciodata.cunosc multe fete care fac fitness.
Hayashida
25-01-2010, 13:34
Nu trebuie sa generalizezi niciodata.cunosc multe fete care fac fitness.
mai bine ma abtin.si aici nu ma refer la ideea ce vrei sa o transmiti, ci la cu totul si cu totul altceva, daca intelegi....
aia de 12 sau 13 ani sunt copii ... si stii care e modul de invatare a tuturor copiilor,inclusiv a noastra, este prin imitatie ...
aia de 12-13 ani,uite asa se formeaza si ajung precum cel din attachmentul pus de Mazare,sau ajung pe la 18-19 ani,cand mai prind si ei curaj,si incep sa dea in fete,etc. Sau sa raspunda la un refuz din partea unei fete cu injuraturi(cum am mai patit si eu),sau sa ajunga sa aiba si o sotie pe care sa o terorizeze pe acasa. Asta e ideea.
Mazare are el un stil mai aparte,dar are dreptate si el in anumite chestii.
Eu macar mi-am spus punctul de vedere,ceea ce nu este o crima,si nu o sa incerc sa ma bag pe sub pielea voastra ca sa ma acceptati,cum am mai vazut ca a facut o fata pe aici. A zis o mare tampenie,asa,ca sa para de partea barbatilor,sa fie cool.
Si uite ca am aterizat aici la voi,pentru ca nu ma regasesc pe eva,hi cinci,feisbuc(am scris intentionat),pentru ca am vazut ca nu se discuta numai despre culturism : FITNESS . NUTRITIE . ANTRENAMENT . CULTURISM . SUPLIMENTE NUTRITIVE . SCADERE IN GREUTATE
BogdanMM
25-01-2010, 23:57
mai are rost sa intru in polemica cu tine???
BogdanMM
26-01-2010, 00:10
aia de 12-13 ani,uite asa se formeaza si ajung precum cel din attachmentul pus de Mazare,sau ajung pe la 18-19 ani,cand mai prind si ei curaj,si incep sa dea in fete,etc. Sau sa raspunda la un refuz din partea unei fete cu injuraturi(cum am mai patit si eu),sau sa ajunga sa aiba si o sotie pe care sa o terorizeze pe acasa. Asta e ideea.
hai totusi ca ma risc sa imi dau si eu cu parerea
tu crezi ca cei ce 12-13 ani sunt influentati de catre cei mai ``mari``?
i-a arata-mi mie una de 12 ani care se mai joaca cu papusile sau care mai roseste daca ai intreba-o daca iubeste vreun baiat...
te-ai uitat in jurul tau la cat de fardate si machiate sunt, la 18 ani deja au riduri ... ca e ``cool`` ... sau au probleme de genul `` sunt virgina la 14 ani ce ma fac ca toate prietenele nu-s...`` si exemplele continua
nu-s ``baietii`` de vina.. e generatia de vina ... asta e impactul ``modernitatii`` asupra copiilor din ziua de azi.. si va fii si mai rau .... e vorba de mentalitatea colectiva care s-a creat, nu zic ca generatia mea era mai breaza insa noi am avut parte de o copilarie .... ce exemplu dai tu se refera strict la bunul simt creat in mediul familial... dar de unde atat bun simt cand tatal vine nervos acasa pt ca tocmai i-a intrat salariul si nu prea ii ies socotelille si asta se intampla de ani buni si cand totul creste salariile raman la fel.. sau mama lucreaza si ea si nu mai are timp niciunul sa isi educe copilul .. sunt fericiti ca ii asigura subzistenta .. ca de educatie ..``las ca s-o descurca el`` .... e scenariul normal al unei familii normale ...
