View Full Version : jenant sau rusinos!
VIOREL67
04-12-2003, 23:31
DOCTORE de ceva timp (in jur de 2 saptamani) contrar la ce-a ce fac..miros..am un miros nasol de transpiratie de imi vine sa ma spunzur...se poate sa fie ceva hormonal ..sau deja trebuie sa se bucure dusmanii ca scapa de coabe?
nu este nevoie sa precizez ca sunt pedant si mai ales CURAT din nascare ...ciudat..rusinos..dar asta este..
:rolleyes:
Dr.S.Damian
05-12-2003, 20:26
Ti-ai schimbat cumva regimul alimentar sau iei vreun medicament nou?
Banuiesc ca nu esti bolnav.
Incearca sa bei mai multa apa si eventual schimba deodorantul.
Altceva nu imi mai vine in minte acum.
VIOREL67
05-12-2003, 22:50
singurul lucru care pot spune ca l-am schimbat este cel alimentar deoarece sunt in" perioada de masa"cum spun culturistii:))
adica bag fara restrictie pe baza unui calcul facut la inceputul anului:))..
Medicamente ..singurul care il bag este balaria ai de EUROVITA(mi-a placut finalul si deaceea l-am cumparat):))
Dr.S.Damian
07-12-2003, 14:01
Unele medicamente modifica mirosul corpului si mai ales al urinii, insa in cazul tau chiar nu prea am elemente care sa ma orienteze.
Imi pare rau.
JohnnyBravo
10-12-2003, 20:08
stiu ca pateam din astea daca nu ma hidratam cum trebuie...
VIOREL67
10-12-2003, 22:00
este penibil dar cand intru in sala si stiu ca sunt spalat ,coafat..si dupa 10 minute imi vine miros ..dispar la dus..si uite cum imi stric ziua..
oricum cred ca o mare parte este si de la deodorant..vad ca nu mai este problema...
mercutio
11-12-2003, 12:23
schimba deodorantele pe care le folosesti si vezi daca are chestia asta vreun efect.
Mie mi s-a intamplat de la un anumit deo+aftershave (Den.m negru). Eram in autobuz si ma uitam stanga-dreapta care o fi nesimtitu' care putea in halu' ala, a mortaciune. Era cald, transpirasem si la un moment dat mi-am dat cu mana pe fata si pe frunte si cand am simtit ca mirosul cu pricina era produs de mine, sa cad din picioare nu alta.
JohnnyBravo
11-12-2003, 18:02
eu folosesc zilnic deodorant solid si sunt foarte multumit de el.
cand ies in oras mai folosesc un spray/parfum...in rest doar asta.
dar, eu nu prea traspir deobicei....
Dr.S.Damian
11-12-2003, 18:09
Adevarul e ca trebuie testat pana cand se descopera deodorantul "ideal". Fiecare om are un anumit pH, anumite secretii, care intra in reactie cu substantele din compozitia deodorantului si poate rezulta ceva neplacut. Eu de exemplu prefer produsele Nivea. Le fac reclama gratuit, fiindca intr-adevar merita. Nu zic ca nu or fi si altele mai bune, dar cu gama Nivea m-am impacat cel mai bine.
VIOREL67
13-12-2003, 00:55
intradevar este bun Nivea si aici ma refer la gel sau solid.
iar o chestie interesanta ca ma dau de obicei si este singurul care ma aseaza este de la casa DIHHOR:D Fahrenheit ..si un amic si-a cumparat cu drag..dar a fost foarte indignat ca nu era danful la fel ca la mine..asta referitor la pH.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.