PDA

View Full Version : Vascularizatie

Arnold
21-08-2006, 03:05
Fac antrenamente pentru piept si biceps de vreo 4 ani. Nu prea am timp sa ma duc la sala, asa ca fac aceste antrenamente acasa (flotari pt piept si flexii cu gantere pentru biceps) In tot acest timp masa musculara mi-a crescut foarte mult si am inregistrat progrese foarte bune, DAR parca muschii nu sunt chiar asa de fibrati, iar venele in brate nu mi s-au dezvoltat chiar deloc. De ce oare? De fapt aici este cea mai mare problema. Ca as vrea sa mi se vada si mie venele asa putin iesite in afara dar nu reusesc. c r y

Este ceva in neregula cu mine? Ce as putea sa fac? Consider ca mananc suficiente proteine iar grasime pe corp nu am foarte multa.

Charger
26-08-2006, 14:59
o vascularizare buna de multe tine de genetic, dar totusi se poate lucra incat corpul sa aiba mai multe vene care sa iasa in evidentza, in primul rand efortul pe care il depui acasa nu ii destul pentru bratze pentru a scaote venele in evidentza pentru ca corpul trebuie supus unor antrenamente intense, in al doilea rand, ai nevoie de carbohidrati multi in corp, o persoana cand face sala si vezi ca are venele puternic umflate inseamna ca are o concentratie de carbohidrat ridicata in corp, dar de multe tine cel mai mult de genetic, nu ai ce face :(

Dr.S.Damian
31-08-2006, 20:49
Un raspuns foarte bun. Nu mai am nimic de adugat.