PDA

View Full Version : carte streching

azazel666
04-12-2003, 21:07
In primul rand adik aici unde scriu io acuma ::)) as vrea sa va felicit pt. carte.Cred ca este un subiect despre care lumea nu stie prea multe shi nu cred ca realizeaza efectele benefice pe care strechingul le poate avea asupra lor.
As dori sa stiu dak in carte exista shi exercitii pt. a dezvolta mobilitate mai mare a picioarelor ,trunci pentru toate miscarile shi loviturile din artele martiale. Ma refer la exercitii pt. a te ajuta sa faci sfoara spagatul ,sa poti sa dai cu capu de tibie din picioare din astea ::)).Acum vorbind serios m-ar interesa aceste lucruri fiind practicant de wushu.
Aaa shi inca o kestie eu sunt din Galati o sa apara shi aici cartea ca sa o pot cumpara??
Va multumesc!

Dr.S.Damian
04-12-2003, 21:59
Multumesc foarte mult pentru felicitari si sper sa ti le mentii si dupa ce citesti cartea.
Banuiesc ca va fi distribuita in toata tara. Am colaborat cu Editura Corint, care este o editura serioasa, cu multe titluri scoase pe an.
Daca nu o gasesti la librarie, poti sa o comanzi pe site www.edituracorint.ro si iti vine la posta (platesti ramburs, iar taxele sunt asigurate de editura).
Am descris 100 de exercitii care acopera toate grupele musculare. Exercitiile de mobilitate sunt utile in toate sporturile, dar si pentru oamenii sedentari.
Nu m-am referit foarte mult la stretchingul dus la limita, cum este cel din antrenamentul de arte martiale, fiindca nu asta a fost ideea cartii, insa poti sa adaptezi orice exercitiu la acest tip de stretching.
Eu zic sa o citesti si mai vorbim dupa. Nu vreau sa dezvalui acum chiar toate secretele. Ce pot sa spun e ca se termina cu bine... :D

VIOREL67
04-12-2003, 23:03
DOCTORE!
Daca nu este bay eu de fel sunt mai "profitor"chiar maine ma duc sa o caut si sa o iau (ma descurc sa pun eu mana pe ea)dar daca tot suntem aici cu "matale":))autograful si dedicatia autorului cum il luam?:rolleyes:

Dr.S.Damian
04-12-2003, 23:26
Pai ne vedem la o bere undeva prin oras si cu ocazia asta ne si cunoastem, mai schimbam o vorba, o barfa... :D

Dar sa mai asteptam putin sa cumpere toata lumea cartea, sa scot editia doua, sa imi iau BMW din drepturile de autor... :D poate ma ia in serios cineva... ca nici de-o trotineta nu-mi ajunge la cum sunt platiti autorii in tara asta...
Dar nu pentru bani am scris eu cartzulia asta.
Ramane sa stabilim ziua de bere. Sau poate ar fi mai de sezon un vin fiert.

VIOREL67
06-12-2003, 00:28
oricum este in topul comenzilor la editura pe linie virtuala..:))..BMW...hmmm..si mai spuneti ca este rau in Rom o t o r

_G_
06-12-2003, 00:42
buna ideea, s-o stabilim, dar sa fie cu minim vreo 3-4 zile inainte....(ca s-aiba si poporu timp sa s-adune)

Dr.S.Damian
06-12-2003, 10:02
Sigur, vorbim din timp.

slick
08-12-2003, 17:25
Daca sunt in Bucuresti sau ziua de bere pica on my cheat day vin si eu. :D

Legat de carte, ca in fond asta e scopul subiectului, planuiesc sa o cumpar si sa o citesc cat mai curand.

VIOREL67
08-12-2003, 20:55
am facut comanda si o astept cu nerabdare...mai ales ca am de gand sa o scanez si sa o postez pe forum ..pt. cei dragi mie..si DOCTORE ma da in judecata si uite o varianta de a castiga lovele...
ps.sa vad editura cum se "onduleaza "cu trimiterea carti.

Stoned
10-12-2003, 16:56
Domnu doctor, felicitari pentru carte. O gasesc si la magazinul Redis? De unde o cumpar de pe net?

Dr.S.Damian
10-12-2003, 17:00
Mersi pentru felicitari. Sper sa iti foloseasca.
La Redis nu o gasesti. Poate ca o sa se gaseasca si acolo candva, dar nu stiu sigur.
Cel mai simplu e sa o comanzi la editura (http://www.edituracorint.ro/index.php?sess_id=8c403289cea9ffd63da3cdc9bb73462f&page=Carti&optiune=UnaCartea&id=490&) si iti vine prin posta cu plata ramburs.

VIOREL67
12-12-2003, 23:25
Am facut comanda dar din pacate deaj s-au facut 8 zile si OHA....pacat ..mai am rabdare..poate o citesc in noaptea de revelion..

Dr.S.Damian
12-12-2003, 23:33
Imi pare rau sa aud asta, dar cred ca iti dai seama ca nu e vina mea. Mai ai putina rabdare.
Cartea se gaseste sigur la Libraria Noi (langa Sala Dalles), probabil si in alte librarii. Va fi distribuita peste tot in ianuarie (acum sunt niste probleme la librarii, fiindca isi schimba metoda de aplicare a TVA-ului si nu prea primesc carti noi, ca sa nu munceasca de doua ori).

_G_
14-12-2003, 00:23
o posibilitate (destul de mare zic eu) e sa o gasesti prin centru pe la aia cu tarabe (raza 2km, centru Universitate)

VIOREL67
18-12-2003, 11:57
"am doua pisici"am primit-o azi si revin cu, continuarea:D
sper DOCTORE ca nu ceri drepturile de autor..:D

Dr.S.Damian
18-12-2003, 17:02
Sa fie de bine ca altfel iti banez IP-ul :D :D :D

VIOREL67
18-12-2003, 18:23
si cand te gandesti va vrem sa fim liberi in exprimare si la coirdeala...de trei ori OF