PDA

View Full Version : nu ma ingras

ovialex
12-10-2006, 00:32
buna domnule doctor.eu am o problemema,nu ma ingras orice asi face.miam facut analize la stomac,ficat si tiroida si in plus am fost la eco si mi sa spus ca tot e in regula.la analizele pe cara leam facut mi sa spus ceva de SINDROM HIPERCATABOLIC dar mai multe detali nu am primit.am incercat mai multe metode de ingrasat cu miere de albine,cu bere cu o gramada de feluri de vitamine dar nici un rezultat.oare daca masi apuca de sala asi depune ceva.am 26 de ani .1,74 si 60 kg.se poate sa nu ma fi ingrasat si din cauza ditilor,iam avut cam rai si acuma am inceput sai tratez.va multumesc

Dr.S.Damian
13-10-2006, 16:50
Da, efortul fizic (si in special exercitiile cu greutati) te va ajuta, insa trebuie sa ai si o alimentatie adecvata.

A.Faith
21-10-2006, 22:26
Da, efortul fizic (si in special exercitiile cu greutati) te va ajuta, insa trebuie sa ai si o alimentatie adecvata.

aş avea şi eu cam aceeaşi problemă...am fost la doctorul de famile şi degeaba...
am 16 ani şi fac volei de 2 ani...am aproape 1.75 m şi 55 de kg greutate..ce să fac pentru a lua în greutate ? şi cam care ar fi greutatea cea mai bună ? vă muţumesc şi aştept un răspuns de la dumneavoastră, pe forum sau la adresa de email gabi.udr.lin@gmail.com

Dr.S.Damian
22-10-2006, 17:06
E nevoie de un program concret, iar asta nu fac aici.
Gasesti o multime de informatii utile in cartea mea Superfit (www.superfit.ro)