View Full Version : pot slabi cu ajutorul suplimentelor?!?
Unregistered
07-12-2003, 17:21
Prima de toate vreau sa va salut domnule doctor S.DAMIAN,si tot odata vreau sa salut pe toti responsabilii acestui site.Intrebarea mea era daca pot sa slabesc folosind cat mai multe proteine si aminoacizi,chiar inlocuind cu ele cele mai importante mese zilnice? Intreb asta pentruca precum am ajuns sa am o anumita masa musculara satisfacatoare,pot sa zpun caci m am ales si cu o burta nu de invidiat:D .Asa ca,domnule doctor spuneti mi dvs la o varsta de 26ani un 1,78 si 85Kg,pot pierde cele7-8 KG inlocuind unele mese principale cu proteine si alte suplimente necesare????? Avand invedere caci costul acestor produse,momentan nu imi creaza probleme.Mltumesc pt atentia acordata!
Dr.S.Damian
08-12-2003, 11:02
Teoretic, da, ai putea sa slabesti prin metoda pe care o propui tu. Practic insa, nu e o idee prea grozava, fiindca iti privezi organismul de alte substante nutritive, care se gasesc doar in alimente.
Poti folosi concentratele proteice ca ajutor in incercarea ta de a scapa de kilogramele in plus, insa nu inlocuind mesele principale, ci poate doar masa de seara.
Important este sa incepi sa faci miscare. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa mergi la sala, ci si simplu fapt ca vei merge mai mult pe jos sau vei urca pe scari in loc sa iei liftul. Evident vei avea rezultate mult mai bune daca vei incepe si un program aerobic la sala (bicicleta, alergare pe banda) combinat cu un program de forta cu greutati.
In privinta alimentatiei: redu din alimentele concentrate (dulciuri de tot felul, sucuri artificiale), alimente grase, mancaruri cu mult ulei.
Cand iti este foame intre mese mananca batoane proteice (1-2 pe zi).
chiar se poate slabi cu ajutorul suplimenteleor, fara a merge la sala. Cel mai bine ai putea folosi proteine gen milk&egg pe care sa le iei cu lapte si sa mananci cat mai des (dar putin) pe zi.
Ideea e ca, un regim hiper-proteic e un regim de slabire/definire, deci cu un efort mic (urcatul scarilor-cum a zis dl doctor) poti sa mai faci si flotari, genuflexiuni, crunch p'acas, se poate F BINE (calculeaza-ti caloriile, mai documenteaza-te)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.