View Full Version : Intrebare
Trafficman
06-09-2003, 16:46
Domnule doctor,
Obiectivul meu este scaderea stratului adipos (in special de pe abdomen si solduri) dar cu mentinerea masei musculare si imbunatatirea tonusului. Pentru aceasta am ales combinatia:
Creatina, L-Carnitina, aminoacizi, Ideal Protein (pentru a inlocui 2 mese) plus inca ceva vitamine si minerale.
Dvs. ce modificari ati face la aceasta combinatie, avand in vedere scopul propus?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Dr.S.Damian
07-09-2003, 12:27
Eu as sugera sa investesti banii pe care ii dai pe creatina intr-un fat-burner bun. Creatina nu te ajuta in mod esential in demersul pe care ti l-ai propus.
Nu trebuie sa uiti ca modificarile se fac in principal din regimul alimentar si din antrenament, aici aerobicul avand un rol foarte important.
stratul adipos nu se reduce numai de pe solduri si abdomen ci de pe tot corpul proportional
de pe abdomen numai daca faci lipoabsortie
aerobic faci?
Alexander
24-09-2003, 15:01
Daca vrei ca intr-adevar sa iti scada stratul adipos (cu antrenamente scazi in greutate pana la un anumit nivel, ramanand stratul "cel mai vechi") trebuie sa mergi la masaj anticelulitic max 15min/2 ori pe saptamana si dupa aprox 6-8 sedinte o sa vezi rezultate ce te vor imbucura!
Daca vrei ca intr-adevar sa iti scada stratul adipos (cu antrenamente scazi in greutate pana la un anumit nivel, ramanand stratul "cel mai vechi") trebuie sa mergi la masaj anticelulitic max 15min/2 ori pe saptamana si dupa aprox 6-8 sedinte o sa vezi rezultate ce te vor imbucura!
:)
astai tare de tot
cu masaje si alte magarii nu o sa-ti scada stratul adipos veci amin
baga aerobic redu grasimile aproape de 0 ,redu carbo la jumatate,
deci antrenamentele si alimentatia merg mina in mina intoatdeauna mai ales de data asta
maninca cruditati care contin putini carbo si au volum mare ,scade numarul de calorii si baga aerobic
Alexander
25-09-2003, 14:57
Dragul meu, daca ai avea cat de putine cunostiinte de natura medicala ai sti exact ca ceea ce ai afirmat tu nu se aplica 100%, deoarece organismul uman se adapteaza foarte repede la schimbari. Ca sa intelegi mai bine, iti voi explica:
- faci aerobic, iei pastile, nu mananci grasimi etc. OK. o sa mearga pana la un anumit nivel. Vei slabi, dar la un moment dat te vei opri, oprire care poate dura destul de mult si mai ales poti sa pierzi din masa musculara. Masajul care l-am recomandat coroborat cu dieta+exercitii va avea efect rapid mai ales prin faptul ca va elimina celulele grase asa numite "cele mai vechi" care sunt deosebit de greu de eliminat. Domnul doctor Damian poate sau nu sa confirme ceea ce am spus, asa ca cere-i si lui parerea inainte de a fi asa de hotarat sa negi.
P.S. - am o ruda foarte apropiata care este medic sportiv, asa ca toate informatiile spuse de mine sunt din surse medicale.
Multumesc.
Dr.S.Damian
26-09-2003, 21:20
Masajul se justifica in special in cazul in care exista celulita, deoarece aceasta este o depunere patologica de grasime, ce are legatura un drenaj limfatic deficitar. Pentru un barbat, masajul in scop de slabire e nejustificat si de aceea nici nu se practica. Beneficiul este legat tot de tonusul muscular, dar asupra tesutului adipos are un efect minim.
Dr.S.Damian
27-09-2003, 20:59
Ma cheama Damian!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Alexandre...
Poate ma ajuti si pe mine cu o relatie in ceea ce priveste masajul de care vorbeai.
calibra_a@yahoo.com (din motive de publicitate)
zi-mi si mie unde pot sa ma duc sau cui trebuie sa ma adresez pentru asa ceva.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.