Radulescu Stefan
26-01-2010, 00:55
Gata Bogdane, numai zice nimeni nimic acum :)).
i-a arata-mi mie una de 12 ani care se mai joaca cu papusile sau care mai roseste daca ai intreba-o daca iubeste vreun baiat...
te-ai uitat in jurul tau la cat de fardate si machiate sunt, la 18 ani deja au riduri ... ca e ``cool`` ... sau au probleme de genul `` sunt virgina la 14 ani ce ma fac ca toate prietenele nu-s...`` si exemplele continua
nu-s ``baietii`` de vina.. e generatia de vina ... asta e impactul ``modernitatii`` asupra copiilor din ziua de azi.. si va fii si mai rau .... e vorba de mentalitatea colectiva care s-a creat, nu zic ca generatia mea era mai breaza insa noi am avut parte de o copilarie .... ce exemplu dai tu se refera strict la bunul simt creat in mediul familial... dar de unde atat bun simt cand tatal vine nervos acasa pt ca tocmai i-a intrat salariul si nu prea ii ies socotelille si asta se intampla de ani buni si cand totul creste salariile raman la fel.. sau mama lucreaza si ea si nu mai are timp niciunul sa isi educe copilul .. sunt fericiti ca ii asigura subzistenta .. ca de educatie ..``las ca s-o descurca el`` .... e scenariul normal al unei familii normale ...
Din pacate asa e...cu cat se dezvolta mai mult societatea, cu atat mai evidente devin problemele de care vorbesti tu. Ma intreb oare unde o sa ajungem...
BogdanMM
26-01-2010, 14:00
la fel ca multe altele modernul la romani a fost inteles exact pe dos ... esti modern esti tupeist si nesimtit ... insa eu sper ca peste cativa zeci de ani cand va trece aceasta perioada de ``tranzitie`` economica si culturala .. Romania va intra pe un fagas normal al evolutiei din toate punctele de vedere ... insa pana atunci trebuie sa fii in Iad ca sa poti aprecia Raiul
MariusBoss
26-01-2010, 14:25
off: Corect bogdane.
on: am cunoscut ceva fete pana acum.( si ca prietene si ca iubite) dar va pot spune ca doar alea mai "tarfulite" se uita dupa p**a sau fund sau alte cine stie ce parti. Degeaba esty bne pe afara daca esty putred pe interior.Majoritatea se uita fff putin la aspect.Le intereseaza ce are in cap individul si daca stie sa se poarte cu doamnele,etc. :)
mai are rost sa intru in polemica cu tine???
era o gluma asta...w h a t Nu-s asa superficiala
Eu vorbeam de cei foarte tineri,care isi creeaza pareri din auzite,pentru ca nu poti spune ca ei la 12-15 ani,au experienta si ochi critic in privinta fetelor . Nu-i intereseaza pe ei ca sunt machiate sau se imbraca prea vulgar,nu-i lasa hormonii.
Fetele din ziua de azi,fac si ele ce vad pe la astea mai mari,sau pe la celebritati. D-aia arata si umbla pe strada la 15 ani ca niste ...gaseste tu un cuvant potrivit.
Deci,da,toti sunt influentati de cei "mari".
la fel ca multe altele modernul la romani a fost inteles exact pe dos ... esti modern esti tupeist si nesimtit ... insa eu sper ca peste cativa zeci de ani cand va trece aceasta perioada de ``tranzitie`` economica si culturala .. Romania va intra pe un fagas normal al evolutiei din toate punctele de vedere ... insa pana atunci trebuie sa fii in Iad ca sa poti aprecia Raiul
Totul a fost inteles pe dos la noi,ca si libertatea. Si cand te gandesti la toate astea iti vine sa iti pui mainile in cap. E bine ca tu esti optimist si ai incredere ca se mai poate face ceva cu tara asta si cu oamenii ei. Imposibil nu e ,dar e foarte greu. Trebuie schimbata mai intai mentalitatea oamenilor,apoi poti face ceva din ce a mai ramas din Ro.
Ne-am abatut de la subiect.
off: Corect bogdane.
on: am cunoscut ceva fete pana acum.( si ca prietene si ca iubite) dar va pot spune ca doar alea mai "tarfulite" se uita dupa p**a sau fund sau alte cine stie ce parti. Degeaba esty bne pe afara daca esty putred pe interior.Majoritatea se uita fff putin la aspect.Le intereseaza ce are in cap individul si daca stie sa se poarte cu doamnele,etc. :)
Era vb despre "ce gasesti sexy la un barbat",nu despre "ce te atrage la un barbat".E o mica mare diferenta.
