PDA

View Full Version : Alergie

Busuioc Paul
05-10-2006, 16:55
Buna Ziua Domnul Doctor....

Acum 3 saptamani....mi-am cumparat urmatoarele suplimente(Creatina Phosphat de la Bio**** si Glutamina de la Pro*******)cand am cumparat glutamina mi-a dat bonus 1 cutie de 6 portzi de Pro Whey de capsuni.Luni 18 sept...cand vin de la scoala..fericit...iau suplimentele...si le prepar...k peste 1 ora trebuia sa fiu la sala.Asa...prepar creatina cu glutamina(10 gr creatina...5gr glutamina)...o beau...avea un gust ciudat.Beau amestecul cu oleak de scarba...si dupa aia sa prepar Pro Whey-ul....pun creatina...glutamina si prowhey...amestec...beau oleak....vad k are un gust cam diluat..mai pun Pro Whey.....amestec eu....si deodata peste 5-10 min....incepe sa ma manance buzele....ma duc in baie ma uit in oglinda..nimic....la un moment dat ma uit la maini....erau rosii...ma dezbrac....vad k incetul cu incetul ma inrosesc tot.....pana la urma eram rosul tot...ma ardea oleak pielea dp spate...dar in rest ma simtzeam ft bine.Ma duc la doctoritza....ma vede.....isi face cruce...eu spun ....Doamna dar ce e asha de grav?.....ma intreaba ce am mancat..kestii de astea....i-am spus ce am mancat.si ce am luat(adik prafurile..cum zicea doctoritza:))...ce am mancat eu a mancat si familia mea....deci pana la urma...mi-a spus k am facut o alergie..si k trebuie sa fac timp de 5 zile.. injectii cate una pe zi de 20 ml.....cu gluconat de calciu parq si hidrocortizon....nu prea mai tin minte numele...trebuia si vitamina C...dar farmacista a spus k nu se mai fabrica......am facut injectiile...ft bine....si acum ma gandesc...de la ce o fii alergia?de la creatina?de la glutamina?de la pro whey?....pro whey-ul l-am aruncat...k presupun k de la el....si creatina si glutamina le tzin degeaba in camera mea...de bibelou....pline cutiile...Si o singura intrebare am....Credetzi k merita sa incerc macar creatina..sa iau o portzie sa vad daca ma inrosesc sau nu?....k eu numai vreau injectzii...si nu pot sa ii zic doctoritzei k am luat prafuri din nou....Tinand cont ca am mai luat creatina de la Pronu*****....cred k nu e de la creatina alergia....cam atat am avut de spus.....Sper ca atzi inteles ceva din ce am scris mai sus....

Va multumesc

Dr.S.Damian
08-10-2006, 14:01
Poti fi alergic la oricare dintre produse. Partea proasta este ca ai putea fi alergic nu la substanta in sine, ci la excipienti (substante inactive care se adauga pentru gust, consistenta, stabilitate).
Singura posibilitate este sa testezi diverse produse pana descoperi unul care nu iti face rau (sau sa reunti complet la ideea de suplimente).

Eminem4ever
20-10-2006, 10:33
sau da'le mie :D decat sa stea in casa sa se strice