View Full Version : Orgasm fara ejaculare.
Cati dintre voi au experimentat un asemenea orgasm? Ce/cum ati simtit? Astept raspunsuri si pe urma am sa zic si eu experientele mele :D
radu_bivol
28-05-2006, 10:55
nu am experimentat asa ceva.
dar vreau sa stiu ce e bine in asta?
eu am reusit treaba asta doar de vreo 3-4 ori din pacate :(
Cati dintre voi au experimentat un asemenea orgasm? Ce/cum ati simtit? Astept raspunsuri si pe urma am sa zic si eu experientele mele :D
dap, stiu pe cineva care face de astea..orgasm multiplu...la primul orgasm a ejaculat, la restu nu...
E interesant ce zici, pt. ca dupa ejaculare corpul intra in "pauza". Da` probabil ca aia e metoda lui. Metoda mea e mai ciudata. Eu nu pot sa ma controlez asa de bine cand sunt treaz incat sa pot avea asemenea orgasme (doar o singura data am reusit) asa ca o fac in somn :D , adica nu e chiar somn 100% e un fel de stare de aia in care sunt 30-40% adormit(spre sfarsitul "partidei" de somn de obicei) si atuncea pot sa ma controlez.
Si o sa ma intrebi da cum de reusesc fara stimulare(fizica). Stimulul vine doar din creierul meu, 100 % stimulare mentala:D. E un fel de "wet dream", dar reusesc sa fac sa nu mai fie wet, si de obicei prelungesc orgasmul 1-2 minute.
cezardanut
02-06-2006, 10:45
Bun!
Cine stie cum se face chestia asta cu orgasm fara ejaculare?
Mie imi este cam grau sa inteleg!!
Ce ar trebui sa faci de fapt pt a ajunge la o astfel de placere???
organosu
22-06-2006, 21:32
"poi orgasmul fara ejaculare" este tot orgasmul obisnuit numai ca in cazul asta placerea este putin redus...o alta chestie ar fi ca sperma curge direct in vezica.
cei mai cunoscuti care fac treaba asta sunt membrii MISA ...asa ca poti intreba f bine un practicant al curentului numit yoga pt. a afla mai bine ceea ce se petrece cu orgasmul fara ejaculare!
Mai organosu, nu-i corect ce zici u. Desigur ca pot si asa sa fac sa am orgasm si apas pe PC si sperma merge in vezica, da asta ii alt caz, nu despre asta vorbeam.
Domnule doctor, ce parere aveti? Se poate invata asa ceva cu timpul? Sincer m-ar interesa si pe mine
realtime
03-08-2006, 16:27
am avut un asemenea orgasm recent. placere nu atat de intensa. intrebare e, poate dauna intr-un fel sanatatii. pe vremea aia mai aveam si prostata marita.
Depinde la ce fel de orgasm te referi... daca ai prostata marita, din cate stiu eu, ar TREBUI sa ejaculezi...
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.