Edit: Cand te intreaba cineva ce consideri sexy la o femeie,nu spui: sa fie inteligenta,sa stie sa se poarte,sa aiba un suflet mare....etc ;)
De atras te pot atrage multe lucruri,SEXY inseamna altceva
MariusBoss
26-01-2010, 14:53
Si daca sexy pt mne este sa fie frumoasa pe interior? Nu dau 2 bani pe aspectul exterior. Si orikum nush de ce ai pus pe primul loc organul genital masculin no .:)
P.S: A nu se intelege ca nu am intereseaza cum arata.dar pt mne sexy este interiorul.exteriorul este doar pt joaca.:)daca intelegi...
Si daca sexy pt mne este sa fie frumoasa pe interior? Nu dau 2 bani pe aspectul exterior. Si orikum nush de ce ai pus pe primul loc organul genital masculin no .:)
In primul rand sexy tine de fizic si atitudine. Tu faci varza definitia cuvantului "sexy",scuza-ma.
Inteleg ca pentru tine conteaza sa fie frumoasa pe interior,asta e alta chestie.E normal sa te intereseze si "interiorul".
Si orikum nush de ce ai pus pe primul loc organul genital masculin no .:)
Nu trebuie sa intelegi,am facut o gluma pentru ca apoi sa pot trece la ceva mai serios.
Nu dau 2 bani pe aspectul exterior
Te contrazici singur? :)
Boss, mai da-o dracu!
Tu ai 3 tipuri de posturi:
1. In care te lauzi.
2. "corect x, sunt deacord cu tine", "Asa e x", "ai dreptate x" De parca nu esti in stare sa ai propria parere, sau?
3. Un nonsens total in care iei o parte din ideile celor dinaintea ta, adaugi cativa stereotipi, dupa care adaugi si ideea ta ca nota finala.
Dupa ultima fraza presimt un topic de genul celor lui halter.
@Anna, nu se contrazice dar chiar atat valoreaza parerile lui, 2 bani.
@boss, deobicei iti dai seama in 2 secunde daca o femeie e sexy sau nu, aspectul fizic, infatisarea, zambetul, modul in care umbla chiar, toate chestiile astea o fac sexy sau mai putin sexy. Daca tu ai nevoie de 2 zile sa-ti dai seama daca o femeie e sexy ai o problema, fie de semantica fie neurologica.
Mi se pare cel putin normal ca atunci cand iti alegi o prietena sa nu o faci cu ochii inchisi, degeaba esti multumit de "interiorul" ei daca-ti fug ochii dupa altele.
MariusBoss
26-01-2010, 19:39
hai si cu faptele "boss".
BogdanMM
26-01-2010, 23:55
Eu vorbeam de cei foarte tineri,care isi creeaza pareri din auzite,pentru ca nu poti spune ca ei la 12-15 ani,au experienta si ochi critic in privinta fetelor . Nu-i intereseaza pe ei ca sunt machiate sau se imbraca prea vulgar,nu-i lasa hormonii.
.
nu iti creezi pareri din ``auzite`` ... exemplul tau clar de cel care te-a injurat ca l-ai refuzat tine de educatie ... educatie care nu este facuta la scoala sau in mediul de prieteni .. ci o educatie care ti-e bagata in cap in frageda pruncie si in momentele cheie ale dezvoltarii tale ca om ...respectul si bunul simt sunt invatate in familie ... mediul familial creeaza copilul de maine ... apoi apare la ceea ce te referi tu impactul mass media asupra copilului ... ia-o logic .. daca parintii ar avea timp de copii.. copii ar mai avea timp sa se uite la tv atat? ...insa intr-o epoca moderna in care copii sunt crescuti de bone in cel mai fericit caz... sau in cazul normal cu cheia de gat la ce ai vrea sa te astepti? ... in viata asta primesti 2 educari .. una de la familie in care inveti valorile morale si etice .. daca familia poate sa ti le ofere .. si a doua cea a vietii .. in care iti dai seama ca poate in anumite circumstante e bine sa iti sustii punctul de vedere, sa dai cu pumnul daca e necesar, sa nu te lasi calcat in picioare... inveti ce e camaraderia, prietenia,etc
intr-un post mai sus afirmam copii invata prin imitare.. dar am uitat sa precizez imitare dupa comportamentul parental...
