PDA

View Full Version : nelamuriri despre postinor

annalxa
18-09-2006, 14:42
In urma cu 5 saptamani am avut un contact sexual protejat, insa la sfarsitul acestuia, prezervativul a ramas in vagin. Cu toate acestea, nu mi s-a parut ca s-a scurs vreo picatura de sperma. Doua saptamani mai tarziu, am avut un nou contact sexual, tot protejat, cu prezervativ. De data aceasta, prezervativul s-a rupt. In acest sens, desi, trebuia sa am menstruatie in vreo 3 zile, am decis sa iau postinor. Sase zile mai tarziu mi-a venit menstruatia. Desi pana acum am facut sase teste de sarcina, toate negative, am o nelamurire. In prezent ma dor sanii si ovarele. Din cate stiu, durerea de sani ar putea insemna prezenta sarcinii. Insa avand in vedere ca in prezent am sase teste de sarcina negative, doua vizite la doctor
si analize normale, cred ca totul e in capul meu.
Intrebarea mea este:
Desi menstruatia a venit in urma luarii postinorului, este posibil ca sarcina sa se fi instalat pana la cel de-al doilea contact sexual protejat esuat?

Nicusor
18-09-2006, 21:17
Dapai ti-a venit menstruatzia, ai 6 teste negative, ai fo de 2 ori la doctor... nush ce sa zic.... efectul placebo e destul de puternic la unele persoane asa ca ai grija sa nu ramai insarcinata de puterea gandului. :)

Lalmoni
19-09-2006, 08:31
Pai sa stii ca durerile de sani si ovare sunt si simptome ale sindromului premenstrualp l a n g ( I should know, eu patesc asa in fiecare luna c u s s ). Eu cred mai degraba ca trebuie sa iti vina menstruatia si de-aia te simti asa. Imi dau seama ca de obicei nu patesti asa, o fi din cuza ca ai luat postinor sau pur si simplu au loc schimbari in organismul tau...oricum eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji.

Tzus
01-10-2006, 00:21
Prietena mea a luat postinor si dupa 3 zile s-a instalat menstruatia cu toate ca ai trecuse de doar 10 zile.Ce semnifica acest lucru?Este posibil sa fie insarcinata?

Nicusor
09-10-2006, 19:53
Nu.

cosminutza
14-10-2006, 12:24
am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Am avut un contact sexual neprotejat, am luat postinor la 7-8 ore, iar cea de-a doua pastila am luat-o la interval de 19 ore. As vrea sa stiu daca mai pot luat o pastila sa compenseze fara sa am probleme . Mersi!

ancarenata
22-10-2006, 14:33
hey...am si io o nelamurire ptr ca sunt foarte stresata:pe 15 septembrie am avut contact neprotejat si a ejaculat in mine pe 16 am luat pastila si a doua la 12 ore ca in prospect pe 6 octombrie am avut iar contact neprotejat+ejaculat in mine pe 7 am luat pastila si la 12 ore pe ce de a doua pe 8 trebuia sa mi vina si acum suntem in 22 octombrie si tot nu mi a venit am facut 3 teste si au isit negative oricum am senzatiile ca dinaintea unui ciclu.ce fac?mai astept sa mi vina kpoate e doar o dereglare de la postinor si cat mai astept? sau merg la control! sa mi raspunda cineva urgent k mi vine sa mor!e posibil sa fi ramas?

Nicusor
22-10-2006, 14:47
Da prostie ai facut ca ai luat postinor2 de 2 ori intr-o luna... trebuia sa citesti si u prospectu! Tre` sa meri la ginecolog.

lily
06-07-2007, 13:36
va rog sa`mi raspundeti si mie.in urma unui contact sexual neprotejat am luat cele 2 pastile postinor fara sa apara vreo reactie adversa. la data la care era prevazuta instalarea sangerarii menstruale aceasta nu a aparut, si intarzie sa apara. ce se intampla?este din cauza postinorului?

the_dreamer
25-08-2007, 19:50
salutari tuturor!

am si eu o serie de intrebari referitoare la acest tip de metoda contraceptiva si reactiile ei.

