PDA

View Full Version : riduri

Ewan
20-12-2003, 15:25
D-le doctor,
In ultima vreme,am observat o `explozie` a ridurilor pe fata mea,in jurul ochilor ,mai precis.Si asta deodata,parca pe nesimtite.Sa nu-mi spuneti ca mi se pare,pentru ca acum cateva luni nu aveam deloc.Se vad mai ales cand zambesc.
Care ar fi cauza?Din cauza incercarilor repetate de a slabi?Din cauza faptului ca am slabit vreo 5 kg in vreo 5 saptamani(nu am mai slabit niciodata asa mult)?Din cauza ca am facut culturism?Sau pentru ca in ultima perioada am dormit foarte multe nopti cu lumina aprinsa?Ori o lipsa de vitamine?
Precizez ca am 23 de ani.Pana acum toti imi dadeau vreo 19,acum ma simt parca batran.:(

Dr.S.Damian
23-12-2003, 16:15
Ai spus cuvantul-cheie: slabire. Altfel, culturismul sau dormitul cu lumina aprinsa nu au nici o legatura. Dar de ce dormi cu lumina aprinsa. Ti-e frica de bau-bau? :D
Cand slabesti brusc pielea isi pierde din laxitate si in felul acesta apar riduri si vergeturi.
Ce pot sa iti recomand: fa o cura de vitamina A (1 luna) si foloseste o crema antirid de noapte (de la Nivea). Poate ca o sa ti se para prea “feminina” tactica asta, insa trebuie sa te gandesti ca si barbatii au piele pe fatza, care ar trebui ingrijita, nu?

Ewan
25-12-2003, 15:38
Nu mi-e frica de bau-bau,vreau sa-l vad si eu pe Mos Craciun.:D
Dar dupa ce ajung la greutatea pe care o vreau si nu mai tin regim,mananc atat cat sa-mi mentin greutatea,vor disparea ridurile?Sau ar fi destul sa slabesc mai incet?
Mi-e cam greu sa apelez la ajutoare "feminine".:)

Dr.S.Damian
26-12-2003, 18:14
Odata aparute, este mai putin probabil ca ridurile sa dispara de la sine.