BogdanMM
27-01-2010, 00:10
In primul rand sexy tine de fizic si atitudine.
yep .. true ..... asta e inca un beneficiu al practicarii sportului
MariusBoss
27-01-2010, 09:50
In primul rand sexy tine de fizic si atitudine. Tu faci varza definitia cuvantului "sexy",scuza-ma.
da scuza-ma.Ai dreptate. Aici.Eu ma refeream mai mult de ce fel de fata ma atrage.
tazmanian_boys
27-01-2010, 15:33
P.S: A nu se intelege ca nu am intereseaza cum arata.dar pt mne sexy este interiorul.exteriorul este doar pt joaca.:)daca intelegi...
tu ai gandit inainte sa scrii
=)))) cum sa nu contezee ma aspectul ei exterior iti place sa umbli cu o bashoalda de 120 de kg, plina de bube pe fata, si inteligenta ?=))
nu te cred ;)
sa nu imi spui ca tu cand mergi prin oras iti sare mai repede in ochi o urata (desteapta) decat o femeie bunaa, care lasa in urma ei un parfum de te inebuneste
MariusBoss
27-01-2010, 16:45
man.Am zis .Pt e aventura prefera tipul de care pomenesty tu.sa fie voluptoasa,picioarele nush cum,fundul la fel.dar pt o relatie asta nu inseamna nici 1%.La asta ma refer eu.
tazmanian_boys
27-01-2010, 20:30
aventura...
sa imi spui cine nu ar vrea sa aiba langa el o femeie bunaaaa, buna rau?
eh :-j o sa cresti si o sa iti schimbi parerea :))
Alessandro
27-01-2010, 22:31
Vrajeala, mai ai tu de crescut, peste cativa ani, vei vedea cat o sa iti doresti pe cineva cu care sa ai ce discuta si cu care sa ai niste planuri serioase si apoi bunaciunea, bunaciunea rau de tot va fi ultimul lucrul la care te vei gandi ;) ceea ce nu inteleg este cum s-a ajuns sa se vorbeasca despre femei, cand titlul threadului este "ce considerati sexy la un barbat"? :|
Hayashida
27-01-2010, 22:43
aventura...
sa imi spui cine nu ar vrea sa aiba langa el o femeie bunaaaa, buna rau?
eh :-j o sa cresti si o sa iti schimbi parerea :))
vrei sa te linistesti odata, mai cliseu de barbat romanesc ambulant??pariu ca tu o sa fii genu' de barbat care dupa vreo 3-4, hai 5 ani(intr-un caz mult mult prea fericit) o sa iti inseli sotia, oricat de buna ar fi ea pt ca nu stii ca sa apreciezi latura spirituala, ci doar partea materiala.putini sunt aia care stau cu o femeie (dar a se intelege ca aici nu e vb de orice femeie, ci una care sa fie in stare sa iti starneasca mereu fescinatia - si aici nu ma refer la aspectul fizic sau la performantele de la 90 de grade) o viata intreaga fara a calca stramb.daca s-ar dezbraca o bunoaca (careia poate sa ii curga scuipat din gura de proasta ce e) in fata ta si ar zice cuvintele magice "fu..."-ma! nu ai sta sa gandesti nici macar o clipa, indiferent de situatia de acasa sau de ce ai putea sa pierzi!
nu o sa fiu ipocrit si sa spun ca la o femeie nu conteaza aspectul, insa in niciun caz in proportie mare!chipul imi pare cel mai important, apoi mainile, picioarele s.a.. si ca sa imi asigur si replica la acest post spun si ca nu ma uit dupa "femele" pe strada,(pt ca asta mi se pare titulatura potrivita celor pe care le vezi in minijupe, fardate, parfumate - aranjate ca sa atraga). pe mine chiar nu ma atrag cu nimic, absolut!mai repede as opta pt o fata mai plinuta, dar frumoasa - in cel mai puternic sens - cu ochelari, atragatoare prin personalitate si gandire, imbracata decent, dar cu gust, cu miscari pline de feminitate, lasand in urma ei un parfum usor, fin...
