View Full Version : program de antrenament
Ce ziceti e buna programul meu de antrenament;
L:piept,biceps,antrebrati
M:pauza
M:triceps,spate,trapez
J:pauza
V:picioare,umeri,abdomen
S:piept,biceps
D:pauza
3exerciti/4serii/30-45 secunda pauza intre serii/pe exercitile le schimb dupa 4 saptamani
Dr.S.Damian
26-10-2006, 09:25
In principiu poate fi ok. Totusi o concluzie se poate trage doar analizand programul in detaliu si raspunsul tau la el dupa cateva luni.
as vrea si eu un program de antrenament, ca vreau sa slabesc cam vreo 20 kilograme sau vreo 15
Buna ziua ! Numele meu este Alexandru si am 17 ani. As dori sa stiu cum sa incep un antrenament cu gantere acasa. Am 1, 70 m si 70 kg. doresc sa stiu greutatea ganterelor, timpul de antrenament, pauzele si de ce nu nutritia. In afara de gantere pot face si flotari genuflexiuni si orice altceva imi recomandatzi pt acasa. Va multumesc anticipat !
Dr.S.Damian
14-11-2006, 23:44
Alexandru, toate aceste informatii le gasesti in cartea mea SuperFit - www.superfit.ro
Florin D
24-11-2006, 18:46
Asai cumpara cartea !!!!
Antrenamentul meu este acesta si cred ca este destul de bun pentru crestere in masa:
ZIUA 1: picioare: presa, geno,cvadriceps si biceps femural la aparat, gambe,fesieri(epuizare) / (4serii/8repetari)
ZIUA 2:piept(3ex/4serii/8rep) triceps(4exercitii/4serii/8repetari)
ZIUA 3: spate(4ex/4ser/8rep) biceps(4/4/8)
ZIUA 4: umeri(4sau5/4/8) trapez(8/4/epuizare) antebrat(3/4/epuizare)
----------------------se repeta /doar DUMINICA PAUZA--------------------
y e s d u a l
luni e ok
miercuri la fel
vineri nu s de acord,picioarele sunt o grupa prea mare sa fie combinate cu altceva
sambata ok
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.