View Full Version : intrebari
1 Am 1.87 inaltime,70kg 19ani.Ma antrenez cinci zile/saptaman cu pauza miercurea si duminica.Este bun programul meu? Ce supliment sa folosesc pentru acreste in masa musculara? Acum iau SUper Mass R.,doar dupa antyrenament.In ce cantitate de apa sa dizolv o portie200,300,400 mg.?????
2 Cate ore ,minute ar trebui sa dureze un antrenament?????????
3 Cand este bine sa te antrenazi Dimineata sau dupa-amiaza?
4 Dupa ce am luat concentratul proteic la cat timp pot sa mananc???Creaza ceva sensibilitate la stomac?
5Ce tip somatic am?//
Dr.S.Damian
06-09-2003, 11:58
1. Depinde ce anume faci in acele zile de antrenament, in restul timpului, in zilele de pauza... Nu e gresit sa lucrezi 5 zile pe saptamana, daca asta te neleamureste. Poti sa iei in continuare Super Mass, dar poti sa treci la un moment dat pe Ideal Protein sau altele. Dizolva intr-o cantitate dubla de lichid.
2. 60-90 minute
3. Cand te simti tu mai in forma.
4. La 30 de minute.
5. Probabil ectomorf.
Ce intelegeti prin cantitate dubla in care sa dizolv o portie de SSsuper Mass R???????<400mg??>
Un amic doreste sa isi deschida o sala particulara de culturism si fitness.CAre sunt formele?//
Este neaparat sa angajeze un instructor autorizat sau cum ar putea sa devina chiar el instructor<cu diploma recunoscuta de federatie?//
Dr.S.Damian
06-09-2003, 21:28
Adica la 400 mg praf pui cel putin 400 ml lichid, desi trebuie mai mult. Depinde cum iti place.
Nu stiu care sunt formele. Probabil aceleasi ca pentru orice societate comerciala.
Din cate stiu nu este obligatoriu sa angajeze un instructor, dar ar fi de preferat. Este foarte bine sa devina chiar el instructor. In octombrie vor fi cursuri la federatie. Citeste in revista Culturism.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.