PDA

View Full Version : astept un raspuns urgent....

sonia
18-05-2006, 09:02
o mare problema......credeti ca sunt insarcinata daca mia intarziat ciclul o saptamana?Am o scurgere maronie......un test de sarcina mi-ar putea arata daca sunt sau nu daca il folosesc la o saptamana dupa ce mia intarziat?ce se intampla daca am luat postinor abia acum?sunt sanse ca embrionul(in cazul in care sunt ...)sa nu se mai dezvolte,adica sa se intrerupa sarcina?pot exista riscuri grave?astept un raspuns urgent :confused:

Nicusor
18-05-2006, 09:22
Daca ai luat postinor dupa o saptamana, l-ai luat degeaba, pe prospect scrie ca 72 de ore parca, o saptamana are...vreo 168 ore cred... Ia-ti un test de sarcina.

bbibutza
18-05-2006, 18:51
Draga,

Eu zic sa te duci direct la medic. Nu stiu ce relatzii sexuala ai avut inainte sa itzi dai seama ca tzi-a intarziat ciclul, dar ar fi cel mai bine sa mergi direct la medic si sa uitzi de testul de sarcina. Uneori itzi poate intarzia ca esti stresata si una alta. Dar sa sti ca exista un alt tratament care il potzi primi sa termini o sarcina nedorita, care nu include o interventzie medicala. Intreaba-tzi doctorul ginecolog.

Bafta

Dallyla
18-05-2006, 19:47
Acel tratament de care spunea bbibutza....are urmari destul de neplacute,iar in momentul cand te duci la doctor,cere-i toate informatiile,pt a lua o decizie buna.

Daca intr-adevar este doar o scurgere maronie,urmareste cate zile va dura,daca trece mai mult de 3 e probabil sa nu ai o sarcina.Daca e pana in 3 zile,ai sanse foarte mari sa ai un bebe.

Un test iti poate deja confirma/infirma,daca aceasta scurgere a venit la 1 saptamana dupa termen.

Postinorul nu a facut decat sa iti dea peste cap organismul,pt ca l-ai luat degeaba.

sonia
18-05-2006, 21:23
ms mult pt sfaturi....se pare ca este o raceala care a dus la intarzierea menstruatiei....mia venit deja si sunt happy....va pup pe toti si promit ca nu mai fac.....chiar daca am o relatie care duce spre casatorie....doar ca nu e momentul......!!!!

WOLVERINE
18-05-2006, 22:17
Hai ca ai fost simpatica ... y e s

Lalmoni
19-05-2006, 08:24
Asa-i cand se simte omu cu musca pe caciula....