PDA

View Full Version : vreau pareri

florescunicolae
24-11-2006, 18:42
eu nu stiu,dar spuneti-mi voi aia experimentati...o fata se simte mai bine fizic sau psihic atunci cand face sex cu un baiat virgin?
ca,daca e asa, atunci fac si eu cum am mai auzit pe la altii, adica sa-mi vand virginitatea pe net.voi ce ziceti? s-ar gasi persoane interesate?
si daca da,cam cat as putea sa le cer?:-)

Nicusor
25-11-2006, 10:00
Eu nu am auzit inca de asa ceva, un baiat sa-si vanda virginitatea pe net, vrei sa te faci gigolo? poate o vinzi la alea mai in varsta? haha

the_one
25-11-2006, 18:03
eu nu stiu,dar spuneti-mi voi aia experimentati...o fata se simte mai bine fizic sau psihic atunci cand face sex cu un baiat virgin?
ca,daca e asa, atunci fac si eu cum am mai auzit pe la altii, adica sa-mi vand virginitatea pe net.voi ce ziceti? s-ar gasi persoane interesate?
si daca da,cam cat as putea sa le cer?:-)
:)))
E o idee interesanta sa-ti vinzi virginitatea pe net,acuma nu stiu cate sanse de izbanda ai avea.
Referitor la ce simte o fata in prezenta unui baiat virgin nu pot sa spun decat ca nu se simte intr-un mod special,e putin curioasa si un pic vigilenta,e mai atenta cu gesturile,nimic deosebit .
Succes!

rusty_hawk
01-12-2006, 15:17
a fost mai demult la stiri legat de unu care si-a vandut virginitatea:)) da e si asta o metoda de a face bani:) ca la baieti nu ai cum sa iti dai seama daca e sau nu virgin,asa ca poti sa vinzi cea ce nu ai de cate ori vrei/poti:))
@sal the_one nu ne-am mai auzit demult