_Razvi_
02-09-2006, 00:46
Buna
Acuma 2 luni intamplator am vazut o mica ridicatura intre muschii mei abdominali si am fost sa consult un chirurg ..
Mi'a spus ca am inceput de hernie , deoarece s'au slabit muschii abdominali..
Am mai fost la doi chirurgi .. primul dintre ei medic(sau fost medic al echipei nationale de handball),chirurg din tm...care mi'a dat acelasi diagnostic ,dar a zis ca nu este urgent .. dar totusi voi avea ceva disconfort,cauzat uneori de dureri.
Ultimul chirurg la care am fost ... mi'a zis ceva ce m'a pus pe ganduri ..
Mi'a zis ca s'ar putea sa scap de operatie ... facand abdomene pentru intarirea tesuturiilor ...
As dori sa stiu si parerea dv...
Nu este ceva grav..cel putin toti trei mi'au zis ca pot sa o operez si la anul
Ideea este ca fac volei de performanta .. si acea zona este des folosita in diverse miscari...
Multumesc mult
Acuma 2 luni intamplator am vazut o mica ridicatura intre muschii mei abdominali si am fost sa consult un chirurg ..
Mi'a spus ca am inceput de hernie , deoarece s'au slabit muschii abdominali..
Am mai fost la doi chirurgi .. primul dintre ei medic(sau fost medic al echipei nationale de handball),chirurg din tm...care mi'a dat acelasi diagnostic ,dar a zis ca nu este urgent .. dar totusi voi avea ceva disconfort,cauzat uneori de dureri.
Ultimul chirurg la care am fost ... mi'a zis ceva ce m'a pus pe ganduri ..
Mi'a zis ca s'ar putea sa scap de operatie ... facand abdomene pentru intarirea tesuturiilor ...
As dori sa stiu si parerea dv...
Nu este ceva grav..cel putin toti trei mi'au zis ca pot sa o operez si la anul
Ideea este ca fac volei de performanta .. si acea zona este des folosita in diverse miscari...
Multumesc mult