PDA

View Full Version : Testosteron vs. Efort de Intensitate Foarte Mare

sonicyouth
31-07-2006, 11:56
Am o curiozitate care ma macina de ceva timp.Este adevarat ca efortul de intensitate foarte mare duce,nu la cresterea nivelului de testosteron ci la diminuarea lui?Eu cred ca da,am simtit-o pe pielea mea

Dr.S.Damian
31-07-2006, 13:18
Este adevarat, dar cu conditia ca acest efort sa fie si de lunga durata (ma refer la multe ore pe zi, timp de saptamani sau luni).

sonicyouth
02-08-2006, 14:35
Domnule doctor,cred ca si doar o ora si jumatate de efort foarte intens duce la scaderea nivelului de testosteron.sa vad dau un exemplu concret:martea,eu lucrez biceps cu triceps,cate trei exercitii,10 serii pt fiecare grupa,intre 4-8 repetari pe serie.de fiecare data,seara,daca am incercat sa am relatii sexuale nu am reusit,mai exact se manifesta o forma de disfunctie erectila,caracterizata prin erectie foarte slaba sau inexistenta si ejaculare foarte rapida(chiar daca erectia e slaba).problema este ca mie imi prieste acest antrenament pentru brate dar nu vreau sa-mi neglijez nici sexualitatea pentru ca se instaleaza frustrarea si un disconfort general.ce ma sfatuiti sa fac?

Nicusor
02-08-2006, 15:01
Pai seara esti obosit... incearca a doua zi dimineatza.

blackjak
11-01-2008, 23:23
domnilor eu iar ajung tarziu in discutie,dar din cate stiu eu dupa un antrenament oricum ar fi el hormonul se foloseste la "constructia" masei musculare,si atunci normal ca scade nivelul de hormon din organism.

Alessandro
11-01-2008, 23:26
pai daca ajuta la constructia masei musc...tot in org ramane:D nu?