Hayashida
27-01-2010, 22:44
ceea ce nu inteleg este cum s-a ajuns sa se vorbeasca despre femei, cand titlul threadului este "ce considerati sexy la un barbat"? :|
ai dreptate... si un raspuns logic ar fi ca ... pai eu sunt baiat.ca si tine, sper... deci ce as putea spune eu la topicul asta??
aaa.... da!sa nu spun nimic... mi se pare corect!
pentru o aventura de o noapte, normal ca se tine cont doar de aspectul exterior. Pentru o relatie de scurta durata, conteaza la fel de mult aspectul exterior, dar si putin cel interior. Dar cand e vorba de o relatie de durata, sau de persoana alaturi de care vrei sa iti petreci inteaga viata, trebuie sa existe o armonie intre frumusetea trupeasca si cea sufleteasca, trebuie sa va intelegeti foarte bine, sa ajungeti sa ganditi la fel, sa nu mai fiti 2, ci unul singur, dupa cum se spune. Oricum, sunt foarte putine fetele care sunt si frumoase foc, arata foarte bine si au un caracter de invidiat, un suflet bun. Iar daca se intampla sa intalniti o asemenea fata, nu o lasati sa va scape, pentru ca mai apoi veti regreta foarte mult. Dar dupa cum spunea si Alessandro, s-a cam deviat mult de la subiectul threadului
BogdanMM
28-01-2010, 00:32
selectia se face instinctiv .... suntem animale rationale pana la urma ... nu o spun eu ... e demonstrat ... criteriile selective sunt pur instinctive ... daca instinctual nu o percepi ca pe o ``mate`` nu ii dai nici o sansa ... daca trece de primul test atunci urmeaza abordarea.. insa daca nu trece de prima selectie instinctiva nu are nici o sansa ... daca totusi cunosti pe vreouna si totusi nu esti atras sexual de ea .. va ramane mereu la stadiul de ``prietena buna`` cu care nici nu te-ai imaginat vreodata impreuna
ps: iar fac offtopic cred ca pana la urma imi iau ban :)))
tazmanian_boys
28-01-2010, 02:08
mai repede as opta pt o fata mai plinuta, dar frumoasa - in cel mai puternic sens - cu ochelari, atragatoare prin personalitate si gandire, imbracata decent, dar cu gust, cu miscari pline de feminitate, lasand in urma ei un parfum usor, fin...
cum ai spus si tu
mofturile nu se discuta dar... totusi :|
conteaza foarte mult situatia materialaa ;) si aspectul fizic
daca esti un taran dintr-un sat uitat de lume te multumesti cu putinul care il primesti in fiecare zi, daca esti o persoana realizata ;) iti doresti mai mult... si mai mult ;), evident ca nici ultima proasta nu poti sa o iei dar gasesti femei frumoase si destepte ;)
suntem barbati (mai mult sau mai putin) si sa nu imi spui ca nu ai tras un ochi la o tipa cu fusta mini, cu un decolteu "periculos".... pentru ca treaba asta se intampla din instinct
(sau sa vezi in club o fata care arata foarte bine si tu sa spui in gandul tau "a naibi asta sia pus pe ea 3 tone de machiaj", in loc sa zici "mama ce bune e..." )
Hayashida
28-01-2010, 11:32
cum ai spus si tu
mofturile nu se discuta dar... totusi :|
conteaza foarte mult situatia materialaa ;) si aspectul fizic
daca esti un taran dintr-un sat uitat de lume te multumesti cu putinul care il primesti in fiecare zi, daca esti o persoana realizata ;) iti doresti mai mult... si mai mult ;), evident ca nici ultima proasta nu poti sa o iei dar gasesti femei frumoase si destepte ;)
suntem barbati (mai mult sau mai putin) si sa nu imi spui ca nu ai tras un ochi la o tipa cu fusta mini, cu un decolteu "periculos".... pentru ca treaba asta se intampla din instinct
(sau sa vezi in club o fata care arata foarte bine si tu sa spui in gandul tau "a naibi asta sia pus pe ea 3 tone de machiaj", in loc sa zici "mama ce bune e..." )
ca sa iti raspund intr-un mod in care sa acopar cat de cat toate cele spuse, cand eram de varsta lui Mariusica faceam multe c.....turi pt ca aveam un anturaj format din baieti cu 4-5 ani mai mari ca mine.asa am vazut si alta parte a societatii, mai putin etica.pot spune ca o data la ceva vreme aveam parte de astfel de fete, precum spui tu.insa crede-ma ca alea merg prostite extraordinar, fara a avea un IQ mic.si da, atunci ma uitam dupa chestiile astea, (fund, aspect fizic placut, nu neaparat decolteu-nu-mi plac sanii mari)pt ca probabil urlau hormonii in mine pt prima oara, impulsionat fiind si de anturaj.nu ma mandresc de ceea ce am facut atunci cu fetele alea sau ceva....
