PDA

View Full Version : Pentru ce-i vechii in ale culturismului(care au exeprienta in FosoCreatin-r)

Dragoss-Chitila
09-10-2006, 19:08
Salut, stitii eu sunt nou pe acest site si in ale culturismului, pt toti care au aut de aface cu FosfoCreatin-R, am si eu o intrebare.-Cum se administreaza acest sulpiment, pe site si pe ambalaj scrie ca , cu un pahar mare de apa s-au sucuri naturale. Da dar cum????? le bei s-au sunt efervescente se dizolva in apa din paharul ala mare???:rolleyes: ( sunt c-am marii pastilele de inghitit, credeam ca sunt mai mici, ca asa par pe site) Va rog sa imi raspundeti, Please please please (a da si sa nu radeti de aceasta intrebare ca ase este cand nu stii, Omul cat traieste invata nu??) :)

etodemerzel
11-12-2006, 19:51
hai salut, nu am treaba cu culturismul dar am luat la viata mea creatina si monohidrat si fosfocreatina. Deci ambele produse sunt distribuite sub forma de pudra foarte uscata care se dizolva (mai greu ce-i drept) in lichidul din paharul ala "de neam prost". La sfarsit e mai nasol k partea nedizolvata trebuie sa o inghiti si are textura de nisip cu granulatie mare:

Criminalu
14-01-2007, 17:19
gresesti fosfo creatin sunt tablete