PDA

View Full Version : Normal/Anormal

stefanl
11-09-2006, 00:00
Am mers de cateva ori la sala si imi propun sa ma tin dar am cateva probleme de adaptere:

1) La vestiar imi este rusine sa ma dezbrac, nu neaparat din cauza corpului. Ii vad pe altii cum isi dau chilotii/boxerii jos fara nicio jena, dar eu nu prea indraznes sa fac asta, mentionez ca penisul meu cand e flasc are 5 cm si cand e erect are 16 cm. Imi este jena de faptul ca altii s-ar putea uita la penisul meu si sa se amuze pe seama mea.

2) Aceeasi problema o am si la dusuri :(

WOLVERINE
11-09-2006, 15:04
O sa te adaptezi tu probabil pana la urma ... ai putea sa cauti o sala cu dusuri separate ... nu stiu ce sa iti zic c o n f u ... dai si tu in dus cu apa calda repede peste ca sa se mai mareasca si gata.

Dr.S.Damian
11-09-2006, 15:42
Nu este anormal. Tine de felul tau de a fi si de educatie.
Din punct de vedere al dimensiunilor penisului, chiar nu ai de ce sa iti faci probleme.
Iar daca se gaseste vreunul sa rada de tine... nu are de ce sa te preocupe parerea unui idiot care nu are altceva de facut decat sa se hobeze la penisul tau.

sportiv_2003
11-09-2006, 16:24
Daca se rade careva de beep-ul tau atunci rade-te si tu de el ca e homo de se uita la tine intre picioare.

dolb21
18-09-2006, 23:04
flasc 8, erect 20 :| e bine? .. nu e cam multicel ( serios )

deselatu
05-10-2006, 22:24

e ok

sportiv_2003
07-10-2006, 15:09

E minuscul, n-ai ce sa faci cu el. Cumpara-ti altul! Eu am de 35 si vreau sa-l mai maresc :D
jk

deselatu
07-10-2006, 16:09
E minuscul, n-ai ce sa faci cu el. Cumpara-ti altul! Eu am de 35 si vreau sa-l mai maresc :D
jk

35 ce? :))

rusty_hawk
08-10-2006, 16:06
si eu 44,fiti seriosi cand aude stefanl ce spuneti voi o sa ajunga sa isi puna o sfoara in jur si o sa sara de la balcon numai ca sa si-l mareasca:))

@stefanl cati ani ai?

ioanna
15-10-2006, 16:16
aceleasi probleme le au si fetele in legatura cu sanii si celulita,deci nu sunteti singurei. trebuie sa te doara in 14 de ce cred ceilalti, dar o astfel de atitudine se construieste in timp si prin mult exercitiu legat de increderea in propria persoana. in plus, eu tot am sustinut ca nu conteaza dimensiunile organului, ci felul in care stii sa il "pui in valoare" in timpul actului, ca sa zic asa. deci lasati complexele pe seama celor care cred ca doar un organ imens poate satisface o femeie si ganditi inteligent, spre binele si comfortul propriului psihic.

Nicusor
17-10-2006, 18:37
Si in plus il mai si potzi mari daca vrei.

rusty_hawk
18-10-2006, 16:00
o femeie zicea:un penis bun e ala pe care-l poti tine erect 3 ore

Nicusor
18-10-2006, 19:50
Da, dar pe de alta parte alta femeie zicea: O femeie care zice ca marimea nu conteaza, n-a avut niciodata sex cu unu` cu un penis fff subtire si lung de 3 cm in erectzie. :)

rusty_hawk
19-10-2006, 23:08
e acum sa fim seriosi,poate e 1 la 1 miliard cum ai descris tu:)

Nicusor
20-10-2006, 16:14
Hai sa zicem 5 cm (2 inchi) in erectzie, e MULT mai mult de 1 la un miliard, e vreo 0,01% adica 1 la 10. 000 . Nu degeaba 13cm (dupa CNN si Kinsey) reprezinta MEDIA mondiala, pt. fiecare penis de 20 cm exista un penis de 6 cm, asa sa te gandesti.

WOLVERINE
20-10-2006, 22:01
Bai Nicusor , esti de groaza :D , esti expert la capitolul penisuri deja , esti enciclopedie .

Nicusor
21-10-2006, 10:42
:)

bogdanus
21-10-2006, 17:13
penisul se poate mari prin imbunatatirea circulatiei sangvine. Nu-i asa doctore?
Adica un gingko,ginseng cv...

Nicusor
21-10-2006, 19:54
Penisul nu prea se poate mari asa. Sunt barbatzi care la 40-50....... de ani ajung sa aiba penisul ceva mai mic decat cum l-au avut in tineretze, datorita circulatziei foarte proaste a sangelui, si acei oameni vor beneficia intr-adevar daca isi imbunatatesc circulatzia, dar nu vor avea penisul mai mare decat cum l-au avut in tineretze.

bogdanus
24-10-2006, 15:21
Penisul nu prea se poate mari asa. Sunt barbatzi care la 40-50....... de ani ajung sa aiba penisul ceva mai mic decat cum l-au avut in tineretze, datorita circulatziei foarte proaste a sangelui, si acei oameni vor beneficia intr-adevar daca isi imbunatatesc circulatzia, dar nu vor avea penisul mai mare decat cum l-au avut in tineretze.

Ce am pus ca intrebare era defapt o adunare a unor parereri...asa ca-ti pot spune ca intr-un fel...esti pe langa...

Nicusor
24-10-2006, 16:35
Nush ce surse ai tu, sau ce ai vrut sa intrebi sau ce vrei sa zici cu postu` de mai sus, dar daca zici ca afirmatziile mele sunt false, cred ca nu stii cu adevarat ce inseamna termenul de "marirea penisului" .

Poate confunzi cu "marirea temporara a penisului" ? sau cu "imbunatatzirea erectziei" ?

the_one
30-10-2006, 14:28
Am mers de cateva ori la sala si imi propun sa ma tin dar am cateva probleme de adaptere:

1) La vestiar imi este rusine sa ma dezbrac, nu neaparat din cauza corpului. Ii vad pe altii cum isi dau chilotii/boxerii jos fara nicio jena, dar eu nu prea indraznes sa fac asta, mentionez ca penisul meu cand e flasc are 5 cm si cand e erect are 16 cm. Imi este jena de faptul ca altii s-ar putea uita la penisul meu si sa se amuze pe seama mea.

2) Aceeasi problema o am si la dusuri :(
Cum spunea si Ioanna,trebuie sa ai incredere in tine,atat.
Referitor la dimensiuni,pot spune sincer ca stai bine,e o dimensiune normala,medie.Sa stii ca nu dimensiunea conteaza ci felul cum folosesti instrumentul ce-l ai,sa stii cum sa te misti,asta conteaza,crede-ma.
Esti OK,actioneaza ca atare!
Lasa preconceptiile si da jos boxerii aia,nu ai de ce te teme!