PDA

View Full Version : contraceptie

florin
25-12-2003, 18:33
Am o problema tare nasoala:
Aseara am facut sex fara prezervativ,si coitul intrerupt a esuat.Am citit putin despre"pastila de urgenta " si v-as fi foarte recunoscator daca mi-ati spune niste nume de astfel de medicamente si niste preturi.Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede cu putinta pentru ca stau ca pe ace,va mutumesc!

Dr.S.Damian
26-12-2003, 21:59
Iti recomand Postinor. Costa pana in 200000 lei (sper sa nu ma insel). Intreaba la farmacie cat timp de la posibilul moment al conceptiei poate fi luat.

JohnnyBravo
08-01-2004, 10:38
hehe inca un thread de sex :)

postinor e eficient in maxim 48 sau 72 de ore nu stiu exact stiu ca a trebuit sa-mi fortez fata sa ia doar pt ca am "ramas mai mult" si apoi am vazut ca-l pierdusem :D

florin, eu nici macar o data nu ma risc "sa intru fara" daca stiu ca fata e fertila....Poti sa ejaculezi tu "afara" dar riscul exista, lichidul seminal poa sa contina spermatozoizi, la fel poti avea mici ejaculari inainte....hmm destul de riscant...io-s stresat rau de kestia asta :)

mercutio
09-01-2004, 12:56
Metoda asta e cea mai proasta posibila.

Emisii de lichid seminal sunt si inainte de ejaculare. Prezervativul iti da totusi libertate de miscare.