PDA

View Full Version : Aminoacizi si L-Carnitina

LuckixXx
02-06-2006, 13:55
Buna ziua, ma numesc Lucian si am 17 ani si 8 luni. As dori daca se poate sa imi raspundeti la cateva intrebari legate de Aminoacizi si L-Carnitina si despre dezvoltarea musculara in general
Specific ca am 1,82 m 84,5 kg si dupa cum arata cantarul 18,5 % grasime si 64,5 % apa.
Eu doresc sa ajung sub 80 de kg , asta ar fi greutatea mea ideala, dar mai important pentru mine este sa ajung neaparat sub 10 % grasime in corp. Acum 1 an si jumatate aveam 104 kg si mi-a fost frica sa ma uit cat la % grasime aveam, si am reusit sa slabesc 20 de kg.
De aproape o luna m-am apucat si de sala de 2 ori pe saptamana (o data lucrez pieptul si bratele si in cealalta zi spatele si umerii) + mai am o zi pe sapt antrenament aerob, de explozie (kickboxing).
As vrea sa iau aminoacizi (Amino 4300 de la universal) ca sa ma ajute sa cresc in masa musculara. Dumneavoastra ce parere aveti? este bine la varsta mea? are efecte secundare? sunt buni aminoacizii?
De cateva zile am tot citit despre aceasta L-Carnitina, despre care se spune ca este foarte buna pentru a da jos grasimea si a pune masa musculara, fara efecte daunatoare. Credeti ca ar trebui sa iau L-Carnitina impreuna cu Aminoacizii? Se pot lua impreuna? au vreun efect secundar? ma afecteaza cu ceva?

iacupaine
04-06-2006, 19:26
se pot lua impreuna. nu te afecteaza cu nimic.