View Full Version : pectorali
kreator_ro
04-07-2006, 21:34
Am 19 ani. Am 1,94 si 80 de kilograme. De cand sunt mic am avut o problema la pectorali..lipseste cu desavarsire...acum m-am apucat recent de sala...am cam 3 saptamani si iau carbohidrati de la Pro Nutrition (Gigant Pro Mass Wey Line ). Exercitiile clasice pentru pectorali ( impins cu bara in plan orizontal, inclinat) nu simt sa imi exercite muschii pieptului desi folosesc priza buna execut 3 serii la fiecare tip de exercitiu. Ce program pentru piept imi recomandati astfel incat sa obtin rezultate optime ( masa musculara si forma) in 3 - 4 luni de zile ( am o anumita actiune in octombrie ce imi trebuie definire la piept ).
Dr.S.Damian
07-07-2006, 14:39
Probabil nu folosesti greutatea adecvata.
Am 17 ani...1.74 si 69kg.Din cauza scolii,meditatziilor etc. pot merge doar de 3 ori pe saptamana la sala: miercurea-vinerea-sambata.Intrebarea mea este legata de piept...miercuri lucrez de fiecare data impins cu bara orizontal si inclinat iar sambata repet antrenamentul pt piept dar cu ganterele fluturari si impins orizontal si inclinat.Credetzi k timpul de refacere este prea scurt pt pectorali si sa`i lucrez doar o data pe saptamana??? Mentionez k sunt mezomorf si k supliment folosesc Storm de kre sunt f multzumit
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.