PDA

View Full Version : creir

_G_
27-12-2003, 00:56
am facut un mic joc (vechi) pe calc, catva intrebari/figuri....si-mi spune ca folosesc mai mult partea stanga a creierului (sunt stangaci) din aceasta rezulta unele avantaje si dezavantaje (ciudat e ca programelul mi-a "ghicit" destul de multe, daor din cateva intrebari)....si vream sa va intreb ce-as putea citi/invata (cum se numeste in termeni medicali, cu ce se ocupa....etc) despre chestia asta, pt ca imi place f mult (.....si mi-e o lene sa caut singur)

Dr.S.Damian
27-12-2003, 14:29
Daca esti stangaci ar trebui sa folosesti mai ales emisfera dreapta, deci softul tau are un bug :)
Aspectele astea tin mai putin de medicina, cat mai ales de psihologie si alte stiinte conexe (cum ar fi stiinta comporamentului). Se gasesc o multime de carti pe tema asta, dar nu stiu sa-ti dau niste titluri exacte fiindca nu prea m-a pasionat domeniul.
Daca vrei poti sa te apuci sa inveti neurologie sau neurobiologie, dar o sa-ti prinzi urechile si nici nu sunt convins ca o sa gasesti ceea ce intereseaza pe tine.

_G_
28-12-2003, 01:33
nu era facut de mine.....ciudat ca mi-a dat raspunsul invers.....gata incep sa-l caut pe retzea.....