View Full Version : suplimente slabire
D-le doctor,
Daca va amintiti,eu fac acum antrenament de intretinere in circuit.
Ceea ce imi doresc cel mai mult este sa slabesc la fata,pentru ca sunt cam gras aici(gros de obraz:D),grosimea pliului cutanat de pe fata este de vreo 1,5 cm!!
De ce am pielea asa groasa pe obraz?Asa e grosimea dermei,sau am o grasime structurala acolo(sau cele doua lucruri sunt unul si acelasi?).Sau ar trebui sa mai slabesc?
Sa va trimit si o foto?(daca se poate sa o vedeti numai d-voastra,vreau sa va trimit).
Parintii mei sunt amandoi mai grasi la fata,mai ales tatal meu,(cu care seman mult la fizionomie),desi in tinerete el era slab,chiar foarte slab la fata.
2.Ar fi mai bine sa iau Fat Burner pentru aceasta problema?(am citit ca arde grasimea de sub piele).
3.Acum iau lecitina,si am inceput sa iau si L-Carnitina,mi-am comandat si Fat Burner.Le pot lua pe toate?
Si mai am si niste Siluet-R.Cum ar trebui sa le combin?(in functie si de antrenament-acum ma antrenez o zi da,una nu,cate 20 min.)
4.Fat Burner se ia si in zilele in care nu se face antrenament?
5.Efectul L-Carnitinei e potentat de efectuarea antrenamentelor?
6.Si ce inseamna ECA?(shame on me ca nu stiu asta:)).
7.Cand se iau pastile de genul Fat b sau L-carnitina,au loc aceleasi reactii in corp ca la ectomorfi?
Dr.S.Damian
23-12-2003, 14:53
1. Este vorba de structura fetzei tale, deci nu prea ai ce sa faci (mai ales daca spui ca si parintii tai sunt la fel). Daca vei tine un regim de slabire general se va reduce si din aceasta grasime de pe fatza. Poza poti sa o atasezi aici, fiindca nu apare imediat (trebuie sa o “aprob” eu, dar fiindca nu vrei asta, o sa o vad si apoi o sterg). O solutie este chirugia plastica, dar eu zic ca este o solutie mult prea radicala si nu are rost sa te chinui (inclusiv financiar).
2. Da, poti lua, insa trebuie sa faci efort aerob ca sa aiba efect. Oricum nu va rezolva numai problema cu fata.
3. Da. Siluet R este un inlocuitor de masa hipocaloric, deci il poti folosi in locul unei mese, de exemplu cea de seara sau intre mese ca sa iti potolesti foamea. Atentie ca daca mananci normal si mai iei si Siluet risti sa te ingrasi sau sa nu observi nici un efect. Fat buner si carnitina iei dimineata si apoi inainte de antrenament. In zilele de pauza iei dimineata si la pranz.
4. Da.
5. Da. Mai bine zis e vorba de un efect sinergic.
6. Efedrina – cafeina – aspirina.
7. Bineinteles.
Dar de ce spuneti ca ar fi un chin pentru mine sa-mi fac o operatie plastica?Asta chiar am de gand,dar cand o sa am destui bani.
E vorba de subtierea dermei fetei,nu?Se poate subtia toata suprafata fetei,si cu valori diferite ale adancimii operatiei?(stiu ca regiunile din jurul operatiei pot creste in volum,daca persoana respectiva se ingrasa in general).
in ultima vreme am observat ca am slabit la fata,dar cu ce eforturi...m a d
Dr.S.Damian
26-12-2003, 18:27
Am vazut poza ta si SINCER iti spun, nu inteleg de ce iti faci atatea probleme... Chiar nu am remarcat nimic special si daca vrei sa asculti parerea mea, incearca sa depasesti aceasta falsa si gresita impresie despre aspectul tau.
Interventiile chirurgicale sunt traumatizante oricat de mici ar fi si exista diverse riscuri. Din cate stiu eu se intervine doar in locurile unde se afla un depozit mai important de grasime cum ar fi la nivelul barbiei, deci nu te astepta sa iti extraga grasimea de la nivelul obrajilor.
Ai vazut cum arata Michael Jackson, vrei sa ajungi ca el? :D
Eh,n-o sa-mi fac eu zeci de operatii ca Jacko :),dar cu toate riscurile,sunt hotarat sa-mi fac pe viitor.Pentru ca as vrea sa arat BINE.
Cred ca si mediul in care traiesti isi pune amprenta pe expresia fetei,poate chiar si pe structura osoasa putin.Iar eu am fost nevoit sa traiesc intr-un mediu care nu m-a avantajat din nici un punct de vedere(asta din cauza parintilor),si cred ca as fi avut un pic alta fizionomie daca as fi avut o viata mai normala.
Pe de alta parte,de vreo 2 ori am avut o perioada de cateva zile in care nu am mancat mai nimic(am profitat de faptul ca nu aveam pofta de mancare:),si am slabit foarte mult la fata(bineinteles ca am pierdut si apa multa).Si...aratam foarte bine atunci.Asta o spun eu,care sunt foarte critic cu persoana mea.:)Oricum,am mare succes la fete chiar si asa(trebuie sa recunosc ca in poza aia nu am iesit prea bine) ,asta daca o vad doar prin prisma aspectului fizic.
Dar,daca se poate mail mult,de ce nu?
Dr.S.Damian
30-12-2003, 22:35
Hai sa-ti bag o "stramba": daca operatia nu reuseste (s-au mai vazut cazuri) si esti mutilat pe viata si incepi sa nu mai ai succes la fete, ce te faci? :)
E o vorba "daca nu e stricat, nu te apuca sa repari"...
