PDA

View Full Version : intrebare

minos
05-12-2003, 13:11
Am 1,67cm inaltime si 74 kg greutate . Nici nu mai stiu cate regimuri am tinut dar fara un rezultat de durata. Scapam de 7-8 kg pe care le puneam la loc imediat ce reveneam la alimentatia normala. Din iulie am inceput sa merg la sala, unde nu exista instructor si fac si eu la fiecare aparat cum ma pricep. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, ce dieta e mai buna, ce exercitii sunt benefice mai ales pt grasimea de pe abdomen si aripioare si va mai rog frumos sa-mi spuneti daca pot lua L-carnitina si daca are efecte secundare (deoarece iau de multe luni anticonceptionale Microgynon si acizi gamalinoleici GLA din produsul natural englezesc Starflower oil-numit si ulei de borago
Multumesc anticipat pt raspuns si ajutor.

Dr.S.Damian
07-12-2003, 11:47
L-carnitina nu are efecte secundare, in schimb este posibil sa inregistrezi o crestere in greutate de la anticonceptionale.
Sfaturi: ar fi multe de spus si cel mai bine ar fi daca ar exista cineva care sa iti urmareasca constant evolutia. Bazeaza-te in special pe exercitii aerobice, adica alergare (afara sau pe banda), bicicleta, sarit coarda, dar si exercitii cu greutati mici si repetari multe. Vezi pe site executia exercitiilor (chiar daca sunt prezentate “pentru culturisti”, si la fitness se folosesc aceleasi, doar cu greutate mai mica). Alege 1-2 exercitii pentru fiecare grupa.
In privinta dietei: fereste-te de dulciuri concentrate, alimente grase si bazeaza-te pe alimente precum carne slaba, orez, legume, fructe, peste slab, paine de tarate, sucuri naturale.