spun doar ca ma regasesc in ideea de a aspira mai sus, dar din alt punct de vedere decat cel fizic!aspir catre ceva care sa ma implineasca incepand cu interiorul.
Hayashida
28-01-2010, 11:35
sau sa vezi in club o fata care arata foarte bine si tu sa spui in gandul tau "a naibi asta sia pus pe ea 3 tone de machiaj", in loc sa zici "mama ce bune e..."
nu merg in cluburi!pub-urile, restaurantele si barurile mai ok le mai vizitez, dar in club nu imi place...
tazmanian_boys
28-01-2010, 12:44
din cate imi dau seama dupa poza de la avatar ai in jur de 19 ani... ? :|
Hayashida
28-01-2010, 16:18
din cate imi dau seama dupa poza de la avatar ai in jur de 19 ani... ? :|
ff tare...tu iti dai seama dupa o poza care are 2-3 ani ca eu am 19 in momentul acutal?nicidecum dupa profilul meu, nu??
da, am 19 ani, desi nu stiu ce relevanta ar avea.
tazmanian_boys
28-01-2010, 22:06
se vede diferenta in functie de limbaj, marius boss, a facut destule gafe incat sa iti dai seama ca e un "copil" in schimb la tne se vede altceva
MariusBoss
29-01-2010, 10:25
Doar am 16 ani nu 30. y e s
se vede diferenta in functie de limbaj, marius boss, a facut destule gafe incat sa iti dai seama ca e un "copil" in schimb la tne se vede altceva
ai facut off topic,si....stai linistit ca nici tu nu esti mai breaz decat marius:D
Topicul e facut pentru fete/femei nu?si cine raspunde ma rog?aa nimeni,poate decat anna...
Concluzie:faceti alt topic k asta e FAIL:p
tazmanian_boys
29-01-2010, 17:28
off: bine ca esti tu mai breaz ca toti de aici d pe forum
Hayashida
29-01-2010, 22:09
aa nimeni,poate decat anna...
frate, ai facut pulbere gramatica romana!!jos palaria lorzilor ca tine!
dar macar stii engleza, smiles, ce mama masii...
tazmanian_boys
30-01-2010, 02:11
h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a h a
bv'o
Praetorian
06-02-2010, 03:01
Nu trebuie sa ne miram, AlexG17 asa cum ai spus si tu, este un "lord" !!!!
Praetorian
06-02-2010, 03:06
ai facut off topic,si....stai linistit ca nici tu nu esti mai breaz decat marius:D
Topicul e facut pentru fete/femei nu?si cine raspunde ma rog?aa nimeni,poate decat anna...
Pai raspunde "draga", daca topicul este facut pt fete/femei.......
Cata dreptate am avut!
View Profile: Anna
Last Activity: 28-01-2010 21:31
Praetorian
01-03-2010, 01:16
Cata dreptate am avut!
View Profile: Anna
Last Activity: 28-01-2010 21:31
Pai daca citesc ce scriu alexg17, mariusboss, dedera si katalin........este normal sa fugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........
nush..felul de a fi :D...si "Animalul" din el :))
Hayashida
01-03-2010, 21:23
nush..felul de a fi :D...si "Animalul" din el :))
??ce??scuze, poate nu am inteles eu bine, dar... ce??!!te atrage ceva la un barbat??
:))da ma atrage..mi-am dat si eu cu parerea na:-j.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.