View Full Version : suplimentele si tranzitul intestinal
lucashenko
30-10-2006, 11:10
toate suplimentele pe care le-am luat pana acum mi-au cauzat probleme dig estive(accelerare a trazitului,meteorism,diaree la cca 1 ora dupa administrare) .ma refer la pudre proteice cu carbohidrati de la firme diferite,avand ca materie prima laptele(caseina).vreau sa mi spuneti daca alte pudre din zer ,soia,ou ,etc creeza astfel de probleme,care e cauza ,daca exista ceva care poate contracara efectul. deobicei mixam pudrele cu lapte.daca le luam seara inainte de culcare simptomele erau mai usoare decat atunci cand le luam la amiaza.multumesc.
razvanito
06-11-2006, 18:13
Si eu am aceeasi problema, dar cu toate suplimentele bogate in proteine, indiferent de provenienta lor (soai, lapte, zer). Am luat un timp Mezym, dar nu am observat modificari majore. Mie imi apar aceste probleme doar dc iau suplimentele cu lapte, dc le iau cu apa n-am nimic.
Dragoss-Chitila
19-11-2006, 10:46
- Pai da inseamna k organismul vostru nu tolereaza lactoza (glucidul din lapte) in cantitati mari ( presupun k atzi ales un MRP si luatzi 2 portii pe zi adik km 500 ml de lapte in fiecare zi ) si eu am avut aceasi problema, crampe balonari, diaree pana knd am incetat sa mixez pudra cu laptele. pudrele proteice (din zer) nu au nimich incercatzi sa numai betzi atat de mul:cool: t lapte.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.