View Full Version : Cea mai buna metoda de slabit:sala sau aerobic?
rusty_hawk
13-06-2006, 22:19
Care ar fi cea mai buna alegere pt slabit dintre sala si aerobic?
Sa raspunda si cei care le-au incercat pe amandoua,merci.
rusty_hawk
17-06-2006, 11:31
Deci care s-a dovedit a fii cea mai buna varianta,fitness sau aerobic?
Rusty scuza-ma ca ma bag pe threadul tau si-ti raspund,dar cred ca cea mai buna metoda de slabit este sa mentii o dieta saraca in grasimi si carbohidrati si sa faci alergare,jogging de intensitate mica spre medie.
Astept injurii :D
Bafta!!
Si esti nehotarat,ori fitness si aerobic,ori sala(ma gandesc ca te referi la culturism) si aerobic?
Culturismul inseamna in principiu un ansamblu de miscari ce folosesc mai putin oxigen,o activitate anaeroba,poate altfel spus o grija ptr dieta si antrenament intens.
Fitnessul e o varianta mai usoara a culturismului,mai mult folosita drept un mijloc de a mentine tonusul muscular si forma fizica generala.Se folosesc exercitii ce sunt executate la un nivel de dificultate mica spre medie.
Obiectivul culturismului este de a creste masa musculara implicit consumul energetic,adica o masa musculara mare va consuma un mai mare numar de calorii deci vei putea mentine echilibrul iintre numarul caloriilor ingerate si numarul caloriilor consumate,arse daca vrei.
Aerobicul e bun pentru imbunatatirea rezistentei fizice la efort aerob(adica consumator de oxigen) si mai are un avantaj:imbunatateste parametrii de functionare ai inimii,insa poate fi inlocuit cu un program de jogging.
aerobic apoi dieta bogata in proteine.
rusty_hawk
18-06-2006, 23:21
@the_one nu ai de ce te scuza;),sunt de acord si eu cu ce zici da obtii rezultate mai putin vizibile in acest mod cred.da ma refeream la culturism si aerobic.deci cam care ar fi cea mai buna metoda de slabit,exercitii fizice,combinate cu o dieta dieta saraca in grasimi si carbohidrati si multe proteine.
inca o intrebare,chiar daca esti slab,chiar daca esti gras treb sa mananci 5 mese pe zii da fara sa te saturi?
ar treb sa reformulez:Care ar fii cea mai buna metoda de slabit fitness,aerobic sau culturism
Cea mai buna metoda de slabit: mancare mai putzina.
rusty_hawk
19-06-2006, 21:14
asta nu cred ca se poate pt o persoana care deja manka putin ,da mult carbo .o varianta ar fi sa renunte la carbohidrati da nu e de ajuns.
dieta ketogenica, teai gandit la ea ?
rusty_hawk
20-06-2006, 21:03
am auzit ca unii zic ca este o prostie
ma nush ce sati spun dar mie cel putin mi se pare plauzibila , acum o fi si cum spui tu :D
rusty_hawk
28-06-2006, 22:26
Mancatul dupa ora 19?trebuie sa manaci cam 5-6 mese ,asta ar insemna sa manaci si dupa ora 7 si unii se feresc sa manance crezand ca se ingrasa.deci cum este?
dupa ora sapte poti manca,evita doar sa consumi grasimi si multi carbo
o gustare gen carne si o salata,un fruct,ceva light
alinutza
02-08-2006, 23:38
metoda care atinut la mine si vad ca e tot mai ok este culturism si dieta saraca in calorii, cat mai putini carbohidrati si grasimi si proteina la greu.Dupa ora 7 trebuie sa mananci ca ma gandesc ca vrei si masa nu doar sa slabesti.Consuma suplimente cu proteina si cu carbohidrati mai putini, dar trebuie si din astia pt buna functionare a organismului.Spor la sala!!!
rusty_hawk
03-08-2006, 21:12
intrebare nu era pt mine?:)eu vreau sa ma ingras(sa ma fac mare:) )
salve!eu sunt cam nou si pe aic pe forum si prin ale culturismului!!!!!
vreau si eu sa stiu ce imi recomandatzi in legatura cu acest sport cum sa incep,ce sa fac, ce sa iau... am 1,75cm, 80 kg poate va facetzi o idee
Citeste toate articolele de pe topculturism.ro
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.