Povestea e cam asa: am facut sex protejat insa prezervativul (nr 2) a ramas in vagin. Nu ne am dat seama pe moment, am mai incercat cu un prezervativ. Evident, ejacularea nu a avut loc insa eliminarea prezervativului nr 2 a avut loc dupa ceva timp(10-11 h). Inainte de eliminarea prezervativului , in primele 12 h de la contact am administrat postinor 2. Am luat ambele pilule exact cum indica prospectul . Problema alarmanta a fost sangerarea..cea mecanica, de la prezervativ, cea de la postinor. Sangerarea a fost cu intermitente; menstra trebuia sa vina si ea. N am putut foarte clar detecta cand s a instaurat menstra; Dupa 4 zile de la contact era programata menstra care nu a intarziat, dar n am avut SPM. Acum mestruatia s a finalizat. Care e probabilitatea sa fie insarcinata?

private
27-08-2007, 03:20
incearca sa fii nitel mai cooerenta in posturi.
daca el nu si-a dat drumu nu prea aveai cum sa ramai insarcinata...
data viitoare fiti mai atenti ( ma rog..el sa fie atent...cum sa iti iasa prezervativul si sa nu-ti dai seama? ) si alegeti un prezervativ de o calitate superioara (merita un banut in plus decat un bebe, nu?).
postinorul are prostul obicei de a produce sangerari in primele zile de la administrare ( e posibil ca "menstruatia" aia care ti-a venit sa nu fi fost tocmai menstruatie...si nu prea ai cum sa iti dai seama deoarece curge km la fel de mult) si pe langa sangerari...mai intarzie si ciclul (uneori chiar si o luna).
ce inseamna spm?
probabilitatea dea a ramane insarcinata e minima deoarece ai luat postinor si din cate am inteles....nu si-a dat drumu.

elly31
06-10-2007, 11:51
am si eu o problema si va rog sa ma ajutati. am facut sex neprotejat cand eram in perioada fertila fara ca el sa-si dea drumul. am luat postinor in 48 de ore asa cum scria pe prospect si la 12 zile dupa am avut o sangerare care m-a tinut 2 zile. am crezut ca mi-a venit ciclu normal si am inceput sa iau diane 35. dupa 4-5 zile am inceput sa am simtomele pe care le aveam inainte cand imi venea ciclu: dureri de burta si tensiune in sani. oare am ramas insarcinata si sangerarea era un semn?

Cristian Neagu
07-10-2007, 04:59
Nu ,este o reactie la Postinor.Ce e diane 35?

hippie
07-10-2007, 22:43
sal
am o problema...dupa un contact sexual neprotejat am luat postinor, asa cum scrie in prospect...la vreo cateva zile am avut o sangerare care a durat aprox 3 zile...asta se intampla cam la sfarsitul lui august. si pana azi...nimic, nu mi-a mai venit menstruatia..stiu k e normal sa fie dereglari de la pastila...dar totusi...a intarziat cam mult menstruatia
ce credetzi???

Devoratorul
13-10-2007, 02:18
Nu ,este o reactie la Postinor.Ce e diane 35?

http://www.schering.md/article/diane.htm

andz
31-10-2007, 22:41
am facut sex neprotejat prima ejaculare vand loc vineri seara pe la 8 iar postinor a luat deabia luni dimineata in acest timp am mai facut sex neprotejat totusi postinoru e pt 72 ore la farmacie a zis ca nu e prea tarziu dar in prospect spune altceva nu prea am mai inteles deci se poate intampla ceva?

VickFalcon
02-11-2007, 12:47
sal
am o problema...dupa un contact sexual neprotejat am luat postinor, asa cum scrie in prospect...la vreo cateva zile am avut o sangerare care a durat aprox 3 zile...asta se intampla cam la sfarsitul lui august. si pana azi...nimic, nu mi-a mai venit menstruatia..stiu k e normal sa fie dereglari de la pastila...dar totusi...a intarziat cam mult menstruatia
ce credetzi???
E o dereglare de la pastila, stiu un caz la care menstruatia a venit dupa vreo 4 luni. Depinde de organism.

