PDA

View Full Version : Ideal Protein

Sorin
15-12-2003, 20:03
Nu prea inteleg cum sa le iau (Ideal Protein). pe cutie zice ca trebuie sa le iau cu 2 ore inainte de cele 3 mese principale ale zilei. Eu si asa ma trezesc la 6 sa merg la liceu deci atunci e prima masa importanta. Ca sa iau proteinele trebuie sa ma trezesc la 4. Va rog frumos sa imi explicati cum sa iau proteinele ca sunt cam "greu de cap". Antrenamentul il incep la 15,30. Cam cum trebuie sa le iau, inainte de antrenament, dupa cu o ora, seara inainte de culcare, dimineata sau cum se mai poate. Va rog frumos explicati-mi shi mie. Are ceva daca le amestec cu creatina, daca nu atunci sa imi spuneti cand sa le amestec, adica in ce faza de administrare cu proteinele, sau daca are ceva atunci sa imi spuneti cand sa le iau. Va multumesc, anticipat.

Dr.S.Damian
23-12-2003, 14:53
Nu are nimic daca le amesteci cu creatina.
Adminstrarea o poti face asa: inainte de a pleca la liceu (nu are asa mare importanta legatura cu masa de dimineata), o portie cu 1-2 ore inainte de sala, o portie imediat dupa sala si eventual una la culcare. Deci doza pe o zi intreaga o imparti in 3-4 administrari.