PDA

View Full Version : rectocolitaulcerohemoragica

catalin25
08-10-2006, 17:47
salutare,dle doctor,am sa fiu direct la subiect k sa nu mai bat campii.Am de doi ani de zile rectocolitaulcerohemoragica,la inceput a fost rau de tot,medicamente ,retete,consultatii etc,dar fara nici un rezultat multumitor.Am gasit pe net un tratament naturist cu argila care sincer va spun dupa respectare regulilor ce se mentionau a fi tinute ma simt destul de binisor,dar binenteles cu un regim adecvat.Vroiam sa va intreb,deoarece am facut culturism si fac in continuare,de ce nu mai imi priesc concentratele proteice,ma doare colonul,asa se mainifesta boala, atunci cand folosec un aliment iritant pt acesta,sau daca cunoasteti un supliment sau mai bine zis un concentrat proteic care sa il pot folosi fara sa ma jeneze.Mentionez ca folosesc creatina si AnimalPak si nu am probleme.Practic in continuare acest sport pt ca nu-i pot rezista,imi place si il iubesc la nebunie,si pt ca stiu ce inseamna sa duci o viata sanatoasa.tTin sa va mai spun ca nu am folosit steroizi sau alte minuni,asa a aparut boala datorita alimentelor din ziua de azi pe care le folosim.Va multumesc,si aprecez pt ceea ce faceti pt acest sport,dvs.,dl Florin Uceanu....sa.

Dr.S.Damian
22-10-2006, 17:24
Dupa parerea mea, in situatia ta ar fi bine sa eviti suplimentele. E cel mai sigur.