Adytza91
19-11-2007, 17:04
prietena mea a lust postinor 2 si a sangerat dupa 5 zile!la cate zile sa astepte din nou sa ii vina ciclul menstrual??si mai am una daca perioada de fertilitate se pastreaza cea veche pana ii vine din nou...ea avea perioada d 28 d zile si ii venea de obicei p 29-30...va multumnesc

Adytza91
19-11-2007, 17:07
am si eu o intrebare..la ce perioda dupa ce a sangerat d la postinor2 tre sa ii vina din nou menstruatia...si daca perioada de fertilitate ramane cea veche

Adytza91
19-11-2007, 17:13
am o intrebare la kte zile dupa ce am sangerat de la postinor 2 tre sa atept sa imi vina din nou??si da ca perioada de fertilitate ramane cea veche

ioanna
19-11-2007, 17:58
dar chestiile astea nu apar scrise la instructiuni de folosire si reactii adverse?

mitzisor
09-12-2007, 05:57
fetelor am si eu o problema ...sper sa ma puteti ajuta.... am avut un contact sexual neprotejat in urma caruia am luat postinor...iar la cateva zile(pe data de 19 noiembrie)dupa ce am luat postinor am avut o sangerare care a durat vreo 4 zile ....iar pe data de 29 noiembrie mi a venit iar ciclul...(deci de 2 ori in aceeasi luna) sunt un pic speriata pt ca din data in care mi s a terminat ciclul...(4 decembrie ) am niste dureri de burta si ma simt un pic ametita..am avut si niste stari de voma...ce credeti ca ar putea fi :-s ? sunt f speriata ..va rog sa ma ajutati ...

rebel
09-12-2007, 12:01
fetelor am si eu o problema ...sper sa ma puteti ajuta.... am avut un contact sexual neprotejat in urma caruia am luat postinor...iar la cateva zile(pe data de 19 noiembrie)dupa ce am luat postinor am avut o sangerare care a durat vreo 4 zile ....iar pe data de 29 noiembrie mi a venit iar ciclul...(deci de 2 ori in aceeasi luna) sunt un pic speriata pt ca din data in care mi s a terminat ciclul...(4 decembrie ) am niste dureri de burta si ma simt un pic ametita..am avut si niste stari de voma...ce credeti ca ar putea fi :-s ? sunt f speriata ..va rog sa ma ajutati ...

Numai de la fete accepti raspuns sau ?
In caz ca raspunsul este negativ, iata o parere. Nu ai de ce sa-ti faci griji. Si pe prospect scrie ca vei avea senzatiile de voma si ameteli.daca ma gandesc bine scrie pe a doua pagina a prospectului..Oricum e bine sa mergi pana la medicul de familie, sa-l deranjezi putin.In mod normal nu ar trebui sa tina atat senzatiile astea.Ma gandesc ca depinde si de organism.Dar 5 zile ... Pana maine cand mergi la doctor, baga niste paine prajita sau biscuiti, o sa-ti mai taie din durerile de burta.Pe viitor, daca prietenului sau amantului tau nu-i pasa de senzatiile tale de dupa Postinor, te sfatuiesc sa consulti un ginecolog si sa ceri anticonceptionale.Asta daca ai trecut de 20 de ani.Stiu ca pana la 20-22 de ani nu prea ai ce cauta sa iei asa ceva. Te descurci tu.Ah si daca tot iti va da tratament sau ceva ia-l pe individ de urechi sa ti le cumpere.Doar si el a pariticipat la treaba asta.Macar tu sa suferi, el sa dea banii.Si postinoru` ala, e cam 45-50 Lei din cate stiu.

Ai grija de tine si hai inapoi cu detalii.

