View Full Version : Craciun Fericit!
VIOREL67
05-12-2003, 09:34
Sa fiu eu primul care arunc urarea pe acest forum care pt. multi inseamna ceva ,va urez un CRACIUN fericit si multa sanatate!
Lasati grijile deoarece vine aceeasta sarbatoare fara egal si cei care tin regim..relax..fratiilor..ca avem timp din ianuarie ca urcam pe treapta celor slabi si frumocsi:)):D
Numai sanatate si fericire va doresc !
Dr.S.Damian
05-12-2003, 09:46
Chiar ca esti primul :D
Tot e bine ca nu ai inceput din septembrie :D In tot cazul, e un gest frumos, asa ca va spun si eu Craciun fericit!, dar mai avem destul de vorbit pana atunci.
VIOREL67
05-12-2003, 20:22
Stati sa vedeti in noaptea de revelion cand deja va doresc un PASTE fericit...eu de facut urari as tot mai face dar cum sunteti chitrosi,macar un covrig ,doua...
Multa sanatate va doresc si teluri atinse.
Dr.S.Damian
05-12-2003, 20:49
Ma jmechere tu pleci la Paris sa faci sarbatorile acolo si d-aia ai inceput cu plugusorul de acum :D
VIOREL67
05-12-2003, 23:39
per onor!de plecat..plec doar la HAVANA ca am ramas fara traboace:D ....
na sa fiu primul si atunci..PASTE FERICIT!:D
Probabil ca Viorel deja a inceput festinul de Craciun de ureaza asa devreme.... :D
Oricum, Craciun Fericit pentru toti, sa auzim numai de bine!
VIOREL67
08-12-2003, 09:11
nu are nimic..dati toti in mine ,dar va vedeti interesul sa faceti urarea:D
Cu plugusorul primiti?
VIOREL67
08-12-2003, 09:15
si asta trebuia sa o pun la profile..dar sunt grabit..sa ii iau jugulara:D
Sanatate si virtute..pt. cei ce sunt pro miscare
Dr.S.Damian
08-12-2003, 09:26
Nu cu plugusoru, ci cu porcusoru... :D
Pai tocmai acum in post vii cu tentatii de genul asta?
mercutio
10-12-2003, 13:11
Sarbatori fericite tuturor! Un an mai bun dacat toti de pana acum la un loc!
PS: Domnu' Viorel, cat ceri pe kil in viu?
VIOREL67
14-12-2003, 19:32
Domnul Viorel il vinde scump, frate ca este crescut pe balcon si in plus are actele perfecte de Bucuresti si viza pt. comunitate si conform viitoarelor reglementari iti livrez porcul in viu si cu pistolul aferent,cutitul pt. jugulara nu se mai accepta;)
mercutio
15-12-2003, 09:44
Aha, acum inteleg de ce e asa slab si n-a prea pus sunculita pe el, pentru ca l-ai crescut la bloc (la ce etaj stai, ca o fi avand saracu' rau de inaltime? Doamne, ce fac astia de la protectia animalelor, ca daca eram in locul lor te faceam pana acum cu amenda). Intelegi ca tre' sa lasi la pret ca doar n-o sa platesc pe un godac care sigur a dezvoltat tot felu' de fobii si deviatii de personalitate la fel ca pentru unul sanatos (si in plus si gras)... Cine stie ce gust o avea friptura de purcel psihotic?!
VIOREL67
15-12-2003, 19:40
lasa ca pana sa il gusti ,deja stie sa raspunda la telefon cand ma cauta amici:D
oricum pretul este cip,deoarece ca niciodata deja sunt in libertate,si unii mai au tupeu sa conduca si autoturisme.Plin Bucurestiul de porci..de unde vin habar nu am
VIOREL67
16-12-2003, 20:35
si parca cineva imi spunea ca plec la PARIS?
mda..cred ca DOCTORE este deja acolo unde acordeonul este inca la moda.....:D
unii tac si fac.....mda:eek:
Dr.S.Damian
17-12-2003, 19:29
As vrea eu...
Am fost "tacut" fiindca am avut probleme cu netul si cu compul. Dar s-a rezolvat, asa ca tineti-va bine!!!
Sarbatori Fericite tuturor si un An Nou cu cat mai multe realizari!
VIOREL67
18-12-2003, 09:38
multam de urare si bine ai venit printre noi;)
JohnnyBravo
19-12-2003, 18:50
Va doresc sa aveti parte de un Craciun Fericit in familie alaturi de toti care va sunt dragi, multa sanatate, La Multi Ani, bani si muski mari si sa ne vedem cu bine in 2004 ! :)
c r a c i
cred ca o sa mai intru asa...printre pauzele de mancat p a p a :D
As vrea sa accentuez urarea mai veche si sa va doresc inca o data sarbatori fericite, multa sanatate si cat mai multe impliniri in anul care vine!!!
Plec cateva zile la munte asa ca va urez de pe-acuma la multi ani, sanatate, sa ne mearga tuturor cat mai bine in anul care vine in toate lucrurile pe care le facem!!!!!
Numai bine si mult noroc!!!! n o r o c
nu stiu daca azi o sa mai fiu online, asa ca va doresc de pe-acum un An Nou plin de bucurii, succese, sanatate si numai bine.
La multi ani! 2oo4
Dr.S.Damian
31-12-2003, 09:26
Si eu va doresc tuturor sa fiti fericiti si sanatosi, sa aveti un an extraordinar, in care sa reusiti sa va impliniti o parte cat mai importanta din visele voastre!
Pana atunci distractie maxima in noaptea de Revelion si sa ne vedem cu bine in 2004!
LA MULTI ANI!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.