Da,aveti dreptate.Insa la mine e stricat.:)
Pana o sa ajung eu la chirurgie plastica,o sa mai incerc cu sportul.Iar acum am cea mai mare nevoie de sfaturile d-voastra,si va rog ff mult sa ma ajutati.
Cu ajutorul aerobicului si al pastilelor de Fat-Burner,pana inainte de Revelion am ajuns sa slabesc foarte mult,si la fata in consecinta,dar totusi nu eram multumit.Cand m-am privit in oglinda,din profil,stupoare!Am observat ca slabisem si la nivelul barbiei,iar din aceasta cauza nasul aparea disproportionat de mare(si-asa am aceasta problema).
In timpul zilelor din preajma Anului Nou,m-am mai ingrasat destul de mult,si am oservat ca,paradoxal,la nivelul fetei,arat mai bine,mai bine decat am aratat vreodata poate.Mi-am dat seama ca culturismul practicat pana acum mi-a schimbat putin aspectul fetei,prin marirea muschilor si la acest nivel.
Am vazut de mai multe ori prin reviste de culturism fotografii ale unor persoane supraponderale care au facut culturism,si era o diferenta remarcabila intre cele 2 poze,si la nivelul fizionomiei.
Nu mai zic de practicantele culturismului.Iar prin mass-media intalnim mereu laitmotivul persoanei care practica ceva solicitant,si dupa un timp petrecut asa,are trasaturi ale fetei mai dure,mai aspre,mai ferme("arata a barbat").Cred ca e de prisos sa mai spun ca o persoana de sex feminin mai matura,este atrasa mai curand de astfel de barbati decart de cei "frumusei".
Iar eu sunt preocupat de fizionomia mea,asa ca o sa va cer un lucru ciudat,care unora le poate provoca zambete:spuneti-mi cum pot provoca la nivelul fetei o crestere a muschilor.
Dupa ce m-am lasat de culturism,acum 2 luni,si m-am pus pe slabit,in primele zile cand am inceput sa observ o scadere a grasimii,aratam aproape asa cum voiam eu,eram "sculptat"la fata.Insa am slabit rapid,deci si in masa musculara.
Ca fizionomie,imi plac cum arata van Damme,Arnold,Tom Cruise.E clar ca daca ei nu ar fi facut bodybuilding,nu ar fi aratat tot asa de bine.
Acum spuneti-mi dumneavoastra,poate cunoasteti o metoda buna in sensul acestei dorinte proprii,desi nu prea cred ca v-a mai cerut cineva asa ceva.:D
Daca doar prin culturism se poate obtine ce vreau eu,o sa fac culturism,dar poate stiti sau intuiti o metoda mai usoara.
Poza ce v-am trimis-o am facut-o imediat ce am terminat antrenamentele de culturism,si cu voia d-voastra o sa va mai trimit niste foto,sa-mi spuneti ca parere aveti.Nici astea nu as vrea sa apara pe pagina.
Va multumesc anticipat.
p.s.:Ma scuzati ca am postat tot aici,dar trebuia sa fac "legatura"cu ceea ce am discutat mai inainte.
Dr.S.Damian
10-01-2004, 11:58
In primul rand: pozele “before-after” din reviste sunt cel mai prost exemplu la care ar trebui sa te raportezi. 99,9% sunt trucate. Este normal cand ai variatii de greutate sa se modifice si fizionomia. Pe de alta parte, culturistii au un tonus mai mare si poate chiar o hipertrofie a maseterilor (pot sa simti asta pe pielea ta la antrenamente, cand strangi din dinti contractand maseterii la repetari cu greutate mare).
Apropo de ceea ce le atrage pe fete: nu generaliza :)
Poate ca stii cate ceva din filozofia chineza: orice pe lumea asta are o componenta yin si una yang. Dintr-un anumit punct de vedere, fiecare dintre noi avem ceva barbatesc si ceva femeiesc aici (si nu vorbesc de cromozomi). O femeie cu o componenta yang mai pronuntata (deci cu “ceva” mai masculin in ea) va fi atrasa de un barbat cu ceva mai mult “yin”. La fel si invers.
Din alt punct de vedere: modele de frumusete cu care suntem intoxicati prin mass media ne pot induce complexe si probleme de perceptie corecta a propriei persoane. De exemplu, tu – din poza pe care mi-ai trimis-o nu pot sa trag decat concluzia ca esti foarte ok si iti faci niste probleme absolut inutile. Dar e explicabil, esti adolescent si parcurgi etapele pe care le-am parcurs toti... O sa-ti treaca, te asigur :) Asta in momentul cand vei realiza ca sunt lucruri cu mult mai importante pe lume decat felul cum ai pometii obrajilor, barbia etc.
O parere personala: Van Damme si Arnold sunt niste oameni cu o fizionomie urata, dar la corp sunt de nota 11. Tom Cruise nu e genul meu :) Brad Pitt, poate da... insa asa l-a facut pe el muma-sa, ce sa-i faci, nu are rost sa ne bagam unghia in gat ca nu avem trasaturile lui.
Sa stii ca noi barbatii suntem destul de fericiti, insa femeile sunt supuse la o presiune sociala destul de greu de suportat (in privinta aspectului fizic).
Am scris aici cateva idei, dar cred ca putem face o discutie mai ampla pe tema asta.
Poti sa mai trimiti poze, dar sa stii ca nu prea am cum sa te ajut (exercitii, suplimente etc.) ci doar sa te incurajez sa depasesti etapa asta... spre urmatorul stress :D (tinand cont ca esti adolescent, mai ai de tras o perioada :D)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.