P.P.2004
11-12-2003, 14:28
VREAU SA STIU DACA BRANDU SE MASOARA CU MANA PUTIN DEPLASATA DE CORP SAU TINUTA NORMAL PE LANGA CORP
BAI FRATE JOHNNY BRAVO NU M-AM MASURAT IN DIAGONALA CA NU SUNT ASA PROST
DE CE PIEPTU SPATELE SE DEZVOLTA REPEDE IAR BRATELE KANGI DESI FAC 2 EX A 4 SERII PE GRUPA O DATA PE SAPT LA BRAND
JOHNNY ZI-MI SI CE PRAFURI AI LUAT CA VAD CA ESTI DESTUL DE BINE FACUT.CAT AI LA BRAND?
JohnnyBravo
11-12-2003, 16:43
alo, nenea cu brandu, daca vrei sa iti mai raspund la intrebari da-mi un Private Message sau deschide un thread la rubrica "La Taclale" bine-nteles dupa ce te inregistrezi.
Totusi hai sa iti raspund la intrebari:
1. brandul deobicei se masoara incordat, la rece, cu el sus (ca in pozitia dublu biceps). Exista si masuratori care intra in diverse formule (de exemplu pt calcularea procentului de grasime), in care musculatura se masoara relaxata.
2. hai ca am glumit si eu si am cautat o explicatie logica de ce tie ti se umfla brandul de la 32 la 37 si mie nici cand eram cu creatina din 40 nu cresteam mai mult de 41 ! :D
3. Fiecare persoana are grupe mai slabe si grupe mai tari, de exemplu sunt genurile de persoane cu:
-cutie toracica mare (piept si spate dezvoltat) si brate subtiri
-brate si picioare dezvoltate, dar cutia toracica ingusta cu pieptul si spatele ingust, mai slab dezvoltate
- intreg trenul superior dezvoltat dar cel inferior mai putin sau invers!
Deci, daca in cazul tau, dezvoltarea nu depinde de antrenament, trebuie sa te gandesti ca geneticul are si el o importanta mare.
Sfat: incearca sa lucrezi bratele de 3 ori in 2 saptamani (deci la interval de 4-5 zile), 2 exercitii pt biceps (3-4 serii), 2-3 exercitii pt triceps.
Nu prafurile m-au crescut cat perseverenta in sportul asta, alimentatia, antrenamentul ;) Pe vremea cand am inceput eu, existau pe piata produsele Redis si Universal si am luat Redis pentru ca imi erau accesibile si am avut rezultate. Universal-ul nu mi-a mers prea bine, ce-i drept ca si trageam de cutie sa imi ajunga cat mai mult...Deh...banii astia...
Mai multe gasesti aici (http://culturism.ionichost.com/culturism.php)
Acum am la "brand" ~38.5+ la rece... p l a n g
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.