PDA

View Full Version : renuntare gigant pro mass :(

Luci_17
06-07-2006, 17:57
Buna ziua! Am 17 ani , 1,84 si 61 kg , ectomorf , 17 cm in incheieturi , fac sala de o luna si iau gigang pro mass de ori pe zi cate 2 cupe , una dimneata si una dupa antrenament.Mananc f bine si dorm bine , am antrenor personal. Problema este ca am giardia , viermi intestinali si fiidnca beau cu lapte GPM dupa vreo 20 de zile ma iau durerile de burta pt ca GPM este dulce si combinat cu laptele sau sucul cu care mi`l prepar ma rupe la burta :(.Antrenorul mi-a recomandat creatina deoarece am nevoie sa cresc in masa si in forta dar ash dori tot un pordus de la pro nutrition care sa nu contina aspartam , dextroza sau alte substane dulci, poate sa aiba un gust mai rau nu conteaza numa sa iau acel produs+creatina ca mi-a zis antrenoru ca imi trebuie si un weightgainer pt a ajuta creatina sa isi faca efectul.Va rog frumos sa imi RECOMANDATI produsul sau combinatia de produse (proteine+aminoazici sau ceva de genu) pt crestere in masa msuculara si cum trebuie sa iau acel produs,creatine fx stiu ca se ia un plic zilnic.Dak iau GPM cand ma apuca durerea de burta nam deloc pofta de mancare si nu e bine :((.Mentionez ca metabolismul meu arde f usor grasimile.Va multumesc anticipat.

lucian1
08-07-2006, 12:13
antrenor personal? de unde fac si io rost de unu?

carter_15
09-07-2006, 12:59
site`ul se refera la produsele Redis nu de la alte firme.... :D

Newsted
09-07-2006, 13:38
De ce nu incerci sa scapi de viermii aia...nu de gpm

Dr.S.Damian
11-07-2006, 19:57
Raspunsul lui Newsted este de bun simt. Urmeaza-l. Scapa de Giardia si de viermii intestinali.

sincrone
10-09-2006, 00:03
s-o fii gandit ca merita sa traiasca si inca ce bine...cu lapte si cu suplimente :))

crstn_savu
23-11-2006, 22:37
Domnule Doctor. Fac sala de 1 luna , am 75 kg, 1.80 si am 15 ani. Nu sunt supraponderal, dar sunt inalt.Am auzit sa iau mai multe produse printre care si giant pro mass si total mass 4200. Nu stiu care din ele este mai bun deoarece mi-e frica sa nu ma ingras si as dori sa aiba si un efect pozitiv asupra mesei musculare. As dori sa imi recomandati unul dintre aceste 2 produse si daca pot sa iau dupa o luna de sala.
Va multumesc anticipat

tazy91
28-03-2007, 19:24
sal man poti sa lasi un id vreau sa te intrb cateva chestii :P

silica_ct
06-05-2007, 12:03
Spunetimi va rog frumos dle doctor un SUPLIMENT NUTRITIV FARA EFECTE SECUNDARE adica sa nu fie anabolizant (steroid) si cum sau cand sa il folosesc, tinand cont ca eu merg doar de 1sapt la sala si sunt incepator, dar vreau sa pun cit mai mult pe mine in cel mai scurt timp. va rog mult. Sunt dispus s fac orice k sa cresc in masa (fie ea musculara fie adipoasa) dar sa numi puna in risc sanatatea. ASTEPT RASPUNSUL DVS. , vasilica

darkwish
13-05-2007, 12:14
poi la 1 pe sapt sala n-o sa faci mare lucru ! am repetat de multe ori pe forum..cand puneti o asemeana intrebare dati`ne mai multe date despre voi k sa va putem ajuta cat mai mult ! suplimentele nutritive nu au efecte adverse (decat foarte rar) in schimb anabolizantele sunt cu totu o alta poveste !

RazvanM5
29-05-2007, 21:00
Buna, ma numesc Razvan am 18 ani, 179cm, 60Kg si am un metabolism ectomorf. As avea cateva intrebari:

Ce cantitate de proteine ar trebui sa consum zilnic ?
Dupa cate zile de antrenament(pana la epuizare) ar trebui sa fac pauza de recuperare ?
Ce suplimente ar trebui sa folosesc ?
Ce antrenament recomandati ? La sala sau acasa ?

Specific, vreu raspunsuri pentru tipul meu de metabolism nu pentru celelalte.
Multumesc anticipat.

yaz5
29-05-2007, 21:12
4antrenamente\saptamana
in fiecare zi de antr. si dimineata cand tetrezesti si imediatdupa antrenament Gigant Pro Mass 60g(2masuri)cu 4dl de lapte(ca laptele e cel mai bun!)
la sala ca acolo te dezvolti mai usor si fat-i un program pt crestere musculara pt incepatori

Cristian Neagu
30-05-2007, 09:11
RazvanM5 nr de calorii/kg in cazul tau ar fi de 2.Cantitatea asta de proteina ar fi bine sa fie ajutata sa se asimileze cu creatina, de aceea iti recomand Mass Forte Creatin, care e un weight gainer gindit pentru ectomorfi.
Antrenamenetele ar fi bine sa fie la sala si nu mai mult de 3/sapt structurate pe grupele mari de muski+1-2grupe mici adiacente, numai exercitii de baza.

