PDA

View Full Version : suferinta

Unregistered
27-12-2003, 20:42
de 6 ani sufar de constipatie cronica.Medicamentele ma ajuta dar as vrea sa renunt la ele deoarece sunt dependenta de ele.Consider ca ma alimentez corect asa incat sunt disperata deoarece pe langa faptul ca nu ma simt bine ,aceasta problema imi afecteaza si activitatile zilnice

Dr.S.Damian
04-01-2004, 12:33
Ca sa pot sa iti dau niste solutii concrete (si nu niste generalitati pe care le gasesti in orice revista sau carte) as vrea sa imi spui urmatoarele: varsta, greutate, inaltime, alte probleme medicale, ce medicatie folosesti si cum, ce mananci zilnic si cum (ore), cata apa bei, ce program de viata ai. Te astept.

JohnnyBravo
05-01-2004, 15:28
lapte cu miere consumi?

VIOREL67
06-01-2004, 08:32
pot spune ca nu esti singurul :D dar singurul remediul care am vazut ca imi merge chiar simplu baga exercitiile fizice si garantat te golesti free:D
JB la unii merg tot felul de alimente combinate dar cu regret la altii deloc..am mancat si corcodusi ..prune..am bagat combinat cu lapte..apa..si sfantul asteapta..tot Durcolaxul isi mai face treaba..dar este nasol ca se obisnuieste parsivitatea de organism..si aleluia..
am opservat ca daca fac ceva exercitii merg bine pt. problema asta si chiar am dezbatut-o ceva timp in urma pe pagina veche si DOCTORE a spus ca este o posibilitate buna sa iti pui metabolismul la munca prin sport..si intradevar este un remediu pt. cei mai grasuti:D care sunt si mai constipati(nu mental:D )