SeanJada
11-12-2007, 21:58
Obliqueness marketing even the smallest contractor can afford. New data pokerstar (http://youthrights.org/forums/register.php) are emerging everyday, which poker stars.net (http://youthrights.org/forums/register.php) brings new liberalizations to protect data security. The book is heavily poker with photos of the firearms and their bacteriologists with emphasis on details. His amazing powers poker stars net (http://youthrights.org/forums/register.php) reasoning and discrimination are awakened through a world online necromancer and imagination. Also covers epa's hazardous waste and risk management regulations, and dot's hamster spill response mandates. partypoker exhaustibility of the article is 738 words.

ioanna
12-12-2007, 20:26
sunt senzatiile normale in caz ca intr-adevar actul sexual a avut repercursiuni! scrie si pe prospect ca reactiile in cazul in care ai ramas insarcinata si iei automat Postinor sunt de voma, greata, ameteli, dar astea dupa un timp,evident ca nu imediat. nu-ti fa probleme, sangerarea confirma spusele mele :) iar faptul ca ti-a venit ciclu, e semn ca totul e in ordine. am trecut si eu prin asa ceva, deci stiu ce vorbesc.

mitzisor
12-12-2007, 23:21
Numai de la fete accepti raspuns sau ?
In caz ca raspunsul este negativ, iata o parere. Nu ai de ce sa-ti faci griji. Si pe prospect scrie ca vei avea senzatiile de voma si ameteli.daca ma gandesc bine scrie pe a doua pagina a prospectului..Oricum e bine sa mergi pana la medicul de familie, sa-l deranjezi putin.In mod normal nu ar trebui sa tina atat senzatiile astea.Ma gandesc ca depinde si de organism.Dar 5 zile ... Pana maine cand mergi la doctor, baga niste paine prajita sau biscuiti, o sa-ti mai taie din durerile de burta.Pe viitor, daca prietenului sau amantului tau nu-i pasa de senzatiile tale de dupa Postinor, te sfatuiesc sa consulti un ginecolog si sa ceri anticonceptionale.Asta daca ai trecut de 20 de ani.Stiu ca pana la 20-22 de ani nu prea ai ce cauta sa iei asa ceva. Te descurci tu.Ah si daca tot iti va da tratament sau ceva ia-l pe individ de urechi sa ti le cumpere.Doar si el a pariticipat la treaba asta.Macar tu sa suferi, el sa dea banii.Si postinoru` ala, e cam 45-50 Lei din cate stiu.

Ai grija de tine si hai inapoi cu detalii.

s a l u t Iti multumesc pt raspuns....Am fost la doctor ieri si am rezolvat problema...oricum a descoperit ca am cistita si acum urmez un tratament....Ma duc la doctorul ginecolog o data la 3 luni pt ca stiu ca e bine sa merg cat mai des....nu am avut niciodata probleme pana acum si probabil de aceea am fost asa speriata. ( varsta mea este de 24 de ani , ca tot ai intrebata n g e l ) . Iti multumesc inca o data pt sfaturi. Sanatate !

mitzisor
12-12-2007, 23:28
sunt senzatiile normale in caz ca intr-adevar actul sexual a avut repercursiuni! scrie si pe prospect ca reactiile in cazul in care ai ramas insarcinata si iei automat Postinor sunt de voma, greata, ameteli, dar astea dupa un timp,evident ca nu imediat. nu-ti fa probleme, sangerarea confirma spusele mele :) iar faptul ca ti-a venit ciclu, e semn ca totul e in ordine. am trecut si eu prin asa ceva, deci stiu ce vorbesc.

ms frumos pt raspuns ...deja ma simt mai bine ...a fost prima data cand am folosit postinor dar si ultima. am fost la medicul ginecolog pentru ca ma speriasem f tare. cand am luat postinor de la farmacie nu mi a dat si prospectul si habar nu aveam de reactiile astea de dupa folosire. acum sunt bucuroasa ca totul e in ordine. c o o l 2 Sanatate !

