PDA

View Full Version : lumbago

paull2002
02-10-2006, 21:55
Buna ziua domnule doctor,va rog un sfat,practic culturismul de 10 ani si nu am avut accidente serioase la sala,intotdeauna am fost pentru o incalzire buna,recent am facut ceva ce contrazice filozofia mea ,am ridicat un obiect greu,eram fara tricou si transpirat intr-o camera mai racoroasa,am ridicat si in loc sa ridic la fel cum fac indreptari la sala,am ridicat mai mult cu spatele,in citeva minute ma luat o durere in zona lombara,eram practic intepenit,am chemat doctorul diagnosticul pus a fost lumbago,au trecut 2 saptamini si tot mai am dureri atunci cind ma misc in lateral sau ma aplec,nu ar fi trebuit sa imi treaca de atunci oare,am urmat si tratament cu antiinflamatoare,repaus,dar ceva nu e in regula,si ciudat e ca simt acolo in zona afectata ceva asa ca o jena,nu ma doare dar parca nu e ca inainte,e ceva in plus.cel mai mult ma sperie hernia de disc=adio sala.
Multumesc.

Dr.S.Damian
08-10-2006, 14:10
E destul de normal sa te mai doara, dar trebuie sa fie in continua scadere (ca intensitate) ca la inceput.
Daca totusi te va mai durea si peste 1 luna, atunci trebuie sa faci investigatii suplimentare.