@yaz5-no offence dar nu stiu daca esti in masura sa dai sfaturi, sau da-le corect!

darkwish
30-05-2007, 19:59
Buna, ma numesc Razvan am 18 ani, 179cm, 60Kg si am un metabolism ectomorf. As avea cateva intrebari:

Ce cantitate de proteine ar trebui sa consum zilnic ?
Dupa cate zile de antrenament(pana la epuizare) ar trebui sa fac pauza de recuperare ?
Ce suplimente ar trebui sa folosesc ?
Ce antrenament recomandati ? La sala sau acasa ?

Specific, vreu raspunsuri pentru tipul meu de metabolism nu pentru celelalte.
Multumesc anticipat.

incearca sa mananci 2gr prot/kcorp si 4gr carbo / kcorp....un supliment 60-70%carbo restu proteine !
lucreaza o grupa mare combinata cu una mica ! bafta la sala !

RazvanM5
04-06-2007, 12:17
mai am o intrebare. nu stiti exact unde pot gasi suplimente? farmacie, magazine sportive, sali de fitness...

Cristian Neagu
04-06-2007, 13:25
La magazinul Redis din spatele lic Sincai sau le poti comanda pe net.

RazvanM5
04-06-2007, 14:06
multumesc pentru ajutor. bafta in continuare :)

marius2
13-06-2007, 12:57
Salutare tututror .Are cineva idee de un produs din proteina vegetala??Eu am luat pana acum GFX8 la cantiatatea care scria pe cutie si este cam slab am luat si Animal Pack ,acum fac pauza 1 saptamana in proteine si vitamine dar vreau sa cumpar proteina vegetala pt. ca am vazut un documentar la tv in care spunea ca pro.vegetala este absorbita mai bine de corp.

Cristian Neagu
14-06-2007, 07:54
Supro e doar din soia.

Florin92
12-09-2007, 10:24
Buna....ma numesc Florin am 15ani, am 173cm....60kg...si as vrea sa stiu ce proteine sa consum....unii mi-au zis sa consum gigant pro mass....is bune aceste proteine pt varsta mea??

Cristian Neagu
12-09-2007, 12:27
Mass forte creatin.

boxxy
26-09-2007, 13:33
am 15 ani jumate(a 9) 1.75 si cam 61 de kg nu mam mai cantarit de vreo 2 luni.fac sala cam din ianuarie-februarie si sunt ectomorf as vrea va rog mult sami spuneti dak mass forte creatin r este bun de cva pt k vreau sami cumpar acum si am nevoie de un sfat am luat de 2 sap isotonic-r da stiu ka nui de pus masa e de refacere pls mult sami raspundeti

boxxy
26-09-2007, 13:37
am uitat sa mentionez eu vreau sa iau mass forte creatin r.atat nu combinat k altcva decat acest supliment crdeti k o sa obtin rezultate??/pls mult sami raspundeti

my_stylle
27-11-2007, 21:24
sall.domnilor......am 1.73..67 de kg...si 15 ani......(crek sunt cam gras)......puteti sa imi recomandaty cv proteine.....benefice pentru mine......dar care sa nu imi stopeze cresterea.......ci sa imi ajute dezvolatarea musculaturii.....

ciupanezu
29-11-2007, 21:57
Ai trecut la injuraturi?
e ungur:)) am noroc ca am prieten unguri...si mai stiu cate ceva:P.inseamna:sorry n`am vrut:)

Bobolicious
21-11-2008, 20:16
Sal Vreau Si Eu niste informatii,am 17 ani 67 kg 1.78 inaltime mam apucat de sala acuma 2luni si acuma am inceput sa iau proteine creatine pro mass...sunt bune ?la ce ma ajuta unii zic ca sunt bune unii ca nu nu au multa creatina in ele...vreau sa cresc in masa musculara...astept o parere...si as vrea un program mai de inceptori eu am un program luni piept+biceps,marti umeri cu trapez,miercuri pauza,joi picioare,vineri spate cu triceps e bun?astept o parere...

yoz2k3
21-11-2008, 21:31
Mie mi-a facut probleme digestive creatine pro mass. In plus are 5g creatina pe portie (2 cupe parca) deci nu cred ca e asa putin. Eu iti recomand mass forte creatin ca gainer si creatina separat, eventual poti sa iei si daily formula. Pentru antrenament posteaza la antrenament desi eu zic ca e destul de ok.