PDA

View Full Version : L-carnitina

canibalu
17-12-2003, 21:37
salz dle doctor..am si eu o intrebare legata de carnitina ..de 250mg .si pe cutie scrie.. de preferat sa se consume 1-2 capsule..etc.. ..intrebarea mea..este..daca..as lua 2 pastile ..inainte de antrenamentu cu greutati (medi ) si 2 pastile.seara..cand fac exerciti cardio adik 2 ore de bicicleta...

..si inca ceva..acuma am de gand sa imi cumpar..o bicicleta..si mi-am schimbat antrenamentu ..si dieta :) .. am sa scriu antrenamentu sa imi spuneti dak e bun si dieta
Luni-piept -biceps , triceps.. lucrez cu greutati medi. primele 2 serii fac pana la 20 de repetari/serie si ultimele 3 pana la 15 repetari/serie
Marti-Spate , trapez, umeri -iara lucrez cu greutati medi si fac primele 2 serii pana la 20 repetari/serie si ultimele 3serii
Miercuri-picioare -iara lucrez cu greutati medi si fac primele 2 serii pana la 20 repetari/serie si ultimele 3serii
si joi reiau antrenamentu de luni si asa mai departe ..

antrenamentu asta.. incepe la 3si la 4 :30 ii gata..iar seara 2 ore de bicicleta..
deci :
Mic dejun ora 8: 4 albusuri de oua fierte , 2 felii de paine graham prajita , un iaurt degresat mic .
Gustare la scoala ora 12 : o portie de Siluet- R
La ora 3 inainte de sala.. iau o pastila de L-carnitina
La ora 4:40 pranzu :100 g piept de pui sau muschi de vita la gratar ,100g cartofi natur , o salata mica , doar acrita cu lamaie ..
La 19:30 cam asa..iau o portie de Siluet-R si 1 pastila de L-carnitina ..si ma duc la bicicleta .. 2 ore

si alimentatia o mia schimb de ex .
Mic dejun ora 8: 2 feli de paine graham prajite.. unse cu 100 g de branza de vaci dietetica ..si cu rosie
Gustare la scoala ora 12 : o portie de Siluet- R
La ora 3 inainte de sala.. iau o pastila de L-carnitina
La ora 4:40 pranzu : 150 g de peste (ton sau cod )file sau 150g de piept de pui la gratar cu 150 de g de cartofi natur..si o salata mica
La 19:30 cam asa..iau o portie de Siluet-R si 1 pastila de L-carnitina ..si ma duc la bicicleta .. 2 ore

am calculat..si cam 1200-1500 calori pe zi ..ii mult sau numa bine ..? na cam atat..mersi mult pt toate raspunsurile....eu astept cat mai rapid un raspuns !

Dr.S.Damian
23-12-2003, 15:39
Da, poti sa iei Carnitina si asa cum propui tu.
Programul de antrenament este ok. Banuiesc ca lucrezi cu greutati destul de mici. Ma gandeam sa nu te supraantrenezi, dar daca lucrezi cu greutati mici, pare a fi mai mult un antrenament de intretinere, deci riscul e mic.
Din punct de vedere al calculului caloriilor iesi cu un deficit caloric multumitor si mi se pare putin probabil sa intampini probleme in reducerea stratului adipos.

canibalu
24-12-2003, 13:29
nu lucrez cu greutati mici . lucrez cu greutati medi, as mai vrea sa adaug dimineatza mai iau 2 pastile de creatina si si dupa masa de pranz 1 pastila de crom !
ce ziceti are ceva?!

Sarbatori Fericite!!c r a c i d u a l

Dr.S.Damian
27-12-2003, 13:47
Nu. Poti sa iei.