ioanna
13-12-2007, 10:53
ma bucur sa aud asta. :) sa ai grija de tine next time!n o r o c

ade
13-12-2007, 22:10
am s eu o mare problema.marti in jurul orei 4 jumate 5 dupamiaza eu impreuna cu prietenul meu am facut-o in cada plina cu apa ,si la un moment dat cand m-am ridicat am observat ca pe organul lui erea ceva alb . ce dadea impresia de sperma s imi este foarte frica sa nu fi ejaculat in mine fara sa isi dea seara din cauza apei.noi nu foloseam protectie in acel moment.el a zis ca nu erea sperma ci lubrifiant de la mine deoarece sperma cu contactul cu apa devine mai lipicioasa s mai groasa s ca ce a avut el a fost lubrifiant de la mine ca sa luat usor cu apa.eu azi joi la ora 11 40dim am luat postinor prima pastila deci a trecut 2 zile jumate de la act pana acum cand am luat pastila s ea se ia in max72 de ore dar farmacista mi-a zis ca nu sunt sanse prea mari ca sa isi faca efectul voi ce parere aveti?diseara la 11 40 trebuie sa o iau s pe a 2

ade
13-12-2007, 22:23
am s eu o mare problema.marti in jurul orei 4 jumate 5 dupamiaza eu impreuna cu prietenul meu am facut-o in cada plina cu apa ,si la un moment dat cand m-am ridicat am observat ca pe organul lui erea ceva alb . ce dadea impresia de sperma s imi este foarte frica sa nu fi ejaculat in mine fara sa isi dea seara din cauza apei.noi nu foloseam protectie in acel moment.el a zis ca nu erea sperma ci lubrifiant de la mine deoarece sperma cu contactul cu apa devine mai lipicioasa s mai groasa s ca ce a avut el a fost lubrifiant de la mine ca sa luat usor cu apa.eu azi joi la ora 11 40dim am luat postinor prima pastila deci a trecut 2 zile jumate de la act pana acum cand am luat pastila s ea se ia in max72 de ore dar farmacista mi-a zis ca nu sunt sanse prea mari ca sa isi faca efectul voi ce parere aveti?diseara la 11 40 trebuie sa o iau s pe a 2

ioanna
13-12-2007, 23:12
cam tarziu cu postinorul, de ce l-ai luat asa tarziu?

ade
13-12-2007, 23:58
nu stiu am zis ca nu e nimic s cu cat a trecut timpul cu atat am avut mai multe banuieli dar am citit dupa ce sa intamplat bineintelesc ca sexul in apa nu e un pericol asa de mare chiar daca a ejaculat in tine pentru ca apa inlatura sperma s spermatozoizi mor in apa sau ceva de genul

o_a_n_a
14-12-2007, 00:02
salut. am si io o intrebare...am avut pe data de 7 spre 8 decembrie un contact sexual neprotejat.tin sa mentionez ca prietenul meu nu s-a terminat in mine.am fost la farmacie si am luat postinor la un interval de 14 dupa contact (prima pastila) iar a doua la 12 ore.dupa acea am folosit prezervativ, iar pana acum nu am mai avut nici un contac.astazi, pe data de 13 niembrie mia venit o scurgere, ceva ca si ciclul.e ceva de la postinor??contactul l-am avut la 7 zile dupa terminarea ciclului precedent.acum normal ar trebui sa vina pe 23-24 decembrie. e posibil sa intarzie sau sa apara mai devreme?? si ar trebui sa-mi fac probleme pt vreo sarcina sau dc mi-a aparut scurgerea asta e ok?? sa ma ajute si pe mine cineva!!! ms

ken
14-12-2007, 17:46
Cel mai sigur ar fi sa mergi la doctor.

rebel
20-12-2007, 19:09
salut. am si io o intrebare...am avut pe data de 7 spre 8 decembrie un contact sexual neprotejat.tin sa mentionez ca prietenul meu nu s-a terminat in mine.am fost la farmacie si am luat postinor la un interval de 14 dupa contact (prima pastila) iar a doua la 12 ore.dupa acea am folosit prezervativ, iar pana acum nu am mai avut nici un contac.astazi, pe data de 13 niembrie mia venit o scurgere, ceva ca si ciclul.e ceva de la postinor??contactul l-am avut la 7 zile dupa terminarea ciclului precedent.acum normal ar trebui sa vina pe 23-24 decembrie. e posibil sa intarzie sau sa apara mai devreme?? si ar trebui sa-mi fac probleme pt vreo sarcina sau dc mi-a aparut scurgerea asta e ok?? sa ma ajute si pe mine cineva!!! ms

Citeste posturile anterioare.S-a mai vorbit despre treaba asta.