PDA

View Full Version : colita

Emil
12-12-2003, 10:47
Da, am tinut regim alimentar si am luat Colistin timp de 5 zile, dupa care am inceput sa iau si Triferment timp de o saptamana,
apoi mi-a recomandat medicul sa consum iaurt sera la culcare.
Puteti sa-mi spuneti cam cat timp mai trebuie sa mai tin regim alimentar? ca vreau sa ma apuc iarasi de culturism. Si v-as ruga daca a-ti putea sa-mi dati si un program nutritional tinand cont de problema mea.

Va multumesc anticipat!

Dr.S.Damian
13-12-2003, 21:08
Regimul tine-l cel putin pana nu mai ai absolut nici o manifestare de colita si inca 1-2 saptamani dupa. Nu trebuie sa fie foarte strict, dar trebuie sa fie de “crutzare”, adica mai dietetic: carne de pui, iaurt, supe, legume fibroase, fructe (cu atentie).
De culturism poti sa ta apuci, dar nu incepe imediat cu alimentatie hiperproteica. In privinta suplimentelor – un timp (1-2 luni) e mai bine sa nu folosesti, apoi introdu treptat, incepand cu doze mici (in special atentie la concentratele proteice).

mercutio
15-12-2003, 09:10
Intereseaza-te daca medicamentul cu numele asta e indicat la forma ta de colita.
E un medicament f bun, regleaza tranzitul intestinal, ma rog, dl doctor poate sa-ti spuna mai multe.

Dr.S.Damian
17-12-2003, 21:25
Da este o idee buna 3 cp/zi.